Почина Ал Биелек Печат
Новини - Новини
Написано от H.   
Четвъртък, 13 Октомври 2011 01:45

 

al

Ал Биелек, човекът, който участваше в и направи експеримента Филаделфия и проекта Монтоук известни, почина на 84 години (или 94 ако приемем историята му, че той бе Едуард Камерън, роден през 1916 г.). Ал почина и бе погребан в Мексико, южно от Гуадалахара, където живя затруднен (заради физическото си състояние в последните си години), но много спокоен и скромен живот в последните си години.

Ал изживяваше последиците от няколко удара, които бе получил и не можеше да говори лесно, но неговия ум бе бистър. Той имаше компютър и гледаше научнофантастични филми. Казват, че е бил много оценяващ и благодарен за вниманието, което получава в последните години от живота си. Той смятал, че има поне още 20 години пред него и имаше желание за живот. Неговата племенница Дий прекара по-голямата част от последните му 15 години заедно с него и се грижеше прекрасно за Ал. Според нея, вече прекарала толкова години заедно с него, няма никакво съмнение в съзнанието й, че историята на живота си, която той разказваше, е вярна. Тя имаше възможността да документира голяма част от разказите му.

Жив или мъртъв, Ал Биелек е съвременна легенда в конспиративния свят. Той положи много от основите на модерното ни разбиране за света на окултната физика, извънземното влияние на Земята и пътуването във времето. Хората не подозират колко голяма част от знанието, което имаме днес по въпросите, които обсъждаме, се дължи на решението на този човек да говори. Смелостта и самоотвержеността му могат да бъдат сравнени само с неговата искреност.

Следата на Ал ще бъде помнена от всички, поели по подобен на неговия път.

Пътят на Истината.

scroll back to top
 

Търсачка

Кой е на линия?

В момента има 285 посетителя в сайта

Потапяне

Подкрепи работата ни

Ако харесвате нашата работа и сме били от полза за Пътя ви, може да ни подпомогнете със сума по избор:
Всички средства ще бъдат използвани за задълбочаване на нашите изследвания и проекти. Благодарим!

За aдминистраториСтатистика

Членове : 767
Съдържание : 540
Брой прегледи на съдържанието : 8511590Изграден с помощта на Joomla!. Designed by: joomla templates hosting Valid XHTML and CSS.

© 2023 Издателство „Паралелна Реалност“ : Освен ако не е посочено друго, съдържанието на този сайт е лицензирано под:
Creative Commons Attribution License. Текстът на договора за ползване на български
Предпочитания за бисквитки

Creative Commons License