Условия за ползване

Доставката на книгите се извършва от куриерската фирма Еконт Експрес като това може да стане както на частен адрес (по-скъпия вариант), така и в удобен за клиента офис на Еконт (по-евтиния вариант). Срокът на доставката е от 1 до 3 работни дни след потвърждаването на поръчката от наша страна в зависимост от деня на заявката. При опция за поръчване до адрес и доставка в събота, куриерската услуга се оскъпява. Заплащането става чрез наложен платеж при получаването на пратката. За подробно изчисление кликнете ТУК, откъдето можете да изчислите цената си на доставка в зависимост от това колко е тежка пратката ви (грамажът на всяка една книга е посочен в нейните спецификации).

Забележка: От 2019 г. насам поръчки за чужбина не се изпълняват директно. Респективно поръчки от чужбина не могат да се правят от е-Книжарницата и при опит за такива – те няма да бъдат изпълнявани от формата за поръчка в самия магазин! Успешна поръчка за чужбина можете да направите в партньорство с ваш познат или роднина от България, който да поръча желаното от вас по Еконт и после да ви го препрати по удобен за вас начин, в точката на света, в която се намирате.

МОЛЯ ПОПЪЛНЕТЕ ФОРМАТА ЗА ПОРЪЧКА НА КИРИЛИЦА! ДОРИ ДА НЯМАТЕ ТАКАВА НА КОМПЮТЪРА, МОЖЕ ДА ИЗПОЛЗВАНЕ ТАЗИ ТУК – ТАКА ЩЕ УЛЕСНИТЕ НАС И СЕБЕ СИ!

Молим да вземете под внимание още, че:

  • Книжарницата си запазва правото да премахва или редактира съдържание и цени по свое усмотрение.
  • Книжарницата си запазва правото да откаже изпълнението на поръчка при посочен неверен адрес или телефон.
  • Ако поръчка бъде направена от клиент и тя бъде изпратена от Издателството, но впоследствие бива отказана, то куриерските разходи са за сметка на клиента и в двете посоки. Връщането може да става само и единствено, ако стоката е в идеален търговски вид.
  • Клиентът има право да върне дефектна стока, а Издателството се задължава да му я замени с нова или да му върне заплатената от него сума. Транспортните разходи по връщането на дефектната стока и нейната замяна са за сметка на Издателството. За да бъдат възпрепятствани злоупотреби с доверието на Издателството дефектът трябва да бъде установен по електронен път преди да бъде завършена замяната. При връщане на дефектна стока без замяна, транспортните разходи по връщането са за сметка на Издателството. Заплатената от клиента стойност на поръчката се връща в срок от 14 дни, считано от датата на получаване на върнатата стока от Издателството. Възстановяването на заплатената от клиента сума се извършва чрез паричен превод в офис на Еконт Експрес.
  • Книжарницата не носи отговорност за каквото и да е забавяне или невъзможност да изпълни задълженията си, при възникването на обстоятелства извън нейния контрол.
  • Настоящите условия могат да бъдат актуализирани по всяко време без специално уведомяване на потребителя. Електронна книжарница „Паралелна Реалност“ не носи отговорност, ако потребителят не е прочел последния вариант на настоящите условия.