За пръв път НАСА обяви снимка на НЛО-обект за автентична Печат
Новини - Новини
Написано от Издателство Паралелна Реалност   
Сряда, 20 Април 2011 21:12

 

   ufosmaaalНАСА официално потвърди за автентична снимка на НЛО-обект направена в Аржентина през декември 2010 година, на която се вижда неидентифициран летящ обект. Това потвърди самият автор на снимката пред местните медии днес. 

Аржентинският журналист и фотограф Гастон Гарниер казва, че наблюдавал ''странен обект'', един вид латинско ''и'' със светещи точици закачени за краищата и в перспектива на снимка на луната, която в момента е заснемал. Снимката е направена в област Венадо Туерто на аржентинската провинция Санта Фе през декемви 2010 година, но авторът решава да я изпрати на НАСА през месец март 2011 за допълнителни анализи и запитвайки агенцията за експертно мнение. 
Няколко дни след това от НАСА отговарят, че снимката е била подложена на няколко различни вида филтри, и тяхното мнение е, че е истинска и никога не е била подлагана на манипулация от какъвто и да е тип. След анализа от страна на американската космическа агенция новината се разпространи в аржентинските медии с космическа скорост. В разговора г-н Гарниер допълва, че през същият 13 декември 2010 година в НАСА са пристигнали снимки на идентичен обект заснет в португалската провинция Абрантес.

ovni1-438x246

''След анализите нашият извод е, че се намираме пред една истинска снимка на неидентифициран летящ обект и след като я съпоставихме със снимката пратена ни от Португалия, ние заключихме че приликата между двата обекта на снимките е 80,75% '' казва текстовият отговор пратен от страна на НАСА до аржентинският журналист. В същото време аржентинските Военно Въздушни Сили официално обявиха създаването на комисия, която ще се занимава с разследването на засилващите се наблюдения на НЛО в Аржентина. Медиите в страната получиха множество материал под формата на видео и снимки, които бяха публикувани и излъчени.


Източник: http://starviewer.wordpress.com/

Превод: Атанасовски


 
scroll back to top
 

Търсачка

Кой е на линия?

В момента има 195 посетителя в сайта

Потапяне

Подкрепи работата ни

Ако харесвате нашата работа и сме били от полза за Пътя ви, може да ни подпомогнете със сума по избор:
Всички средства ще бъдат използвани за задълбочаване на нашите изследвания и проекти. Благодарим!

За aдминистраториСтатистика

Членове : 767
Съдържание : 538
Брой прегледи на съдържанието : 8352455Изграден с помощта на Joomla!. Designed by: joomla templates hosting Valid XHTML and CSS.

© 2023 Издателство „Паралелна Реалност“ : Освен ако не е посочено друго, съдържанието на този сайт е лицензирано под:
Creative Commons Attribution License. Текстът на договора за ползване на български
Предпочитания за бисквитки

Creative Commons License