НАСА потвърждава - съществува време-пространствен портал около Земята Печат
Новини - Новини
Написано от Издателство Паралелна Реалност   
Вторник, 17 Май 2011 20:52

 

vortex1_med Последните научни открития показват, че гравитацията взаимодейства с време-пространството по начина, по който Алберт Айнщайн описва преди десетилетия. Този въпрос предизвика специален интерес, защото би обяснил изцяло теорията на „Superwave“ формулирана от астрофизици от калибъра на доктор Пол Лавиолет в линията на „CDR – Cuantic Diferencial Radio Frequency“.


Взаимодействието на гравитацията с началните пространствени вълни и тези на това, което ние познаваме като време чертае сценарии, в които на суб-квантово ниво може да се манипулира самото време-пространство.

 

image_full


Според модела представен този път от Франсис Еверет (главен изследовател на мисията Gravity Probe B на университета в Станфорд) време-пространственият вортекс около Земята е манипулиран точно както Алберт Айнщайн предсказа преди десетилетия. 

НАСА публикува на официалния си сайт схема, в която обобщава най-важните елементи от изследването на време-пространството по мисията Gravity Probe B. Можете да прочетете на английски език директно от сайта тук.

Ето и нагледно видео, за тези, които се интересуват:

 


Free Joomla Extensions


Тези нови модели са на път да обърнат на 180? всички познати до сега физични модели. Интересното тук е как НАСА започна малко по малко да потвърждава теории, които до скоро отказваше да приеме или обявяваше за смешни. Стоейки пред това откритие трябва да си спомним всички учени, които бяха осмивани и цензурирани публично и всички онези чиито кариери, работни места и даже живот бяха заплашени заради теориите, които агенцията смяташе за „неприемливи“. Рано или късно фактите излизат на светло и в този случай в памет на Алберт Айнщайн, чиито теории сочиха тези факти още преди десетилетия. 

Откритието е от изключително значение не само за научната общност. С негова помощ както казва Клифърд Уил от вашингтонският университет, бихме могли да разберем теориите на мостът на Айнщайн-Розен и други такива касаещи време-пространството. Всеки път става все по-ясно: Шумановия резонанс е ключът към разбирането на гравитацията, а не обратното.

 

 

Източник: http://starviewer.wordpress.com/

Превод: Атанасовски

scroll back to top
 

Търсачка

Кой е на линия?

В момента има 390 посетителя в сайта

Потапяне

Подкрепи работата ни

Ако харесвате нашата работа и сме били от полза за Пътя ви, може да ни подпомогнете със сума по избор:
Всички средства ще бъдат използвани за задълбочаване на нашите изследвания и проекти. Благодарим!

За aдминистраториСтатистика

Членове : 767
Съдържание : 544
Брой прегледи на съдържанието : 8730015Изграден с помощта на Joomla!. Designed by: joomla templates hosting Valid XHTML and CSS.

© 2024 Издателство „Паралелна Реалност“ : Освен ако не е посочено друго, съдържанието на този сайт е лицензирано под:
Creative Commons Attribution License. Текстът на договора за ползване на български
Предпочитания за бисквитки

Creative Commons License