Няколко примера за окултния характер на американската поп-култура Печат
Анализи - Кратки анализи
Написано от Издателство Паралелна Реалност   
Сряда, 02 Май 2012 01:12

 

0

Следващата дълга компилация илюстрира все по-навлизащите окултни тенденции в американската развлекателна музикална индустрия, която съвсем спокойно можем да наречем „световна“, защото каквото излезе по MTV започва да се консумира като баница и от останалия свят по неведоми и негласни закони. Това поставя управляващите в много удобната позиция да пропагандират дадени идеи, модели на поведение и култура като цяло. Може да видите резултата у повечето млади хора днес, които са изцяло формирани от тази поп-култура. Всичко това щеше да е доста по-невинно ако ставаше въпрос за обикновено идолопоклонничество, през което така или иначе всеки един млад човек минава на даден етап в живота си, без значение в коя сфера на живота. През последните години обаче ставаме свидетели на окултна пропаганда и lifestyle чрез музикалната индустрия във вид много по-директен, отколкото можехме да видим само допреди 10-15 години например, което създава връзки от доста по-дълбоко енергийно естество, отколкото простото отдаване на силата на някакъв поп-идол. Какъв е характера на всичко това и каква е крайната цел, са въпроси, на които е отговаряно много пъти в този сайт, но след настоящия материал ще разбирате още по-добре.Н.

 


Видеомузикалните награди на MTV за 2009 г.: окултният мега-ритуал


От неочаквани драматични обрати до шокиращи изпълнения, видеомузикалните награди на MTV за 2009 г. отново успяха да учудят хората и да ги накарат да говорят за тях. Това, което повечето хора пропуснаха, обаче, бяха окултните значения, закодирани в шоуто на MTV. Телевизионното събитие всъщност представляваше огромна по мащаба си, завършена окултна церемония, включваща посвещаване, молитва и дори кърваво жертвоприношение. Ще разгледаме символизма, който се появи по време на шоуто.

 

1

 

Видеомузикалните награди на MTV често са включвали мрачни и странни изпълнения, съдържащи някакъв окултен символизъм. Тазгодишната версия, обаче, надмина себе си. Шоуто остави повечето хора да се чудят какъв е проблемът на Кейни Уест и да се опитват да схванат размаха на лудостта в изпълнението на Лейди Гага. Единственият начин да бъде разбрано истинското значение на тези изпълнения е да се обърнем към езотеричните учения. Факт е, че най-често провежданите ритуали на окултните общества бяха избрани и представени като част от шоу, което целият свят видя.

Тазгодишните награди бяха много различни от други церемонии по награждаване. Фокусът падна върху крайно ограничен брой артисти (Бионсе, Тейлър Суифт, Лейди Гага), а много други, също толкова успешни, бяха игнорирани. „Избраните“ изпълнители се превърнаха в театрални герои по време на шоуто и изиграха различни ритуални постановки. Това вероятно звучи напълно налудничаво на средния зрител на MTV, но запознатите с практиките на окултните общества (като Свободното масонство) могат да разшифроват препратките към свещени ритуали. Има много видове братства и ритуали, от най-благородните до най-пъклените, и те винаги са съществували през Историята. Наградите на MTV очевидно бяха вдъхновени от тъмни, злокобни и дори Сатанински церемонии. Да разгледаме тези ритуали.

 

 

Мъдрите слова на Висшата жрица

 

2

Проповедта на Мадона


Мадона, Висшата жрица на музикалната индустрия, многоуважаваната „старейшина“ на MTV, откри шоуто с много тържествена възхвала за Майкъл Джексън. Тя призна, че никога не го е познавала наистина, нито е „общувала“ с него, но въпреки това тя бе избраната да му отдаде почит. Мадона е известен и промотиран адепт на кабала, езотеричното учение на юдаизма, което се изучава в повечето окултни общества. Равин Ариел Бар Тзадок обяснява как певицата използва (или злоупотребява със) символизма на кабала в музиката си:


Открих, че популярното дилетантско заиграване на Мадона с еврейския мистицизъм е взело интересен обрат. В последния си музикален клип към тематичната песен към новия филм за Джеймс Бонд, предишното „материално момиче“ се трансформира в „кабала-момиче“. Освен традиционното за Мадона смесване на музика и чувственост, в този клип виждаме Мадона с татуировка на свещеното име на Бог на дясното рамо. Обърнете внимание, че татуирането е практика, забранена от Законите на петокнижието (наричано още Тора – бел. пр.), и по такъв начин още по-ненавиждана в кабала. Наистина, татуировката може да не е истинска или да е била временна, но въпреки това всеки акт на наподобяване на забранени действия е забранен и непростим сам по себе си. За съжаление, злоупотребата на Мадона с кабала и традиционния юдаизъм на петокнижието не спира дотук.

По-нататък в клипа виждаме Мадона да увива кожени каиши около лявата си ръка точно по начина и стила, по който религиозните еврейски мъже носят тфилините (молитвена еврейска одежда – бел. пр.). Тфилинът представлява малка кожена кутийка, съдържаща свещени писания върху пергаменти. Тя се завързва за левия бицепс и връзката се увива надолу по лявата ръка и длан. Наистина, Мадона не стигна чак дотам да оскверни самата кутия на тфилина. Въпреки това, ясно е, че увиването на каишите около ръката й бе извършено в традиционния стил на петокнижието. Това нейно действие е същинско светотатство.равин Ариел Бар Тзадок, Кабалата на Мадона


Мадона нарече Майкъл Джексън „от друг свят“ и „крал“, но наблегна на факта, че той е и човешко същество. Такава мъдрост можеше да дойде само от Висшата жрица. Част от публиката склони глава и медитира над думите й. Те имаха дълбок кабалистичен резонанс. Речта й бе последвана от видео, с което трябваше да бъде почетен Джексън и което, странно, започна с песента му „Thriller“, докато певецът бе показан като разлагащо се зомби, въздигнато от мъртвите, на огромен екран. След това се чу следният куплет от песента:


Тъмнина пада на земята

Полунощ е близо

Същества пълзят, търсейки кръв

Вият и тероризират околността

И който бъде открит

Без душа за взимане

Трябва да се изправи срещу хрътките на ада

И да изгние вътре в обвивката на труп

Зловоние се носи из въздуха

Събирано четиридесет хиляди години

Сиви вампири излизат от всяка гробница

И наближават, за да изпълнят участта ти

И въпреки че се бориш, за да останеш жив

Тялото ти трепери

Защото никой смъртен не може да устои

На злото.


Бе подходящо да бъде включена най-великата песен на Майкъл Джексън, но това беше малко тъмен начин за отдаване на посмъртна почит. Някой, някъде е направил странни избори, но по някакъв начин това се вписа във „вибрацията“ на цялото шоу.

 


Посвещението на Тайлър Суифт

 

3

„Ще ти дам последните думи!“


Тайлър Суифт спечели наградата за „Най-добър женски клип“ и се качи на сцената, за да изкаже благодарностите си. Кейни Уест изскочи сякаш отникъде, взе микрофона от ръката й и ни уведоми, че „някои от най-добрите клипове за всички времена са на Бионсе“. Тази сцена предизвика множество дискусии и спечели на Кейни титлата „тъпанар на годината“ плюс честта да бъде наречен „задник“ от президента на САЩ. Може би ще шокирам някого като кажа следното... това „неочаквано“ събитие беше... РЕЖИСИРАНО! Ето, казах го. Когато сте гледали някое скапано риалити-шоу, имали ли сте понякога вътрешното чувство, че цялото нещо минава по сценарий? Е, моето вътрешно чувство се претовари докато гледах тази сцена. Никой от участниците (дори Бионсе с физиономията си „не мога да повярвам, че това се случва“) не бе добър актьор. Освен това, следя кариерата на Кейни от началото й и съм запомнил един важен факт за него: единственото нещо, за което му пука на Кейни Уест, е Кейни Уест. Затова, ако трябваше да прави сцена за нещо, то щеше да бъде за това, че той не е спечелил. Не Бионсе. Той.

Тази сцена представляваше посвещението на Тайлър Суифт в това, което наричам „Кръг на избраните артисти“. Ученичката бива унижена пред равните си и й е казано, че не заслужава да бъде на същата сцена като Бионсе, кралицата на церемонията. Почти всички групи, братства и банди извършват процес на посвещаване с цел изпробване на характера и силата на новобранеца. Изпитанието на Суифт бе да види как Кейни проваля първото й награждаване изобщо и дори да й бъде казано, че не заслужава това признание. Рапърът е известен със скандалното си поведение по време на церемонии по награждаване и така се оказа идеалния кандидат, който да направи така, че всичко това да изглежда „неочаквано“.

 


Молитвата

 

4

„Кой иска да се моли на дявола с мен?“


Джак Блек излезе облечен като напомпан метъл, за да промотира видеоигра. В един момент той помоли всички от публиката да направят жеста с дяволските рога във въздуха и започна да се моли на „тъмния господар Сатана“. Цялото нещо беше лекомислено и комично, но аз не виждам друг начин, по който молитва към Сатаната да бъде показана в шоу в най-гледаното време, без да се изсипят множество оплаквания от „загрижени родители“. Сцената започна полу-шеговито, но Джак Блек завърши с по-сериозна нотка, казвайки: „Моля те да дариш на избраните тази вечер продължителен успех в музикалната индустрия.“ Тази фраза всъщност разкрива тъмната истина за развлекателния бизнес.

Така, крайният резултат е следния: всички показаха знака на „дяволските рога“, след което се хванаха за ръце и се молиха на Сатаната. Тази предварително режисирана комедия може да бъде приета като незначителна пародия в някое друго шоу. Но в контекста на наградите на MTV, с множеството пресъздавания на окултни ритуали, пародията придобива съвсем ново, злокобно значение.

 


Кървавото жертвоприношение

 

5


Изпълнението на Лейди Гага бе обявено за „брилянтно“ от много меломани. Ако, обаче, ги попитате какво символизира то, те придобиват учудено изражение. Ето какво каза Гага за изпълнението си в интервю за gagadaily.com:


Смяташ ли, че това ще бъде един от тези определящи моменти, с които хората ще запомнят наградите на MTV?

Сигурна съм, че ще бъде така. Имам си философия за нещата: няма причина да правиш нещо, ако то няма да бъде запомнящо се, ако няма да промени нещата, ако няма да вдъхнови нещо. С песента и изпълнението се надявам да кажа нещо много сериозно за славата и цената й.

Нещо сериозно? Какво?

Ще трябва да изчакате и да видите.

С какво ще си облечена?

Бих казала, че тоалетът за изпълнението представя най-стоическите и запомнящи се мъченици на славата в историята. Предназначен е да бъде иконичен образ, който представя хората. Смятам, че след като видите изпълнението и може би го прегледате няколко пъти след това и в YouTube, ще разберете препратките и символите в него.


Декорът на представлението е много символичен. Гага пее в храм или може би аристократично имение, пълно с колони, полилеи и картини. Винаги са се носели слухове за окултни ритуали, експерименти за контрол над съзнанието и дори човешки жертвоприношения, провеждани на подобни места. Една подробност, която не мога да пренебрегна, е присъствието на две масивни колони под обща арка.

 

6

Декорът на представлението на Гага. Забележете двете колони и арката над тях.

 

Това са явни масонски символи, както е описано и на тази литография:

 

7


Очевидната връзка с масоните намеква за окултния и ритуален аспект на изпълнението на Гага. Масоните са известни с провеждането на окултни постановки в ложите си; пресъздаване на живо на алегорични истории. Изпълнението на Гага символизира издигането й към славата и жертвата, която е трябвало да направи, за да успее.

Докато кървавата Гага се издига във въздуха, между колоните се появява свръхестествена светлина и танцьорите вдигат ръце във въздуха за възхвала. Много древни религии провеждали ритуални жертвоприношения, за да умилостивят боговете. Кървавите жертвоприношения се приемат от черните магьосници и като най-добрият начин за събиране на духовна енергия. Финалната сцена на представлението изразява присъствието на тази мистериозна „сила“ след жертвоприношение.

 

8

Издигаща се звезда


Веднага след изпълнението си, Гага се появи облечена изцяло в червено и с изяло покрито в червено лице. Тя беше ходещо и говорещо кърваво жертвоприношение. Това символизира крайния резултат на славата, адският живот, който следва след това, продаването на душата за успех в музикалната индустрия.

 

9

„Това е за Господ и за гейовете“

 

 

Масонското посвещение на Пинк

 

10

 

Няма как масон да гледа това изпълнение, без да си спомни собственото си въвеждане в Първа степен. Ето и описание от Марк Ставиш:

 

Кандидатът за посвещаване остава без всичките си материални вещи и бива облечен в странно и особено одеяние (...). Това включва превръзка на очите и сравнително дълго въже, наричано въже за теглене.

 

Той продължава:

Превръзката на очите символизира потайност, тъмнина и невежество, както и вяра. Кандидатът бива въведен в стаята на ложата, за да бъде посветен, но не може да види какво се случва. Вързан е около кръста и ръката с въжето за теглене.Марк Ставиш, Масонството: ритуали, символи и история на тайното общество

 

3

Кандидатът е с превръзка на очите и е вързан с въже, докато лявата му гърда и левият крак са открити


Пинк е с превръзка на очите и е завързана с въжета. Костюмът й е направен така, че да показва лявата й гърда, както при новоприетите масони. Вместо да се вижда левият й крак, на него има каре, много наподобяващо на подовете в масонските ложи.

 

2

Ложата Източна звезда

 

Изпълнението на Пинк се състоеше от зашеметяващи акробатики, които несъмнено я оставиха (както и зрителите) напълно дезориентирана. Това също е характерно за въвеждането в Първа масонска степен:

След това (на кандидата) се поставя превръзка на очите и въже във формата на примка около врата. В този момент, новобранецът навлиза в крайния етап, свързван с изпитания; не може да вижда, чувството му за посока е объркано и е облечен като жертва, която ще бъде екзекутирана.Ла Фонтен, Посвещение – Ритуални представления и тайно познание по целия свят

Изпълнението на Пинк беше още една очевидна отпратка към ритуалните представления в окултните общества.

 


Приемането на Тайлър Суифт в Обществото

 

13

„Може ли да опитаме отново“


лед публичното унижение на Суифт, Бионсе, кралицата на церемонията, я извика на сцената, за да й позволи да „изживее момента си“. Тайлър се появи иззад кулисите (все едно бе чакала там) в червена рокля, доста близка до тази на Бионсе. Един читател на сайта забелязал, че когато двете певици се прегърнаха, на екрана зад тях се появи странно съобщение: „RDFO IL 40 PRO DEL ATO“. Нямам представа какво значи това, но то беше там. Ако разрешите загадката, моля, пратете коментар.

 

14

Това компютърна грешка ли е или кодирано послание?


Повторното извикване на Тайлър Суифт на сцената символизира факта, че тя вече е приета като равна на Бионсе и е станала една от „избраните“. Съвпадащите рокли също предават идеята за принадлежност към нова група. Тя е „преминала теста“ – изпитанието да бъдеш унижен – и вече може да бере плодовете на членството си в групата.

 


В заключение


Церемонии като наградите на MTV определят и дават форма на поп-културата на дадена ера. Те утвърждават избрани артисти, оставяйки останалите в сенките на анонимността. Както бе показано по-горе, цялото шоу беше пропито с окултен символизъм, основно фокусиран върху „посвещение“. Защо MTV подлага млади хора (които не знаят нищо за окултизма) на такива ритуали? Има ли това подсъзнателен ефект върху зрителите? Обучава ли се новото поколение да приема тези символи като част от популярната култура? Със сигурност има втори слой на интерпретация в много от продуктите на MTV. Декодирането на символите означава разбиране на вътрешните процеси в увеселителната индустрия.

 

 

Източник: http://vigilantcitizen.com/

Превод: Fror

Редакция: Н.

 

 

 

Илюминатско видео на MTV


15

 

Една PR-компания ми изпрати съобщение относно пускането на интересен нов видеоклип, режисиран от Холивудския режисьор Дейвид Айер за Pow Pow на LCD Soundsystems и исках бързо да напиша статия по въпроса. Това е първият от поредица „супер-клипове“ с участието на известни актьори и режисьори, които явно трябва „да уловят духа и вълнението на музикалните клипове, които не могат да бъдат пропуснати от зрителя и които са синоним на MTV“, следователно... тези клипове вероятно ще бъдат изпълнени със символизъм, който е основна черта на MTV и продуктите й от десетилетия.


Поредицата е създадена от MEAN Magazine и представена от MTV, като в първия клип участва актрисата от „TwilightАна Кендрик. Реших, че това ще бъде интересно за читателите (въпреки че изглежда, че те искат сайтовете да „разкриват“ техните клипове така, че те да оберат печалбите от високия интерес към темата за илюминати в момента и затова са изпратили съобщението на сайтове като моя) и общо взето не съм работил по друго през последния месец; надявам се скоро да започна отново работа по пълните си анализи. Успях да гледам клипа тук (отне ми векове да открия работещ линк, който да става за гледане).

 

16

 

Очевидно Ана Кендрик е богиня (изглежда Изида), която „събира душите на грешниците“. Тя си поставя гривна (избрана от маса, пълна с грим, бижута, кредитни карти и др.; все начини за подмяна на идентичността) и веднага бива пренесена (което евентуално води до дисоциация поради изгубеното време да стигне дотам; забележете и клетката зад нея в снимката по-горе) в сцена с хендлърите си, които я превеждат през различни места, където тя се среща с разнообразни нечестиви герои – грешниците (чиито души тя събира).

 

17

В Полунощ тя дойде да прибере душите на грешниците

 

Тя събира душите на грешниците чрез магическо поставяне на ръката си върху тях. В този момент проблясва стандартен масонско-илюминатски символ, след което тя бива транспортирана от хендлърите си към следващата душа за прибиране.

 

18

 

19

 

21

 

Режисьорът Дейвид Айер е използвал това око в триъгълния масонско-илюминатски символ в своя филм „Улични крале“ (символично поставен в светлината над стълбите, водещи към корумпираните ченгета).

 

22

 

23

 

Когато прибира душата на третия и последен грешник, тя му показва окото на провидението/всевиждащото око и тримата грешници се оказват в пародийна масонска ложа с шахматен под и майстор-масон, играещ ролята на съдия (държащ чукче). Забележете човешкия череп и (вероятно) масонската библия, поставени върху колона в близост до масона-съдия; стаята е осветена (луциферианска) – илюминирайки масона-илюминат.

 

24

 

25

 

Айер заявява, че една от темите на продукцията е, че: „Независимо колко си голям, колко си важен в този временен наш свят, винаги има някой по-важен... Трябва да отговаряш за греховете си и това е една от темите в работата ни.“ Някой може да каже, че всевиждащите очи и други такива са символ на Бог (макар че много казват, че става въпрос за Луцифер) и че грешниците отговарят пред Бог, което е една по-малко мрачна интерпретация на клипа, с която, обаче, не съм съгласен, защото масонът изглежда доста лукав тук.

 

26

 

В стаята са и политик, военен генерал и полицай (още три „грешника“, които масонът ще съди).

 

27


Ана излиза от светлината (от Луцифер?) и влиза в стаята, облечена в бяло (символ на чистота и невинност, противоположност на тъмните дела, в които са въвлечени „грешниците“; дуалистичният шахматен под очевидно е от значение тук). След това тя им хвърля доста по-малко невинен и осъдителен поглед, екранът се изпълва със светлина и тримата се връщат в собствената си реалност с виновни и изпълнени със съжаление погледи (резултат на това, че са видели светлината, предполагам). След това, в самия край тя се пресяга да вземе бокс (т.е. за да ги накаже), но вместо това избира гривна.

 

28

 

Така, както аз виждам нещата, това може да бъде интерпретирано по два или дори повече начина. Кендрик ги е прибрала на това място, за да бъдат съдени от „добрия масон“ и да разберат греховете си (когато накрая се връщат в началните сцени, в погледите им се чете вина и съжаление). Или пък, масонът издава заповеди и укази на елементите от обществото, над които има власт и контрол – символизирани чрез чукчето (корпоративния свят и подземните дела, в които са замесени тримата грешници; разбира се, и тримата други в стаята, представляващи правителството, военните и полицията – в реалността, както много от вас са наясно, тези фрагменти на обществото са изпълнени с масонски символизъм).

 

29

 

Забележете дуалистичната/масонска шахматна дъска, символично отразена в окото зад лукаво изглеждащите масонски очила.


Източник: http://pseudoccultmedia.blogspot.com

Превод: Fror

Редакция: Н. 

Видеомузикалните награди на MTV за 2011 г. – тържество на съвременната илюминатска музикална индустрия

 


MTV връчва статуетките „Лунен човек“ на музиканти, които са имали успех през изминалата година. Но нещата далеч не се изчерпват само с това. Видеомузикалните награди са тържество на илюминатската индустрия, на тези, които прокарват плановете й, както и инструмент за въвеждане на новите „посветени“ в светлината на прожекторите. Ще разгледаме церемонията по връчване на наградите за 2011 г., звездите, които бяха уважени, и това, което ги доведе дотам.

 

30

 

Счита се, че видеомузикалните награди на MTV представляват няколко часа изпълнения на песни и речи от получилите награди, примесени с няколко шокиращи момента, които да увеличат публичността. Но това не е всичко. Това мега-медийно събитие, излъчвано по цял свят, служи за няколко важни цели: първо, това е важно средство за промотиране, позволяващо избрана група артисти да придобият известност и признание, докато други биват игнорирани; второ, това е едно почти ритуално тържество на илюминатската индустрия, поставящо акцент върху изпълнителите, които са прокарвали плановете й през изминалата година. В статията ми за наградите на MTV за 2009 г. бяха описани ритуалните елементи и символи, които присъстваха в цялото шоу – имаше ясно изразен окултен елемент, който демонстрира мисленето на хората от индустрията.

 

Видеомузикалните награди на MTV за 2011 г. може би съдържаха по-малко ритуални елементи, но си останаха строго планирано шоу, което показа само малък брой избрани изпълнители. Тези няколко артиста се редуваха да пеят, да връчват и да приемат един от друг статуетките „Лунен човек“. С други думи, церемонията може да бъде сравнена с пародийна пиеса, в която малък брой актьори се редуват да се появяват на сцената и да взаимодействат един с друг. Понякога се въвеждат нови герои, а някои от старите се „отстраняват“.

 

На почти всички изпълнители, които бяха показани по време на музикалните награди, по някакъв начин е обръщано внимание на този сайт, което не е учудващо, тъй като огромната част или дори всичките им произведения прокарват някаква част от плана на илюминати. Главните актьори в това шоу бяха: Лейди Гага (разбира се), Кейти Пери, Джеси Джей, Джей Зи, Кейни Уест, Ники Минаж, Бионсе и Од Фючър („странно бъдеще“ – бел. пр.). Носейки налудничави и чудати костюми и имитирайки театрални герои, много от изпълнителите не представяха себе си, а играеха роли. Всъщност шоуто започна с дълга реч на Лейди Гага, играеща ролята на мазен италиански тип от 50-те на миналия век.

Нека разгледаме „действията“ на театралната постановка наречена видеомузикални награди за 2011 г. на MTVи тяхното значение в контекста на илюминатската музикална индустрия.


31

 

Изпълнителите и връчващите награди се появиха от нещо, приличащо на утроба. Буквално излязоха от „утробата на звяра“.


 

Алтернативната личност на Лейди Гага

 

32

Алтернативната самоличност на Гага открива церемонията

 

Шоуто започва с последния номер на Гага: мъжко алтернативно его, представляващо дразнещ, мазен ню йоркчанин. Много от сингълите на Гага се съпътстват от сложни постановки, включващи театрални герои и декори (помните ли рогата на челото й?) – и всички те биват показвани в поне няколко медии, включително телевизии и списания.

 

За сингъла си „Yoü and I“, Гага представи Джо Калдерон – мъжка алтернативна личност. Както с повечето други номера на Гага, голяма част от хората нямат абсолютно никаква представа защо Гага ги прави. Защо се облече като италианец, за да пее кънтри-рок песен? Какъв е смисълът? Както с повечето други номера на Гага, окултното значение може да бъде открито във видеоклипа към песента.

 

Въпреки че клипът спокойно може да бъде предмет на самостоятелна статия, аз го обобщавам с две думи: mind control. По-специално, става въпрос за програмиране Монарх и създаването на алтернативни личности чрез използване на техники, причиняващи травма. В клипа Гага е показана завързана и измъчвана от жесток хендлър, който я подлага на най-използваните методи за контрол над съзнанието: електрошок, сексуално малтретиране, инжектиране на наркотици и физически мъчения. Да, всички тези неща бяха показани в клипа, заедно с няколко алтернативни личности, създадени в процеса (aко нямате идея за какво говоря, предлагам да прочетете статията „Програмиране Монарх – история, техники и приложения“).

 

Така Лейди Гага, която сама по себе си е алтернативна персона на Стефани Германота (реалната личност), придобива ново ниво на алтернативно его, което общо взето е точно обратното на Лейди Гага: мъж, облечен в скучни дрехи, небляскав, неизвестен и т.н. В дългата си реч в началото на церемонията, Калдерон казва, че Гага го е напуснала и че иска да се събере отново с нея. Окултният термин за обединението на противоположности се нарича „aлхимична сватба“, най-често символизирана чрез Бафомет – хермафродитно божество с глава на коза. Заглавието „Yoü and Iсимволизира обединението на две противоположни личности, Гага и Джо Калдерон и тъй като това все пак е един и същи човек, в крайна сметка се стига до създаването на хермафродитно същество, подобно на Бафомет. В кабализма, хермафродизмът се счита за най-високото окултно постижение, а концепцията за дуалност се налага силно на жертвите на контрол над съзнанието. С други думи, присъствието на Джо Калдерон на видеомузикалните награди на MTV е голямо признание за mindcontrol-а. Добър начин да започнеш шоу. Но Гага не спря дотук. Тя се отдаде на новата си личност и игра ролята на Калдерон през цялото шоу.


 

Други алтернативни личности

 

На алтернативната персона на Лейди Гага бе обърнато голямо внимание по време на церемонията. Повечето от артистите, които участваха, обаче, също въплъщават алтернативни личности в изпълненията си.


 

Ники Минаж

 

Ники Минаж е вече създадена алтернативна персона, много различна от истинската личност Оника Таня Мараж. Странната, луда по модата и хирургично подобрена Минаж е образ, създаден за музикалната индустрия с цел да стане звезда. Отгоре на всичко, имаме и Роман Золански, мъжката й алтернативна персона, която се появява в някои песни и вероятно ще се появява доста повече в бъдеще. Роман Золански е създаден по подобие на Роман Полански, филмовия продуцент, който беше обвинен за изнасилване с помощта на наркотици и сексуални действия с малолетно дете под 14 преди няколко години.

 

33

 

По време на наградите през 2011 г., Ники носеше рокля, вдъхновена от Хараджуку (част от Токио, където има традиция да се събират хора, облечени в неконвенционални, предимно странни и шарени дрехи – бел. пр.) и съдържаща части от огледало (Монарх-символ, представляващ фрагментирането на личността). Комбинацията от „детски“ аксесоари и сексуалността на роклята („разкрива“ правилните места) е малко съмнителна.


Кейти Пери

Кейти Пери също беше навсякъде из наградите на MTV тази година, като един от „основните участници“. Последният й сингъл, озаглавен „Last Friday Night“, представи на феновете на Кейти странното й алтернативно его: смотано 13-годишно момиче.

 

34

Младата алтернативна личност на Кейти Пери се буди до неизвестен перверзник


Накратко, в клипа към „Last Friday Night“, странната тинейджърка бива гримирана и облечена от Ребека Блек така, че да прилича на уличница, след което се напива и участва в тройка. Прекрасно послание към момичетата на възраст между 10 и 14 години!


35

Един от четирите костюма, носени от Кейти Пери. На главата й стои голям ярък куб, сякаш контролиращ мислите й. Всъщност, това ми напомни за иконата, която се вижда във видео-играта Sims при избор на герой, който играчът да контролира.

 

36

Когато тази зеленикава икона премине над някой герой, можете да правите общо взето каквото си поискате с него... почти както индустрията прави каквото си иска с артистите си.

 

(Бележка от Н.: всъщност куба представлява формата на матрицата на съзнанието след фрагментация, както съм обяснил в статията за Монарх. Тя е разслоена на пластове във формата 13 х 13 х 13, което формира 2 197 отделни фрагментации, които могат да бъдат програмирани поотделно (или 2 197 личности). Неслучайно именно куба е на корицата на книгата описваща 13 случаи на програмиране на Стюърт Суърдлоу.

 

37

 

В интерес на истината, с това е свързано и изобретяването и популяризирането на куба на Рубик – първоначално е служило като активиращо устройство базирано на цветови шифъри. Към това се отнасят и трите части на филма „Куб“, което вече съм споменавал по други поводи.

Обърнете внимание и на черно-бялата рокля на Кейти и розовата й перука, за чийто символизъм специално се говори тук. Това са 3 Монарх-символа носени от един човек, което не оставя съмнение за случайно съвпадение и комбиниране на модни артикули. Както бе посочено на няколко пъти в материалите ми досега, всички тези символи се носят умишлено от звездите, за да бъде тяхното програмиране re-imprint-вано и закотвяно за техните мисловни модели.)

 


Странни признания

По време на всяка церемония по награждаване се отдава признание на артистите с изключителна кариера, както и на великите, които са напуснали този свят. Видеомузикалните награди на МТV не правят изключение, но тези признания стават все по-странни, неискрени и посветени на жертви на индустрията. В статията за наградите за 2009 г. описах отдаването на почит на Майкъл Джаксън, извършено от Мадона – която не беше точно най-близката му приятелка. Отдаването на почит включваше и странен видеомонтаж, в който Майкъл бе представен както зомби – странен начин да почетеш мъртъв човек.

Видеомузикалните награди за 2011 г. почетоха други двама изпълнители по не по-малко странен начин така, все едно им се подиграваха.

 


Бритни Спиърс

Бритни получи наградата „Майкъл Джексън“ за цялостно творчество за „влиянието си в музикалните клипове и танци“..., въпреки че не е режисирала нито един клип, нито е създала каквато и да е хореография..., но да забравим тази подробност. За да се подчертае неискреността на признанието и да е сигурно, че на всички е ясно, че „това е само представление“, наградата бе връчена от измисления герой... Джо Калдерон на Лейди Гага. Бритни, която е истинска жертва на програмирането на индустрията и която неведнъж е изявявала желание да зареже всичко, получава награда от алтернативна личност, която в същността си представлява признание за контрола над съзнанието.

Сцената след това продължи с компилация от най-популярните клипове на Бритни, чиито костюми и хореография бяха възпроизведени от млади момичета.


38

Признанието за кариерата на Бритни бе отдадено чрез изпълнение на малки момичета, облечени в оскъдни тоалети, напомняйки ни за „приноса“ на Бритни към плана за сексуализиране на децата

 


Когато Бритни най-накрая се качи на сцената, за да получи наградата си, странният Джо Калдерон общо взето „открадна“ шоуто.

 

39

Съжалявам, точно сега няма да участвам в травеститско-лесбийска целувка, но благодаря, че провали награждаването ми

 


След като получи наградата си, вместо да произнесе реч и да „изживее момента си“, Бритни просто... представи Бионсе и започна да говори с Джо Калдерон колко велика е тя. Сигурен съм, че това бе предварително написан и наложен сценарий, правещ така, че това да бъде вероятно най-неискреното признание за всички времена. Дали е така?

 

 

Ейми Уайнхаус

Изгубила живота си няколко седмици преди наградите, беше справедливо Ейми Уайнхаус да получи признание за големия си талант. Въпреки това, смъртта й вероятно бе в резултат на ритуално жертвоприношение и отдаването на почит към нея бе извършено поне толкова странно, ако не и повече от това за Майкъл Джексън, друг велик изпълнител, починал при странни обстоятелства.

Ръсел Бранд бе избран да почете Ейми Уайнхаус. Той спомена великолепния й глас, но основно приказва за „лудата й личност, смърдяща на алкохол и мотаща се из Лондон“. След това заяви, че тя е била измъчвана от „заболяване“, което засяга доста хора, алкохолизъм и зависимост от наркотиците, въпреки че не бяха открити никакви следи от наркотици в тялото на Уайнхаус, както и в дома й, когато тя почина. Защо не се фокусира върху човешкото й същество и постиженията й?

В последващото изпълнение, почитащо певицата, бяха показани няколко снимки на Ейми Уайнхаус с едно скрито око, което, както читателите на този сайт знаят, е символ на илюминатски контрол.

 

40

В кратката видеокомпилация преди изпълнението на Бруно Марс, видяхме Уайнхаус да крие едното си око, след това другото.

 

41

Образът на Ейми с едно скрито око по време на изпълнението

 

42

Друг образ на Ейми, на който окото изглежда е било обработвано с photoshopПървата двойка и Голямата новина

Подобно на последните няколко награди на MTV, Джей-Зи и Бионсе бяха общо взето Краля и Кралицата на церемонията за 2011 г. Най-напред, Джей-Зи и Кейни Уест изпълниха първия сингъл от албума си „Watch the Throne“. Този албум започва с издайническа песен, озаглавена „No Church in the Wild“ („Няма църкви в пустошта“ – бел. пр.), с участието и на Франк Оушън от Од Фючър. Песента описва философия, близка до тази на Алистър Кроули в „Телема“. Куплетът, изпълняван от Кейни Уест, звучи така:


Коката по черната й кожа беше като райе на зебра

Наричам това „треска на джунглата“

Няма да контролираш тройката

Просто свивай тревата докато аз си взема

Направихме нова религия

Без грехове, докато има позволение

И измамата е единственото престъпление

Затова никога не чукай някого, без да ми кажеш

 

Мотото на Алистър Кроули е: „Прави каквото искаш“, което Кейни изразява, казвайки: „Направихме нова религия/Без грехове, докато има позволение“. Кроули е известен и с това, че е провеждал обширни експерименти с наркотици и секс в духовен контекст – друга идея, отразена в този куплет. По-нататък в песента, Кейни прави алюзия за отношения с Монарх-програмирано секс-котенце:


Мисля си за момичето в леопардови дрехи

Която търкаше дървото като Кики Шепард

С две татуировки, на едната пише „Без извинения“

И „Любовта е прокълната от моногамията“ на другата

 

Следователно тази песен експлоатира теми, близки до тези, използвани от други поп-звезди (като Гага), което е и философията, издигана от увеселителната индустрия.

Да се върнем към шоуто. Първата двойка на MTV имаше важно съобщение за верните си поданици: Първата дама е бременна и ще роди наследник на Краля.

 

43

Бионсе се държи за утробата си, застанала пред декор, наподобяващ такава


Като доказателство за важността на двойката, тази ненатрапчиво обявена новина разтърси всички предишни рекорди в Twitter с над 8 000 „tweet“-а за секунда. Такова огромно внимание ми напомни за почти пророческия куплет от песента на Джей-Зи „New Day“ от албума, който беше пуснат на пазара около две седмици преди наградите на MTV:


Съжалявам, малкия, вече съм те съсипал

Защото още не си жив, а папараците вече те преследват

Греховете на бащата правят живота ти десетократно по-труден

Искам само да те заведа на бръснар

Да се сближаваме пътувайки, всички неща, които никога не съм правил

Да те науча на добри ценности и ти да ги следваш

Отне ми 26 години да открия пътя си

Моята работа е само да съкратя времето наполовина

Затова на 13 ще изпием заедно първото си питие


Никога не бих говорил лошо за неродено дете. Надявам се само, че той/тя няма да се превърне в новата Уилоу Смит.

 


Представяне на новото поколение

Видеомузикалните награди не са само празненство на настоящите илюминатски изпълнители, те са и средство за „посвещаване“ на новото поколение артисти, които ще носят илюминатския факел в бъдеще. Някои новобранци се откроиха на церемонията през 2011 г.

Джеси Джей, която вече беше издала няколко изпълнени със символи клипа, се наслади на голямо внимание през тази вечер, седейки на Трона, откъдето изпълни около дузина парчета.


44

Джеси Джей седя на Трона по време на наградите на MTV в ролята си на „новопосветена“


Артистът, който придоби най-много публичност, обаче, бе Тайлър Създателят от алтернативен-рап, шок-рап, хорър-рап или какъвто-е-там рап групата Од Фючър. Считани (от хора, които не знаят нищо за рапа) за „новите Wu-Tang Clan“, Од Фючър бяха възвеличени от изпълнители като Кейни Уест, който смята, че „Yonkers“ е песента на годината, и критикувани от други като Крис Браун, който написа в Tweeter: „Цялата тази демонична музика е откачена до безкрай! Никога не съм твърдял, че съм светец, но по никакъв начин не съм издигал на почит смъртта, насилието и разрухата с музиката си!“.

Каквото и да е мнението ви за Тайлър Създателя, очевидно е, че театралния му талант, желанието му „да шокира на всяка цена“, насърчаването на самоунищожението и любовта му към обърнатите кръстове го прави идеално звено от илюминатската индустрия. Очаквайте да го виждате често и в бъдеще.

 

45

Клипът към „Yonkers“ съдържа почти всичко необходимо, за да бъдат шокирани зрителите: Тайлър Създателят изяжда хлебарка, повръща, казва неща като: „Исус се обади, каза, че му е писнало от презрение, казах му да престане да хленчи, това не е шибан телефон за спешни случаи на шибан психиатър, пфу, аз вече си имам мой“ и накрая се обесва. Подобно на други изпълнители, участвали в наградите на MTV, Тайлър също има алтернативно его на име Улф Хейли.В заключение

Видеомузикалните награди не са просто шоу за раздаване на награди. Те определят кой е готин и кой не е. Те честват по ритуалистичен начин „креативността“, която се цени от индустрията – изкуственото и прекалено шокиране. Както видяхме в тази статия, почти всички артисти, показани на наградите на МТV, са издали албуми и клипове, които директно прокарват плана на илюминати, включващ: контрол над съзнанието, самоунищожение, материлизъм, повърхностност, сексуализиране на децата и унижаване на религиите. Пробутването на този тип послания чрез текстове и символи е изискване, за да се радва някой на „благоволението“ на индустрията – която представлява гигантска машина за контрол, работеща с кодове и ритуали и педантично избираща посланията, които да бъдат изпратени до масите.

Въпреки че много от изпълнителите, участвали в церемонията, са „ексцентрични“ и „оригинални“, основното послание остава едно и също и е забележително последователно, независимо от музикалния жанр. Амбициозните артисти, които мечтаят да бъдат знаменитости, разбират, че това е „мярката“ на успеха. Видеомузикалните награди са изкуствено събитие, което изкуствено издига изпълнители, които да създадат изкуствена публичност и реклама. Това е фалшиво шоу, пълно с фалшиви личности, които пеят с фалшиви гласове, носят фалшиви перуки и се усмихват фалшиво, отдават фалшива почит на други фалшиви личности, които са били фалшиви по-дълго време от тях. Има ли все още истински, автентични певци, които пеят от сърце и не пробутват „одобрени от индустрията“ послания? Да, но няма да ги намерите докато гледате видеомузикалните награди на MTV. Затова, изключете този телевизор и вижте какво предлага истинския свят.

 

 

 

Шоуто на Мадона на полувремето на Супербоул: тържество на Висшата жрица на музикалната индустрия

 


Когато научих, че Мадона – известна също и като Висшата жрица на музикалната индустрия – ще има изпълнение на полувремето на Супербоул, си помислих: „Това ще бъде интересно“. И наистина беше. Докато повечето хора бяха удивени как жена, преминала петдесетте, танцува из сцената заедно с младите рапъри от LMFAO, а други се подразниха от лошата й синхронизация с плейбека, аз се интересувах от нещо друго – бурята от символизъм, която милиарди зрители по целия свят видяха. Въпреки че се смяташе, че изпълнението на Мадона ще бъде просто интересна прелюдия към най-интересния мач в американския футбол за годината, тези, благословени със знание за символизма, вероятно ще се съгласят със следното твърдение: шоуто на полувремето беше истинско тържество на илюминатската индустрия и на Висшата й жрица, Мадона.

 

Седмица преди Супербоул, в предаването на Андерсън Купър, Мадона описа важността в духовен план, която придава на изпълнението си на полувремето:

 

Супербоул е като светая светих в Америка. Ще се появя на полувремето на това „религиозно изживяване“ и ще проведа една проповед. Ще трябва да бъде много впечатляващо.


Подходящо изглежда посветената в Кабала певица да описва Супербоул като „светая светих“, тъй като това е името на най-тайнственото място в храма на Соломон. На никой не е било позволено да се доближава до това място, освен на Върховния жрец. Тази привилегия е била давана само в Деня на Изкуплението, за да се положи кръвта от жертвоприношение и тамян пред трона на милостта. Следователно, аналогията, използвана от Мадона, издаде мислите й преди изпълнението. Нека разгледаме главните аспекти от шоуто й.


 

Vogueили Появата на Жрицата

 


Появата на Мадона бе съпроводена от сложна процесия, подходяща за Висша жрица или дори за богиня.


46

 

Носена от стотици римски воини и приветствана от стотици жени – великолепното появяване на Мадона е отражение на статуса й в света на увеселителната индустрия

 

 

Първото изпълнение на Мадона бе силно повлияно от древните Египет, Шумер и Вавилон, а костюмът й напомняше на древна вавилонска богиня.

 

47

Декорът на първата песен комбинира елементи от древен Египет, Шумер и Вавилон. Самата Мадона е облечена по начин, който силно наподобява древната шумеро-вавилонска богиня, Инана-Ищар.

 

48

Ищар, настъпила ревящ лъв и с отличаваща се фризура, подобна на короната с рога на Мадона. Ищар често е изобразявана с крила, което е отразено в трона, използван от певицата.

 


Ищар била силна и самоуверена богиня, контролираща войната, любовта, сексуалността, просперитета, плодородието и проституцията. Тя искала да живее като мъж, да се наслаждава на славата от битките и да търси сексуални изживявания. Появяването на Мадона като Ищар е много интересно, тъй като би могло да се твърди, че поп-певицата през цялата си кариера е носила същата самоувереност и силна сексуалност като Ищар, постигайки влияние в музикалната индустрия до ниво, обичайно запазено за мъжете. На езотерично равнище, Ищар се свързва с планетата Венера, известна и като Вечерницата.

 

49

Присъствието на два Сфинкса пред Мадона силно наподобява картата от Таро „Колесницата“. Според Менли П. Хол: „тази карта символизира Възвишения, който управлява колесницата на сътворението. Сфинксовете, теглещи колесницата, негодуват срещу тайнствената сила, с помощта на която силният владетел непрестанно се мести из различни части на вселената си.“Така, в тази митологична обстановка, Мадона изпя „Vogue“. По време на изпълнението бяха показани корици на списание „Vogue“ – една водеща медия, що се отнася до символизма на илюминати в модата.

Vogue“ завършва със символ, който е в крак с вавилонско-египетския тон на изпълнението и който също така е от изключителна важност за окултните тайни общества като масони, розенкройцери и илюминати: крилатия слънчев диск.

 

50

 

Песента свършва с показване на крилатия слънчев диск

 

 

Египетските мистици използвали крилатото слънце при магически ритуали и заклинания:

 

Емблематичен за елемента въздух, този символ се състои от подобен на слънце диск, ограден от чифт криле. В ритуалната магия той се поставя в източна посока над олтара и се използва за призоваване на защитата и съдействието на духовете на ефира.“ – Мъри Хоуп, Практическа египетска магия

 

Крилатото слънце и до днес се използва от групи като масоните, теософите и розенкройцерите:

 

Крилатият глобус е символ предимно на розенкройцерите, въпреки че е свързван и с илюминати, и може да бъде признато, че произхожда от Египет. Крилатият глобус е символ на прекрасната душа, пътуваща обратно към източника на сътворението си отвъд в Елисейските полета.“ – Клаймър Суинбърн, Розенкройцерите и техните учения

 


51

Символът на крилатото слънце в масонска ложа

 

 

Показването на този символ, макар и привидно тривиално и с цел естетика, подчертава окултизма в изпълнението на Мадона.


 

Give Me All Your Luvin’“или секс-котенцата на Мадона

 

Малко по-късно Мадона изпълни новият си сингъл „Give Me All Your Luvin’“. В песента имат участие две от новите фаворитки на индустрията – Ники Минаж и М.I.A. В клипа към песента, както и на полувремето на Супербоул, тези две рапърки участват по специфичен начин. Вместо да бъдат представени като пълноправни артисти, допринасящи към песента на Мадона, те са показани като нейни „слуги“, мажоретки на Висшата жрица на индустрията.

 

Такова „взаимоотношение“, в което Мадона е на власт – и следователно е хендлъра – е пропито с mind control символизъм и по-специално бета-програмиране, известно и като програмиране на „секс-котенца“.

 

52

В клипа към „Give me Your Luvin’“, Мадона, Ники Минаж и M.I.A. са облечени като Мерилин Монро, върховният прототип на програмирането тип „секс-котенце“

 

 

Друг символ, свързван с програмирането на „секс-котенца“, са котешки отпечатъци по дрехи и аксесоари. Цялото шоу на полувремето изобилстваше от животински елементи и отпечатъци.

 


Like a Prayer“ или последната проповед


Мадона приключи шоуто на полувремето с един от най-големите си хитове – „Like a Prayer“.

Клипът към тази песен винаги е бил считан за противоречив поради смесването на религиозни теми и сексуалност. В началото на песента, шоуто придобива много тържествено и религиозно усещане, докато Мадона и Сий-Ло Грийн излизат на сцената, за да проведат последната проповед. Изпълнителите бяха облечени в черни роби, а черните роби обикновено се използват в... черни литургии.

 

53

В началото на изпълнението пред сцената беше показано огромно око, намек за влиянието на илюминати над това религиозно изпълнение

 

 

Шоуто на Мадона приключи по драматичен, но и много съществен начин:

 

54

В края на представлението, подът се разтваря под краката на Мадона и тя пада в забвение

 


Докато бива погълната в нещо, което трябва да бъде „подземния свят“, Мадона пее: „Чувам те да викаш името ми, и се чувствам като у дома“. Това е още една инверсия на конвенционалния религиозен символизъм, тъй като „у дома“ се очаква да бъде в небесата. В случая на Мадона, тя очевидно не отиде в тази посока.

Шоуто завършва с послание, с което няма как да не се съгласим.

 

55

Думите „Световен мир“ се появяват на сцената, един PR-лозунг, използван за прокарване на Новия Световен Ред, управляван от едно световно правителство

 

 

(Интересно е, че над думите „световен мир“ стои формация от светлина, която лично аз мога да оприлича на стилизиран орел напомнящ тези на римската империя, после заимстван от нацистите:

 

55.1 55.2

 

В този ред на мисли думите „световен мир“ би било по-правилно да се тълкуват като представата на НСР за такъв, а не на човека по принцип. – бел. Н.)

 


В заключение


Ако бъдат разглеждани поотделно, описаните тук символи могат да се приемат просто като „готини неща“ и поради това повечето зрители на Супербоул не им обърнаха особено внимание. Сборът на всички тези знаци и символи в едно завършено 13-минутно изпълнение, обаче, няма как да бъде определен като „случайна съвкупност от образи“. Напротив, комбинацията от тези символи образува едно цяло и определя в голяма дълбочина скритата философия и План на хората на власт – илюминати. Приемането на илюминатски символизъм от страна на Мадона съвпада с подписването й с Interscope Records, един от главните проводници на символизма на илюминати в музикалната индустрия. Ето защо изпълнението й на полувремето на Супербоул може да бъде счетено за „начало“ на нейния договор за 3 албума (и 40 милиона долара) с известната компания. Шоуто й показа, че въпреки че е икона на индустрията и е въвела повечето от тематиките, които съвременните поп-звезди все още използват, Мадона и сега трябва да се вписва в масата и да възприеме същия символизъм като начинаещите поп-звезди.

Изпълнено с объркващи образи, изпълнението на Мадона се превърна в истински илюминатски ритуал, видян от милиарди зрители. В този „Ден на Изкуплението“ по време на Супербоул, Мадона, Висшата жрица на индустрията на илюминати, стъпи в „светая светих“ в Америка и проведе 13 минутна проповед, която беше чута от всички..., но разбрана от малко.

 

 

Какво се случи с Уитни Хюстън?


20 56.0


Като някой, който е израснал по времето, когато кариерата на Уитни Хюстън беше на върха си, да наблюдавам падението й, и наскоро ненавременната й смърт, беше трудно. Благословена с може би най-големият глас, някога чут в музикалната индустрия, и дарена с огнен характер, който да му приляга, Уитни бе архетипа на примадоната-суперзвезда. Нейната песен „I Will Always Love You („Винаги ще те обичам“) се превърна в настолна песен за начинаещите певци, с която те да демонстрират таланта си. Въпреки това, независимо кой правеше опит да изпее тази песен, всички получаваха един и същи коментар: „Добро, но не колкото Уитни“. Тя беше олицетворението на истински, даден от Бога талант.

 

За нещастие, животът на Уитни съвпадна твърде добре с поговорката: „Колкото по-високо летят, толкова по-силно падат“. Младото момиче, което било открито докато пяла в църковен хор и което се издигна до най-награждаваната жена в шоубизнеса за всички времена, накрая потъна в огнен ад от наркотици, насилие и травми. Когато научих за смъртта й, си спомних за едно нейно интервю, което ме обезпокои. Става въпрос за дългото интервю, което даде на Опра през 2009 г. и в което разказа за употребата на наркотици и бурната й връзка с Боби Браун. Думите й бяха обезпокоителни, но всъщност се впечатлих най-много от поведението й като цяло. Личността на примадона беше изчезнала. Огънят в очите й бе изгаснал. Тя просто не беше същия човек, който гледах през 90-те. Когато стана, за да изпълни новата си песен, ангелският глас, който очаквахме да чуем, не се появи. Изглеждаше сякаш душата й беше изсмукана от тялото.

 

Докато гледах дискусията й с Опра, не преставах да се питам: „Какво по дяволите се случи с Уитни?“ Някои хора веднага биха отговорили: „наркотици“. Но аз имах неприятното чувство, че не е само това.

 

Очите й издаваха дълбока психологическа и дори духовна травма. Марихуаната и кокаинът, двата наркотика, която тя призна, че е употребявала, не причиняват това. Дори ако се е била друсала с крек или какъвто и да е друг наркотик, имаше нещо друго в очите й и аз почувствах, че Уитни не казва истината за падението си. Запитах се: „Нейното съзнание под контрол ли е? Имало ли е окултен ритуал, черна магия или явна и буквална търговия с душата й? Изтече ли „договорът“ й с някакви невидими сили? Беше ли Боби Браун нейния хендлър?“ Следната част от интервюто на Опра ми направи впечатление и, когато научих за смъртта на Уитни, това автоматично изскочи в съзнанието ми:


Опра: Смяташе ли, че нещо ще се случи през тези луди, изпълнени с наркотици дни, през които си седяла в продължение на часове и дни?

Уитни: Това бяха моментите, когато той (Боби Браун) трошеше неща, чупеше предмети вкъщи. Стъкло. Имахме голям, огромен портрет на мен, него и детето ми. Той изряза главата ми от картината. Такива неща. И си помислих: „Това е наистина странно“. Затова реших, че изрязването на главата ми от картина е твърде много за мен. Това беше един от знаците. Имаше и други, като например това, че той започна да рисува очи в спалнята ми. Просто очи. Зли очи, които гледаха от всяка точка на стаята.

Опра: Започнал е да рисува по стените?

Уитни: Да. Килимите. Стените. Вратите на килерите. Ако отворех врата, там имаше една рисунка. Когато я затворех, се появяваше друга, и очи, и лица. Беше много странно...

Опра: Какво направи ти с всичко това?

Уитни: Гледах как се случва, мислех си: „Господи, какво наистина става тук?“

Започнах да се страхувам, защото усещах, че нещо ще експлодира, нещо ще се предаде.

 


Марихуаната и кокаинът могат да накарат хората да правят луди неща, но подобен тип поведение издаваше нещо много по-дълбоко. Изрязването на глава и „зли очи“ са две от маниите на жертви на контрол на съзнанието. Очевидно на Уитни Хюстън се е случило нещо ужасно в годините след нейния успех. Но какво? Каква е била ролята на Боби Браун? Трудно е да се каже. В същото интервю с Опра, Уитни описа опитите на майка й да я спаси:


Уитни: Тя каза: „Не си струва.“ Каза: „Ако мръднеш, Боби, (шерифът) ще те повали. Не помръдвай.“ И той стоеше там, сякаш се уплаши.

И тя каза: „Да тръгваме. Да го направим. Няма да те изгубя заради света. Няма да те изгубя заради Сатаната. Няма да направя това. Искам си дъщерята. Искам да се върнеш. Искам да видя блясъка в очите ти. Светлината в очите ти. Искам да видя детето, което отгледах. А ти не си отгледана по този начин. И няма да го приема. Затова направи избор, и го направи днес тук, защото имам съдебна заповед, в която пише, че трябва да тръгнеш.“...


Сега, в денят преди „най-голямата нощ за музиката“, Уитни беше открита мъртва при странни обстоятелства (видимо удавена във ваната си) на 48 години. Както обикновено, наркотиците бяха споменати почти автоматично като една от причините за смъртта й. Въпреки това, както стана с Майкъл Джексън, Ейми Уайнхаус и толкова много други, разследването вероятно ще бъде дълъг и разтеглен във времето процес, пълен с неясни твърдения и много противоречия. Вече се появиха информации, че Уитни се е държала неадекватно в часовете преди смъртта си:


Най-напред тя посети Бренди, Моника и Клайв Дейвис по време на репетициите за партито на важните личности, което се провежда преди връчването на наградите Грами. Там репортер на Los Angeles Times я описа като воняща на алкохол, „видимо подпухнала“ и „разчорлена, с неподхождащи си дрехи и коса, от която капеше или пот, или вода“. Според вестника, когато Хюстън не правила гримаси и бурни жестове към Бренди и Моника – които репетирали комедийно представление, както и дует – тя подскачала из фоайето или пък се „лутала безцелно“ из околностите на хотел Бевърли Хилс. Появиха се дори информации, че гости на хотела са викали охраната, за да разкажат как певицата ходила на ръце в близост до басейна на хотела.

Четвъртъкът на Хюстън бил на път да стане по-зле... много по-зле. Същата вечер тя присъствала на парти, водено от Кели Прайс, в нощния клуб „Tru“ в Холивуд. Когато си тръгнала, видимо пияна, фотографи заснели близки кадри на краката й, на които изглеждало, че има кървави следи, както и драскотини по китките й.“ – Yahoo! News


Въпреки смъртта й на четвъртия етаж на хотел Бевърли Хилтън, традиционното шоу преди церемонията по връчването на наградите Грами се проведе на същото място в целия си блясък и великолепие... докато тялото й още било там. Както се казва в шоубизнеса: „шоуто трябва да продължи“. Шоуто наистина ще продължи, а аз съм резервиран относно това какво признание ще й отдаде музикалната индустрия. Ако Майкъл Джексън и Ейми Уайнхаус са някаква индикация, то тези, на които се отнема благоволението на бранша, не получават подходящо признание..., а вместо това – празненство по случай жертвоприношението им.

Беше ли смъртта на Уитни жертвоприношение или просто резултат на години на злоупотреби? Същият въпрос се отнася за безброй артисти, починали наскоро при странни обстоятелства.


 

 

Уитни Хюстън и мега-ритуала на наградите Грами за 2012 г.

 


Наградите „Грами“ през 2012 г. се проведоха при ужасяващи обстоятелства: навечерието на внезапната и мистериозна смърт на Уитни Хюстън. Шоуто се състоя въпреки всичко..., но не и без множество странни символи и събития, които направиха едно нещо кристално ясно: определено съществува Тъмна страна в развлекателния бизнес. Ще разгледаме фактите около смъртта на Уитни Хюстън, символичните елементи на наградите „Грами“ за 2012 г. (включително ритуалната изява на Ники Минаж) и ще видим как церемонията се превърна в поредния мега-ритуал.

Чувствах че, през 2012 г. окултното в развлекателния бизнес ще се издигне на високо ниво. Оказах се прав: в рамките на една седмица, най-важните събития в спорта (Superbowl) и музиката (наградите „Грами“) бяха пропити с ритуални елементи, гледани от милиони зрители. Докато шоуто на полувремето на Superbowl продължи само 13 минути, ритуалът, обкръжил наградите „Грами“, продължи с дни и резултатите от него все още се изясняват, тъй като в медиите продължават да се появяват странни факти и разкази относно Уитни Хюстън.

Тази статия ще засегне няколко факта и събития, които се случиха преди, по време и след наградите „Грами“ и които имат символично значение. Въпреки че някои от споменатите тук факти могат да бъдат отдадени на съвпадения или лоши моменти, те все пак се събират в една голяма, класическа сихроничност. С други думи, привидните съвпадения понякога разкриват скрит модел в събитията.


Карл Юнг описва синхроничността като „преживяването на две или повече събития, които привидно не са причинно свързани или не е вероятно да се случат заедно и които се случват заедно по начин, който има значение. Синхронничните събития разкриват скрит модел, концептуална рамка, която обгръща, но същевременно е и по-голяма от всяка от системите, които участват в синхроничността. Едновременни събития, които първоначално изглеждат като съвпадение, но впоследствие се оказва, че са причинно свързани, се наричат неслучайни.

 

Разглеждайки фактите и случките около смъртта на Уитни Хюстън заедно със символичните елементи на наградите „Грами“ през 2012 г., цялото „събитие“ започва да прилича на завършен окултен ритуал с кърваво жертвоприношение, празненство и дори „прераждане“. Някои от описаните тук неща са били планирани предварително, докато някои други вероятно са просто странни съвпадения. Въпреки това непреодолимата и почти осезаема енергия, излъчвана от наградите „Грами“ за 2012 г. определено накара някои неща да се подредят в сихроничност. Нека разгледаме най-важните събития, които се случиха през този съдбовен уикенд.

 

 

Странни факти около смъртта на Уитни Хюстън

 

56

 

Ако сте чели други статии от този сайт, вероятно сте забелязали, че всичко около смъртта на Уитни Хюстън удивително наподобява някои други „жертвоприношения“ на знаменитости. Разкази за странни събития преди смъртта, странно поведение на властите при откриване на смъртта, противоречащи си доклади, неяснота около причината за смъртта и, за капак, обезпокояваща реакция от страна на музикалната индустрия в лицето на церемонията по връчване на наградите „Грами“. Случаят с певицата следва същия модел, както при смъртта на други знаменитости, приписвани на наркотиците, въпреки множеството противоречащи си доклади. Както и при другите знаменитости, медиите почти веднага започнаха кампания, описваща Уитни като безнадеждно пристрастена към наркотиците. Може би е била пристрастена, но това вероятно е само върха на айсберга... симптом на истинската болест, която уби Уитни: музикалният бизнес.

 


Странни събития


Както при Майкъл Джексън, Ейми Уайнхаус, Хийт Леджър, Бритни Мърфи и много други, странни събития се случиха преди и след смъртта на Уитни Хюстън. След като чуе всички тези разкази, човек не може да не се замисли дали смъртта на Уитни е наистина случайност или е преднамерено жертвоприношение, планирано от „невидими сили“. Докато повечето медии се стараят да набият в главите на хората, че: „Уитни Хюстън = наркотици“, някои източници разкриват детайли, които могат да насочат мисълта в други посоки. Ето разказа на Роджър Фрийдман за това, което се случи в хотел Бевърли Хилтън на 11 февруари:


Смъртта на Уитни – случи ли се по-рано?

 

Смъртта на Уитни Хюстън доведе до една дълга нощ в хотел Бевърли Хилтън. Докато празничното празненство на Клайв Дейвис продължаваше в балната зала на хотела – в момента, в който бе оповестена новината, там вече имаше 800 гости – Уитни остана в едно и също положение, така да се каже, в апартамента си на четвъртия етаж. Тя бе преместена само няколко минути преди партито да приключи – малко след полунощ. Стояла е в апартамента така, както е открита във ваната си. Но в апартамента е имало много хора, когато това се е случило в 3:50 следобед, включително дъщеря й Боби Кристина, брат й Гари, снаха й Пат Хюстън и един друг играч в тази история – приятел от нощния живот, който я развеждал из града през последните няколко дни, докато тя е била заснемана от фотографи под принуда.

Това, което не знаете е, че около 11 вечерта била повикана спешна медицинска помощ на четвъртия етаж. Охраната и полицията тичали нагоре. През задния вход била докарана медицинска количка с усмирителни колани. Боби Кристина „изпаднала в шок“ – е, тя е прекарала часове в близост до мъртвото тяло на майка си. Разбираемо е. Медицинският екип сметнал, че ще се наложи да я откарат в болница. Но нещата се успокоили. Въпреки това, за десет минути охраната опразни цялото фоайе на хотела, докато концертът продължаваше в балната зала. Бях там в този момент и това беше една от най-странните сцени, на които съм присъствал.

Ето и мистериозната история за теч, който се появил предишната вечер от апартаментите на Уитни и нейното обкръжение. Човек в апартамента на третия етаж, точно под апартамента на Хюстън, изведнъж забелязал силен теч в банята си около 2:30 през нощта. Не било просто прокапване. Човекът извикал охраната на хотела, след което се качил на четвъртия етаж, за да види какво се случва. Той ми се кълне, че именно ваната на Уитни преливала. Също така казва, че видял счупен плосък телевизор – екранът бил на парчета. Моите източници в хотела твърдят, че теч е имало, но той не е бил от стаята на Уитни. „Те (нейната група) имат много апартаменти там горе“, казва източника от хотела. Но този човек твърди, че му е казано, че това е стаята на Уитни Хюстън. Ясно е, че е от стаята на някой от нейното обкръжение.

Има много загадки. Нито една от тях не е описана или разкрита от TMZ или някой от другите таблоиди, които обичат да вадят кирливи ризи. Познавам човека, който извадил Уитни от ваната и се опитал да й окаже първа помощ. Той ми каза: „Тя вече беше мъртва. Нямаше какво да направя.“

Още относно смъртта на Уитни и партито за наградите „Грами“ следва по-долу. И, повярвайте ми, драги читатели, не ми е лесно. Познавах Уитни Хюстън и семейството й от повече от 25 години. Тя беше красиво момиче с голямо сърце. Беше пълна с оптимизъм. Майка й е един прекрасен човек. Хората, които работеха с нея и за нея, й бяха предани. Когато шокът премине в гняв, ще се появят доста обвинения. Но, в крайна сметка, Уитни управляваше своя собствен свят.“ – ИзточникForbes


Не съм криминален следовател и не мога да разкрия всички мистерии около смъртта на Уитни, но фактът, че тялото й е стояло там с часове, докато малко по-долу е имало бляскаво парти преди наградите „Грами“, е малко смущаващ. Защо просто не са го отменили? Не е ли присъствието на мъртвото тяло на легендарна певица в същата сграда достатъчна причина партито да бъде отменено? Провело ли се е някакво извратено празненство точно под тялото на Хюстън?

В друга статия, Роджър Фрийдман отбелязва присъствието на загадъчен „вътрешен човек от Холивуд“, който се навъртал около Уитни Хюстън и който бил близо и до Майкъл Джексън през „трудните му периоди“. Кой е този човек?Мистериозният приятел на Уитни Хюстън бил дружка и на Майкъл Джексън

 

Ето един човек в историята около Уитни Хюстън, чието име не сте чували и който остава загадка: холандец от Амстердам на име Рафълс ван Ексел. Известен е – в съдебните архиви – и като Рафълс Досън и Рафълс Бенсън. Бил е на четвъртия етаж на хотел Бевърли Хилтън в един от апартаментите на групата на Хюстън, когато певицата починала. Появил се долу във фоайето малко след това, носейки големи слънчеви очила и плачейки.

Както обичайно, тя си водела цял антураж, включващ Куинтън Арон, актьорът, който изигра футболиста в „The Blind Side“. Рафълс, в една от многото си публикации в Newswire, наскоро обяви, че продуцира филми с Арън. Това е само едно от многото начинания, които той често обявява. За човек, който видимо няма доход, той се появява доста често в Newswire и YouTube. Във видеосайта можете да намерите негови интервюта с приятели на Майкъл Джексън. Предполага се, че той продава истории на таблоидите. В профила си в Twitter често споменава имена на репортери от такива издания като например това на Кевин Фрейжър от „The Insider“.

Въпреки шока от смъртта на Уитни, Рафълс все пак посети партито на Клайв Дейвис. Бе облечен формално, носеше поканата на Уитни в ръка и искаше да седне на масата й. В балната зала го успокоиха знаменитостите, на които той разказа историята си: „Аз открих Уитни“. Гейл Кинг го прегърна. Куинси Джоунс внимателно изслуша историята му. Човек от охраната ми каза по-късно: „Той беше горе.“ Той се движеше с Хюстън цялата седмица преди смъртта й. Във вторник, когато тя излезе от нощен клуб разчорлена, Рафълс се появи на снимка в TMZ, изглеждащ като елен, осветен от фаровете на кола. Стоеше зад нея в син костюм. В Twitter той написа: „ПРЕСТАНЕТЕ да четете тъпите блогове. Уитни си изкара страхотно и изглеждаше прекрасно. Нямаше нищо лошо, само дето беше АДСКИ горещо в този клуб.“

Но кой е Рафълс ван Ексел? Той е една от загадките на Холивуд. За пръв път се запознах с него през 2005 г., когато се навърташе около семейството на Майкъл Джексън по време на делото за сексуално насилие над деца. След като Майкъл замина за чужбина, Рафълс често бе засичан с бащата на певеца, Джоузеф Джексън. Той се показва като „вътрешен човек“, когато има скандал. Никой не го познава наистина, но той е винаги там, където са знаменитостите и екшъна. В интернет, той твърди, че притежава немалък брой компании, включително Raffles Entertainment. Също така е бил съден няколко пъти, веднъж от партньор в нещо, наречено Max Records, Inc., и веднъж от частна авиокомпания в Лос Анджелис. Говорих с авиокомпанията и те заявиха, че не могат да коментират, тъй като делото все още продължава. В Twitter той твърди, че е мениджър на „моето момиче“ Чака Кан. В интернет има множество снимки на Рафълс със знаменитости. Можете да го видите с всеки, от Майкъл Джексън до Сандра Бълок.

Не е учудващо, че Рафълс се появи в историята около Уитни Хюстън. Миналият октомври той, Уитни и още няколко души отидоха до Северна Каролина със снахата на Уитни, Патриша Хюстън, за нещо, наречено Teen Summit. Събитието бе обявено като част от Фондация Патриша Хюстън – организация, която няма официална регистрация. Пат Хюстън, омъжена за брата на певицата, Гари, е мениджър на Уитни от години (личната фондация на Уитни за деца престана да функционира преди години). Също така притежава магазин за стоки на консигнация в Северна Каролина и компания за производство на свещи, наречена Marion P. Candlees, заедно с Уитни.

Оглеждайте се за Рафълс на погребението на Уитни утре. Преди той носеше жълто яке, цялото на черни въпросителни знаци – като човекът-загадка. В събота, докато вкарваше различни гости на партито на Клайв Дейвис, носеше смокинг стил „Майкъл Джексън“. Към момента живее в западен Холивуд, но официалното му местожителство – и мястото, където го съдят – е Чикаго. Не отговори на безброй e-mail-и и телефонни съобщения.“ – ИзточникForbes


Беше ли този мъж средство в жертвоприношението на Уитни? Беше ли Уитни низвергната от елита на музикалната индустрия? Започна ли тя да става трудна за манипулиране? Беше ли пожертвана, за да бъде представен нейния наследник? Трудно е да се каже, но изглежда Уитни е имала предчувствие за смъртта си. Някои разкази я описват като „вманиачена“ и развълнувана, докато други твърдят, че Уитни чувствала, че дните й са преброени. Малко преди смъртта си, Уитни била видяна да подава на певицата Бренди съобщение, чието съдържание остава загадка.Какво пише в тайната бележка на Уитни до Бренди?

 

Певицата Бренди притежава едно от последните съобщения, давани от Уитни Хюстън – но не казва на никого какво пише в него.

На 9 февруари в Лос Анджелис, Хюстън се доближи до по-младата си колежка, докато тя и друга певица, Моника, заедно с учителя си Клайв Дейвис, даваха интервю за телевизия „Е!“.

В публикация на RyanSeacrest.com се твърди, че Хюстън се „натресла“ на интервюто, както и че: „Уитни изглеждаше малко вманиачена, докато разказваше на Моника как плувала два часа на ден и скришом подаде бележка на Бренди, преди да прегърне Дейвис.“

Когато по-късно от „Е!“ попитаха Бренди директно какво пише в бележката, тя отговори: „Просто няма да кажа и ще го запазя за себе си по мои лични причини.“

Заяви също, че: „Уитни означаваше всичко за мен... Тя е причината аз да пея.“

Бренди и Хюстън участваха в пресъздаването на „Пепеляшка“ на Роджърс и Хамерщайн от 1997 г. Бренди е и по-голямата сестра на певеца Рей Джей, за който се твърди, че няколко пъти се е събирал и разделял с Хюстън през последните две години от живота й. Рей Джей стана известен през 2003 г., когато секс-запис с него и Ким Кардашиян се появи в публичното пространство.

„Е!“ притежава видеоклип, на който е заснето как Хюстън подава бележката на Бренди, както и коментарите на Бренди относно нежеланието й да разкрие съдържанието на съобщението.“ – ИзточникMSNBC


 

 

11

Когато става въпрос за окултни ритуали, номерологията е от основно значение. В случая с Уитни Хюстън, числото 11 определено е фактор. В елитните окултни кръгове, числото 11 е „главно число“ (не може да бъде редуцирано) и тъй като е по-голямо от числото 10 (числото на съвършенството), обикновено се асоциира с лоши знамения и черна магия. Кабалистите свързват числото 11 с престъпления, въстания, война, грях, магия и мъчения.

Поради тази причина, окултният елит често свързва мега-ритуали, включващи жертвоприношения, с числото 11. Кой беше огромния мега-ритуал на съвремието? 11 септември и кулите-близнаци. В колко часа точно си „спомняме“ за войниците от Първата световна война, дали живота си за техните управници? В единадесетия час на единадесетия ден на единадесетия месец – Денят на ветераните, известен и като „Remembrance Day“.

Поглеждайки отвъд датата на смъртта й, се появява друга връзка между Уитни, смъртта й, Лейди Гага и предишна церемония по връчване на наградите „Грами“. Както някои знаят, Лейди Гага е тясно свързана с модния дизайнер Александър Маккуин, в чиято работа се наблюдават символи, свързвани с окултното и с контрола на съзнанието. Маккуин почина на 11 февруари 2010 г.

По време на церемонията по връчване на наградите „Грами“ през 2011 г., Гага каза следното за нейната песен „Born This Way“:


Трябва да благодаря на Уитни Хюстън. Исках да й благодаря, защото когато написах „Born This Way“, си представях, че тя пее тази песен – защото не се чувствах достатъчно сигурна в себе си, за да си представя, че съм суперзвезда. Затова, Уитни, си представях, че ти пееш „Born This Way“, докато я създавах.

Премиерата на „Born This Way“ беше на 11 февруари 2011 г. Точно една година по-късно, Уитни Хюстън умря на 11 февруари 2012 г. (напомням още, че февруари е втория месец, който може да бъде изписан като „II“, което отново резонира с 11, както съм описал на много места из сайта, което отново ни насочва към най-ритуалната и програмираща комбинация на планетата – 11:11. – бел. Н.). Знаеше ли Гага (или нейните хендлъри) нещо, което ние не знаехме? Нейният тоалет ясно показва, че е мислела за смърт.

 

57

Артистите обикновено избират тоалетите си за церемонии по връчване на награди доста отрано. Явно, в мислите на Гага (или на хендлъра й) е присъствала смъртта.Друг малък факт – номерът на стаята на Уитни беше 434 – което в кабалистичната нумерология се равнява на 11 (4 + 3 + 4).

 


Изявления на ветерани от музикалната индустрия


Кой по-добре би могъл да предостави вътрешна информация относно Уитни, освен артистите, работили в музикалната индустрия от години? Очевидно те не знаят цялата истина и може би просто се опитват да придадат някакъв смисъл на нещата, както всички останали, но за сметка на това са вътре в нещата и имат опит с механизмите на музикалната индустрия.

По време на интервю за Good Morning America, гигантът в индустрията Селин Дион директно обвини „лошото влияние“ на шоубизнеса за смъртта на Уитни. Тя дори каза, че „ние трябва да се плашим“ от шоубизнеса.


Изключително неприятно е, че наркотици, лоши хора или влияния взеха превес над нея. Превес над мечтите й. Над любовта й и отговорностите й като майка. Когато човек се замисли за Елвис Пресли, Мерилин Монро, Майкъл Джексън и Ейми Уайнхаус, защо хора като тях попадат под влияние на наркотиците. Заради стреса и лошите влияния? Какво става, когато имаш всичко? Имаш отговорности като майка и изведнъж нещо се случва, което разрушава всичко. Затова не ходя по партита и събирания. Затова не съм част от шоубизнеса. Ние трябва да се плашим. Винаги съм казвала, че човек трябва да се забавлява и да прави музика и никога да не бъде част от шоубизнеса, защото никой не иска да изпита това, което той причинява. Трябва да си свършиш работата и да се махаш оттам.“ – ИзточникVancouver Sun


Това, че Селин Дион избягва шоубизнеса, ли е причината нейното име да се свързва със сравнително малко скандали?

Друга легендарна дива, Чака Кан, беше още по-пряма, когато обясняваше истинската причина за смъртта на Уитни. По време на интервю в Пиърс Морган, тя заяви:


Смятам че всички ние сме артисти, тъй като сме изключително чувствителни хора, и тази машина около нас, тази т.нар. „музикална индустрия“, е такова демонично нещо. Тя жертва живота и душите на хората за едно мигване на окото... Един мениджър веднъж ми каза: „Знаеш, че струваш повече пари мъртва, отколкото жива.“

Имам предвид, плакала съм за нея много пъти през годините, толкова много пъти. В известен смисъл съм я оплакала, защото усещах, че нещо ще се случи, защото тя беше толкова близо до нещата.“ – ИзточникEonline


Преувеличи ли Чака Кан, когато използва термините „демоничен“ и „жертва“, описвайки музикалната индустрия? Съдейки по символизма по време на наградите „Грами“, тя вероятно е напълно права.

 


Мега-ритуала на наградите „Грами“ през 2012 г.


Церемонията по връчване на наградите „Грами“ широко се оповестява като „най-значимата нощ за музиката“ и тъй като музикалната индустрия се управлява от окултен елит, „най-значимата нощ за музиката“ отразява мисленето на този елит. Поради смъртта на Уитни Хюстън, около изданието на наградите „Грами“ за 2012 г. витаеше странно чувство, което бе почти осезаемо през телевизионния екран. Преднамерено или не, смъртта на Уитни беше свързана с церемонията и символизма, който се излъчваше от нея.

Церемонията започна по много странен начин, особено в контекста на смъртта на Уитни. Брус Спрингстийн изкрещя към тълпата: „Живи ли сте там?“, след което изпя песента „We Take Care of Our Own („Грижим се за нашите“) – мантра, която се повтаряше през вечерта. Е, аз знам кой определено не е жив там – същият човек, който беше в мислите на всички, когато започна шоуто. И, също така, пред последните години от живота й, за певицата не се грижеха много добре. Всъщност, както казах в статията (по-горе) „Какво се случи с Уитни Хюстън“, смятам, че й се беше случило нещо ужасно, отиващо много по-далеч от употребата на наркотици. Умът, психиката и дори душата й бяха разстроени. Жертва на контрол над съзнанието или обект на тъмни ритуали? Трудно е да се каже. Но, докато Спрингстийн напяваше „We Take Care of Our Own“ така, сякаш това е химна на индустрията, не можех да спра да мисля, че Уитни вероятно не е от „нашите“. Нейната „одобрена от индустрията“ заместничка, обаче, е от „нашите“.


Да излезе старото, да влезе новото?

 

58

Важната акула в индустрията Клайв Дейвис с Уитни Хюстън и Дженифър Хъдсън

 


Ден преди смъртта на Уитни, Клайв Дейвис каза на Пиърс Морган, че Дженифър Хъдсън е „следващата Уитни“. Докато Уитни биваше принизена до статуса на нещо отминало и постоянно унижавана от истории в таблоидите, на Хъдсън се предричаше да се превърне в следващата примадона на индустрията. След като беше открита в едно от изданията на American Idol, кариерата на младата певица се изкачи стремително нагоре... веднага след жестоките убийства на майка й и брат й през 2008 г. Първата й поява пред публика след травмиращото събитие беше по време на Superbowl XLIII, където изпя „Star-Spangled Banner“.

Кой мислите бе избран да отдаде почит на мъртвата певица по време на церемонията през 2012 г., изпявайки най-големият й хит „I Will Always Love You“?

 

59

Докато отдаваше почит на Хюстън, Хъдсън буквално беше „в светлината на прожекторите“, докато снимка на Хюстън се носеше над нея

 

Друг артист от калибъра на Уитни се появи триумфално, изживявайки едва ли не прераждане след период на затишие: Адел. Въпреки това, символичната церемония по връчване на наградите „Грами“ през 2012 г. нямаше да бъде завършена без истински ритуал, засягащ духовния свят. Ники Минаж се погрижи за това.

 


Черната литургия


60

Ники Минаж се появява на церемонията в ритуална червена роба, цвят на жертвоприношение и посвещение. Беше ли това свързано с кървавото жертвоприношение на Уитни?

 

60.1

 

 

Церемонията по връчване на наградите „Грами“ може и да започна със сърцераздирателна молитва за Уитни Хюстън, но за сметка на това приключи със завършена сатанинска черна литургия. От стъпването си на „червения килим“ до музикалното си изпълнение, Ники Минаж игра ролята на жена, обладана от демон на име „Роман Золански“ (виж повече за това във втория клип в тази темабел. Н.). Церемонията през 2012 г. явно беше избрана да „извади“ този демон от Ники и да го представи на света като новата й алтернативна личност. По време на миналогодишните награди „Грами“ Лейди Гага също представи нова персона за „Born This Way: Гага с рога на челото.


В една музикална индустрия, пропита с контрол над съзнанието, алтернативните самоличности, които са напълно отделени от съответните артисти, се превърнаха в норма. Както е описано в статията „Програмиране „Монарх“ – история, техники и приложения“, целта на програмирането е създаване на нови самоличности у дадена жертва на тази форма на контрол над съзнанието, чрез използване на жестоки травми и ужасяващи ритуали. Създадените личности са напълно програмируеми от страна на програматорите им и могат дори да говорят с различен акцент, както в случая с алтернативната персона на Минаж. Припевът на песента й „Roman Holiday“ (което на английски се явява игра на думи – „Roman“ е както името на под-личността на Минаж, така и означава „римски“, което предвид факта, че през цялото време говорим за римско-египетски ритуал придобива друго значение, на фона на нейното изпълнение на Супербоул, което също бе претрупано с римски мотиви – бел. Н.) изглежда се отнася за процеса на контрол над съзнанието:


Вземи си лекарството, Роман

Вземи си кратка ваканция, Роман

Ще се чувстваш добре

Трябва да си знаеш мястото, Роман

Някои промени в облеклото и мозъка ти

Вземи си малка почивка, малка почивка

От мълчанието си

Толкова много можеш да вземеш, да вземеш

Знам колко силно се нуждаеш от почивка


Робите под контрол биват тъпкани с медикаменти, а дрехите им (външният им стил) и съзнанието им – „променени“ от хендлърите. Това се постига чрез насилствено отделяне на жертвата от реалността посредством дълбоки травми и болка: „Има граница на това, което можеш да поемеш“ преди умът да се отдели от реалността или да отиде на „почивка“.

Алтернативната личност на Минаж се нарича Роман Золански. Той има свой странен акцент и очевидно е продукт на демонични ритуали. Името на тази персона е вдъхновено от филмовия режисьор Роман Полански, който режисира „Rosemary’s Baby един филм за раждането на Антихриста. Полански е дори по-известен за това, че е бил обвиняван за изнасилване с помощта на наркотици, перверзии, содомия, разврат и похотливи действия с дете под 14 години и предоставяне на контролирана субстанция на малолетен през 1977 г. Странен избор на вдъхновение. Въпреки това, Полански е важен елемент в историята на окултната увеселителна индустрия, така че тази „почит“ от страна на една пионка на индустрията, каквато е Минаж, не е изненадваща.

Реалното програмиране „Монарх“ се осъществява с използване на сатанински образи с цел да се обърка и травматизира жертвата. В случая с изпълнението на Минаж, нейната алтернативна личност беше извадена на показ чрез една сатанинска черна литургия, която по своята същност е подигравка и оскверняване на обичайната християнска литургия.

 

61

 

Минаж започва изпълнението си завързана в нещо, приличащо на католическа църква. Силата, която я обладава, обаче, изглежда е твърде силна, за да й бъде устоено и когато прозорците на черквата избухват, тя бива освободена. Тогава Минаж слиза в една полудяла църква, пълна със стриптизьори, отъркващи се в млади свещеници, които се опитват да се молят на Бог (беше ли това наистина необходимо?).

След това, докато припевът се превръща в подигравка на класическия християнски химн „O Come All Ye Faithful“ („Елате всички вярващи“), влиза актьор, облечен като папата и кара Минаж да левитира.

 

62

Християнската литургия се превърна в огнен черномагьоснически ритуал, който светът видя

 

Накратко, изпълнението на Минаж представи на света нова алтернатива личност, която ще рапира в следващия й албум. Изпълнението й доказа, че Роман Золански не е нищо друго освен демон, който е създаден в Минаж и изваден от нея чрез ритуална черна литургия. Ако изпълнението само по себе си бе достатъчно, за да разтревожи някои зрители, когато бъде поставено в контекста на смъртта на Уитни Хюстън, починала около 24 часа по-рано (една певица, която никога не е криела християнската си вяра), всичко това придобива много по-обезпокоителни размери. Древните магьосници черпели сила от кървави жертвоприношения, за да провеждат черните си ритуали. В момент, когато смъртта на Уитни бе прясна в мислите на хората, черната литургия, гордо представена по време на наградите „Грами“ за 2012 г., имаше още по-голямо въздействие върху зрителите по целия свят.

 


В заключение


Тази статия представи голям брой факти и символи, които водят до заключението, че смъртта на Уитни Хюстън може би е била кърваво жертвоприношение, както и че тазгодишната церемония по връчване на наградите „Грами“ съдържаше окултни ритуални елементи. Дори ако всички тези събития не са били планирани предварително от хендлърите на индустрията, те допринасят за изясняване на обезпокоителния образ на музикалната индустрия.

Докато животът на Уитни Хюстън си отиваше при странни обстоятелства и тя бе описвана в медиите като безнадеждно пристрастена наркоманка, ново поколение одобрени от илюминати артисти бяха поставени в светлината на прожекторите. Те с готовност участваха в окултният ритуал, каквато бе церемонията за наградите „Грами“ и изиграха ролята си в трагикомедията на музикалната индустрия, дори ако това означаваше да изгубят своята същност и душа. Какво се случва на тези, които не се подчиняват на системата или въстават срещу нея? Те изчезват от светлината на прожекторите, а понякога и от лицето на земята при далеч не достойни обстоятелства. Защото, както казва мантрата на наградите „Грами“: елитът се грижи за своите. И за никой друг.

 


 

Източник: http://vigilantcitizen.com/

Превод: Fror

Редакция: Н. 

 

Допълнителни бележки от H. (благодаря на Ou7law за оказаната помощ!):

 

От настоящата компилация видяхте за пореден път колко важно е за Тъмната страна да imprint-ва своята религия чрез поп-културата, която е нейно дело. За тях вече няма значение по какъв начин и чрез какво ще ви imprint-нат, те просто го правят колкото се може повече и по-често, с всички възможни средства на медията и технологиите, за да не спира действието на принципа вибрация-натрупване-контрол“.

 

Така например едно от последните неща беше ритуалното видео на Чарлийз Терон с множество Монарх-мотиви в него, което взриви интернет на запад. В снимките на линка можете да видите котка (алюзия за kittenprogramming“ на актрисата), садо-мазо костюми и най-шокиращото лично за мен – церемониални роби и маски a la Широко затворени очи“. И хората смятат това за шега и че: тя пародирала всички останали звезди и техните секс-касети, с които търсят евтина и бърза известност“.

 

Както казах, те пропагандират своята доскоро вътрешна и за тесен кръг култура все по-публично и директно по всякакви начини. То е пред очите ни, писал съм неведнъж, че те се подиграват с факта, че могат да кажат всичко в прав текст и зомбираната маса да не обърне никакво внимание на това.

 

Затова постоянно нещо се случва, постоянно има нови песни, клипове, концерти, клюки и медиен шум като цяло. Оставете фактора пари“ – те са хората, които са измислили парите inthefirstplace, те са хората, които ги печатат и не са им нужни пари. Това не се прави за пари, те са само вторичен резултат. Властта и контрола е онова, което истински ги опиянява и държи толкова силно пристрастени към Играта. Защото поддържането на относителен контрол над духовните същества на планетата (ние) е нещо съвсем друго и не е толкова лесна работа колкото повечето от вас може би си мислят. Нужен е постоянен imprint, иначе се случва това, което се е случило с Coca-Cola, както съм разказал тук.

 

В случая видяхте как поредица от събития, отдалечени във времето са свързани, в името на поредния мега-ритуал, чиято връхна точка бе жертвоприношението на Уитни Хюстън.

 

Нека обърнем внимание на някои детайли, които не придобиха такава гласност и погледнем на върволицата от отделни нагласени представления от един друг ъгъл, за да видим дали можем да намерим потвърждение за всичко описано по-горе или просто вече си измисляме твърде много.

 

46-я Супербоул – 05.02.2012 г.

Смъртта на Уитни Хюстън – 11.02.2012 г.

54-те награди „Грами“ – 12.02.2012 г.

 

Нека започнем с анализа на окултните елементи в Супербоул, който беше 46-ти поред.

46 в номерологията е 10 (4 + 6) – според някои окултни системи – числото на закона. 46 са и хромозомите в клетките на човешкото тяло (23 двойки). 23 е число, което има дълбок ефект върху всички ни.

Има много номерологични и окултни тайни в тези три събития. Например 2520 (или 252 с 0 отзад). Мадона беше главния изпълните на полувремето на Супербоул, който се игра на Lucas Oil Stadium. Мадона е родена в Mercy Hospital, Bay City. Разстоянието между Lucal Oil Stadium и Mercy Hospital е 252 морски мили.

252 е число, асоциирано с древен Вавилон и неговия упадък. Предполагам, че Америка, също като Вавилон ще потъне в пламъци и разрушение и ще бъде заменена от Нов Световен Ред. 252 символизира упадъка на Америка, защото Америка е днешния Вавилон, а илюминати обичат да повтарят историята, защото така те пре-imprint-ват своите повтарящи се циклични модели в енергийния носител на физическата реалност, което е ритуално поведение само по себе си и закотвя тяхната реалност, което разбира се и крайната цел – продължаване на контрола до безкрай.

2520 идва от стенопис от древен Вавилон. Според библията самата божия ръка написала стенописа в нощта, когато Вавилон пада. В двореца на Балтазар, докато всички пирували изведнъж господ започнал да пише думи на древни мерни единици на стената, чиято сумарна стойност била равна на 2520.

2520 или 252 е резултат от четири цифри на съвършенството: 3, 7, 10 и 12 (3 х 7 х 10 х 12 = 2520). 3 е създаване и съвършенство, 7 е числото на духовността. 7 х 360 = 2520 (3600 в кръга, 60 минути в един час, а 60 е основата върху която е изградена нашата номерологична система). Сборът на числата от 1 до 36 (1 + 2 + 3... + 36) дава 666. Според библията 6 е номера на човека, защото господ го създал на 6-я ден.

В официалната оторизирана библия на крал Джеймс I-ви, думата Вавилон е спомената 252 пъти.

В числото 252, 5 е заобиколена от две 2-ки. Ако съберем средната цифра и с предната и със следващата, резултата е един и същ – 7. 252 е като дума, която като прочетем отзад напред е същата – като палиндром (потоп, боб, бял хляб и т.н.). 252 е цифров палиндром. Илюминати обичат палиндроми, игра на думи, цифри, места, имена и какво ли още не – вече знаете това.

 

Шоуто на полувремето на Супербоул е най-гледаното музикално събитие на годината, повече дори от Грами. Няма по-добра сцена от тази за илюминати да предадат своето послание.

По статистика тази година са го гледали над 162 милиона зрители. Избора на Мадона и нейното изпълнение ни насочва към събитие, което илюминати плануват от доста време – разрушението на Америка.

Мадона е ръкоположена за висша жрица на Кабала на 21.02.2005 г., 7 години преди Супербоул. New York Giants играят срещу New England Patriots. Великаните победиха Патриотите в Супербоул 46. Американските патриоти бяха победени.

 

Откакто Мадона се появи на музикалната сцена през октомври 1983 г., илюминати й определят ролята на Блудницата на Вавилон. Но коя е Блудницата на Вавилон според библията? Всъщност имиджа на Мадона е прецизно изграден така, че да символизира Изида. Истинското име на Мадона е Луиз Вероника Чиконе, родена в 7:05 сутринта на 16.08.1958 г. – шабат (събота). Родена е на нова луна под знака на Дева (девственица) – дева мария е наричана „Мадоната“ най-вече в католическата традиция. Майка й също се казва Мадона. Мадона представлява Ищар/Изида, символизираща последните дни на Вавилон, чийто аналог е Америка днес. Също така смятам, че Мадона илюстрира идеалите, които са въплътени статуята на свободата (която е символ на Ищар). Мадона е Ищар – кралицата на небето в изпълнението си на Супербоул. Ритуалното убийство на Уитни Хюстън бе предсказано на Супербоул 46, бе изпълнено вечерта преди Грами и отпразнувано на Грами. Жертвоприношението на Уитни Хюстън е последния акт в представлението на Мадона на Супербоул и беше в чест на 60-годишния юбилей на кралица Елизабет (както казах 60 е основата върху която е изградена нашата номерологична система), под чийто патронаж очевидно преминава целия ритуал. Между другото, второто име на Уитни Хюстън е „Елизабет“. Интересно, нали?

 

Всички са толкова възхитени, ентусиазирани и хипнотизирани, че никой не може да навърже нещата, като например египетско-римския окултен ритуал на Мадона, в който участва и Ники Минаж, броени дни преди жертвоприношението на Уитни, което стана вечерта преди Грами. В тях се отдаде голяма почит към нея, което осигури голяма аудитория, която да участва в следващата част от техния египетско-римски окултен ритуал изпълнен на Грами с участието на монаси, олтари, римски свещеници и папата (за което прочетохте по-горе).

Никой не се запита защо на представлението на Супербоул всички участващи в ритуала бяха облечени в черно и червено – най-нискочестотната ритуална цветова комбинация.

Никой не се запита защо Уитни имаше следи от кръв по краката и се държеше толкова странно преди смъртта си, както и ударите, които са чути от хората под нейната хотелска стая малко преди да я намерят. Сигурен съм че следователите по смъртни случай от Лос Анджелис ще си свършат работата прикривайки всички неудобните следи, които биха породили неудобни въпроси, както е било във всички други оркестрирани от илюминати убийства.

Никой няма да се запита, защо два дни преди смъртта й Уитни подава тайна бележка пред лицето на камерата на нейната близка приятелка и протеже Бранди Норууд, чието съдържание тя и до днес отказва да разкрие.

 


Free Joomla Extensions

 

Забележете как Бранди изглежда изненадана от действията на Уитни (която между другото изглежда доста превъзбудено) и как Клайв Дейвис се чувства неудобно от ситуацията. Дали Уитни е знаела, че е пред камера, целейки умишлено да привлече вниманието на хората към нещо? Дали е знаела какво предстои?

Символизмът около фотосесиите на Бранди несъмнено ни казва, че тя е Монарх-субект, но още по-интригуващ е факта, че рождения й ден е на 11 февруари – същият ден, в който Уитни умира. Деня, в който Бранди става на... 33 години (3 х 11)!

 

И така, Уитни Хюстън умря на 11 февруари (скрито 11.11“) – 11-я ден, на 42-я ден от 2012 г.

11.02.2012 г. събрано е 18, което е скрито 666 (18 = 3 х 6).

 

Когато Мадона излезе на сцената, седейки на трон, предшествана от римски войници, най-отпред имаше 6 жени носещи ритуални погребални урни. Това се случи на 5 февруари, Уитни Хюстън бе убита 6 дни по-късно – на 11 февруари.

Мадона на 2 пъти направи една поза, докато стоеше на трона си, сочейки към буквата „А“ (въпреки че не прилича на „А“), част от надписа на облегалката на трона – „MDNA“ (което очевидно е съкратен код за „Madonna“ или нещо съвсем друго, за което не подозираме на настоящия етап).


63 64

 

65

 

Това „А“, към което тя сочи 2 пъти (застивайки в позата си и двата пъти, за да акцентира върху него, което е написано като символ), наподобява така наречения „Чадър на Уитни“.66

 


Това е огъната повърхност под дадена форма, която няма нищо общо с Уитни Хюстън. Името просто е използвано като магически резонатор, по подобен начин, както обясних в статията за 11.09., че една от бомбите в Лондон избухва на площада Ръсел, който макар да не е наименуван на създателя на обществото „Череп и Кости“ (Уилям Ръсел) е символизъм, който бива разбран от окултистите по света. Същото е и с „Чадъра на Уитни“, който в случая е един от свързващите символи на няколко ритуала.

 

Друга странност е, че по време на Супебоул Пепси излъчват малко зловеща реклама на фона на това, което ще се случи по-късно, с времетраене 1 мин. и 1 сек.

 


Free Joomla Extensions

 

Рекламата е с дворцов сюжет (в ролята на краля – Елтън Джон – близък на Кралица Елизабет II-ра) и неизменно присъстващия ритуален масонски черно-бял под.

 

67

 

Появява се персонаж приличащ на Уитни Хюстън с небрежно поставени 2 пеперуди Монарх в косите (подсказващи очевидния факт, че Уитни е била Монарх).

 

68

 

Тя наблюдава символично жертвоприношение пред себе си.

 

69

 

В същото видео се появява и персонаж, много приличащ на Марая Кери (също Монарх), която в истинския живот е много близка приятелка на Уитни. Тя започва да пее песента „Respect“ на Арета Франклин.

 

Според официалния доклад Уитни Хюстън умира в 3:55 следобед, което е скрито 13 – номера на фамилиите, които стоят зад всичко това. Тя умира в стаята си на четвъртия етаж в „Бевърли Хилтън Хотел“.

Според официалната информация нейния стилист, фризьор и двама бодигарди са били с нея в стаята по време на смъртта. Официалната история е, че те се притеснили, след като певицата на излиза от банята, след като стои там повече от час. Почукали на вратата – нямало отговор, след което фризьора решава да влезе и вижда Уитни мъртва във ваната. Според някои източници Уитни предпочитала да си взима душове, защото не обичала ваните. Един от бодигардовете опитва първа помощ, но докато линейката пристигне певицата е обявена за мъртва.

Предполагам, че дизайнерите на ритуала са били в стаята, преди антуража на Хюстън да влезе в банята. Същите хора убиха Майкъл Джексън, Ейми Уайтхаус, Джанет Джоплин, Джими Морисън, Джими Хендрикс и още много други.

По същото време, в същия хотел се е състояло парти на Клайв Дейвис, което е огромно събитие и всяка година се посещава от най-големите имена в музикалния бизнес и Холивуд. И докато звездите се забавляват, отбор „самоубийства“ влиза и си върши работата, насилвайки я да вземе наркотиците, които тя вероятно е отказала и се е наложило да ги вземе насила. Това би обяснило показанията на гостите, намиращи се в стаята под тази на Хюстън, които съобщават че са чули борба и много тропане от стаята на певицата. За които показания няма да чуете, разбира се, от контролираните от илюминати медии. Охраната и мениджмънта на „Беверли Хилтън Хотел“ били помолени от следователите да не изнасят тялото на Уитни Хюстън докато не свърши партито на Клайв Дейвис. Очевидно е, че той е замесен в това и знае много добре истината около нейната смърт. В крайна сметка Уитни е взета от погребалните служби 11 часа след смъртта си, заради партито по повод Грами на Дейвис.

 

Тук ще направя един на пръв поглед нелогичен завой.

На 15 януари 2012 г. швейцарски археолози откриват в Карнак саркофаг на 3 000 години, който според дървената плочка открита в гробницата, принадлежи на певица на върховното божество Амон-Ра (Мардук) от 22-та династия (2 х 11), за която се предполага, че е част от потомството на богинята Бастет.

Това откритие дълго време беше преекспонирано в западните медии, защото доказва, че в Долината на царете не са погребвани само членове на кралската фамилия, но и обикновени поданици подчинени на фараоните.

Обърнете внимание на факта, че намерената мумия е на певица, като Уитни. От информацията по плочиците и йероглифите по саркофага, става ясно, че откритата мумия е била известна личност и примадона от калибъра на Уитни Хюстън за времената на Древен Египет. Интересно е, че Уитни е наричана „примадоната“ („The Diva“). Друго интересно за датата 15 януари е, че кралица Елизабет I се възкачва на трона на 15 януари 1559 г. Очевидно е, че „Елизабет“ е друг магически резонатор в ритуала. Между 1559-та и 2012 г. има разстояние от 453 години, което дава 12 (4 + 5 + 3 = 12). 12-ти е датата на връчването на Грами, както и годината в която се намираме (2012-та) – 12.12.

 

Погребението на Уитни се състоя на 18-ти февруари (1 + 8 = 9) точно 33 (3 х 11) дни след откриването на мумията в Египет.

Уитни е отрасла в традициите на баптистката църква. В тази връзка, много интересно е какво правят тези два египетски саркофага от двете страни на входа на погребалната зала в стил Яхин и Воаз?

 

70

 

71

 

За това не може да има НИКАКВО рационално обяснение и говори единствено за ритуалния характер на цялото събитие бивайки последния пирон в картинката.


За хората, които не са вникнали в материята и не разбират „защо първо създават звезда, а после се оттървават от нея?“, отговорът е даден тук.

Както обясних за християнството в темата за Лейди Гага (която между другото реши да започне европейското си турне от София, lol), те заменят система с друга и се гаврят с предишната, която вече не им служи. Така е и със звездите в бранша като Уитни, Майкъл и т.н. – това е техния начин на мислене.

Така е и със самата Америка – те я създадоха, убиха духа й (индианците), направиха я световен модел за подражание и сега я разрушават малко по малко, защото вече не им е нужна. Това е модел в тяхното поведение, защото това е част от рептилианската религия – да създадеш нещо и после да го унищожиш сам по този начин демонстрирайки абсолютната власт над собственото си творение, което имаш във всеки един момент – властта да го създадеш и във всеки един момент да можеш да го прекратиш. Това е религия, това е символ на върховна власт и контрол за тях. Помните в самото начало на основния материал – публичното унижение на Тайлър Суифт, за да може да се издигне от прахта и да бъде ползвана като икона. И обратния процес – създаването на икона (Уитни, Майкъл) и нейното унищожение. Същото е и с християнството – изкуственото му създаване за контрол (раждане), неговото уни(що)жение (смърт на кръста) и след това възкръсване под нова форма (възкресение и интегриране по нов начин в религията на НСР). Този привиден антагонизъм е модел, който подсилва Играта и я продължава до безкрай. Като почитането и счупването на златния телец – той вече не е нужен, защото всичко се променя. Енергията се променя и старите системи вече не служат на новите нужди. Това е основен принцип, без чието разбиране човек може да влезе в много окултни капани, да се хване за тях и да не иска да ги пусне. Което е целта. Капсулация на съзнанието, за да не може да бъде себе си.

 

А както вече казах – it’s all about control. И винаги ще бъде докато сме в Играта.

Без значение на коя страна играем.

 

 

scroll back to top
 

Търсачка

Кой е на линия?

В момента има 227 посетителя в сайта

Потапяне

Подкрепи работата ни

Ако харесвате нашата работа и сме били от полза за Пътя ви, може да ни подпомогнете със сума по избор:
Всички средства ще бъдат използвани за задълбочаване на нашите изследвания и проекти. Благодарим!

За aдминистраториСтатистика

Членове : 767
Съдържание : 543
Брой прегледи на съдържанието : 8668289Изграден с помощта на Joomla!. Designed by: joomla templates hosting Valid XHTML and CSS.

© 2024 Издателство „Паралелна Реалност“ : Освен ако не е посочено друго, съдържанието на този сайт е лицензирано под:
Creative Commons Attribution License. Текстът на договора за ползване на български
Предпочитания за бисквитки

Creative Commons License