I told you so! :) Печат
Новини - Новини
Написано от H.   
Вторник, 04 Декември 2012 02:39

 

is

Не че обичам да натяквам и да се правя на отворен, но преди няколко часа бе обявено официално, че Кейт Мидълтън е бременна. Във втората ми голяма тема за ОИ казах, че това най-вероятно ще се случи (цитат оттам): „След това символично раждане няма да се учудя ако до 9 месеца Кейт Мидълтън обяви, че е бременна. По всяка вероятност това бебе ще е от женски пол (знаете защо) и ще е новата кралица (Изида – „жена на трона“) някой ден.

Не само това. Доколкото разбирам (а аз не разбирам в дълбочина тези неща) става точно, както го описвам по-горе, защото в момента текат процедури на административно ниво, които да дадат на детето на Кейт и Уилям директни престолонаследнически права. Just like that. Т.е. те умишлено искат да прескочат Чарлз и Уилям.

 

Чарлз изобщо не е доволен от факта според изявленията (защото в интерес на истината никога не е бил в сметките), които е направил в медиите и вместо да се зарадва за сина си (както би направил един баща), е казал, че не разбира какво толкова се е случило и че света има по-големи проблеми, трябва да се садят повече дървета, да се убият всички крави и едва ли не да се започнат малтусиански процедури. Не се бъзикам, деца. Събитията тропат на вратата.

Това раждане е следствие от многобройните церемониални раждания и ритуали за плодородие, които бяха извършени и на 4-те церемонии около (П)ОИ тази година в Лондон (виж статиите за повече инфо). Това бе moonchild, покръстено от черния магьосник и благословено да бъде новия управител на света.

 

77 73

 

Детето навярно ще е от женски пол. Дори вече се спряга идеята, че името й със сигурност ще е „Елизабет“ или „Даяна“, сякаш на никой дори не му хрумва, че може да е момче. Излезе информация, че може и да са близнаци, което също е много в реда на нещата предвид, че съм обяснявал многократно, че те са маниаци на тема сдвояване, mirroring и всичко свързано с генетиката на близнаците, което отново е черно-белия модел проектиран в реалността под формата на Яхин и Воаз, СТЦ и т.н., и т.н...

Всичко това по всяка вероятност е кулминацията на нещата за които са се борили през последните десетилетия. Избирането на Даяна, раждането на Уилям и най-накрая детето, което ще промени всичко. Отново и отново преповтаряне на идеята за Изида и Хорус – слънчевия бог-спасител (според тяхната трактовка), която е прототипа на цялото християнство. Защото обясних, че системата трябва да бъде рестартирана и бога – сменен.

 

isis

 

В този ред на мисли интересно е, че новината за бебето се появи на бял свят на 3 декември, 22 (или 11:11) дни преди рождения ден на слънчевия бог.

3.12.12 е интересна дата сама по себе си, която може да бъде представена и като 12 (3 = 1 + 2).12.12. или 3.3.3. = 9. Както знаете 9 е съвършеното, завършено творение и след него е само 10 (Източника). Имаме и 9 дни до реалната 12.12.12 и после още 9 до прословутата дата (която ще бъде тази на големите разочарования) – 21.12.12.

Има и спекулации, че бебето може да е заченато по време на азиатското турне на двойката, което започна на 11.9. и трая 9 дни. Вече имаме и първото жертвоприношение в името на новия Хор“. Сестрата е обслужвала херцогинята в болница Крал Едуард 7 (или VII ако ви е по-удобно).

Датата на раждането на детето също ще бъде интересна. 12 август е добър кандидат :) При всички случаи за тях е било важно детето да бъде заченато точно през 2012 г. и то около ОИ, които всъщност бяха инженирани изцяло по начин, който да подпомогне магията около това бебе. Очаквайте също така невероятно много изкуствена истерия на медийно ниво около това бебе в следващите месеци, докато се роди.


Друго интересно събитие от датата 3 декември, което резонира с всички ритуали тази година (в случая – Бургас) бе посещението на Бойко Борисов на Барак Обама, което съдържа WTF-момент лично за мен. Бочето е отишъл до Арлингтънското национално гробище, разположено близо до Пентагона, което е най-святото военно гробище в страната. Там са погребани над 300 хиляди души, от редници до генерали и президенти, стотици ветерани от всички американски войни от Революцията насам. Цитати от новинарски сайтове: „В „Арлингтън“ почиват тленните останки на част от жертвите от полет 77, врязал се в Пентагона на 11 септември 2001 година. В парцел 60 са гробовете на неколкостотин американски военни, паднали в конфликтите в Ирак и Афганистан. В чест на българския министър-председател церемонията се състоя с пълни военни почести, предаде БТА. Неин домакин бе генерал-майор Майкъл Ленингтън, командващ военен окръг Вашингтон. След отекването на 11 топовни салюта и изпълнението на националните химни на България и САЩ Бойко Борисов поднесе венец на мемориала на Незнайния войн.


Класика в жанра :) В някои новинарски сайтове ще срещнете, че топовните изстрели са били 19, което ме устройва дори още по-добре :))

Преди самата среща Борисов подарил на президентът Обама копие от златната маска на тракийския владетел Терес, а Обама „върна жеста“ като подари на Борисов кристален орел.


Какво имаме тук? Първо – отдаване на почит пред американската армия – разбирайте – военната мощ на България. Не съм чувал американски президент да е ходил на връх Шипка, а вие? What is this all about then? След което символично предаване на богатствата на България на САЩ (маската) и приемане на знака за господство над България чрез символа на Америка – орела (в по-старата си версия – феникс).


Всичко това е нормално стечение на обстоятелствата за мен и е много удовлетворяващо, че след всичките тези години получавам доказателства на лично ниво, че наистина разбирам начина по който тези неща работят, както и смисъла и символиката зад тях, което ме прави още по-щастлив от факта, че приключих с тази вибрация точно в момента, в който вече няма какво повече да ми даде.


Ех, не става ли все по-интересно и в същото време – все по-скучно? :)))


And still… I told you so! :)))

 

 

scroll back to top
 

Търсачка

Кой е на линия?

В момента има 333 посетителя в сайта

Потапяне

Подкрепи работата ни

Ако харесвате нашата работа и сме били от полза за Пътя ви, може да ни подпомогнете със сума по избор:
Всички средства ще бъдат използвани за задълбочаване на нашите изследвания и проекти. Благодарим!

За aдминистратори



Статистика

Членове : 767
Съдържание : 542
Брой прегледи на съдържанието : 8582519



Изграден с помощта на Joomla!. Designed by: joomla templates hosting Valid XHTML and CSS.

© 2024 Издателство „Паралелна Реалност“ : Освен ако не е посочено друго, съдържанието на този сайт е лицензирано под:
Creative Commons Attribution License. Текстът на договора за ползване на български
Предпочитания за бисквитки

Creative Commons License