Монарх-мултимедия # 5 Печат
Статии - Контрол над съзнанието и програмиране
Написано от H.   
Петък, 11 Май 2012 17:29

 

monarchmultimediaПоредният клип от поредицата (може би най-добрият досега) демонстрира как най-нашумелите звезди в света на шоу-бизнеса нямат контрол над собствения си живот и послушно разпространяват символика, култура и начин на мислене, поведение и обличане, които са им вменени от техните хендлъри. Описани са множество случки на превключване от една самоличност в друга, както и самопризнания на някои известни личности, че в тях живеят няколко човека. Има допълнителни пояснения върху това какво е DID с дадени конкретни примери (в края на клипа) от стандартен психиатър, който описва типичен случай на програмиран човек диагностициран през годините с шизофрения, MPD и какво ли още не. Доказателство, че стандартната психология и психиатрия отказва да разбере какво се случва с тези хора и в повечето случаи умишлено пречи на обединяването на фрагментациите в съзнанието като единствения подход за тях е тъпчене с лекарства.


На едно място има невярно твърдение, че това е фрагментация на душата (отбелязал съм го в самите субтитри). Фрагментацията на душата е самата инкарнация на конкретния Висш Аз, какъвто е случая на всички поели по едновременния път. Травмата в дадена инкарнация обаче е фрагментация на физическия проводник, който тълкува нефизическите енергии подобно на компютър, наречен мозък. Това са две различни твърдения с огромна разлика.

 


Free Joomla Extensions

 


scroll back to top
 

Търсачка

Кой е на линия?

В момента има 602 посетителя в сайта

Потапяне

Подкрепи работата ни

Ако харесвате нашата работа и сме били от полза за Пътя ви, може да ни подпомогнете със сума по избор:
Всички средства ще бъдат използвани за задълбочаване на нашите изследвания и проекти. Благодарим!

За aдминистраториСтатистика

Членове : 767
Съдържание : 543
Брой прегледи на съдържанието : 8631333Изграден с помощта на Joomla!. Designed by: joomla templates hosting Valid XHTML and CSS.

© 2024 Издателство „Паралелна Реалност“ : Освен ако не е посочено друго, съдържанието на този сайт е лицензирано под:
Creative Commons Attribution License. Текстът на договора за ползване на български
Предпочитания за бисквитки

Creative Commons License