Казахстан строи извънземно посолство Печат
Новини - Новини
Написано от H.   
Четвъртък, 28 Януари 2010 22:39
 
АСТАНА – Казахстан се опитва да бъде първата държава, която публично ще посрещне извънземните посетители!

Според Express K, казахски вестник, Република Казахстан се подготвя да построи първата НЛО база и извънземно посолство. Съобщено е, че правителството е алокирало голям парцел земя близо до Алмати за проекта. Плановете включват място за кацане на НЛО-тата, сграда за посрещане и преводаческо устройство. Как ще бъде създадена преводаческата програма не се уточнява.

Уфолозите одобряват правителството, което пък от своя страна открито вярва, че контакта с извънземните е неизбежен и се опитва да установи в нацията си напредничаво мислене. Други пък критикуват проекта като твърде очевидна туристическа атракция.

Защо Казахстан от всички други места? Отдавна има слухове, че съществува подводна НЛО база в падината Дербент на Каспийско море, която се намира на казахстанската граница. Това е било потвърдено от шефа на Националната Аерокосмическа Агенция на Азербайджан, Фуад Гасимов, който е работил за старата Академия на науките на СССР, докато са наблюдавали тайно НЛО активноста.

Според статия на вестник Baku Sun публикувана в 2002, Гасимов казва, че съветите са картографирали НЛО-тата. „Организацията е изпратила експедиция до Баку и полуостров Абшерон, където те открили НЛО бази около околиите Нардаран и Пиршаги и около извора Сиязан. Входовете към тези бази, казва той – са дълбоко под земята.”

Дали тези посетители ще се покажат от тъмнината и ще започнат да посещават публично Казахстан? Или това е само вестникарка измишльотина?
 

 
Превод: Еоn
scroll back to top
 

Търсачка

Кой е на линия?

В момента има 385 посетителя в сайта

Потапяне

Подкрепи работата ни

Ако харесвате нашата работа и сме били от полза за Пътя ви, може да ни подпомогнете със сума по избор:
Всички средства ще бъдат използвани за задълбочаване на нашите изследвания и проекти. Благодарим!

За aдминистраториСтатистика

Членове : 767
Съдържание : 528
Брой прегледи на съдържанието : 7730958Изграден с помощта на Joomla!. Designed by: joomla templates hosting Valid XHTML and CSS.

© 2021 Издателство „Паралелна Реалност“ : Освен ако не е посочено друго, съдържанието на този сайт е лицензирано под:
Creative Commons Attribution License. Текстът на договора за ползване на български
Предпочитания за бисквитки

Creative Commons License