Интервю с Армен Викториян Печат
Статии - Контрол над съзнанието и програмиране
Написано от H.   
Петък, 29 Януари 2010 18:28
 
САЩ, Великобритания, Канада, Израел, бившия СССР  са похарчили десетки милиона долара за опити за промиване на мозъците ни чрез телепатия, извънсензорни възприятия, психокинетика, ЛСД, различни видове облъчвания и инплантанти. Повече от 10 000 "опитни зайчета"- включително болни, бременни жени, деца и затворници- са били използвани и увредени без тяхно знание. Сума "самоубийства" са също резултат от оръжията , за които ние не знаем почти нищо. Като правило "самоубийците" са все ключови фигури в скандали в дъното, на които стоят "властелините на света".

Няма да ви разказвам, как се добрахме до д-р Армен Викториян, защото това е професионална тайна, така както има: служебна, търговска, фирмена, следствена, държавна, военна, че даже и такава свързана с "националната сигурност", плюс квалифицирана информация. Открих го в китно планинско селце, където беше дошъл за съвсем кратко време, за да се наслади на тишината, чистия въздух, чистата вода и природосъобразния начин на живот всред макар и бедни, но нормални хора. Личността на д-р Викториян е обвита в мистерии, които той не пожела да разбули. Мисля, че указаното име, под което се явява е измислено, а това което знае ме кара да си мисля, че все още е действащ разузнавач.  Дали съм прав, сами отсъдете след интервюто ми с него....

- Доктор Викториян, откога датират опитите да се влияе върху съзнанието ни , т. е. да бъдем зомбирани ?
- Исторически погледнато те датират още от дълбока древност. Шамани, магове, жреци, вражалци и магьосници са правили това . Днес същите са заменени от специалистите от ЦРУ, КГБ, ГРУ, МИ- 6, Мосад. Веднага след края на Втората световна война западните съюзници решиха, че Съветския съюз и Източният  блок  са техния нов враг, а след ликвидацията им такъв стана ислямския свят и православието. По онова време и във връзка с растящата параноя породена от комунизма, САЩ и сателитите му подновиха интереса си към темата за контрол върху съзнанието. В този смисъл интересно е да се отбележи, че през май 1949г. Джеймс Форестал- министър на отбраната на САЩ вече страда от тази мания. Накрая преживява душевен срив, постъпва на лечение във Военноморската болница в Бетезде и се самоубива като скача през отворен прозорец. Той може да се счита и за първата жертва на параноидната американска политика, която продължава и до днес. Още екипът на генерал Уйлям Донован- директор на Управлението на стратегическите служби/предшественик на ЦРУ/ е твърдо решен да създаде "серум на истината", като експерементира с приспиващи егото вещества, като скопалин, барбитурати, пейот, марихуана и мескалин. Усилията им тази насока са сериозно подкрепени от неколцина нацистки учени, които вместо пред съда в Нюрнберг се оказват на служба в американските секретни служби.
- Имената им.
- Карл Таубьок, Фредерик Хофман, Карл Рар, Теодор Вагнер- Яугер и Ханс Турит.
- А имената на програмите ,по които ни зомбират ?
- МКУЛТРА, МКСЪРЧ, МКЕКШЪН, МКНАОМИ, АРТИШОК, БЛУБЪРД. Програмата МКУЛТРА например, е група проекти, "занимаващи се с изследвания и разработване на химически, биологически и радиационни материали, подходящи за прилагане в тайни операции за контролиране на човешкото поведение."/вж. "Разследване на ЦРУ за документи, свързани с радиация върху хора" от 13 април 1994г./ . ДРуг документ "Доклад на генералния инспектор на ЦРУ за МКУЛТРА" от 14 август 1963г. обяснява, че "допълнителните способи за контролиране на човешкото съзнание" трябвало да включват " радиация, електрошок, различни области на психологията, социологията /!!- б.ав./, антропологията/как да не си спомним за онзи "социален антрополог" със звучното име Харалан- бел. ав./, графологията, причиняващи тормоз вещества и паравоенни средства и материали."Официално МКУЛТРА е стартирала още през април 1953г. Двадесет години по-късно, Ричард Хелмс нарежда да се унищожи цялата й документация. Болшинството изследвания върху хора са правени във Форт Детрик и Лабораториите за изследване на въоръженията Еджуд, и двете в щата Мериланд, САЩ. Някои от изследванията на главния контрагент в тях, д-р Албърт Клингъм от Пенсилванския университет са правени върху затворници от Холмсбъргския затвор в Пенсилвания.
- Нека да оставим засега контактните методи за контрол върху човешкото съзнание , като инжектиране на радиоактивни материали, ЛСД и методите по ЛСВ/лишаване от сензорни възприятия/ и да се съсредоточим върху безконтактните такива, от разстояние .
- Онези, които не вярват в съществуването на нематериални неща като съзнанието, душата, духа, докато не получат достатъчно убедителни доказателства за това, вероятно  не вярват и в екстрасензорните възприятия /ЕСВ/. А те са човешка способност за добиване на информация за бъдещето, миналото и настоящето без използване на петте известни сетива. Трябва да подчертая, че Съветите в тази област са пионери, първопроходци. Едва през 1971г. ЦРУ открива, че Съветите харчат по 60 млн. рубли годишно за психоизследвания в тази област . През 1975г. тази сума вече е набъбнала на 300млн. р. През 1973г. двама американски учени, Прат и Кел, наскоро върнали се от СССР , докладват своите констатации и наблюдения над медиума Кулагина. В Станфордския научен институт /СНИ/ се провеждат паралелни изследвания. Назовават ги "Виждане от разстояние"/ВР/. Терминът е измислен от Инго Суан, художник, хомосексуалист, след едно събиране на 8 декември 1971г.
- Нека да изложим малко повече конкретика по въпроса.
- Дават му името на американски град. Суан определя какво е времето там. Обаждат се в местното метеобюро и разбират, че е прав. Друг експеримент. Човек отивал на далечно място някъде в Манхатън, изпълнявайки ролята на "фар". Суан се съсредоточава върху "фара" и описва къде се намира той. После възниква въпроса дали може да се мине без човек-фар. Предлагат на Суан да се съсредоточи не върху човек, а върху адрес. Резултатите са смайващи. Суан описва подробно един малък остров от Къргуленовите , които са под френско владичество, в Южния Индийски океан, включително разположението на сградите и нещо, което е очевидно съвместна френско-съветска метеостанция. Друг такъв като Суан е Патрик Прайс. Задават му само координатите на место находящ се някъде на 207км югозападно от Вашингтон, окръг Колумбия. Прайс започва да описва обекта от 457м. височина и всички сгради в него заедно с подземните складове. В доклада на Прайс е описано също така компюртърното оборудване и комуникациите, с които работел личния състав на Свързочния корпус на Сухопътните сили на САЩ, находящи се там. Нещо повече, той цитира имената на табелите по бюрата и дори етикетите на папките в заключен шкаф в сградата. Цитира кодовите названия като Мухоловка, Минерва, Оперативен пул и папки със заглавия" Билярдна топка", "14 топка", "4 топка", "8 топка", "Победа". Назовава и имената на хората работещи в обекта- полк. Хамилтън, генерал-майор Джордж Наш, майор Джон Калун и т. н. Един от присъстващите офицери по сигурността, по време на експеримента, възкликва:"По дяволите, вече не останаха никакви тайни!"Описаният от Прайс обект е станция за подслушване на сателити, главно съветски, и съобщените от него кодови имена се отнасят именно за такива операции насочени срещу СССР. Инго Суан разказва и за един друг случай с него имал място някъде след 1975г. Заобиколен от двама-трима генерали с по три звездички на пагоните, той бил помолен да опише съветски подводници. Направил го и по едно време видял нещо, което го потресло. Казал: "Мисля, че тази подводница току-що е свалила НЛО и НЛО е стреляло по нея." Скицирал и НЛО-то. Всички пребледняли и изчезнали неведомо къде. Само три дни по-късно вече питали , колко пари иска Суан , за да продължи с вижданията си...Това ме навежда на мисълта, че всички официални заявления и разследвания около гибелта на руската подводница "Курск" са най-меко казано замазване на истината за гибелта й. Още повече като се знае, че в близост до нея се е намирала щатската подводница "Мемфис" и още една, английска. За втората никой нищо не казва, но "Мемфис" едва се е добрала до Норвегия. За ремонт. ...
През 1982г. генерал-майор Албърт Стъбълбайн, началник на Управлението за разузнаване и сигурност на сухопътните сили на САЩ наема няколко медиума, да разгледат чрез ВР къщата на генерал Мануел Нуриега, който бил заподозрян в прехвърлянето на оръжия от никарагуанските сандинисти към салвадорските партизани. Оръжия закупени с парите от търговия с наркотици под чадъра на ЦРУ, известната афера Норт. Медиумите подробно описали къщата на Нуриега. Неговата съдба ви е известна днес- лежи в щатски затвор/?/ и няма съдебен процес, явно защото ако се разприказва ще стане ясно, как ЦРУ стои зад наркотрафика и кой по висшите етажи на властта в САЩ се облажва от него. Операцията  свързана с Нуриега се нарича "Брокер на земя". Друга една, БЛУБЪРД пък касае Муамар Кадафи. Предполагам, че е свързана и приписването на взрива в онази дискотека в Берлин, където загиват американци, както и свалянето на "онзи" самолет над Локърби, както и опита да бъде убит чрез
бомбардиране на местото, където се е преполагало, че е.
Знаете, че това се случи, след като Буш-старши разигра водевила с уж атентата срещу му ...
Не ви казах за още един, Юри Гелер, който активно се използва от Мосад. Мисля, че той и подобните нему в Израел стоят зад толкова политически убийства извършени от Ариел Шарон над палестинските му врагове в последно време.
- Примерите, които дадохте и описахте касаят все пак шпионажа и секретните терористични операции извършвани от САЩ и Израел срещу враговете им, но не дават отговор, как все пак ни зомбират.
- През 50-те години на ХХ век Хосе Делгадо финансиран от Разузнавателното управление на ВМС на САЩ създава т. нар. Стимосивър- миниатюрен електрод, способен да приема и предава електронни сигнали с FM радио. В процеса на моите проучвания съм срещал хора с подобни електронни имплантанти в главите си. Тези устройства са им били поставяни без тяхно съгласие. Делгадо демонстрира потенциала на своите Стимосивъри върху един възрастен бик. След като имплантирал устройството на животното, той влязъл в ограденото място и бикът се втурнал към него, а после, точно преди да стигне до него, изведнъж се заковал на място. Мощното животно било спряно само от едно натискане на бутона на черната кутийка, която Делгадо държал в ръката си. През 1996г. Делгадо заявява:експериментите "подкрепят неприятния извод, че движенията, емоциите и поведението могат да бъдат направлявани с електрически сили, а хората да бъдат контролирани като роботи посредсдтвом най-обикновенни бутони." Днес ни агитират вместо паспорти и лични карти да ни вкарат имплантанти. За да можело начаса да ни се окаже помощ, ако сме били отвлечени , катастрофирали или припаднали. Какво ще кажета за подобна перспектива ? Джоузеф А. Майер, пак евреин, предлага например да се поставят електронни имплантанти на почти всички американци, които някога са били арестувани- забележете "АРЕСТУВАНИ", а не осъждани- за каквото и да било престъпление. Отгоре на всичко "абонатите" трябвало да плащат "наем" на държавата за тези имплантанти. Идеята все повече си пробива път в САЩ. Стане ли реалност там и вас в България няма да ви отмине, щото вашите управници са като папагали. Вече съществува апаратура с помощта на която тайно може да се поставят имплантанти, без никакви външни признаци върху субекта. Мисля, че ако тази техника попадне в ръцете на някоя агенция за сигурност, те ще могат да имат пълен контрол върху човека и да променят възгледите му изключително бързо, без да оставят съществени доказателства от деянията си. Едно досие с оригинална дата 22 август 1975г. е добър пример за това как пациенти са били използвани като опитни мишки в изследвания за контрол върху съзнанието. Имплантирани са им мозъчни електроди, като са им казвали, че това ще ги излекува...За имплантиране обикновенно се използва носната кухина или ухото. След това жертвите често получават пристъпи на тежко главоболие или неочаквано кървене от носа.
Стимосивърът може да се използва , вероятно се е използвал и може да бъде използван по една друга програма на ЦРУ известна като "Радиохипнотичен междумозъчен контрол" или казано иначе хипноза от разстояние. Вашият колега Джеймс Мур твърди, че източник от ЦРУ му е предоставил наръчник от 350страници, където пише:"...тези сигнали се насочват към определени места в мозъка. Когато тази част от мозъка получи миниатюрен електрически импулс от външни източници, ...се произвежда емоция- да кажем , гняв при вида на банда улични гамени, които бият старица. . Същият гняв може да бъде предизвикан и с изкуствени радиосигнали, изпращане до мозъка ви от оператор. И вие веднага усещате същата заслепяваща ярост, без да има някаква очевидна причина. " Този механизъм е замислен така, че колкото и да и интелигентен да е субектът, да не подлага на никакви съмнения правилността или логиката на заповедта, а да я изпълнява слепешката, без да обръща внимание на опасността. Субектът може да изпълнява заповеди и за своето унищожение. При професионално планиране и изпълнение методът не предизвиква абсолютно никакви съмнения у вражеските агенти. 13 учени , работили в Американските национални лаборатории в Лос Аламос, а също и някои , работили в "Маркони" във Великобритания някак много странно са се самоубили. Наскоро пък други трима , работили с секретна станция за ядрени изследвания в Лукас Хайтс, Австралия  също ги последват. Пита се , какво ли са знаели и са били готови да разкрият пред света.
- А случаят с Франк Олсън, учен, работещ за ЦРУ не е ли пак от тази категория.
- Не. На 28 ноември 1953г. трупът на Олсън е открит на тротоара пред хотел "Стартлър"  в Ню Йорк, след като очевидно се е хвърлил от своя прозорец на тринадесетия етаж. Той е един от експериментите с наркотици и се твърди, че ЛСД е главния фактор довел го самоубийството. И това се разбира едва през 1975г. Биохимикът Олсън е работил  в Подразделението за специални операции на Сухопътните сили на САЩ във Форт Детрик, Мериленд, САЩ от 1943г. Ръководител му е бил Сидни Готлиб, пак евреин. Той играе ключова роля в програмата за контрол върху съзнанието МКУЛТРА. Неговата мисия е било да открие как могат да се използват различни съставки от химически и биологични оръжи, за да се променя човешкото съзнание. Все по-съкрушен от ефекта, който показват някои експерименти върху хора, Олсън започва да показва колебание. Споделя своите угризения с началника си, Рюит . Оттам нещата се задвижват и Сидни Готлиб в удобен момент му сипва ЛСД в питието. Резултатът не закъснява. "Самоубийство". Не изключвам възможността точно по този начин да се е процедирало и с британския учен Кели, чийто разкрития пред ББС разобличиха наглите и грандиозни лъжи на Блеър и Буш по повод някакви си оръжия за масово поразяване в Ирак, които и до днес никой така и не откри.
- И все пак , какви други технологии се използват , за да ни зомбират и то безконтактно, от разстояние ?
- Още преди около 30 г. в бившия СССР е изобретен уред наречен Елиптон. Проф. В. П. Казначеев казва : "Сензорите на Елиптон въздействат върху очите и ушите, и трансформират гледката в биовълни, които след това се предават в Космоса към космически регулатори. ...След като мишената/човешко същество/ бъде включена в системата, ...тя се превръща в роб.. Това може да я доведе до състояние, в което да изпълни всяка заповед, включително и да се самоубие- такава е силата на Елиптон."
През 1974г. също проф. Казначеев демонстрира как може да се предизвика смърт от разстояние чрез насочване на ултравиолетови лъчи към обекта. Същото показва и чешкия инженер, Павлита. С психотронни приспособления. От американското разузнаване е докладвано, че Павлита е разработил две психотронни оръжия- едното с обсег 320 км., а другото на всякакви разстояния и способно да предизвика неконтролируеми емоции, припадък, парализа или смърт. По нова време Павлита вече има 30 годишен опит в разработването на психотронните излъчватели. Естествено САЩ, Великобритания и Израел също отдавна вече имат такива.
- И кои са в наше време най-благодатните полигони за използването на психотронните излъчватели ?
- Балканите , Кавказ , Палестина.
- Защо?
- В първите два региона има буквално Вавилонско стълпотворение на етноси и религиозни общности , както и на стотици партии. Един или друг конфликт винаги може да бъде приписан на етно-религиозните различия и източника да остане скрит.
- Но САЩ са също Вавилонско стълпотворение на етноси и религиозни общности.
- Сами разбирате, че решения за преодоляване на "търканията" помежду им не може да  се експериментират на териториите на тези две държави. Макар че във Великобритания имаше случай подобен на контрол върху съзнанието.
- Конкретно ?

- По време на женския протест във военна база Грийнъм Комън в Бъркшир американските военни използваха така наречените "оръжия с нов ефект" като микровълни срещу протестиращите.
- Резултатът?

- Силно главоболие, сънливост, менструации преди очакваната дата, пристъпи на временна парализа и лоша координация на речта. Съобщава се за два спонтанни аборта, в петия месец. Няколко от участничките са раково болни и вероятно вече не са между живите.
- Другаде ?
- В страните от бивша Югославия, Афганистан, Ирак, Грузия, Азербайджан, Средноазитските бивши съветски републики..
- А в България ?
- А вие вярвате ли, че в погромите от зимата на 1996-97г. имаше нещо наистина спонтанно? И защо няма подобна "спонтанност" в наше време, когато живеете още по-зле оттогава? Дали наистина вярвате, че търпението е ваша, чисто българска черта, довела ви до подобно падение, което имате през последните 3 години? Без никаква реакция. Като овце на заколение. Кой и как мислите подтиска нормалната ви човешка реакция на толкова лъжи и пладнешки обир ? Аз съм малко време в България, но проучих доста неща.
- Остава да ми кажете, кой , как и защо скрои този номер на Батето , за когото толкова много се шуми ?
- Може да ви се струва пресилено, но успях да прегледам автобиографията и изявите на Вашето Бати. Съставих му и психопрофил. Този човек не е способен да извърши подобно нещо, за което го обвиняват. Явно има намеса отвън, чрез някои от технологиите, за които досега говорихме. Колегите ви от ББС са били просто мюрета, чиято роля се е изчерпвала със засвидетелствуването на "престъплението". И после е трябвало само да я световно разгласят.
- Защо все пак точно Батето нацелиха ?
- Достатъчно е да прочетете, какво бе отношението му към агресията на САЩ и НАТО срещу бивша Югославия, квалификациите му по този повод. После агресията срещу Ирак.  И пак реакциите му. Публикувани при това. После фактът, че нарича ционистта Пардю, пръдлю, някакъв си пръдлю и т. н. В древните времена е било популярно заклинанието , че Рим забавя, но не забравя. Днес Рим е САЩ и ционистката олигархия, която избира президентите му...


Едно интервю на: ВЛАДИМИР КУЦАРОВ
http://www.nesstor.hit.bg/
http://vhod.awardspace.com/news.php?lng=bg
 
scroll back to top
 

Търсачка

Кой е на линия?

В момента има 1044 посетителя в сайта

Потапяне

Подкрепи работата ни

Ако харесвате нашата работа и сме били от полза за Пътя ви, може да ни подпомогнете със сума по избор:
Всички средства ще бъдат използвани за задълбочаване на нашите изследвания и проекти. Благодарим!

За aдминистраториСтатистика

Членове : 767
Съдържание : 544
Брой прегледи на съдържанието : 8700610Изграден с помощта на Joomla!. Designed by: joomla templates hosting Valid XHTML and CSS.

© 2024 Издателство „Паралелна Реалност“ : Освен ако не е посочено друго, съдържанието на този сайт е лицензирано под:
Creative Commons Attribution License. Текстът на договора за ползване на български
Предпочитания за бисквитки

Creative Commons License