Монарх-мултимедия # 1, 2 & 3 Печат
Статии - Контрол над съзнанието и програмиране
Написано от H.   
Понеделник, 19 Март 2012 19:12

 

monarchmultimedia

Започва превеждането и публикуването на клипове изобличаващи влиянието на проект Монарх върху съвременната поп-култура. Все още съм на мнение, че това е най-прекия път за достигането до някой и за вдигането на завесата на манипулацията в този свят, затова споделяйте и пускайте линкове на колкото искате хора. Визуалното представяне на проблема винаги е много по-сугестиращо, отколкото просто една статия по въпроса в някакъв сайт. Когато се получи количествено натрупване на доказателства и повтарящи се модели в поп-културата, дори най-големия скептик в даден момент ще започне да разбира, че има нещо повече от пари, слава и fun.


Интернет е блъскан с любителските клипове на добри researcher-и, като съм набелязал доста неща за в бъдеще. За начало избрах клиповете на блогъра MKculture като най-достъпни и добре направени (единственото дразнещо на моменти е музиката, която ползва като фон, но нея може да игнорирате лесно с volume control-а). В субтитрите няма как да бъдат добавяни допълнителни бележки, затова ако намирам това за нужно, ще го правя в темите тук (когато за в бъдеще бъде качван нов клип, то за него ще се отваря нова тема, както в момента). Друга особеност е, че на места редовете вървят доста бързо, поради многото текст и малкото време за стоенето му. Понякога ще се налага да давате на пауза, за да прочетете всичко.

Тъй като MKculture наскоро обяви, че прекратява работата си по въпроса, има краен брой клипове от него, като навярно всички ще бъдат преведени в някакъв момент. После ще се продължи с други и т.н.


Превеждане на клипове ще има възможно по-често, а ако можете да правите тайминг и искате да помогнете (не отнема много време, защото става дума за клипове от по 10-15 мин.) – ще има още по-често. Който проявява интерес към това, може да ме потърси на Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. :)


За целта на настоящата тема направих youtube-профил на Издателството, като youtube бе избран пред vbox7 единствено поради факта, че имаме много читатели извън страната, които нямат достъп до vbox7. Ако някой има идеи за оптимизация и по-голяма прегледност на канала, може също да ми пише на пощата. Нямам никаква идея от youtube и ако има хора с повече опит, които да дадат предложения за развитието на канала и дейността – могат да ми пишат – винаги съм отворен към идеи и предложения.

Благодаря на всички, които ми помогнаха досега: Jaya, Asenus и най-вече Fror!


За да „открием сезона“ започваме с 3 клипа наведнъж, но за в бъдеще ще бъде качван по 1 на тема.

Видеотата са за абсолютно начинаещи, но са основата, над която ще се надгражда с останалите клипове. Това означава, че може да не сте чели основната тема в този сайт и въпреки това, ще добиете представа за какво става въпрос. За тези, които вече са я чели обаче, ще бъде много по-лесно и ще започнат да виждат информацията впрегната в действие в реалността, защото сами ще забележите принципите, символите и механизмите, които съм обяснил в голямата тема по въпроса. Надявам се и на двата типа хора тези клипове да бъдат интересни и отрезвяващи.


Мисля, че каналът ни в youtube ще служи и за други цели, различни от Монарх-поредицата, в недалечно бъдеще, така че това със сигурност ще е нещо полезно и занапред.

Приятно гледане на всички и да си пожелаем успех в новото начинание :)

 


Основи на Контрола над Съзнанието


Free Joomla Extensions

 

Възходът на Ники Минаж


Free Joomla Extensions

 

Монарх-Барбита


Free Joomla Extensions


scroll back to top
 

Търсачка

Кой е на линия?

В момента има 572 посетителя в сайта

Потапяне

Подкрепи работата ни

Ако харесвате нашата работа и сме били от полза за Пътя ви, може да ни подпомогнете със сума по избор:
Всички средства ще бъдат използвани за задълбочаване на нашите изследвания и проекти. Благодарим!

За aдминистраториСтатистика

Членове : 767
Съдържание : 543
Брой прегледи на съдържанието : 8631229Изграден с помощта на Joomla!. Designed by: joomla templates hosting Valid XHTML and CSS.

© 2024 Издателство „Паралелна Реалност“ : Освен ако не е посочено друго, съдържанието на този сайт е лицензирано под:
Creative Commons Attribution License. Текстът на договора за ползване на български
Предпочитания за бисквитки

Creative Commons License