Зомбираните мозъци в България стават все повече Печат
Статии - Контрол над съзнанието и програмиране
Написано от H.   
Петък, 29 Януари 2010 18:27
 
- Ти не обичаш много да говориш за бъдещето на България, но това е темата, която вълнува всички ни. Какво можеш да кажеш за психотронната война, която е надвиснала над човечеството?

- Това е проблем, който много често се коментира по радиото и по телевизията. А това значи, че психотронната война е явление, което се развива и ще продължи да се развива. Академик Тодор Дичев е първият, който предупреди хората за заплаха с име Кашпировски, Золотов, Пасечний. Това са хората, които могат да си играят с човешките съдби както им е угодно. Вече знаем, че там, където са били, все се е случвало нещо страшно. Примерите са налице - Нагорний Карабах, Афганистан, Чечня, а сега и Грузия.

- Какъв точно е Кашпировски? Помним как преди време хората оставаха дълго време пред телевизионния екран, за да го гледат и да се лекуват по време на неговите сеанси.

- Според мен, пък и не само, Кашпировски е една марионетка. Доста време го използваха за мръсни политически цели и не е тайна, че дълго време той работеше в специалните служби в Москва. Говори се, че преди него е имало друг, много добър хипнотизатор, но Кашпировски е успял да го отстрани от пътя си към Кремъл. Всъщност, може да се смята, че това е началото на епохата, свързана със зомбирането на хора. Това значи, че Кашпировски е имал възможността да вклинява в мозъците на видни политици определени мисли и желания и така той винаги е можел да ги управлява от разстояние.

- Според теб докъде ще се стигне със зомбирането?

 - Ще дойде време, когато по земята ще започнат да стават масови убийства, изнасилвания, и то ненормални – над стари хора и над деца. Убийствата ще са толкова извратени и жестоки, че умът ни няма да може да го побере. И то – без причина.

- Това време май че дойде? Но какво общо има Кашпировски с него?

- По време на онези прословути сеанси Кашпировски е успял да закодира в главата на някои българи определени мисли и желания. Тази мисъл стои в главата му като капсулка и как може да се отвори тази капсулка се знае само от определени хора. Чака се часът Х, за да се задейства системата за разкодиране на вградените мисли и чувства.

- И кога, според тебе, ще настъпи този час Х?

- Той може да настъпи всеки момент, никой не знае кога точно ще стане това…

- Тези, които преди време са гледали Кашпировски, трябва ли да се страхуват от нещо?

- Може и да не си гледал в очите Кашпировски, Пасечний или Золотов и пак да си зомбиран. Става въпрос за верижна реакция, за вид зараза, която се предава от човек на човек дори и само чрез общуване.

- Подскажи ни какво ще стане, когато настъпи часът Х?

- Какво ще стане ли? Ще се отворят онези капсулки в човешките мозъци и хората ще се разделят на два вида – висши и нисши. Нисшите са тези, които ще започнат да извършват много жестоки убийства, изнасилвания, гавра с човешкото тяло. Те, разбира се, няма да го искат, но то ще стане вътрешна потребност. Висшите ще се окажат жертвите. Ще ти дам един пример – знаеш за онези две момичета от Пловдив, които убиха жестоко съученичката си, нали? Не ти ли се струва, че тази ситуация пасва на моето предсказание. Ами онова момче, което разчлени съученика си? Онези невръстни ученици, които смазаха човека в Стара Загора? Имат ли обяснение тези жестоки и трагични убийства, тази невероятна жестокост? Няма, нали?

- Извънземните имат ли пръст в тази работа?

- Ако се вярва на Момера – да! А на нея може да се вярва. Все пак някой трябва да наблюдава и да ръководи този настъпващ апокалипсис. Защото, според мен, той е един от поредните експерименти с човешката раса.

- Навярно говорим за потопа, предсказан от Библията?


- Не, разбира се. В 1999 г. беше парадът на планетите, които бяха в един абсолютен съвпад. Астролозите твърдят, че това е една от първите бариери към апокалипсиса. След това ще има още 8 такива съвпада. Това ще е времето, когато звездите ще влияят директно на всеки един от нас. Много е важно под кой зодиакален знак е роден човекът и как ще реагира на това изключително силно влияние на звездите. Твърде възможно е да настъпят масови халюцинации, може да започне и истинската психотронна война.

- Откъде знаеш, че е възможно всичко това да се случи?

 - Виждала съм го насън. Ще се появят много странни машини, хората от нисшия тип ще се превърнат в марионетки в ръцете на шепа други хора, ще започне един много странен вид война – третата световна. На хората ще бъде забранено да вдигат глави нагоре към звездите. А оттам ще струи една необикновена сила и е възможно много от хората да изпаднат в психически шок.

- Колко време ще продължи този апокалипсис?

- Около три или четири месеца. Ще има много голяма доза внушение отстрани и отгоре. Ще възникнат масови истерии и масови халюцинации, както вече казах. Дай Боже това да не стане, аз се моля и ще продължавам да се моля за това. Колкото повече хора се включат в молитвите за спасение на човечеството, толкова по-голяма е вероятността да се спасим от апокалипсиса.

- Може ли нещо или някой да предотврати тази човешка трагедия?

- Да, разбира се. Само трябва хората да се самоусъвършенстват, да успеят да овладеят този тип енергия, да открият нов вид защита.

- Каква може да е тази защита?

- Карах курсове в София, където ни учиха как да боравим с космичната енергия, как да лекуваме с мисъл от разстояние. Става въпрос за специален вид лечение и при възникването на масови епидемии, предизвикани от зомбираните, ние ще можем да помагаме.

- В какво ще се изразява тази ваша помощ?

- Става въпрос за извличане на енергия от Космоса. Много пъти съм го казвала и пак ще го повторя – биоенерготерапевтите извличат енергия от един човек и я предават на друг. Това е на принципа на т.нар. верижна реакция. Този тип енергия е най-безопасна за хората. Тази енергия е много чиста. Извлича се с определени действия, които засега ще запазя в тайна. Но поставено на този принцип, лечението наистина има ефект. Чувала ли си, че има хора, които могат да лекуват само с поглед. От разстояние? Ето, точно за този вид енергия става въпрос. Не е задължително да се размахват ръцете, както правят екстрасенсите. Махането наистина е много ефектно, но не е от полза за пациента. В София ни учиха как да лекуваме с поглед и с мисъл. Всъщност размахването на ръцете, което практикуват екстрасенсите, е много опасно и не трябва да се прилага при психично болни хора. При нашия вид лечение може да се работи с човек, който е на хиляди километри разстояние, и да му блокира мигренозната болка, например. Имала съм много такива случаи.

- На какъв принцип се работи от разстояние?

- На мисловен най-вече. Може и със снимка. Извиква се енергийният двойник на пациента, като се получава визуална представа за болния и вече може ясно да се види увреденият му орган.

- Напоследък като че ли най-модни станаха ходжите и врачките, които правят и развалят магии. Ти какво ще кажеш за това?

- Магии определено има. Магията е вид енергия, чрез която се въздейства върху определени хора. Някой може би си мисли, че магията е да завържеш червено парцалче, да му боднеш две-три карфички, да добавиш едно кокоше яйце и да подхвърлиш всичко това в дома на този, който ти пречи и искаш да го няма. Нищо подобно! Не е така – действаща магия може да се направи и само с мисъл. Това са т.нар. урочасвания или проклятия. Най-елементарните магии се правят с коса, с дреха или с някаква друга вещ на нарочения. Прави се и т.нар. вричане, чрез което в тези вещи се вкарва негативна енергия, която да действа на 50 метра разстояние. Мускалчето се заравя някъде и чака въздействието на кодираната в него мисъл. Този вид магии се развалят много бързо. Не може да се развали предметната магия, ако не се намери самият предмет, в който е кодирана лошата мисъл. Има много опасни, смъртоносни магии, които се слагат в зид. Те обикновено са за бавна смърт или за любовна раздяла. Това са най-страшните магии. Случвали са се страшни неща на нароченото семейство. Трябва обаче да се знае, че злобата, завистта, лицемерието и лошотията са също вид магия.
 
scroll back to top
 

Търсачка

Кой е на линия?

В момента има 382 посетителя в сайта

Потапяне

Подкрепи работата ни

Ако харесвате нашата работа и сме били от полза за Пътя ви, може да ни подпомогнете със сума по избор:
Всички средства ще бъдат използвани за задълбочаване на нашите изследвания и проекти. Благодарим!

За aдминистраториСтатистика

Членове : 767
Съдържание : 544
Брой прегледи на съдържанието : 8730017Изграден с помощта на Joomla!. Designed by: joomla templates hosting Valid XHTML and CSS.

© 2024 Издателство „Паралелна Реалност“ : Освен ако не е посочено друго, съдържанието на този сайт е лицензирано под:
Creative Commons Attribution License. Текстът на договора за ползване на български
Предпочитания за бисквитки

Creative Commons License