Защо бе създаден скандалът Моника Гейт Печат
Статии - Контрол над съзнанието и програмиране
Написано от H.   
Петък, 29 Януари 2010 18:01
 
Защо бе създаден Моника Гейт скандала, може би за да замести появяването на разкритията на Кати О Брайън или как “оралният Моника-Клинтън секс” измести т.нар. “секс с робини-президентски модели”? Кои са тогава робовладелците ако не самите президенти?

ОТНОСНО Т. НАР. “МАЙНД КОНТРОЛ” (MIND CONTROL) ИЛИ КОНТРОЛ ВЪРХУ СЪЗНАНИЕТО

1. ИЗВАДКИ ОТ ЛЕКЦИЯТА НА ДЕЙВИД АЙК ВЪВ ВАШИНГТОН ПРЕЗ МЕСЕЦ МАРТ 1997

Въпрос: Може ли да обясните как сексуалните злоупотреби рефлектират върху гените на тялото?

Отговор: Не знам, но наистина има хора, които говорят по този въпрос в момента. Това, което аз считам е, че физическото тяло, генетиката и онова което наричаме ДНК, това в действителност са вибрационни мисловни форми или “нефизическа енергия” или пък вид вълнови полета. Те се явяват израз на не физическия модел, който рефлектира сам по себе си във физическо проявление. Понякога, при преминаването на генетическата линия върху физическото тяло, мисловните форми, участващи в самото тяло със своя генетически поток се проявяват в онова, което наричаме физически гени или ДНК. Ако ние оперираме на равнището на нашия многоизмерен потенциал, тогава и силата от това, би била по-голяма. Мисловните форми и модели, които ние сме наследили чрез тялото, проявяват тенденция да станат много по-силно оказващи влияние в сравнение с нашето поведение и възприятие. Това е начина по който аз възприемам този проблем. Спомням си, че някой беше казал на Кати О Брайан, относно това, че много хора, които злоупотребяват със своите деца, са били жертва на такава злоупотреба самите те, когато са били деца.Очевидно има резон в това защо някои хора се поддават на този наследствен фактор. Мисля, че равнището на съзнателност, което се активира в човека или онова, което е достигнато като равнище и сила, е необходимо за да се надскочат наследените мисловни форми на физическия генетически поток. Има някаква причина тъй като онова, което е наследено генетически в мнозинството от хора, ги прави да бъдат по-уязвими за т.нар. “майнд контрол” (mind control) . Има доста хора, които сега говорят с факти за това. Така например в Орегон, Фриц Спрингмайер е написал книга наречена “Как се създават неоткриваеми илюминатски майнд контрол роби” и аз твърдя, че е действал като съавтор, т.е. като някой който е бил редом до човек преживял всичко това. Цялата информация очевидно той я има от някъде, а разказите на Кати О Брайан са малка част от книгата. Очевидно е имал най-различни източници за да напише това, което О Брайан съобщава. В случая става въпрос за неща от сферата на генетиката.

2. “МАЙНД КОНТРОЛ” РОБСТВОТО И НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД

(Извадки от Nexus Magazine, volume 6, number 2, 1999)


www.nexusmagazine.com

(СПОРЕД ЕДИН ОБЕЗПОКОИТЕЛЕН ДОКЛАД ОТНОСНО ПРОГРАМАТА ЗА МОНАРХИЧЕСКИ МАЙНД КОНТРОЛ, НЯКОИ СЛУЧАЙНО ИЗМЪКНАЛИ СЕ ЖИВИ В СЪЗНАТЕЛНА ФОРМА ТВЪРДЯТ, ЧЕ СА БИЛИ ИЗПОЛЗВАНИ КАТО ВИСОКО ТЕХНОЛОГИЗИРАНИ РОБИ ОТ СТРАНА НА НЯКОИ РАЗУЗНАВАТЕЛНИ АГЕНЦИИ КАКТО И ВИСОКОПОСТАВЕНИ ПОЛИТИЦИ).

Високо технологичното робство е живо и съществува върху планетата земя. От времето на Втората Световна Война, когато правителството на САЩ спонсорира този проект, около 2000 високо обучени нацисти се установяват в САЩ, в резултат на което технологията на “майнд контрол”- програмирането значително напредва.
Германците по време на нацисткото правителство започват сериозни научни изследвания в полето на “майнд контрол вследствие на травми” - пишат Фриц Спрингмайер и Сиско Уилър в тяхната книга “Формулата на илюминатите” (който иска мога да му я пратя), използвана за създаване на неоткриваем тотален “майнд контролиран роб”. Под покровителството на “Кайзер Вилхелм Медицински Институт” в Берлин, Йозеф Менгеле ръководи изследванията в полето на “майнд контрола” върху хиляди близнаци, както и хиляди други безпомощни жертви. Менгеле е известен като “Ангела на смъртта”. Един от приблизително 900-те военни научни изследователи, които тайно биват инфилтрирани в САЩ, където същият продължава своите зловещи изследвания в черното изкуство на “майнд контрола”. Тази работа върху манипулацията на поведението бива в последствие привлечена чрез ЦРУ в проектите “Синя птица” и “Артишок”, които през 1953 г. се трансформират в известния MK-ULTRA. ЦРУ твърди, че тези програми били прекъснати, но нямало абсолютна сигурност за това по въпроса на “търсенето на Манджурски Кандидат” (заглавието произлиза от книгата на Джон Маркс).
В действителност капитан Джон Маккарти от Американските Специални Сили, който участва в наказателните отряди участващи в акции над Сайгон по време на Виетнамската война, заявява на своя приятел Майк Рупърт, че “MK-ULTRA” е в действителност акроним употребяван от ЦРУ за официалното наименование на “произвеждане на убийци, изпълняващи незабавно смъртоносни поръчения”. Така официалната мания на ЦРУ да произвеждат с помощта на MK-ULTRA убийци довежда до създаването на повече от 149 програми в изследователското поле като се почне от биологията, фармакологията, психологията и се стигне до лазерната физика и т.нар. извънземни обекти. За по-голяма точност може да се добави, че настоящите изследвания оказват продължителна употреба на т.нар. базиран върху травми програмиращ метод техника, водещ до същата цел-създаването на убиец. Това включва освобождаващи индукция на MPD (Multiple Personality Disorder -  Множествена Личностна Шизофрения), включваща най-различни субекти включително и гвинейски прасета. MPD е класифициран от Американската Психиатрична Асоциация като дисоциативен безпорядък в самоидентичността. В библията на психиатрите “Диагностичен и статистически наръчник” го характеризират по следния начин:

- наличие на две или повече различни личностни състояния
- присъствие на поне две идентични персонални състояния, взимащи контрол върху човешкото поведение
неспособност да се достигне до онази основна личностна информация, необходима за преустановяване на пълната самозабрава
- безпокойството не се явява резултат на директен психологически ефект, причинен от някакво генерално медицинско условие

Няма значение какво име бихме поставили на този проблем, но в общи линии създаването на условия за съзнателно вмешателство представлява жестокост от такъв ранг, характеризираща “майнд контрол на база травми”, че в същност това е вид таен холокост на 20 век. Познат като “Монархически проект”, този метод е бил проверен и потвърден от няколко случайно измъкнали се от неговите пипала като Кати О Брайан, автор на добилата известност книга “Trance-Formation of America” (Изпадането на Америка в състояние на транс), както и Брайс Тайлър, авторът на “Star shine” (Звездите блестят) и К. Съливън, автор на МК.
Няма и следа от някаква документация, водеща от МК-ULTRA - програмата на ЦРУ към Монархическият Проект, вид парола за “майнд контрол”, използван от Американските военни части, ЦРУ, НАСА както и други някои правителствени агенции.

3. ОТВОРЕНО ПИСМО НА КАТИ О' БРАЙАН

(Извадти от Интернет страницата на Кати О' Брайън)


www.trance-formation.com


(Дали всъщност появата на Моника гейт не бе заради по-опасното появяване на случая с Кати О Брайън, за да го измести или блокира по-силата на по-сензационното и по-малко подсъдимо, нека сами да преценим след прочетеното – бел. от ред.)

Моето име е Катлин (Кати) Ан О Брайън, родена на 12.04.1957 в Мускегон, Мичиган. Подготвих тази книга за вашето списание, засягаща едно малко познато оръжие, което нашето американско правителство, нелегално и прикрито и антиконституционно прилага в името на създаване на Новия Световен Ред (Световното правителство). Това вече добре документирано оръжие е изтънчена и напреднала форма на модификация на поведението (промиване на мозъка) познато под общото наименование “майнд контрол”. Моето познание по въпроса на този свръхсекретен правителствен психологически експеримент под формата на техника, произтича от натрупания ми персонален опит в Белия дом като “президентски модел”, представляващ поведенчески модел на “майнд контролиран роб” (ето защо бихейвиористичната наука на Скинър бе щедро финансирана и поставена в служба на подобни експерименти за сметка на когнитивната и хуманистична психология – бел. от ред.). По-голямата част от информацията, съдържана тук бе потвърдена и регистрирана благодарение на смелата помощ от страна на няколко члена на юридическото научно и разузнавателно направление на хората запознати с този случай. Техните индивидуални усилия ми помогнаха да разбера и потвърдя в себе си какво се е случвало след т. нар. периоди на систематично физическо и психологично изтощение - изтезание, причинено съзнателно, за да се модифицира моето поведение чрез тотално контролиране на ума. Някои от тези смели личности са били използвани от същата тази Система, която ме е контролирала и ни кара всички да живеем в страх да не загубим своята работа, своето семейство или своя живот. Те бяха очевидно достигнали твърде далеч, за да посмеят публично да изложат механизма на това оръжие, прилагано от инженерите на Новия Световен Ред. Тази книга е един опит от сърце, с цената на множество усилия, да се разбуди публичното мнение относно защитата на човешките права, за да могат прозрелите опасността, да забият камбаната за тази персонална и социална опасност, застрашаваща всеки един член на обществото. Това алармиране може да бъде направено от страна на добре организирани сътрудничещи помежду си граждани, с вродено чувство на справедливост, които биха осъзнали своя интерес за възвръщането старото звучене на Конституцията, във възвръщането на Америка, такава каквато бе преди.
И така копието, което вие държите в ръце, е за вашето информиране, както и привеждане в действие на вашите самоотвержени усилия. Това е част от патриотичното наше уважение към Принципите на истината, справедливостта и осъзнаване, че свободата върху която Америка е изградена трябва да запази своя статут особено сега, в периода на Тотален Контрол от страна на правителството в сянка. Опитвайки се да възвърнем Америка, спирайки я от тази погрешна насока, ние може да изградим интегритет в нашата американска история и по този начин да предотвратим пътя на разширяващия се “майнд контрол” с неговите жестокости върху човечеството, един път започнал още от времето на Адолф Хитлер. Хитлеровата версия за световно господство, която той започна в 1939 г., назовавайки я Нов Световен Ред по-късно бе продължена чрез усъвършенстваните технологии, между които беше и генетичното инженерство, имащо в сърцевината си т.нар. “майнд контрол”.
Експертизата на моя първоначален адвокат и опитен депрограматор, Марк Филипс, резултат на неговата работа в Департамента по отбрана “Топ сикрет” – “Свръх секретни изследвания върху майнд контрол”, бе в основата на моето възстановяване като мисловна дейност и нормално светоусещане. В резултат на което, аз възстанових своята памет, а като следствие е настоящия текст.
И така преминала през изпитанията бях достигнала до една точка на огромна фрустрация. През 1988 г. по време на една серия от брилянтно поднесени събития, Марк Филипс ме спаси, както и моята осем годишна дъщеря, Кели, от съдбата да продължим да вегетираме под властта на “майнд контрола”, като “майнд контролирани” роби. И така бяхме изпратени (издърпани) на сигурно място в Аляска за рехабилитация. Именно там започна мъчителния и отегчителен процес на възстановяване на моята памет, за да бъда в състояние съзнателно да си припомня онова, което бях забравила. Много американски и чужди тайни държавни служители бяха заложили на бас, че аз няма да мога да бъда де-програмирана, както и рехабилитирана, за да мога в последствие акуратно и последователно да разкрия криминалното деяние и перверзиите, на които Кели и аз бяхме подложени и принудени да участваме, всичко това по време на Администрацията Рейгън-Буш. Сега, когато възвърнах своя контрол върху ума, аз виждам своя дълг, като майка и американски патриот да упражня свободната си воля за разобличаване жестокостите на “майнд контрола”, които моята дъщеря и аз изпитахме в ръцете на Контрольорите от нашето правителство. Това лично виждане - из отвътре на “Кутията на Пандора”, включва проницателно аналитично разследване за това как “майнд контролът” е бил използван за установяването на Новия Световен Ред и за това как няколко личности т.нар. “господарски умове” – (Мaster Minds), са в основата на налагането на световно господарско управление.
И докато аз съм свободна да говоря за всичко това, Кели, която сега е на 17 години съвсем не се чувства щастлива. Тя все още излиза трудно от процеса на рехабилитацията, от състоянието на програмиран млад ум. Високо технологичното приложение на проекта монархически основан върху “травма майнд контрол”, което тя е изпитала буквално от самото свое раждане, прави необходими високо специализираните грижи по де-програмирането й по-бавни и възстановяването съответно - много по-трудно. Като се добави към това и, че в резултат на политическата власт, която притежават по настоящем нашите палачи, всичките усилия да издействам за нея право за пълна рехабилитация, бяха блокирали от службите на Национална Сигурност. В резултат на това Кели все още не е окончателно излекувана в щата Тенеси и остава да бъде като една жертва на Системата. Системата, или тази която контролира и манипулира всички нас със съучастието на политическите водачи, участващи в правителството, заемащи най-високите постове във Вашингтон. Все още Кели се намира под опеката на тази система в щата Тенеси.
 
 
ИЗВАДКИ ОТ КНИГАТА НА КАТИ О`БРАЙАН - “Trance-formation of America” (Изпадането в транс на Америка)

Глава 1 - “Майнд контрол - какво е това с други думи?”


Понякога думите или група от думи формиращи изрази в английския език имат различни значения. Зад всяко едно значение могат да стоят различни логически и буквени приложения. Така например израза “майнд контрол” обикновено се употребява за означаване на едно нещо. Така например ако вземете Рендъм Хауз 1988 г. последния брой на Webster’s New Collegiate Dictionary и погледнете в обозначението на “майнд контрол”, че там липсва всякакво обяснение. Необходимо ли е след това да направите препратка в Oxford’s Companion To The Mind Оксфорд през 1987 г., за да разберете, че практически от изследванията на ума няма и помен за обяснението що е това майнд контрол. И тогава вие може да забележите, че чрез Рендъм Хауз Уебстърн и Оксфорд Прес, вие сте станали жертва на т. нар. информационен контрол.
Понякога определят грубо “майнд контрола” като информационен контрол. Това неизменно води до задаване на въпроси свързани с недоверието към информационните източници. Та нали онова, което ние мислим е основано върху онова, което сме учили, следователно манипулацията на ума или манипулацията върху умовете на нацията могат да се извършват чрез контрол върху информацията. И така мисловния контрол, явяващ се резултат на информационния контрол често бива използван от изследователите в т.нар. когнитивни науки - науки занимаващи се с ума като Мисловен контрол или лек “soft” “майнд контрол” (значи има и “хард майнд контрол” – бел. от ред.). В нашето време ние живеем в един свят повлиян от мултинационалния бизнес, от правителства, в един свят, който зависи от комуникациите. Въпреки това зачитайки проблема за информацията, пред много хора се изправя проблема за необходимостта от рационално вземане на решение в индивидуалния живот. Повърхностно изглежда, че повечето хора чуват и виждат достатъчно, за да могат да вземат точното решение. За съжаление това не е така. Онова, което не знаем, включително и за т. нар. жестокости на съществуващият де факто “майнд контрол”, все по-бързо разрушава обществото и го прави неузнаваемо в сравнение с онова което ние сме познавали в миналото. Отговорът на този проблем би могъл да бъде очевиден. Ние гражданите на считаната за свободна страна, не трябва да позволим на правителството да ограничава информацията защитаваща криминалните деятелности под предлог за националната сигурност.
Секретното познание е равностойно на власт с краен резултат поддържане на контрол. Следователно въпреки умишлените усилия на хората от властта да държат под контрол националните медии на бял свят се появиха резултатите на няколко секретни “майнд контрол” проекта. Хората буквално се събуждат за наличието на подобна “майнд контролирана действителност”, тъй като очевидно съществува всякакво логично обяснение за някои сензационни събития. Какво всъщност се случи с Джим Джонс както и с Джон Хънкли както и с Лий Харви Осуалд? Най-простото обяснение, което изплуваше зад публикуваното в медиите, бе изградено върху изследване на техните медицински истории. И в основата на всичко това очевидно стои “майнд контрола”.
През 1971 г. Ню Йорк Таймс публикува откъс на документ на ЦРУ, въз основата на събрани документи. Това представлява доклад пред конгреса, свидетелстващ, че ЦРУ са се интересували от някои клинични резултати, както и от окултни религиозни практики, свързани с прилагането на черна магия. От особен интерес са представлявали изследванията върху високото равнище на внушаемост, което някои окултни ритуали постигат в съзнанието на практикуващите. В същото това изследване, са отбелязани изследвания върху т.нар. канибализъм и ритуали с кръв. Всичко това е било част от изследване, касаещо интереси на ЦРУ.

МНОГОСТЕПЕННО ПРОГРАМИРАНЕ

Съливан заявява, че е била използвана сексуално в т. нар. “Бета режим” и в този разряд са се извършвали убийства, а в разряда “Делта” са се извършвали убийства и по-сериозни престъпления. А какво в същност представлява Алфа, Бета, Делта и Тета програмирането. “Алфа” това е основата на всички останали програми, продължава Съливан. Изглежда, че там където се складира цялата информация в моята памет на мозъка, точно това използват програматорите, за да развият тяхната програма. Това е същото място, където различните мои алтер състояния пребивават. “Бета” това е на моето сексуално състояние. Понякога те наричат другото състояние “Барби”. Смята се, че е наименовано от Клаус Барби, подобно на куклите “Барби”.
Оцелелите Кати О`Брайан и Брайз Тейлър също са били подложени на Бета или т. нар. “сексуално робско програмиране”. Подобно на актрисата Мерелин Монро те са били наречени “президентски модели”, “майнд контролирани робини”, подготвяни да бъдат използвани от високопоставени политици.
Според книгата на Спрингмайер, през 1981 г. Новия Световен Ред започна тиражирането на филми за своите новатори програматори. Кати О`Брайан обект на “монархически майнд контрол” е била използвана за филма “Как да се раздели личността и как да се създаде сексуален роб”. Няколко фотографи от порно бизнеса са били използвани за да помогнат на НАСА да създаде тези учебни филми.
Съливан си припомня също:

“Аз бях използвана като дете и като възрастен за тези алтер състояния. Аз имах повече от едно. На тези алтер състояния аз не можех да устоя. Не бях способна да се гневя превръщах се в абсолютна сексуална робиня и вършех онова, което ми заповядаха.”

“Делта програмирането” е изцяло военна програма за създаване на убийци. Чрез филми като “Жената Никита”, “Точка на незавръщане”, се открехват някои информации относно този метод. Относно “Делта програмирането”, Съливан заявява:

“Това бе когато ме приучваха да удрям, да убивам, а също така и да изпълнявам ролята на пазач, както и да освобождавам заложници. Имах не малко количество от алтер състояния, на всяко от които бях приучена, имайки във всяко едно от тях свой специфичен стил на действие.”

Защото всъщност тренировката или обучението поддържа разделение между различните състояния.
”Откъслеци от всяко едно събитие аз можех да си припомня по всяко едно време - ако въобще започнех да си припомням”, заявява тя.
”И още повече, че всяко едно събитие беше свързано с определен тип ситуация. Ако вие имате част, излизаща извън онова което е лоялно за хората и тази част е да бъдете пазач, вие не бихте искали тази ви част да бъде в същото време и убиец (следователно ролята на пазач не трябва да се преплита със съседната роля на убиец или терорист). “И ако вие не искате да сте част, която е програмирана да убива, съответно вие тогава сте запазили вашите емоции и притежавате чувство за съжаление. Така различните състояния взаимно не си пречат”.
Съливан описва и т. нар. “Тета програмиране”, което очевидно е свързано с развитието и използването на свръхсетивни качества, както и свръх физически качества.
“Тета” - това е когато те използват - не обичам думата “психически”, защото смятам че това е неправилно използване на “мисловна енергия”, заявява тя, “аз просто зная това състояние като магнетично енергийно”.
“Когато е трябвало да се извършват различни експерименти, включително осъществяване на връзка с други хора по телепатичен път, нещо като да ловиш образи от далеч. Това е когато аз виждах какво даден човек прави в другата стая, въпреки стените и това бе едновременно експеримент, както и едновременно програмиране на мен самата. Защото онова което те правеха бе нещо като капсулиране на отделни части от мен в различни алтер състояния”.
“Тета програмирането” включва също употребата на мисловна енергия, за да се убива някой от разстояние.
“Много пъти съм виждала жертви на “Тета програмирането”.
В неотдавнашно интервю Съливан също заяви:

“Това е като да насочиш енергия навън. Не е трудно да си представите, че те ни обучаваха как да причиняваме различни неща на другите по мисловен път. Така например да излъчиш от себе си ярост, която трябва да удари някого. Всъщност аз не знаех какво се получаваше в насрещното тяло, но знаех, че методът действа.”

Пресметнатата смес на добро и зло, очевидно се явява част от методология на Илюминатите. Така например ако те изчислят, че на духовно равнище цялата натрупана ужасна карма може да бъде балансирана с щедри филантропични действия, например да се отпусне един милион долара сума на САЩ като противодействие на някакво участие във война.
“Също така те се опитваха да използват моите ръце за лекуване, тъй като аз имах баба която беше лечител от Швеция и така те използваха моите физически качества, за различни неща.”


 

Статията е от издателство "Хелиопол" 
scroll back to top
 

Търсачка

Кой е на линия?

В момента има 375 посетителя в сайта

Потапяне

Подкрепи работата ни

Ако харесвате нашата работа и сме били от полза за Пътя ви, може да ни подпомогнете със сума по избор:
Всички средства ще бъдат използвани за задълбочаване на нашите изследвания и проекти. Благодарим!

За aдминистраториСтатистика

Членове : 767
Съдържание : 544
Брой прегледи на съдържанието : 8729947Изграден с помощта на Joomla!. Designed by: joomla templates hosting Valid XHTML and CSS.

© 2024 Издателство „Паралелна Реалност“ : Освен ако не е посочено друго, съдържанието на този сайт е лицензирано под:
Creative Commons Attribution License. Текстът на договора за ползване на български
Предпочитания за бисквитки

Creative Commons License