Добре дошли! :) Печат
Статии - Техническа информация
Написано от Издателство Паралелна Реалност   
Петък, 04 Февруари 2011 00:00

 

Добре дошли на новия ни сайт :)

На първо място искаме да благодарим за самоотвержения труд на Black Adder, без който нашата паралелна реалност под формата на сайта, нямаше да бъде реалност :)) Ще черпим :)

Оттук нататък – за тези, които ни познават, нямат нужда от информация за това кои сме ние.

За другите, които случайно попадат тук, могат да получат информация тук.

Какво можете да очаквате от нас?

Сайтът ще се развива, разширява, подобрява и оптимизира постепенно. Имаме много идеи и проекти – кои ще се осъществят зависи от нас. Затова е рано да се говори обаче все още.

 


Общо взето всички ценни статии, които сме писали и превеждали през годините за xnet са качени и в настоящия архив. Те са с дата „2010 г.“. Новите материали ще носят дата от „2011-та“ нататък.

Планираме да залагаме повече на авторски статии, изследвания, коментари и преводи. Това ще бъде приятно за някои и не толкова за други, но това е естествения път на нещата. Знаете, че изработването на един стойностен материал отнема време, но въпреки това ще поддържаме сайта свеж според най-доброто, което можем да дадем от себе си. Не забравяйте, че екипа ни не е голям и правим това, което правим в свободното си време, на добра воля с идея всеки, който почувства импулс за различна информация – да я намери при нас. Може да се каже, че да бъдем информационна точка е част от собствения ни Път, а времената за наблюдение в момента са изключително интересни и има какво да се каже.

Това, което ще четете тук обаче, в повечето случаи ще е доста по-различно от това, което обикновено сте свикнали като философска идея стояща зад нещата, просто защото огромен процент от популярната езотерика, която се предлага на пазара в момента е тенденциозна. В този ред на мисли имайте предвид, че навярно ще се почувствате провокирани по нов начин, четейки нашите материали. Излишно е да казваме, че това е нашия уникален поглед над нещата, който не претендира за какъвто и да е било абсолютизъм. Вселената работи по начин, отвъд конкретиката и именно затова нашите статии са по-скоро пътеводител, отколкото указател или рецепта.

Почти сигурно е, че форум към сайта няма да има. Българската публика доказа, че няма нито подходящото отношение, нито грамотността, нито необходимото уважение към другите, за да се създадат адекватни условия за диалог. Даваме си реална сметка, че златните времена на xnet от началните му години, когато го развихме и направихме това, което е към днешна дата (като популярност, не като качества които отдавна липсват), няма да се повторят и никога няма да бъде същото.

Е, пожелаваме си успех, надяваме се и вие да ни го пожелаете, защото начинанието не е лесно, както и да изглежда отстрани. Ще се опитаме да внасяме разнообразие в информационния ви поток. Дано сайта ни ви напомня, че човек преди всичко трябва да си помогне сам, инак е безсмислено :)

Приятни часове из www.parallelreality-bg.com ;)

scroll back to top
 

Търсачка

Кой е на линия?

В момента има 387 посетителя в сайта

Потапяне

Подкрепи работата ни

Ако харесвате нашата работа и сме били от полза за Пътя ви, може да ни подпомогнете със сума по избор:
Всички средства ще бъдат използвани за задълбочаване на нашите изследвания и проекти. Благодарим!

За aдминистраториСтатистика

Членове : 767
Съдържание : 544
Брой прегледи на съдържанието : 8730006Изграден с помощта на Joomla!. Designed by: joomla templates hosting Valid XHTML and CSS.

© 2024 Издателство „Паралелна Реалност“ : Освен ако не е посочено друго, съдържанието на този сайт е лицензирано под:
Creative Commons Attribution License. Текстът на договора за ползване на български
Предпочитания за бисквитки

Creative Commons License