Лондонско-бургаски фойерверки Печат
Анализи - Кратки анализи
Написано от H.   
Петък, 27 Юли 2012 21:08

 

0

Загатнах, че към основната ми тема за Олимпийските игри, може да последва продължение, ако се включат още хора. Това се случи, което роди и това допълнение. Исках да го сложа днес, точно на откриването на ОИ в Лондон. Респективно, при последващи наблюдения на самото откриване и по време на игрите може да има още малки статии, които да отразяват случващото се. След края на ОИ по всяка вероятност ще слея всички тези мини-статии с главната такава (или поне ще сложа новата информация и там за по-завършен вид) и ще изтрия всички малки, затова не ме питайте по пощата „къде изчезнаха статиите?“.

Както видяхте, само 1 ден след като публикувах материала и казах, че България ще заеме страната на САЩ при евентуален военен конфликт, се случи и първото оркестрирано публично окултно жертвоприношение с външен източник в модерната история на България. На машата Миглена Кунева й бяха нужни 4-5 часа, за да излезе по телевизията и да каже, че „страната ни трябва да се обяви против тероризма на Иран и да помогне на САЩ и Израел“ (cause they can’t help themselves). Така че освен наблюденията върху ОИ, ще разширя и наблюденията около случилото се в Бургас и как двете са свързани.

Междувременно пощата ми все още е отворена за всеки, който е открил нещо интересно и по двете теми и иска да го сподели с другите. Все пак, голяма част от настоящия материал е резултат от вашите писма, затова и не очаквайте логическа последователност, а по-скоро изброяване на различни неща.

 

Държа да започна отзад-напред с бургаския set-up по няколко причини.

Първо, както вече споменах, това е първия очевиден окултен ритуал на новото време извършен в България от не-български инженери.

Второ, timing-а му е неслучаен.

И трето, за което просто едвам дочаках, за да hate-на – това беше най-големия медиен провал в историята ни изобщо! Пропагандата вървеше с оборотите на FOX отразяваща 11.09. и на ВВС отразяваща 777! Българските „телевизии“ доказаха своята отдаденост на Тъмната страна, като НАЙ-ЖАЛКИ бяха отново bTV, което със задоволство предвидих. Всички повтаряха като пуяци едно и също със самочувствието, че правят нещо велико, декламирайки факсовете получени от Белия дом под формата на „новини“, които трябва да ни бъдат съобщени, докато не правеха нищо друго освен да потъват в собствения си shit. Това е толкова банално, че дори не си заслужава коментара.

Думата „Израел“ светеше като неонова реклама в екрана на телевизорите и НИКОЙ тъпак (нито от официалните власти, нито от журналистите) дори не си даде сметка, че В КРАЙНА СМЕТАКА, това е атентат случващ се в БЪЛГАРИЯ, което по някакъв начин го прави АТАКА срещу самата страна, нищо че реалната му цел бе друга! КАК Е ВЪЗМОЖНО, дори ЕДИН човек да не излезе и да изкаже тази теза предвид, че това се случва на наша земя! „Горкият Израел“ беше в устата на всеки олигофрен излязъл по новините! В тази страна НЯМА журналисти. Просто няма. Как е възможно бомба да гръмне на летище в собствената ти страна и първата ти мисъл да е какво ще си помислят САЩ и Израел!? Как се нарича това? Дори не мога да намеря дума, човешкият език е слаб, псувните са недостатъчни за тази безподобна човешка НИЗОСТ, жалостивост, подлизурщина, сервилност и безхарактерност. Ако има дума обединяваща всички предишни (плюс концепцията за stool-подлога) – това е думата, която описва поведението на ВСЕКИ ЕДИН свързан с отразяването и коментираното на случилото се в Бургас.

С две думи – това са слугите на Тъмната страна и това е тяхното характерно поведение. Period.

Както вече посочих в краткото си резюме на станалото, когато все още информацията беше много оскъдна, за да се направят по-качествени наблюдения, най-жалкото от всичко беше скоростта, с която всички просто обявиха, че виновника за случващото се е Иран. Това е постановка, която бе очевидна дори за много хора без интерес в конспирацията. Защото това наистина беше очевидна постановка, която ние прегърнахме с трепет и вълнение на дете потупано по рамото от баща си. Българските подлоги НА МОМЕНТА се обявиха на страната на САЩ и Израел в борбата срещу световния тероризъм на Иран, нищо че Иран обявиха, че нямат НИЩО ОБЩО със случилото се в Бургас. Това нямаше никакво значение за никого, защото САЩ и Израел просто КАЗВАТ, че Иран е виновен и точка. Друг вариант не може да има, защото САЩ и Израел вече са решили. Некадърността на българската интернет-медия също лъсна в този момент, заливайки ни от проамериканско-израелска агитация.

Малко анализ на новини (bold-овете, където ги има, са мои):


Израел: Ще отвърнем на терористичния акт в Бургас

Ще го направим по разумен начин и ще дадем отговор.“, заяви началникът на Генералния щаб на израелската армия генерал-лейтенант Бени Ганц.

Началникът на Генералния щаб на израелската армия генерал-лейтенант Бени Ганц е говорил пред комисията по външни отношения и отбрана на израелския парламент и е отправил предупреждение към организаторите на терористичната атака в България, предаде „Дефпро“.

„Ще намерим начин да отговорим заплашително. Това не означава, че ще има отделна операция. По-скоро ще бъде част от рутинната ни дейност. Ще го направим по разумен начин и ще дадем отговор.“, е заявил израелският генерал.


Нека коментирам нещо.

Ще намерим начин да отговорим заплашително. Това не означава, че ще има отделна операция. По-скоро ще бъде част от рутинната ни дейност. Ще го направим по разумен начин и ще дадем отговор.


I can’t even grasp the emptiness of this statement. Can you?

Какво ПО ДЯВОЛИТЕ означава „ще отговорим заплашително като част от рутинната ни дейност“? Значи ли това, че Израел признава, че има рутинни заплашителни (не)военни действия срещу Иран? На база какво?!? Че не играят по свирката им ли? Защо САЩ и Израел могат да имат ядрено оръжие, но Иран не може? По каква точно причина? Защото САЩ и Израел преценяват, че това е „заплаха за света ли“? И защо цялото ООН и НАТО подкрепят тази позиция? В последните години американските ракети валят като дъжд над Ирак, Афганистан и Косово, защото американските ракети са „добри“ и убиват само „лоши“ хора, а иранските ракети ще бъдат „лоши“, защото ще убиват само „добри“ хора, които ще бъдат чисто въплъщение на демокрацията. Схващате ли? Това означава ли, че ако България реши да има ядрено оръжие, но почне да го играе с Китай, ще има проблеми с „Капитан Планета“ в ролята на САЩ и Израел? Ами най-вероятно – да!

И никой дори не се опитва да дебатира по въпроса! Отново без думи.

Невероятно е до какви мащаби е стигнало програмирането и овцевъдството на тази планета!!!


Премиерът Бойко Борисов и американският президент Барак Обама са осъдили в телефонен разговор остро терористичния акт на Летище Сарафово край Бургас. Това съобщи правителствената информационна служба.

Двамата говорили днес около 30 минути. Американският държавен глава е изказал искрените си съболезнования пред премиера Борисов за човешките жертви след атентата, при който загинаха петима израелци, един българин и неустановено лице, за когото се предполага, че е атентатора.

Бойко Борисов и Барак Обама са оценили високо реакцията на властите след взрива и добрата съвместна работа по случая на екипите от българските и американските служби за сигурност, която продължава и в момента. В края на разговора двамата си пожелали в близко бъдеще да имат възможност в лична среща да разговарят за съвременните предизвикателства пред България и САЩ.


Невероятна новина. Бойко и Обама са осъдили остро атентата в Бургас. Дори са си уговорили задочно и среща. Осъзнавате ли с какви простотии ни занимават?! Какво правят американските служби в България in the first place? Никой ли не задава този въпрос? Не мога да разбера какво по дяволите ги засяга случилото се? Това означава ли, че ако гръмне автобус с израелски туристи и в Ню Йорк, ДАНС ще се изстреля автоматично? Защото такава е логиката – явно България, САЩ и Израел са тясно свързани от това, което виждаме. WTF? Има американски служби тук, защото това е съвместна операция на ЦРУ и МОССАД. Затова идват тук.

Продължавам. Bold-ът е мой.


Междувременно Барак Обама обеща, че САЩ ще направят всичко възможно, за да гарантират сигурността на Израел след терористичната атака в България и на фона на нестабилността в региона заради бунта в Сирия, предаде агенция Блумбърг, цитирана от „Фокус“.

Президентът на САЩ осъди „варварската терористична атака“ в България и посочи, че това е момент на „голяма несигурност“ в Близкия изток, имайки предвид случващото се в Сирия.

Сега е моментът да се уверим, че правим всичко възможно, за да защитим сигурността на Израел“, каза Барак Обама по време на предизборната си кампания във Флорида. „Ние не само запазихме своята неразрушима връзка с Израел. Ние я заздравихме.“, добави американският президент.


Отново, намирам за крайно безочливо, единственото за което да се говори е сигурността на Израел при наличие на атентат в България! А дебилните медии просто размножават подобен вид „новини“ до безкрайност! На НИКОЙ НЕ МУ ПУКА, че САЩ и Израел са заздравили отношенията си! В България гръмна автобус и уби хора! Чия сигурност е застрашена? Българската или израелската? Що за кретенизми от висше естество?! Защо се случва това?

Защото Израел винаги е бил в центъра на всичко, защото това е центъра на тяхната религия и те ще направят всичко, за да я издигнат на пиедестал, ще четкат праха от нея, през 20 сек. ще поливат идеята до безкрай, докато тя не порасне и не засенчи самото слънце. Така или иначе САЩ или по-скоро СЕЩ (stands for Съединени Еврейски Щати) е една фикция и изцяло в услуга на Великобритания и Израел! Всяка една идея идваща от САЩ е полуфабрикатна, незаслужаваща нищо освен пренебрежение и насмешка; всичко оттам е изкуствено, водещо до разложение, чума и болест! Както гениално го градира един познат наскоро: fake  more fake  super FAKE  Forever FAKE  USA!


Вчера Борисов разговаря и с премиера на Израел Бенямин Нетаняху, като двамата осъдиха остро атентата на летище „Сарафово“ край Бургас.


Отново, не виждам как факта, че двама галфони са осъдили остро каквото-и-да-е-било, е причина за новина в интернет. Това са анти-новини, празни новини, кухи новини. Тяхната цел не е да ви казват нещо съществено и да ви осведомяват за истинския процес на случване на нещата. Тяхната цел е да ви създават изкуственото усещане, че нещо се случва, докато на практика нищо не се случва, освен да тече предварително дирижирания театър. Игра на псевдо-морал за пред обществото. Хората виновни за осъществяването на атентата го осъждат остро. Смях. Знам лично, че самият Борисов ходи почти всеки месец на инструктаж в Израел, за да знае какво да прави и говори следващите 30 дни в собствената ни страна. Цирк. Тъжен, жалък цирк.


Междувременно днес САЩ подкрепи версията на Израел, че зад терористичния акт стои Хизбула.
Атентатът в България позволява да се говори за следата на ливанската групировка, заяви по-късно днес говорителят на Пентагона Джордж Литъл, цитиран от Франс прес. Атентатът носи някои белези на Хизбула, но не сме в състояние да определим точно кой е авторът, добави той.

От Израел твърдят още, че Хизбула е била подпомогната от Иран.

Полицията на Ню Йорк смята, че иранските Революционни гвардейци или техни помощници са били замесени до момента в девет терористични заговора по света през тази година срещу израелски или еврейски мишени. Това се казва в поверителни полицейски документи, цитирани от Ройтерс.
В тях се казва, че е имало три заговора през януари, три през февруари и още три от края на юни досега, като някои от тях са били осуетени. В анализите се посочва, че тазседмичният самоубийствен бомбен атентат в България е бил вторият планиран терористичен заговор в страната
за тази година. В докладите са описват два атентата в Банкок и по един в Делхи, Тбилиси, Баку, Момбаса и Кипър.


Не виждам какво общо има полицията на Ню Йорк с всичко случващо се. Вярно е, че има съвместни операции между различни страни, но NYPD със сигурност не отговаря за терористичните групировки – това е функция предимно на ЦРУ и ФБР. Това е като да кажеш, че МВР-то в Люлин има отношение към търговията с наркотици в Бруклин. Нелепо е. Функцията на всичко това е (защото това е преводна новина) просто да вкара архетипа на Ню Йорк в схемата, защото това е част от целия ритуал по оста Ню Йорк-Мадрид-Лондон-мини-ритуал в Бургас-Олимпиади, както и много други между тях. Коментирам само тези, които касаят нас. През януари тази година, медии гръмнаха с новината, че българските служби за сигурност са предотвратили опит за атентат над автобус с израелски туристи по пътя му от Турция за наш ски курорт, като в автобуса е открито взривно устройство. Тази информация е официално пусната от Франс Прес и до последно отричана като невярна от българските власти. Казвам до последно, защото точно след атентата в Бургас, те официално признаха, че това наистина се е случило и че е трябвало да си мълчат от съображения за сигурност! Това си беше чистo predictive programming-събитие, което не е ясно дали реално се е случило, но това всъщност няма значение, защото то е трябвало да послужи като буфер в масовото съзнание, за да си кажат хората: „Ето, още от януари са се готвили нещата и добре че дойдоха ЦРУ и МОСАД да помогнат на нашите, че работата е наистина сериозна“! Не казаха обаче, че още в началото на 2010-та година, месеци след встъпването му в мандат, премиерът Борисов направи официално посещение в Израел по покана на Бенямин Нетаняху. В края на същата година в София пристигна шефът на израелското разузнаване генерал-майор Мейр Даган. Той е поканен лично от премиера Бойко Борисов. Според официалните информации, двамата са изразили личното си задоволство от доброто сътрудничество между българските и израелските служби за сигурност и успешно проведените съвместни операции“. И разбира се, предварителното свикване на Консултативния съвет за национална сигурност от Плевнелиев още на 6-ти юли, когато още са били изпратени поканите към партийните лидери, дойде точно навреме, за да се дискутират проблемите на сигурността именно след атентата. Всичко е повече от прозрачно.

 

Некадърните „журналисти“ в страната ни трябва да се научат на няколко неща: 1. да пишат правилно, 2. да превеждат правилно, 3. да пишат свързано и логично без двусмислици (поради естеството на „журналистиката“ в страната това изисква овладяване на 1. и 2.), 4. да спрат да публикуват анти-новини и 5. да намерят начин да открият истинското си призвание, защото журналистиката определено не е това истинско призвание за тези хора.

Както виждате, не се свеня да сипвам яко наред, защото простотията е безнадеждна, а друго утешение освен изобличаването й – няма.

На въпроса със самия взрив на автобуса.

Според официалната версия „атентатът“ бе извършен от камикадзе. Не мога да кажа дали това е така, или е просто предварително подготвения cover story. Просто не мога да повярвам на нищо, което идва от медията. Тъй като обаче това е единственото, с което ние – обикновените хора разполагаме – ще разгледам точно него.

Ако наистина е имало атентатор, той по правило е манджурски кандидат, най-вероятно с делта-програмиране. Това е просто beyond discussion – всеки който разбира как работят тези неща знае това. Делта-програмирането, както съм обяснил тук, е програмиране свързано със създаването на професионални убийци ползвани широко от военно-индустриалния комплекс за всякакви мисии тип „Delta Force“. На практика това са супер войници – нещо, което са създали още нацистите, после е доразвито в MK-ULTRA, Монтоук и т.н., а днес просто можете да си го купите, ако имате няколкостотин милиона долара и необходимите връзки по веригата в елита. Това е като машина за убиване (доста често със свръхестествени сили и способности), която ще направи всичко за своя хендлър. Всички такива хора са преминали през армията (всъщност голям процент от американските войници имат такова програмиране) и имат заложена в своята матрица програма за самоунищожение. Такава между другото има и всеки един Монарх-роб.

Такъв е и нашия случай с бургаския атентатор. Той е бил с фалшива шофьорска книжка с регистрация в щата Мичиган и на практика никой не знае кой е до ден днешен.

 

1

 

ТИПИЧЕН Black Ops представител – тези хора не съществуват официално. Веднъж влезнат ли в тези секретни програми, обикновено тяхната смърт и прилежащият към нея доклад се инсценират и този човек просто е заличен от всички физически информационни регистри на планетата. Поне официалните такива. На ниските нива, ЦРУ наистина не знае кой е той, защото той няма досие, няма отпечатъци, няма ДНК – няма идентичност. Затова не им остава нищо друго, освен да спекулират. Служителите на ниските нива в ЦРУ наистина вярват, че се води истинско разследване и дават всичко от себе си, за да разберат какво става. Така работи пирамидалната система на илюминати – всяко ниво не знае това, което знае горното над него и по този начин изпълнява предварително зададен план.

След първия ден спрях да гледам новини и дори не се задълбочих в тезата за атентатора. Наблюдателен читател ми обърна внимание на факта, че единствената разпространена снимка на „атентатора“ управляван с дистанционно е именно тази:

 

2

 

Както виждате, момчето носи къси панталони на черно-бели квадратчета, което е типичен mind control символ маркиращ естеството на случилото се. Терориста е определен от експерти като 36-годишен (3 + 6 = 9).

Медиите от своя страна натъртено повтаряха, че атентата се е случил в 17:30 ч. (както каза човека пратил ми писмото – „в случая дори елка не е нужна“).


Жертвите на уж бомбения атентат не можеха да бъдат изследвани, докато не дойдел някакъв равин да направи някакви ритуали около труповете – типичния помпозен никому ненужен еврейски bullfuck. Същевременно светлината на прожекторите отново беше насочена към жертвите дадени от Израел, без на някой да му пука особено, че загина и един българин.

Освен, че самия ритуал бе символично извършен в деня на раждането на Левски (което е нужен ритуален резонатор за закотвяне на местна почва), жертвите бяха погребани на 20 юли - петък, точно на Илинден – денят, на който източноправославните народи почитат свети илия. Този „светец“ е изключително почитан в България. Това е единственият старозаветен светец, на който има кръстени толкова много църкви у нас. Наблюдавайте как всяка втора църква във всеки град се казва „свети илия“. Името му означава „моят бог е яхве“. Честито на печелившите.

Той се е подвизавал през 9 в. пр. н.е. и се е хванал на бас с жреците на баал в Самария, че неговия истински бог ще подпали жертвеното теле, като така докаже могъществото си и пусне дъжд след тригодишна суша. Яхве пуснал малко огън и дъжд, илия заповядал да избият жреците на баал и той бил обявен за божий пророк. След като пророкувал в продължение на 25 години, от небето се появила огнена колесница с четири коня и го отнесла на небето.

 

3

 

Илия е синкретичен образ на няколко древни божества – зевс, перун и дори самият яхве. В българския фолклор е известен и като „гръмоделец“. По традиция на Илинден се коли курбан, правят се жертвоприношения на бик, вол или теле. Известно е, че тогава и морето взема своите жертви, защото илия обичал на този ден „да си взема курбан“. Sweet.

Разбира се, че и на този Илинден имаше удавени в морето. Нека си спомним и за Илинденско-преображенското въстание – отново ден, белязан с много кръв и жертви. Наистина не мога да разбера какво точно му е святото на този „светец“. Според библията преди да дойде месията, илия ще се яви още веднъж на Земята. Може ли това да е валидно и за второто пришествие или идването на антихриста, което се спряга точно за ОИ? Все пак, златната колесница на илия е теглена от четири коня, препратка към четирите конника на апокалипсиса. Този кървав мини-ритуал в Бургас даде повод на САЩ и Израел да обявят война на Иран (и то точно посредством малката ни държава, чиито корени доказано са свързани с иранските) и разгорещи и етнически конфликти. И то 9 дни преди началото на Олимпиадата. Много интересно, че точно на 20 юли 1944 г. се инициира Операция Валкирия – опитът за убийството на Хитлер, чието първо име означава „благороден вълк“. Изглежда Илинден просто бележи началото на ритуалните „празненства“ за „Кучешките дни“ – нещо което ще придобие изцяло нов смисъл малко по-надолу в частта за допълненията около Олимпиадата.

И тъй като бавно преминавам към олимпийската част, намирам за много любопитен факта, че в Бургас бе символично запален „олимпийски огън“, макар да е почти сигурно, че това не е истински пламък от Олимпия. Самата идея на архетипно ниво обаче е налице. Вече казах, че огъня в Олимпия има специални свойства, които се разпръскват из местата, през които минава факлоносеца. Дадох и пример как първата щафета през 36-та година е минала през много страни, включително България, след което всички тези страни падат под нацистки режим през ВСВ. Изключително символично е, че след запалването на подобен огън в Бургас (макар и на идейно ниво) имаме и първия илюминати-атентат в страната изобщо и то именно в Бургас. Това трябва да ви говори, че не е нужно дори да има физически автентичен олимпийски пламък, нужно е единствено да се свържете идейно със самата енергия/концепция/архетип зад нещата и да я репликирате (макар и несъзнателно, защото се съмнявам, че управата на община Бургас знае какво се е случило).

 

4

„Oh, my preciousss! You’re finally here!“


 

Както споделих в първоначалния си материал, би било много вероятно да се окажем частичен генератор на конфликт в Близкия Изток. Фракция на Тъмната страна иска скалпа на Иран и ще направи всичко, за да го вземе на всяка цена. Обясних и че това е евентуална репетиция за едно хипотетично по-голямо „бум“ в Лондон в предстоящия половин месец. Интересно е, че последната седмица интернет буквално бе залят от това, с което се пуска сензационната новина, че Иранската фондация „Keshe“ иска да даде на човечеството безценни технологии, които в миг ще ни освободят от енергийното робство и ще превърнат живота ни в низ от лаврови клонки, маргаритки и глухарчета. Прочетете повече на български тук (макар да съм сигурен, че 90% от вас вече са прочели).

Кога ще стане точно това не знам, защото пропагандата се случва предимно по Facebook, а аз не давам 5 пари за простотиите там. Знам само че всички ню ейджъри са изпаднали в състояние на прелест по проекта и спамят всичко що е закачено към интернет с него. Това е техния нов граал. Отново казвам – не знам откога датира това „революционно“ решение на Иран, но отново – timing-a ми се струва доста странен. Дали това е контра-атака от страна на Иран срещу ционистите, че ако нещо им се случи, ще разкрият дадени технологии на света, по този начин нанасяйки много по-голяма вреда на илюминати in the first place? Така или иначе всяко едно правителство по света малко или много притежава подобни технологии. Или пък фракцията на илюминати със зъб на Иран иска да удари именно по повод тези технологии, а историята с ядреното оръжие е просто параван? Тук е мястото да кажа нещо много важно и то е, че това, че Израел и САЩ са срещу Иран, не означава, че Иран са Светли. Това просто означава, че има разминаване на интереси. Всичко това ми намирисва много на „Проект Венера“ в „Zeitgeist“-style, който пък е абсолютна манифестация на НСР за това какво трябва да представлява един от вариантите на новия им свят и общество. Това е нова система на контрол с привидна свобода и те пускат различни свои концепции в пространството, за да видят коя ще се приеме най-радушно. А „проект Венера“ се приема МНОГО радушно от всички Светли. А Светлите са невероятно лесни за манипулиране. Предложи им не-монетарно общество, любов, светлина и технология в услуга на човека и те ще подпишат документите със собствената си кръв дори, без изобщо да им хрумне, че най-отдолу документа съдържа дребен шрифт.

Между другото тук е мястото да призная, че „Zeitgeist“ направи нещо наистина революционно и иновативно що се отнася до пропагандната машина. Допреди „Zeitgeist“ (поне що се отнася до конспиративната дезинформационна документалистика) бяхме свидетели на схемата сандвич-лъжа. Т.е. в една продукция имахте смесица от полуистини и лъжи, което правеше нещата трудни за разграничение от по-лабилните зрители. Защото когато в едно нещо има истини, човешката психика е склонна да приема цялата фасада за истина, а точно тук е капана. „Zeitgeist“ акумулира същата идея, но изкачвайки я на по-висока предавка по един гениален начин, който аз самия не успях да прозра веднага, но когато го направих ми стана много смешно, защото осъзнах как дори хора с по-разчупено мислене като мен могат да бъдат залъгани от същата схема във видоизменена форма.

И така... Какъв пореден гениален ход направиха те?

Zeitgeist“ направи един първи филм, който е изцяло верен в своите три аспекта – за несъществуването на христос, за 11.09. и за Федералния резерв. Първият „Zeitgeist“ е може би единственият 100%-ов документален филм посветен на конспиративната тематика. Можете да го гледате без страх, че ще бъдете излъгани за нещо. В него няма една сгрешена дума. Той бе направен професионално, езикът му бе достъпен и най-важното – бе пуснат безплатно в интернет и бързо се превърна в най-гледаното нещо на планетата ever (официална статистика на google). Единственото, което можеше да ви наведе на мисълта, че зад проекта има нещо нередно е дългия и ненужен mind control в началото (няколко минути), който общо взето със сигурност е подразнил повечето от вас, без да го впишете в по-голямата картина. Дотук добре.

Идеята на „Zeitgeist“ беше да запази изпитаната и доказано работеща схема със сандвича-лъжа, но да увеличи мащаба й – те направиха изцяло верен първи филм, който зариби страшно много хора, изчакаха няколко години, за да се създаде огромно движение около идеите на филма и какво направиха тогава? Пуснаха втория филм с НСР-идеята за „Проект Венера“! Ге-ни-ал-но. За пореден път казвам, че тези хора заслужават да управляват, защото ние просто с нищо не доказваме, че сме по-добри интелектуално от тях. Прехласваме се по все една и съща пропаганда отново и отново, всеки път вярваме с нови сили и искаме да останем слепи за истината. Те просто са по-добри в това – по-хитри са, по-безскрупулни са и знаят как да се поддържа (mind) контрол.

След „Проект Венера“ нещата взеха вече много да пушат и ми стана ясно, че първият филм е пуснат единствено и само с целта да постели пътя на втория. Т.е. – истински импулс за зарибявка и после отново същата схема. След третия (който така и не гледах), който пък вече беше изцяло за „проект Венера“, нещата отново станаха банални. Старият сандвич-лъжа, но вместо сбит в един филм, разгърнат в 3 такива. Много успешен ход. Днес хиляди добри хора наливат интелектуален капацитет в „проект Венера“ и искрено вярват, че това е решение, само защото на подсъзнателно ниво са повярвали, че хората, които стоят зад направата на първия филм, не са способни да излъжат повече. Много, много хитро от страна на Тъмната страна. Неслучайно образно му казват „лукавия“. Това е много точно определение.

Както и да е, с всичко това исках просто да илюстрирам, че играта на Иран не е задължително играта на Светлата страна и това би било oversimplification на ситуацията, която винаги е с няколко нива по-сложна от това, което изглежда на пръв поглед. Важи за всичко.

Реален конфликт с Иран определено ще има в някакъв момент и не мисля, че към настоящия момент това може да бъде избегнато. Въпросът е дали наистина става въпрос за ядрено оръжие или за нещо много по-голямо и смятано за по-опасно от дадената фракция на Тъмните. Най-достоверно за мен би било твърдението е, че както винаги имаме комбинация от фактори.

И очевидно България има роля в това.


Сега искам да поговоря за нещо друго, което остана малко встрани покрай случилото се в Бургас, но според мен е свързано с поредицата от ритуали в чест на кралицата и Олимпийските игри (ОИ), които някои читатели нарекоха „Окултните игри“, а други „Орионските игри“ :)) Смятам и двете за много подходящи, тъй че когато използвам абревиатурата „ОИ“, разбирайте което от трите пожелаете :)

И така, става дума за стрелбата в киносалон в Аврора, Колорадо на прожекцията на последния от трилогията ужасни Батмани на Нолан – „The Dark Knight Rises“.

Абсолютен ритуал с друг MK-субект, подобен на този в Бургас, този път явно активиран от някакъв trigger в самия филм или просто изцяло програмиран за точно това събитие, в точно този момент (по-вероятния вариант). Човекът е с очевидно DID, защото се е мислел за Жокера от самия филм Батман. Вече съм казвал, че комикс-субкултурата е много свързана с програмирането и доста от фрагментираните роби имат поне една персоналност на комикс-герой.

„Жокера“ в случая убива 12 човека, което резонира с годината, в която се намираме.

Имаме предградието на Денвър, което се казва „Аврора“. Аврора е богинята на зората, която се обновява всяка сутрин, възвестявайки идването на слънцето (Ра). Тя е изобразявана в колесница водена от коне. Облечена е в червени и жълти тонове, понякога със слънчев диск над главата или пък с факел в дясната ръка (someone?). Не забравяйте, че олимпийския факел „носи светлина“ (като луцифер). Самата богиня Аврора може да бъде свързана с Венера, която е същата фигура въплъщаваща архетипа на луцифер, тъй че това е нещо повече от бегла и отчаяна аналогия.

Всичко това се случва на 20 юли, деня на погребението на израелците загинали в Бургас.

Всичко случило се в Аврора има mirroring-аспект, което почти винаги е част от т. нар. „programming clues“, които трябва да търсите когато разгадавате дадено ритуално/mind control събитие. „Mirroring“-концепцията е много важна и в ритуалите, и в програмирането. Вече отчасти съм засягал тази идея (макар и не подробно), която е така важна за илюминати, покрай изобличаването на целия символизъм свързан с черно-белия модел, близнаците, двете колони, дублирането на всичко, 11:11 и т.н. Може да се говори много за това, но няма да го правя сега. Знам, че има хора, които са се запознали по-отблизо с концепцията и няма да е проблем за тях.

Първият mirror-аспект идва със заглавието на самия филм „The Dark (K)Night Rises“. Имаме изгряването на деня в лицето на Аврора и възхода на нощта в името на продукцията (Night Rises).

Вторият такъв мотив е свързан с числото 12. Вече казах, че това е резонатор с годината, в която се намираме, а самата прожекция на филма е започнала в... 12 през нощта. Виждаме „1“ и „2“ и в датата на смъртта на Уитни Хюстън (11.02.2012 г.), която беше друга част от тази поредица от ритуали през цялата година.

Последният mirror, който имаме в този инцидент е свързан с номерологията в името на киното в Аврора – „Century 16“. „Century“ означава „век“, „столетие“ или просто само „сто“. Взимайки предвид тази трактовка имаме на практика числото 116. „116“ е огледално изображение на „911“, която комбинация, както вече със сигурност сте разбрали (освен ако не попадате съвсем за първи път на този сайт) – има голяма връзка с природата на ритуалите по принцип.

Това е съвкупност на 3 mirror-инга, които се явяват част от т. нар. „programming clues“ – следи, по които можете да разпознаете дали едно събитие е дирижирано от илюминати или не. Ако е – то те оставят тези следи, за да може да бъде разпознато. Вече съм обяснявал защо и не смятам да се повтарям.

Във връзка със самата дата 20.07. (2 + 7 = 9), няма как да не забележим приликата между нея и датата на откриването на самите Олимпийски игри (20/07 и 27/7). 2 х 7 = 7/7 – официалната абревиатура, с която властите нарекоха атентата в Лондон през 2005 г. Който атентат – само между другото – се случи в деня след като Лондон бе избран за домакин на ОИ за 2012 г. Това е дублирано за началото на ОИ – 2 х 7/7 – отново mirroring.

Всичко това са следи, които можете да откриете лесно, когато познавате принципите – така не само можете да видите едно събитие като такова, каквото наистина е, но можете и да разберете дали това събитие е част от верига други събития или е само за себе си. Когато е само за себе си, то номерологията и символиката на събитието не може да бъде свързана с друго без смучене от пръстите (нещо на което конспираторите, особено в България, са склонни). Както вече казах в голямата ми тема за ОИ обаче, всички ритуали най-често са свързани все по някакъв начин, защото говорим за самостойна енергийна йерархична система, която се самоподдържа. Това е като жив организъм на енергийно ниво, който постоянно „тече“ в някаква посока и търси начин да избие. Илюминати само дирижират физическите условия за проявата на тези същности, но това е постоянна нужда от енергия и някакъв вид проявление с цел отделяне на енергия.


Самата какофония около игрите придобива все по-дебели размери, а жалките български медии копират западния жълт стил и бълват поредица от не-новини. Онзи ден водещите британски букмейкъри дори обявиха, че вече приемат залози дали НЛО ще кацне в Лондон по време на откриването. Коефициентът за събитието, че космически кораб от друга планета ще се приземи на олимпийския стадион в английската столица е 1000. Както виждате, всички тези неща са стигнали вече до такова ниво на популярност, че започват да се превръщат в шега.

Ето още малко преглед на истеричния печат (bold-а е от мен):


Сериозна заплаха надвисна над Игрите

Организаторите на Олимпийските игри в Лондон се уплашиха сериозно за нормалното провеждане на най-престижния спортен форум. Председателят на организационния комитет Себастиан Коу се уплаши от природата.

Великобритания изживява една от най-дъждовните години за последните 150 години. Само в периода от април до юни е паднал дъжд седем пъти над нормалните количества. Това прави този период вторият най-влажен, откакто се води статистика.

Да беше само притеснението от намокрените зрители и наводнените писти, нямаше да е чак толкова голям проблем. Огромните количества дъжд обаче наводниха части от инфраструктурата и заплашват спортове като ветроходството, гребането, леката атлетика, дори и конните спортове.

Органзиаторите са предвидили допълнителни дни, ако се наложи отлагане на някои събития. Но това може да се случи еднократно, а Великобритания е пословична с дъждовете си.


Виждате как imprint-ват страх с половинчати и двусмислени заглавия. На фона на напълно официалната истерия, че може да се случи атентат по време на игрите, такова заглавие е най-малкото неадекватно и не оставя никакви други варианти, освен то да е умишлено композирано именно по този начин! Това е умишлено дирижирано заглавие. В същото време ви казват: Часът настъпи: светът е Олимпиада!

WTF? Светът не е Олимпиада! Те искат да ви направят съпричастни на събитието и да насочат вниманието ви изцяло в тази посока.


Лондон помоли за дискретност при откриването на Олимпийските игри

Организаторите на летните олимпийски игри в Лондон призоваха зрителите, които ще присъстват на откриващата церемония, да не разпространяват снимки и клипове по време на събитието.
Спектакълът по откриването ще се проведе в петък на олимпийския стадион в Стратфорд. Около 62 000 души ще присъстват на трибуните по време на церемонията. Очаква се милиарди зрители да наблюдават събитието по телевизията и в интернет.

Режисьорът на церемонията Дани Бойл също помоли публиката да „запази изненадата“ и да не разпространява фотографии и видеоматериали от мястото на събитието. По време на спектакъла гигантски екрани на стадиона ще призовават аудиторията да „запази изненадата“, обявиха организаторите.

„Хората демонстрираха положително отношение към нашия призив в социалните мрежи. В петък тяхната роля за успеха на церемонията ще бъде решаваща.“, допълниха организаторите.


Нужно ли е да коментирам? Някой иска да ни изненада с това какво ще има на стадиона? За какво наистина става въпрос обаче? Между другото, не е ли интересно, че абревиатурата на Stratford Olympic Stadium формира „SOS“? Още един сигнал? :)


В същото време Израел отново се опитва насочи вниманието към себе си с неадекватни изказвания. Все пак целта на тези ОИ е пресъздаването на Цион, така че е нормално да си мислят, че те трябва да бъдат централната фигура в спектакъла:


Израел се плаши от атентат по време на игрите в Лондон, израелски генерал отрича

Израел е засилил присъствието на своите служби за сигурност на олимпийските игри поради опасения от евентуален атентат, поръчан от Иран, срещу израелските спортисти в Лондон, пише в. „Сънди таймс“, цитиран от АФП.

Скотланд Ярд и британските разузнавателни служби са направили преоценка на заплахата за израелската делегация след самоубийствения атентат на 18 юли срещу автобус с израелски туристи в България, а израелското правителство е изпратило агенти на службата за вътрешна сигурност Шин Бет да пазят олимпийската делегация, съобщава неделното издание.

Израелското разузнаване МОСАД също е изпратило екип с кодово име „Байонет“ в Европа за издирването на група предполагаеми терористи, заподозрени, че работят в тясна връзка с Иран и Хизбула.

Специално звено за интервенция на иранския корпус на Революционните гвардейци е вербувал няколко европейци, приели исляма – двама от Германия, един швед и двама британци, твърдят експерти по сигурността, цитирани от вестника.

Бомбеният атентат, който уби шестима в българския черноморски курорт, засили опасенията от повторение на атентатите по време на олимпийските игри в Мюнхен през 1972 г., извършени от палестински терористи, при които бяха убити 11 израелски спортисти и треньори, пише БТА.

Един от предполагаемите терористи, издирвани от израелските агенти преди олимпийските игри, е мъж, разполагащ с американски паспорт на името на Дейвид Джеферсън, който избягал след атентата в България. Българската полиция, ЦРУ, ФБР и Интерпол се опитват да идентифицират атентатора-камикадзе, който уби петима израелски туристи и българския шофьор на автобуса в Бургас при атентата, преценен от американците като „характерен“ за Хизбула, пише „Сънди таймс“.

По-късно обаче високопоставен израелски военен командир опроверга информациите на британския вестник „Сънди Таймс“, че израелските разузнавателни служби са изпратили спецекип в Европа, за да арестува терористи, готвещи атентат на Олимпиадата в Лондон.

„Това са измислици“, заяви по военното радио о.з. генералът Амос Гилад от министерството на отбраната. „Трябва да се съблюдава известна мярка, чувство за пропорции, макар да има опити за (антиизраелски) атентати от страна на Иран и на Хизбула в няколко страни“, добави той, цитиран от БГНЕС.


Целият свят е срещу Израел :) Ако не знаехте – вече знаете :)

Обърнете внимание на кодовото име на екипа, което съм подчертал в статията – „Байонет“. През 2006 г. излиза израелски документален филм за атентата в Мюнхен и „Черния септември“ – нещо за което вече говорих надълго и нашироко. Ето резюме за филма:


За първи път е представена истинската история на израелския войник-„байонет“, отговорен за отмъщението на Израел срещу палестинската терористична организация „Черния септември“, последвало след мюнхенското клане на 11 израелски атлета по време на ОИ в Мюнхен. Съществуват много версии за операциите на МОСАД в Близкия Изток и в Западна Европа и документалният филм „Мюнхен: Операция Байонет“ прави отново преглед на етапите на операцията с агентите на МОСАД, както и представя лични истории на агенти на ЦРУ и на оцелели членове на „Черния септември“. Филмът разказва истории от първа ръка от хората, замесени в операцията, която е позната още като „Операция Гневът на Бога“.


Защо му е на някой да кръщава екипа точно с името „Байонет“, което очевидно има негативна конотация свързана с атентат на ОИ? Помислете.


Израел: Терористичният акт в България може да е „репетиция“ за Олимпиадата

Израелска разузнавателна агенция е изпратила в Европа специални разузнавателни подразделения с цел да се предотвратят нападения срещу израелци на откриващите се след пет дни игри

МОСАД се опитва да предотврати терористични нападения срещу израелци по време на лондонската Олимпиада, пише британският вестник „Сънди таймс“.

Израелска разузнавателна агенция е изпратила в Европа специални разузнавателни подразделения с цел да се предотвратят нападения срещу израелци на откриващите се след пет дни игри.

Израел вижда в терористичния акт, станал на 18 юли в България, „генерална репетиция“ на „Хилзбула“ и Иран преди по-мащабна атака по времето на Олимпиадата, която се провежда 40 години след убийството на 11 израелски спортисти и треньори на Олимпиадата в Мюнхен.


Според мен Израел има „Хизбула“-мания за преследване, защото вижда „Хизбула“ навсякъде :)

По-важното от последните две новини обаче е, че те официално ви казват, че между атентата в Бургас и това, което се очаква на игрите има връзка. Това е тяхно официално становище, а не моя окултна интерпретация. Обърнете внимание на това.

Което най-накрая ни води към днешния ден и самите ОИ.

Вече знаете за значимостта на символа на камбаната на тези игри. И ето каква новина имаме:


Часовниковата кула Биг Бен удари три минути, за да ознаменува обявяването началото на Игрите

Емблематичната за Лондон часовникова кула кънти в продължение на три минути (180 секунди – 3 х 6 (666) или 1 + 8 = 9!). Това бе първият път, когато Биг Бен удари извън обичайното си време от погребението на Крал Джордж VI през 1952 г. Хиляди камбани в цяла Великобритания се присъединиха – от Островите Шетланд на север от Шотландия до разположената най на запад британска църква в Корнуол. Биг Бен удари 42 пъти между 8:12 (още един mirroring предвид, че церемонията по откриването започва в 20:12 ч. същата вечер) и 8:15 сутринта на 27-ми юли, след като беше издадено специално разрешение от парламента за Биг Бен да бие извън нормалния си график. Случаят бе представление на живо, тъй като камбаните трябваше да бъдат бити ръчно.

„Трябва ръчно да повдигаме спирачката, която контролира тежестта, която движи механизмите, които удрят Биг Бен“, казва в изявление Пазителят на Великия часовник Майк Маккан.

Камбаните в Националната асамблея за Уелс, Стормонт в Северна Ирландия и Шотландският парламент в Единбург също зазвъняха в 8:12 сутринта.

„Това е знак колко специално е това лято, когато една от най-известните камбани в света бие извън обичайния си график, така че да може да бъде част от събирането на фестивала Лондон 2012 и да бие по време на Олимпийските игри“, каза говорителят на Камарата на общините Джон Беркау.

Триминутният камбанен звън се предаваше по телевизията, радиото и онлайн с повече от 10 милиона души публика, според експерти. Преди събитието, хиляди участници вече се бяха записали да се присъединят, включително Кралския флот, кметът на Лондон и известата леярна на камбани в Уайтчапел в Източен Лондон. Камбанената партия, наречена „Всички камбани“ („All The Bells“), съставляваше част от събитието, създадено от музиканта Мартин Крийд.


Ето клип от събитието:Free Joomla Extensions


Стана ми смешно като ми пуснаха това видео, защото в началото му, над Биг Бен преминава самолет :)))

Това, което прочетохте в новината е tuning-подготовка за биенето на голямата камбана довечера на откриването. Ето още малко номерология около самото него.

Както казах, макар официалното откриване да почва в 21 ч., шоуто за публиката ще започне в 20:12 ч. Това, което мисля, че пропуснах да кажа в голямата статия обаче е, че края на церемонията ще бъде в 12 ч. Т.е. времевия отрязък ще бъде 20:12-12:00 (00:00) ч. (по ирония на съдбата, откриването започва в 11 ч. (p.m.) българско време).

Както виждате имаме подчертаване на числото 12 (както при ритуала в Аврора). Имаме и 12 часа разстояние от биенето на Биг Бен тази сутрин (27 юли) в 8:12 am до откриването на ОИ в 8:12 pm. (Между другото - препоръчвам да гледате откриването по английска телевизия, защото те ще четат каквото им е зададено по сценарий и ще можете да проследите истинския план, докато БНТ просто ще се опитва да прави някакъв коментар, който обикновено е жалък.)

Числото 8 също е важно, не само защото е знака на безкрайността и защото е резонатор с ОИ в Пекин, но и защото е резонатор с „Магьосника“ в Таро, както сами можете да видите.

 

145

 

Вече спекулирах, че „Магьосникът“ навярно ще бъде видян като гигантската фигура на Просперо/Мерлин/Дий на откриването. Ще разберем след няколко часа.

Открих и още един интересен predictive programming-аспект свързан с филма „К-PAX“, в който извънземния напуска планетата на... 27 юли, подсказвайки ни отново за извънземна връзка. Можете да видите трейлъра на 1:10 и 1:27.Free Joomla Extensions


He’s telling me on 27th July, something terrible happened to him. I’ve got to get to him before that date. Time’s running out for him.


Следва може би най-интересната част, която бе открита от читател на сайта. Тя тръгна от дизайна на Олимпийския медал, за който казах, че на практика посочва координати. Центърът на триъгълника пада върху O2 Arena, но тъй като взимаме координати по непрофесионален начин, целта може и да е по-различна поради наличие на малки отклонения. Може да има различни версии за това и една добра такава е, че центърът указва т. нар. „The Isle of Dogs“, който е само мааалко по-наляво от O2 Arena. Ще разгледаме по-подробно това след малко.

Самият олимпийски медал има доста необичаен дизайн, повдигнал много въпроси, които са получили плиткоумни отговори. Например, че пресичащите се линии на гърба на медала олицетворяват „енергията на атлетите и чувството за единение“. Или пък че квадратът, в който е неправилно вписан триъгълника, противодейства на кръглата форма на медала и „подсилва усещането за място“. Признавам, че тези обяснения биха се харесали на определен кръг от хора, но това е само при условие, че санитарите в някой психодиспансер накарат пациентите си да се подредят в кръг (господи, колко съм забавен!). Как изобщо някой може да дава такива нелепи обяснения и да очаква те да значат нещо за публиката?

Геометричните фигури на медала са трите идеални фигури – окръжност (формата на медала) с официално обявен размер 8,5 см. (8 + 5 = 13) в диаметър, равностранен триъгълник (лично проверих ъглите с транспортир, които са по 60 градуса – следователно е равностранен) и квадрат. Равностранният триъгълник има три ъгъла по 60 градуса – 60 + 60 + 60 (666), чиито сбор дава ½ от сбора на ъглите в квадрата, в който е описан триъгълника – 2 х 90 градуса = 180, което е и ½ от окръжността. На пръв поглед (поради очевидна невъзможност за прецизно измерване) ясно се вижда как пирамидата в центъра на триъгълника е негова среда и смея да твърдя, че точно това е пресечната точка на неговите медиани.


114

 

В равностранният триъгълник медианата към всяка от страните е едновременно ъглополовящата и височина, откъдето пък следва, че ортоцентърът съвпада с медицентъра, както и с центъра на описаната в триъгълника окръжност, а той, в равностранен триъгълник – съвпада с центъра на описаната около триъгълника окръжност, което е самият медал! С две думи – пирамидата в центъра (изиграна от точката на „i“-то, която за разлика от логото „ZION“ тук има 3D обем показващ ни пирамида) е среда, отправна точка за описването на окръжността на медала – символът на Слънцето според Йероглифната монада на Дий.

Освен това е много интересен фактът, че в Сохо, Лондон се намира известният „Golden square“ („Златният площад“, като „square“ значи и квадрат), който между другото е построен върху телата на над четири хиляди жертви на чумата преди около 400 години и понастоящем там живее аристокрацията на града, какъвто е и случаят в Сохо – Манхатън, САЩ.

За всички трябва да е ясно, че пресичащите се линии като фон отзад не са нищо друго, освен лей-линии. Главните ley-линии, наречени още „линии Ороборус“ (защото опасват Земята като извита змия захапала опашката си), са 12 първостепенни, които отговарят на зодиакалните знаци и на меридианите в човешкото тяло, и 3 второстепенни. Основният цвят на лей-линиите е златен. Линиите Ороборус биват два вида – слънчеви и лунни (златни и сребърни).

Планетата е жив организъм и като такъв пресечните точки на най-мощните й лей-линии образуват енергийните й депа. Две свързани такива са Гластънбъри, за който в много ню ейдж текстове ще прочетете, че е „външната сърдечна чакра на Земята“, а „вътрешната е Ейвбъри“. За мен подобни определения са дезинформация, но да кажем, че двата енергийни центъра действат в тандем – манипулира ли се едната, това се отразява и на другата (принцип важащ и за цялата решетка по принцип, както вече обясних). Твърди се, че Ейвбъри е планетарната пъпна връв – мястото, където космическите електромагнитни сили я пронизват и „застопоряват“ в космическото пространство. Това е главен вортекс на Земята, откъдето се генерират други по-малки лей-линии.

Съществува специфично място на Земята, където слънчевите и лунните линии Ороборус се „приземяват“, започвайки и приключвайки планетарната си обиколка и впоследствие активирайки останалите 12 зодиакални линии Ороборус. Това е мястото на главния вортекс, истинската кръгла маса на Камелот, зодиакалният двор на Слънцето. Това е кръга в Ейвбъри:


5

От горната страна е слънчевата лей-линия, а от долната – лунната

 

 

Всяка от двете линии, навлизащи в Ейвбъри, е свързана в други точки с останалите 13 линии Ороборус. Слънчевите линии са като изригващ чист дух, дори почти смъртоносни, носители на сурова мъжка положителна енергия (ян), съответстващи в Кабалата на числото 666. Лунните линии Ороборус са студени, влажни, освежаващи, символ на временните цикли на живот и смърт, време и пространство: женска отрицателна енергия (ин). Стойността им в гематрията е 1080. Двата енергийни потока се сливат в Ейвбъри, като числото на тяхното сливане е 1746 – тяхната сума. Динамиката на тяхното интерактивно сливане, като съотношението 666/1080 е точно 1.618034 – числото Фи. Това е фундаменталното значение на Ейвбъри за енергийната решетка на планетата и за самият човек.

Сега вече е ясен мащабът на манипулирането и контролът върху земната енергийна решетка, както и е ясно, че направи ли се това именно с едни от главните центрове на планетата, това ще изисква много човешки жертви.


Isle of Dogs

Изображението на Темза на медала има формата на виеща се змия, която реално също пресича Лондон по този начин. По-горе казах, че е възможно центъра на триъгълника да пада върху т. нар. „Isle of Dogs“ („Островът на кучетата“, въпреки че е полуостров). Пирамидата пада в самата река заради любителски наложените мащаби. На практика пирамидата пада в средата между острова и О2, затова си заслужава да разгледаме и втората теза (вече говори за О2 в големия материал).


6

 

„Isle of Dogs“ е едно доста мистериозно място с повече окултни препратки, отколкото изглежда на пръв поглед. Градските легенди разказват, че „островът е населен от странна раса на амфибии, които обитават особени домове, построени върху интересна основа, която не е нито течна, нито твърда“. Меандърът е изцяло заобграден от Темза, което изолира самото население от Източен Лондон.

Олимпийските игри тази година започват точно в т. нар. „кучешки дни“ – горещниците, които са юли и август с различна продъжителнист според различни източници. Това са дните, когато в Древен Египет Нил е започвал да прелива и точно тогава е изгрявал Сириус. Затова се е наричал още „куче-пазител“, защото предупреждавала за преливането на реката. Вярва се, че това са лоши дни, когато „водата завира, виното се вкисва, кучетата побесняват, а хората се разболяват. Затова навремето в Рим са правили жертвоприношения на кучета, за да омилостивят Сириус. В българския фолклор между другото, горещниците са последните 3 дни на юли, за които се вярва, че огън слиза от небето и се забранява изнасянето на огън от къщата. Олимпийският стадион се намира точно над „Островът на кучетата“. Случайно ли е това? Спомняте ли си когато в началото на статията ви казах, че Илинден просто бележи началото на ритуалните „празненства“ за „Кучешките дни“? Придобива ли това малко по-различен образ сега?

Ако медалът се наложи върху тази територия, то върха на триъгълника, вписан в квадрата, съвпада с Олимпийския стадион. Пирамидата, както вече казах лежи в самата река, но не точно... оказва се, че тя лежи точно върху Помпената станция на „Isle of Dogs“.

 

7

 

Архитектурата на Помпената станция е замислена като „монументален храм“, символизиращ космически величини и пълен с окултна символика. Поне така пише на сайта на фирмата-изпълнител. Ето я и самата нея:

 

8

Доста странен дизайн на помпена станция?Типичната масонска структура с пирамидата и окото в центъра и двете колони отстрани, които тук дори са обогатени с образ на змия със слънчев диск на главата.

 

    9 10

Входът случайно да ви прилича на Портите на Ищар?

 

 

Допускам, че в тази станция се извършва и някакъв тип влияние върху водата, ако не заради друго, то най-малкото заради архитектурата на самата сграда.

През „Isle of Dogs“ преминава друга мощна ley-линия. Тя пресича страховитата къща на Кралица Ан, Военноморския колеж на полуострова (където спря кралицата по времето на шествието на Глориана по Темза), през One Canada Square (небостъргача с пирамидата, който споменах покрай анализа на „Doctor Who“), точно пред дома на Дерек Бийкън в Лаймстоун. Бийкън е върл националист от Британската националистическа партия, чието избиране за съветник в британския парламент през 90-те предизвиква остри реакции, тъй като той е известен нацистки окултист.

 

11

Ley-линията преминаваща през Isle of Dogs“. В горния десен ъгъл виждате O2 Arena.


 

Самата сграда One Canada Square е построена много внимателно. Това всъщност представлява колона, която поддържа пирамида на върха – обелиск. Тази пирамида символизира една по-голяма пирамида, която се формира ако линиите на всеки ъгъл се продължат до земята. Югозападният ъгъл на тази „виртуална“ пирамида лежи върху ley-линията. Физическата пирамида на върха всъщност е нейният връх – бен-бен. Не би трябвало да е учудващо, че в построяването на One Canada Square са намесени няколко човешки жертви, обявени като „нещастни случаи“.


Британският елит отдавна използва енергията на ley-линиите (особено Гринуич) за своите астрологически измервания и за измерванията на времето и пространството. Гринуич отговаря за макрокосмоса, докато алхимичните процеси северно от реката, отговарят за микрокосмоса. Много хора вярват, че Гринуич всъщност е омфалосът – духовният център на Британската империя. Истинският омфалос трябва да бъде на „Isle of Dogs“, пазен от вода от всички страни (както е Олимпийския стадион).

В момента британският елит използва ley-линиите в експеримент върху хората на „Isle of Dogs“. Ако нещо се обърка, островът може да се запечата, а населението да се изолира.

Мъдчут е парк на „Isle of Dogs“, появил се мистериозно през 19-ти век като точнo копие на древно укрепление. През Втората световна война теренът е използван за разполагане на оръдия. Ето защо подобни обекти не трябва да ви озадачават, ако случайно се разхождате там:

 

12

Парк Мъдчут – оръдие останало от ВСВ


13

Изоставена сграда, вероятно военно убежище от ВСВ (с нарисувана дъга)

 

 

Лично на мен целият този парк много ми напомня на Кемп Хироу и Монтоук, още повече предвид концентрираната планетарна енергия, както и възможните опити, които са провеждани и може би все още се провеждат на това място. Към момента нямам достатъчно информация за това, но не може да се отрече, че паркът определено има потенциал на британска версия на Монтоук: имаме високоенергиен терен, технология, нацисти, окултисти, в близост е до воден басейн. В мрежата има предположения за изоставен фар точно там и ако това се окаже вярно, би допълнило картинката.

 

14

Любителска снимка на предполагаем фар на „Isle of DogsВ парка нагоре по хълма има стълби, които водят до каменен кръг. Това е омфалосът – духовният център, където преди 400 години Джон Дий направил ритуала за създаване на Британската империя, заедно с Кристофър Марлоу. Все пак, използването на ley-линията за подобни тъмни цели изисква човешка жертва. В един бар Марлоу е подложен на психична атака и така известният писател намира смъртта си.

 

15

Омфалосът в парк МъдчутТова е поредния Дий-резонатор в историята около ОИ и логиката казва, че по тази причина „Isle of Dogs“ (или поне помпената станция) може би наистина е мястото обозначено от пирамидата.


Както виждате окултните елементи около игрите продължават да растат и са по-дълбоки отколкото на пръв поглед. Точно преди да завърша окончателно ми пратиха това. Статията е от 2010 г., но намирам за интересно, че ми го дават точно сега. Става дума за мистериозен обект открит под Темза, който смятат за ракета от ВСВ. Може пък мястото на пирамидата да бележи подводен ракетен силоз, от който ще дойде и предполагаемата поразяваща ракета :) Фактът, че статията е публикувана на 12 август е абсолютна индикация за мен, че в това има някаква връзка, която за съжаление обаче в момента нямам време да преследвам.


По един или друг начин – тази вечер ще има фойерверки :)

Приятно гледане на откриването ;)
scroll back to top
 

Търсачка

Кой е на линия?

В момента има 386 посетителя в сайта

Потапяне

Подкрепи работата ни

Ако харесвате нашата работа и сме били от полза за Пътя ви, може да ни подпомогнете със сума по избор:
Всички средства ще бъдат използвани за задълбочаване на нашите изследвания и проекти. Благодарим!

За aдминистраториСтатистика

Членове : 767
Съдържание : 544
Брой прегледи на съдържанието : 8730004Изграден с помощта на Joomla!. Designed by: joomla templates hosting Valid XHTML and CSS.

© 2024 Издателство „Паралелна Реалност“ : Освен ако не е посочено друго, съдържанието на този сайт е лицензирано под:
Creative Commons Attribution License. Текстът на договора за ползване на български
Предпочитания за бисквитки

Creative Commons License