Преиздаването на „Произход и история на империите Орион и Сириус“ и ретроспекция за нейната актуалност през годините Печат
Анализи - Кратки анализи
Написано от Издателство Паралелна Реалност   
Четвъртък, 26 Август 2021 16:35

 

orion frontСлед 8 г. пауза „Произход и история на империите Орион и Сириус“ в момента се печата и скоро отново ще бъде налична! Това бе книга за чието изготвяне бяха положени огромни усилия, а резултатът във времето в крайна сметка надхвърли собствените ни очаквания. Отне ни 2 г. почти неспирна работа, за да можем да попием есенцията на нещо толкова мащабно и същевременно толкова комплексно и да го представим в детайли и цялост, които към онзи момент бяха без аналог. Инициативата да обясним на разбираем и изцяло логичен език множеството взаимовръзки касаещи древното ни извънземно минало на свой ред стартира ред други процеси. Впоследствие всичко бе надградено в пъти чрез множеството материали на сайта ни и така тази необятна „нова“ вселена започна да се утвърждава все повече в масовия консенсус. Това се разгърна на много равнища с годините, което прави актуалността на книгата не просто жива. Вече всеки с алтернативен поглед може да усети нейния все по-силен пулс в реалността...

 

 Докато работехме по книгата бяхме толкова погълнати от смайващите взаимовръзки и механизми, които се разкриваха пред нас, че в даден момент всеки един аспект от живота буквално се трансформираше в по-широките рамки на новия си контекст. За нас нямаше и грам съмнение в огромния заряд на информацията. Същевременно си давахме сметка колко ключово е тя да бъде представена многоаспектно, но запазвайки консистентността. Защото независимо от потенциала, всяка една есенция представена повърхностно може да доведе до купища изкривявания и залитания в разнообразни посоки или пък да отвори пролука за жалки опити за ирония целящи осмиването на всичко неконвенционално още в неговия зародиш. Точно затова качеството на представеното не подлежеше на компромис и не бяха пестени никакви усилия. И макар определени аспекти от тази необятна вселена да бяха по-скоро щрихирани, успяхме да обхванем огромен спектър от този удивителен лабиринт. Дори нещо повече – от страница 226 до 235 дадохме изключително нагледни и показателни примери как нещо на пръв поглед толкова мистериозно и криптирано може да има напълно практическо приложение, ако се борави с конкретни специфични детайли. Тогава цялата картина се променя дотолкова, че буквално стартира трансформация на ниво съзнание по теми, които почти винаги са били ексклузивни само за различни окултни общества. Дори и днес считаме, че изложения детайлно пример се явява своеобразната черешка на тортата в този вселенски океан. Неговата разбулваща функция има капацитета да провокира всеки читател да започне сам своето собствено пътешествие.

Всъщност дотолкова бяхме заживели с колосалните концепции представени в книгата, че синхроничностите в тази връзка бяха започнали да извират на ежедневна база. С всеки изминал ден откривахме все по-дълбоки и по-дълбоки нива, които не просто потвърждаваха и допълваха, но на свой ред разкриваха още по-голяма палитра от взаимовръзки. В даден момент това дори започна да избива на чисто битово ниво, защото завихрената енергия пробиваше през различни места и се отразяваше в още по-голяма мрежа от всевъзможни „огледала“. За да бъде онагледена ситуацията – как бихте реагирали, ако работите толкова дълго по тема с определена ключова дума, и изведнъж, докато сте на стола пред компютъра, я чуете по мегафон буквално от улицата? Как бихте реагирали да чуете гръмогласно израза: „Елате в цирк Орион“, точно докато се занимавате с това? Разбира се към този момент, макар да бяхме изпитвали многократно този феномен, бяхме още доста далеч от някои фундаментални закономерности свързани с проявата на синхроничностите като част от начина по който бива генерирана реалността. Нещо, което придоби напълно различна перспектива след работата по „Завръщане в Монтоук“.

 

По-малко от 2 г. след издаването на книгата се появи на екран и филмът „Jupiter Ascending“. Това не бе просто обикновена синхроничност. Това бе едно доста добро визуално онагледяване на редица ключови аспекти коментирани от нас в следговора. Потокът на енергията осветляваща тези скрити пластове на света ни отново проби на повърхността. Тук за пореден път следва да подчертаем, че създателите на филма са индивиди, които не правят случайни продукции и съдържанието на всичките им творби е силно фокусирано върху много от мистериозните и окултни аспекти на съзиданието. В случая обаче избраната от тях тематика се оказа дотолкова забулена в забвение, че в световен план малцина бяха тези, които успяха да разберат и зрънце от представения „политически лозунг“. За всички, които имаха възможността да се докоснат до тази удивително дълбока тема чрез книгата и материалите на сайта ни обаче, нещата бяха доста по-различни. За пореден път всичко бе сведено до възможността да имаш контекста, което радикално променя картинката. От друга страна за пореден път стана ясно колко важно е една толкова сложна концепция да бъде цялостно и детайлно обяснена, за да бъде разбрана адекватно и да не остане на нивото на бутафорията. Защото дори когато всичко ти бъде сервирано на тепсия и показано във видеоформат – това очевидно не е достатъчно. Реакциите за смисъла на филма в световен план бяха показателни. Точно затова работата по книгата, която свършихме е толкова ценна. Тя дава шанс на всеки да разбере наистина за какво точно иде реч! И тук думата „реч“ съвсем не е избрана случайно. Защото една много голяма част от концепциите свързани с Империята Орион произлизат от езика, който на свой ред сам по себе си е изключително мощен генератор на реалност! Нещо на което Морнинг Скай е отделил достатъчно внимание в самата книга и нещо чийто пълен магнитуд и приложение можете да разберете от главата „ВОДА“ в следговора на „Завръщане в Монтоук“.

Един от най-потресаващите елементи на филма бе неговият главен фокус, който съвпадна с друга централно изведена тема в книгата. А именно фактът, че Земята е колония в процес на ферментация. Това е моделът, който се следва от милиарди години. Така се отглеждат планети и реколти от раси и съзнания. И макар във филма нещата да бяха представени основно от материална гледна точка, този процес има и доста по-фини нюанси, които обикновено биват причислявани към „духовната страна“ на нещата... въпреки че от по-висша гледна точка де факто са много специфична форма на... валута.

 

През изминалите години голяма част от темите на книгата получиха своето „естествено“ развитие. Предвид текущите трансформации протичащи в света дори въпроса за „извънземния разум“ получи резенче от публичното внимание, но този път на „малко по-официално ниво“ от традиционните научнопопулярни и шоу програми. Доскоро темата сред официалните институции и медии бе основно коментирана под шапката на термина „НЛО“ (при това със задължителната притурка-етикет „конспиративни теории“[1]). Разбира се отдавна очакваното „изпускане на информация“ от доклада на Пентагона не бе кой знае колко сензационно или пък революционно, но пък предизвика напълно неочаквана реакция. Някои американски психиатри бяха особено притеснени от този доклад. И това трябва да ви говори много! Те видяха пролука, която може да формира още по-големи процепи в железния воал изтъкан от официалните по темата мантри. Психиатрите са загрижени, че с публикувания доклад де факто се признава, че населението е било лъгано по темата в продължение на поне 80 г., макар за момента всичко да остава на ниво „не можем да обясним“, вместо досегашното – „няма такива неща“. По-голямото им притеснение обаче идва от логическата последица, че всеки поне малко мислещ човек ще започне да си задава и други въпроси. Най-малкото, все по-актуален ще става въпроса: „ако американското правителство е лъгало за нещо толкова фундаментално за цивилизацията ни – за колко още други неща са лъгали света?“ И както се досещате – това може да доведе до „невиждан хаос“. И тук осмивания етикет „конспиративна теория“ започва да реактуализира своя реален смисъл на „заговор за прикриване“ на нещо от масовия фокус. На този фронт обаче винаги е съществувала една също толкова задкулисна борба за влияние чрез „изпускане на информация“ от заинтересованите фракции. В много наши материали сме коментирали, че те често избират определени организации чрез които формално да заявяват и налагат своите интереси. Точно затова за нас не бе никаква изненада да разберем че по-голямата част от въпросните „необясними явления“ в доклада идват от едно точно определено място – американския военноморски флот! Което се явява поредната битка на тази организация с друга голяма властова фракция в информационната война.

В последните месеци темата за НЛО пробуди и един изключително знаков случай за който бяхме писали още през далечната 2012 г., а интервюто с невръстните участници в инцидента може да прочетете тук. Още тогава на преден план бяхме извели очевадната връзка с генезиса на „Документите Тера“, защото разбилите се „летателни апарати“ в този район в рамките на конкретен времеви сегмент нямаше как да е случайно. Дори „Звездния старейшина“ описва случващото се много директно. Той казва, че над главите на хората се води война за тяхното бъдеще. А задкулисната роля на различните „имперски фракции“ в този многослоен процес е разгърната подобаващо в следговора на настоящата книга. Всички тези събития обаче са свързани с много по-дълбоки пластове на реалността. Те имат ритуално-окултен произход, който е изначалния генератор зад нещата. Защото от по-висша перспектива са необходими определени условия, които да направят пробив в изградения щит над планетата, за да могат различни външни играчи да получат достъп до игралното поле. Един от своеобразните „хакове в матрицата“ се постига чрез атомен взрив, който може да генерира енергиен междуизмерен портал. Тази тематика е обяснена детайлно и с наличието на силно необходимия контекст в следговора на „Завръщане в Монтоук“. Един от акцентите на който бе обърнато особено внимание обаче бе с ключовото име „Троица“. Това е кодовото име на мащабен магически ритуал започнал през 1945 г. с атомния взрив в щата Ню Мексико. Съвсем резонно дългогодишните изследователи на случая с разбилото се през 1945 г. НЛО усещат, че нещо като че ли им убягва от цялостната картина. В крайна сметка през месец май тази година излезе нова книга изцяло посветена на този изключително интересен случай, като основния фокус е именно „атомната връзка“. Синхронично името на книгата е още по-разбулващо. Тя се казва: „TRINITY: The Best-Kept Secret“ и се явява поредното потвърждение за огромния лабиринт от взаимосвързани теми под шапката на двете ключови Империи, чиито фракции играят специфична партия шах над бойното поле Земя. Нещо което се опитахме да обясним в следговора на текущата книга, а положената основа предоставя перфектните условия за разгръщане в различни посоки.

 

Друга не по-маловажна информационна война без капка съмнение, е свързана с ролята и функциите на Луната върху всичко което се случва тук на Земята. В тази връзка наскоро НАСА за пореден път влезе в коронната си роля на шоу дезинформатор, като същевременно с това демонстрира един от може би най-древните архетипни принципи на лунния аспект. Въпросната агенция публикува официална снимка на Земята направена от сателит на 10 юни тази година. Тя имаше за цел да покаже един силно мистифициран неин участък и едновременно с това да го обезсмисли като вид „илюзия“.

 

 

Безцеремонно наглата демонстрация бе свързана с петното намиращо се точно върху Северния полюс. То е една от пословичните локации свързвани с многобройни твърдения за умишлена цензура касаеща действителността в района. Изведнъж цензурата магически се превръща в „естествен филтър“ дело на сянката на Луната и този факт бе представен почти с гордост на широката публика. В тази снимка има толкова много символизъм, че просто не е за вярване. Защото чисто процедурно именно Луната е тази, която хвърля мощна сянка върху огромна част от случващото се на планетата чрез блокаж на много други влияния и налагане на точно определени програми. Неслучаен факт е, че в медийното пространство постоянно се излъчва мантрата за изключително важната роля на нашия сателит за запазване на живота на Земята. Без Луната повечето учени вещаят истински Апокалипсис. Причината за тези техни твърдения следва да се търси на много по-различни места. А едно от тези „места“ без съмнение се явява и настоящата книга.

 

Друга символична демонстрация (най-вече на ниво език) дойде наскоро от Китай. Почти като в сценарий от филм там бе „намерен“ скрит преди 80 г. череп на същество, което според учените има потенциал да пренапише човешката „еволюция“. Изследователите предполагат, че индивидът е имал силно тяло с големи кости и мощна мускулатура. Според тях обаче този нов човешки вид е бил по-близък до съвременните хора от неандерталците. Китайските изследователи смятат, че се касае за досега неизвестен вид хора, еволюирали в Източна Азия и наричат вида „нашето отдавна изгубено сестринско родословие“. Много вероятно е да става дума за екземпляр от множеството генетични експерименти от миналото, които са имали поне 20 разклонения с различно съотношение на орионска/сирианска и друга кръв. Знаковото име на „новото същество“ говори само по себе си. То е наречено от учените „човека-дракон“, а подсъзнателните асоциации свързани с тази фраза имат потенциала да активират нови серии синхроничности.

 

За съжаление описаното в следговора провидя и изкуствено зададените тропи в социо-културната тъкан на западния свят в лицето на тоталното орионизиране. И макар че това ще отнеме много време за действителната му реализация в реалността, платената медия представя нещата така сякаш целия свят вече вярва в безумни мантри, които искат да подменят както биологията на мисленето, така и самата биология. Изкуствено имплантираните западни мисловни модели, които обикновено имат за цел да моделират останалата част от света, биват мантрувани от медийните вирусоносители така сякаш те са най-благочестивото и сакрално проявление на филантропията. Новият морал на груповото мислене постепенно подменя индивидуалните човешки права и това бива считано за форма на подразбираща се хуманност и метацивилизационност. Предвид че медийната машина не спира да облъчва с подобни меми, на този етап вече не може да има никакво съмнение, че това са философии спускани от високите етажи на елитарността, разкриващи пред нас хоризонта на замисленото социално инжениране. Полът (или липсата му) вече е по-важен от индивида, а „безопасността“ – по-важна от разума. Истината вече не може да бъде изричана, защото някой ще бъде „обиден“, а изкуствената учтивост заменя спонтанната комуникация. Емоционалното тяло на социума вече не е контролирано от самата емоция, а от регулации за това какво „може“ и „не може“ да бъде казвано. Всички тези нововъведения[2] само в рамките на 8 г. ни приближиха с няколко стъпки до едно орионско общество. Натрупването в тази посока[3] е толкова огромно, че е невъзможно да бъде обхванато дори в няколко тома. Читателят обаче следва да разбере, че това отдавна не са „прогнози“ – това се случва В МОМЕНТА. То се случва СЕГА и ние сме негови съвременници.

 

Всичко това е директно свързано с друга основна тема от следговора на книгата, която в последните 2 г. достигна своята кулминация. Защото станахме преки свидетели на това как „официалната наука“ се превърна в основната световна религия пред очите ни. Нещо, което бе анализирано много подробно в точка 5., като бяха описани и голяма част от подводните камъни свързани с огромния спектър от „задънени улици“, характерни за всички „групировки“ целящи контрол върху съзнанието. А този контрол става далеч по-ефективен, когато религията започне да си „партнира“ с технологията. Съответно тази книга е перфектният пример за това до какви непонятни висоти може да достигне този процес. Защото този вид симбиоза на определен етап започва да се възприема като нещо „естествено“ и това самó по себе си генерира мащабен галактически конфликт на „съгласни“ и „несъгласни“ с наложените (религиозни) догми. Нещо, което е толкова архетипно и в същото време до такава степен мистифицирано и имплантирано в дълбоките слоеве на съзнанието, че човек почва да се губи в лабиринта от илюзии.

Ето защо настоящата книга вдига летвата толкова високо. Тя описва една далеч по-мащабна рамка, която е дотолкова изпълнена с детайли и взаимовръзки, че дава нужния стимул да се погледне на цялата тази гигантска структура по един нов начин. Един нов светоглед, който съдържа така нужния потенциал за трансформация в разбирането. Нещо, което в личен план през годините определено бе направено.

Това е и другото за което си дадохме сметка докато редактирахме книгата обаче...

 

Всъщност оказа се, че тя е толкова актуална, че няма нужда да бъде преправяна, допълвана или разширявана. Това би я превърнало в натрупване от „още“, което е излишно, когато си постигнал една прекрасна геометрия отразяваща спектър от цялостната истина. Така би възникнала и по-рано споменатата опасност от това да залитнем в дадена посока, „натяквайки неща“, които всъщност са очевидни. Подходът, който предприемаме, позволява на читателите да осмислят сами световните събития от последните години след първоначалното издаване на книгата. Към момента за нас това е по-чистото изпълнение и оставя нещата по-отворени за интерпретация.

 

Ето защо, подобно на „Документите Тера“ книгата просто е редактирана и изчистена от досадни грешки, а някои изречения са преправени за благозвучие или разделени на две поради кошмарната им дължина :D С други думи – ако вече имате книгата, нямате нужда от това издание, защото в него няма нищо ново. Книгата се преиздава поради голямото търсене и като валидация свързана с времената в които живеем, предварително описани в следговора ѝ.

Разбира се изданието също получава твърда корица, което ще го запази през времето на вашата библиотечна етажерка :) Композицията на корицата е почти същата, страниците са 320, а коричната цена е 45 лв.

За всички поръчващи през сайта цената е 42 лв.!

 

orion preview

 

Както обикновено, книгата може да се заяви предварително от електронната ни книжарница. Когато тя излезе (прогнозата е в периода 10-15 септември), това ще бъде обявено допълнително на сайта ни и след това разпращането лека-полека ще започне.

 

Разбира се, всеки който предпочита все още има „уникалния шанс“ да се възползва от вторичния пазар и да я закупи наред с „Документите Тера“ за 560 лв. или поединично за 169 лв., както и всякакви вариации в междинния спектър, ха-ха-ха! :)

 

Документите Тера“ бе началото без което не може. „Произход и история на империите Орион и Сириус“ обаче я надгражда в пъти и стига до безпрецедентни за времето си детайли, които докосват най-фините и основополагащи локалната ни реалност струни, което я кара да отеква и до днес по-актуално от всякога.

 

Приятно четене на всички, които я чакат от години и ще ѝ се насладят за пръв път!

 

 

 


[1] Което е другият термин, който бива налаган целенасочено от десетилетия с умишлено променено и иронично значение за нещо, което „уж“ няма никаква реална основа под краката си.

[2] Условията за чийто генезис бяха постлани от изкуствено насаждания радикален феминизъм, който „подсказа“ на всички малцинства, че е достатъчно да си гръмогласен и „обиден от нещо“, за да можеш да изискаш законово от останалия свят да откликва на травмите ти.

[3] Което се опитва плахо да пробие дори консервативните устои на страни от калибъра на България.

 

 

 

scroll back to top
 

Търсачка

Кой е на линия?

В момента има 1382 посетителя в сайта

Потапяне

Подкрепи работата ни

Ако харесвате нашата работа и сме били от полза за Пътя ви, може да ни подпомогнете със сума по избор:
Всички средства ще бъдат използвани за задълбочаване на нашите изследвания и проекти. Благодарим!

За aдминистраториСтатистика

Членове : 767
Съдържание : 544
Брой прегледи на съдържанието : 8700580Изграден с помощта на Joomla!. Designed by: joomla templates hosting Valid XHTML and CSS.

© 2024 Издателство „Паралелна Реалност“ : Освен ако не е посочено друго, съдържанието на този сайт е лицензирано под:
Creative Commons Attribution License. Текстът на договора за ползване на български
Предпочитания за бисквитки

Creative Commons License