Too obvious... Печат
Новини - Новини
Написано от H.   
Сряда, 18 Юли 2012 21:05

 

air

Не възнамерявах да се изявявам отново скоро, защото след дължината на последния материал смятах да отида в Нареченски бани за рехабилитация, но днес се случи нещо странно, което няма как да не се коментира, защото ни засяга пряко.

Както повечето от вас вече със сигурност са чули, на летище Бургас е имало „атентат“ и към момента има 33 ранени израелци. Медията веднага използва случая и го обяви, като „експлозия“ без да казва нищо повече, защото на практика не знаят нищо. Експлозията може да бъде предизвикана от естествен или изкуствен причинител, но те не ви казват това, защото в случая имаме ключовата дума „Израел“, която веднага ще ви наведе на мисълта, че атентата е умишлен. Почти сигурно е, че той е умишлен, но не така се правят обективни новини in the first place.

 

От Израел, още чули-недочули какво станало и веднага обявиха, че това е дело на Иран и ще има неминуем отговор. Като по учебник. Чист пример за staged event със светкавична реакция, дори не изчакаха няколко часа или ден! НЯМА как да знаеш кой стои зад един атентат в страна от 3-я свят като България, в която летище Бургас представлява една нива и може би има 1 скенер на целия терминал. Може да е mind control-камикадзе, а може и да е някой, който е взривил самоделен сапун щото му е било кеф. Но въпреки това, те ВЕЧЕ ЗНАЯТ, че е бил Иран. This is SO obvious. Основната фракция е много недоволна, че Иран не играе по свирката им с ядреното оръжие и ще направят всичко, за да променят това.

Намирам и цялото събитие за адски нахално и безочливо, което е характерно за Израел и САЩ. Обама вече се бил молил за жертвите в Бургас, ха-ха-ха!

И какво намериха за важно да ви съобщят от цялата тази работа, просто между другото? От всички ранени, те побързаха ви кажат, че има ранено момче на 11 години и 2 бременни жени. 11:11-схема again.

Възможно е с това именно България да се превърне в искра за нещо по-голямо, което ще е доста неприятно, най-вече на енергийни ниво. Не знам защо именно България бе избрана за това. Друг ритуален елемент е, че това се прави в деня на рождението на Васил Левски.

Намирам го и за операция тип predictive-programming преди самите игри, които да подготвят за евентуалния голям взрив. Този тук беше малък. Това е енергията около всички тези събития и истерията вървяща с тях. Днес е 18 юли (1 + 8 = 9) и това се случва точно 9 дни преди откриването на Олимпийските игри (вчера ми намигнаха, че ОИ, значи Окултни игри, което намирам за доста подходящо :Р). Дадоха статистика, че преди 18 (1 + 8 = 9) години, на същата дата е имало подобен атентат в Аржентина с много загинали евреи. Напомням, че самите ОИ се отнасят до създаването на Новия Цион (за тези, които вече са прочели), а сега имаме жертвоприношение на израелци. Connect the dots.

Сега, мога само да допусна колко месеца ще се говори само за това от различни умници и „експерти“ по телевизията.

Силно препоръчвам новините на bTV в такива случаи, защото ако искате да чуете в какво Тъмната страна иска да повярвате че се е случило и какви ще са последствията в международен план от това – правилния канал е именно този.

Пропагандата предстои, развръзката също.

 


scroll back to top
 

Търсачка

Кой е на линия?

В момента има 576 посетителя в сайта

Потапяне

Подкрепи работата ни

Ако харесвате нашата работа и сме били от полза за Пътя ви, може да ни подпомогнете със сума по избор:
Всички средства ще бъдат използвани за задълбочаване на нашите изследвания и проекти. Благодарим!

За aдминистраториСтатистика

Членове : 767
Съдържание : 543
Брой прегледи на съдържанието : 8631233Изграден с помощта на Joomla!. Designed by: joomla templates hosting Valid XHTML and CSS.

© 2024 Издателство „Паралелна Реалност“ : Освен ако не е посочено друго, съдържанието на този сайт е лицензирано под:
Creative Commons Attribution License. Текстът на договора за ползване на български
Предпочитания за бисквитки

Creative Commons License