"Канди" – руският свръхчовек Печат
Статии - Контрол над съзнанието и програмиране
Написано от H.   
Петък, 29 Януари 2010 18:18
 
    Реших да разкажа за изследванията си по създаването на свръхчовека с помощта на „СК”- „Състоянието Кандиба”, които проведох през 1984 г. в Киев. Направих откритие, което и досега учудва всички специалисти- за първи път в света беше създаден изкуствен човек, който се състоеше от няколко човешки тела, но с една психика и една психофизиология. Отначало създадох изкуствен човек с две тела, после с три, а след това с пет...
    От най-древни врмена в руската религия е съществувала психотехника за подготовка на деца-разузнавачи. Жрецът вземал за възпитание дете-сирак и чрез системни трансови тренировки постигал сливане на неговата и своята психика. След това подрастващият бил настаняван на нужната за жреца работа и телепатично като видеокамера снимал и изпращал всичко в мозъка на жреца, а той по този начин виждал и чувал всичко, нещо повече-можел да извършва чрез тялото на подрастващия разузнавач всякакви действия. Мозъкът на младия разузнавач и този на жреца ставали един мозък, една психика, един човек, но с две тела – тялото на жреца  и това на подрастващия разузнавач.
   През средните векове след християнизацията и разпадането на Руската империя тази страшна психотехника се е изгубила. И ето, отдавайки на този проблем няколко години, успях да създам СК-психотехника и да направя най-великото откритие на ХХ-век...
   В СК-науката е известно, че с нарастването на дълбочината на СК-2, ипнотизираният престава да възприема внушенията на СК- специалиста като изтичащи от друг човек и започва да ги възприема като собствени волеви решения. В СК-2 се установява тясна връзка и дълбока психофизическа взаимозависимост между хипнотизирания  и СК-специалиста. Нарастващата СК-чувствителност на хипнотизирания прераства в особено загадъчно състояние на „ свръххипнобилност, когато лявото анализиращо полукълбо на хипнотизирания се изключва и се замества с лявото управляващо полукълбо на СК-специалиста, а дясното полукълбо от мозъка на хипнотизирания, с неговата способност за чувства и картинни образи, се слива с дясното  мозъчно полукълбо на СК-специалиста.В резултат се създават двама души с един работещ мозък, с една психофизиология, с едни мисли, с една воля, с едни преживявания и усещания: зрение, слух, обоняние, вкус, болка и т.н.Главната особеност на новия човек, притежаващ две тела е е наличието на две работещи десни мозъчни полукълба и едно ляво.А това означава, че при такъв двоен изкуствен човек са удвоени системите за жизненото осигуряване и интуитивните способности  и скоростта на реакциите. Освен това един човек (СК-специалиста) е способен да пребивава постоянно на две места, с двоен поток постъпваща информация и с един управляващ волеви център.
   Усложних експериментите и започнах да работя едновременно с двама ипнотизирани, кото създадох единна личност от трима души. Успях да изключа левите мозъчни полукълба на двамата хипнотизирани и да постигна отъждествяване в едно общо на трите десни мозъчни полукълба- на СК-специалиста и на двамата хипнотизирани. След това СК-специалистът излезе от „ тройния човек” и остави двамата хипнотизирани сами,с един общ мозък и една обща психофизиология. Чрез този експеримент за първи път в света получих единен човек с две физически тела, две активни десни общи десни и с напълно изключени леви мозъчни полъкълба. В чест на създателя на метода (В. М. Кандиба) изкуственият човек от първата серия опити с двама и от втората с трима субекти е наречен „Канди”. Това име се дава на всички останали изкуствени хора при всички следващи експерименти.
    И така, създаденият по време на втория експеримент „Канди”, за разлика от първия имаше разума на четиригодишно дете и двойна интуиция, въпреки че възрастта на двамата хипнотизирани беше 36 и 39 години. Експериментите показаха, че дясното мозъчно полукълбо на всеки  възрастен човек е самостоятелна личност, с психика на умно животно и запас от думи на три-четиригодишно дете.
  Затова „Канди” се оказа умно животно, състоящо се от две човешки тела. „Канди” запази постхипнотичното си подчинение на СК-специалиста и водеше съвършено автономен, самостоятелен животински начин на живот приз всичките две седмици на този експеримент.
   Отново усложних експеримента и създадох единно същество от пет души и без управляваща връзка със СК-специалиста. Бяха обучени пет участника в експеримента за хетеро- СК И СК- саморегулиране. Всичките пет участника започнаха по специална СК-техника едновременно да се потапят един друг в дълбоко активно СК-2. След известно време всичките пет души се превърнаха в единно свръхразумно свръхсъщество. Петтелесният „Канди” придоби една дълбока душа, единна психофизиология и всичките пет индивидуалности, които въпреки, че се различаваха коренно преди експеримента, сега започнаха да се държат като един организъм, едни общи мисли, желания, чувства едно поведение и една воля, водещи началото си от един източник. При това Източникът на волята не беше локализиран в нито  един от петте индивида, а беше неизвестно къде.
  Интересно е да се отбележи, че новото общо поведение и характерът на всяка личност силно се отличават от характера и свойствата на личността на този човек, от който е произлязъл даденият индивид. Всеки индивид от петтелесния „Канди” стана свръхумно, свръсилно и свръхловко същество, телепатично подчинено на единна Свръхдуша и Свръхволя с единна Свръхпсихика, която вече нямаше конкретна пространствео-времева локализация. Каквото и да се прави с отделните индивиди на „Канди”, това не му се отразяваше. „Канди” започна самостоятелно бързо да се развива и на  третия ден от експеримента овладя ясновидството, знанието за миналото и бъдещето, силна телепатична хипноза и др. „Канди” започна да се бори с мен, и владеейки безсмъртието, започна да подчинява с телехипноза всички околни. Много хора на няколко километра наоколо започнаха да усещат непонятното му управление и власт над себе си. Освен това, „Канди” на два пъти се опита да се възпроизведе в подобни, но подчинени на него свръхсъщества.
  Стана ясно, че „Канди” е безсмъртен и претендира за световно господство и разрушение на цялата земна цивилизация. С големи трудности „Канди” бе разединен и експерименът беше прекратен. И така, руският свръхчовек „Канди”, създаден от гения на руските учени – беше и победен от същия този гений! Трудно е да си представим какво може да стане, ако се бях опитал да създам „Канди” със 100 или с 1000 гела...
   Най-опасното свойство на „Канди” стана неговата способност да проракува бъдещето. А след това се откри негова нова способност – умението му да формира бъдещите събития и явления, при тава изгодни за самия него. Разрушихме „Канди” веднага щом забелязахме, че той се е научил да  формира бъдещата реалност.

 
scroll back to top
 

Търсачка

Кой е на линия?

В момента има 238 посетителя в сайта

Потапяне

Подкрепи работата ни

Ако харесвате нашата работа и сме били от полза за Пътя ви, може да ни подпомогнете със сума по избор:
Всички средства ще бъдат използвани за задълбочаване на нашите изследвания и проекти. Благодарим!

За aдминистраториСтатистика

Членове : 767
Съдържание : 543
Брой прегледи на съдържанието : 8668301Изграден с помощта на Joomla!. Designed by: joomla templates hosting Valid XHTML and CSS.

© 2024 Издателство „Паралелна Реалност“ : Освен ако не е посочено друго, съдържанието на този сайт е лицензирано под:
Creative Commons Attribution License. Текстът на договора за ползване на български
Предпочитания за бисквитки

Creative Commons License