Влад Савенков се скри от КГБ в България Печат
Статии - Контрол над съзнанието и програмиране
Написано от H.   
Понеделник, 01 Март 2010 17:02


Известният "психовампир" Борис Золотов всъщност беше комерсиален психофакир, твърди руският феномен
Кашпировски бил част от тайния механизъм за реализиране на договореностите между Горбачов и Рейгън


През 1996 г. кармологът, хипнотерапевтът и екстрасенсът Влад Савенков изненадващо напуска родния Санкт Петербург и се установява в София. Малко преди това - в края на 1995 г., го бил посетил човек от тайния щаб на Борис Елцин и му предложил работа в псиекипа на президента. Офертата била зашеметяваща - участие срещу огромни пари в управлението на Русия и света зад гърба на... президента Елцин. Време за размисъл нямало. Влад Савенков обаче веднага отказал. И се изселил у нас. В уникално интервю за тигъра на печата руснакът се съгласи да направи потресаващи разкрития за тайните механизми на хората в сянка, управляващи света.

- Г-н Савенков, как се опитаха да ви вербуват за такава опасна кауза?
- Опитът за вербуването ми в псиекипа на Борис Елцин се състоя в края на 1995 г. в центъра за алтернативни терапии, диагностика и ясновидство "Антикас" в Санкт Петербург, където тогава работех. Един мой колега - Борис Моносов, който е издал 20 книги за магически техники, ми доведе един свой клиент. Представи ми го като полковник от структурите на КГБ, загубил служебното си оръжие. Аз се включих в ситуацията, сканирах я с образи в отрязък от няколко минути и проблемът беше решен. Моето ясновидство е чрез сканиране, виждане на образи. Оръжието беше намерено. Несъмнено полковникът е бил впечатлен от срещата ни. Три седмици след това в "Антикас" пристигна човек от Москва, който ми предложи разговор. Представи се като пратеник на политическа група, инициативен комитет за поддръжка на Борис Елцин. Съвсем скоро в хода на срещата ми даде да разбера, че ми се предлага работа в псиекипа на президента. Разбрах, че основната ми функция ще бъде да сканирам хора и ситуации. Накратко - офертата беше договор за 10 години срещу заплащане от 5000 долара месечно. Тогава в Русия това бяха не просто много пари, това бяха огромни пари.

- Обясни ли човекът на Елцин по-точно ролята ви в този псиекип?
- Той не се впусна в детайли. Всъщност той самият не беше феномен, а администратор на екипа, но ще ви кажа за какво става въпрос. В този екип има ясновидци, чрез които се сканират ситуации около всяка значима личност, т.е. ролята ми беше заедно с останалите от направлението да сканирам, да предвиждам предстоящата среща, оттук да се анализират истинските цели, истинската мотивация на съответната личност при срещата с президента. Разбира се, всичко това се прави не от един, а от псигрупата. Използват специфични статистики, правят се обработки на сканирането. След това всичко се анализира и се правят определени изводи.

- Защо мислите, че КГБ е набъркана в офертата?
- Разбирате ли, всичко това Елцин е получил по наследство. То се е правило винаги. Изведнъж много неща ми се проясниха. Центърът "Антикас" беше разположен в огромен комплекс, в който имаше зали за бойни изкуства, стрелба, специални терапии и т.н. Разбрах защо нашите администратори никога не се притесняваха от огромните наеми. Всеки ден за "Антикас" вървеше 15 минути тв реклама. Отделно радио- и пресреклама. За да разберете за какви пари става дума, ще ви кажа, че тогава 1 минута реклама по ОРТ струваше 45 000 долара. Сградата ни беше част от фонда на КГБ, на практика ние бяхме в структурите на КГБ и бяхме издържани от тях.

Всъщност официалната централа на КГБ в Санкт Петербург беше точно срещу нас, на ул. "Шпалирная".
- Знаехте ли къде щеше да се намира работното ви място, ако бяхте приели предложението?
- Да. На 40 километра от Москва. Седалището на тайния щаб на Елцин се намираше в сграда, маскирана зад фасадата на санаториум.

- Защо отказахте?
- Отказах, защото собственото ми развитие беише по-важно. Трябваше да избирам между него и това десет години да бъда засекретен роб, лишен от самоличност.

Освен това съм индивидуалист по природа. И накрая - никога не съм бил фен на Елцин, както и на Горбачов.
- Имате ли представа как си вършеше работата псиекипът на Елцин?
- Да. А някои неща в начина, по който този екип обслужваше президента, изглеждат парадоксални за непосветените. Цялата легенда около пияницата Елцин, историите около неговите пет инфаркта, гафовете в Испания и Ирландия и пр., не са просто гафове и пикантерии. Това е изкусно създаван, налаган и манипулиран от псиекипа образ-легенда. В Русия към пиещия човек има разбиране и любов. Както и към болния.

Инфарктите на Елцин също са манипулация.
Когато се раздухва историята около поредния инфаркт на Елцин, това означава, че се атакува и манипулира специфичната руска душевност, за да се индуцира поредната вълна на състрадание, съчувствие и, разбира се, на подкрепа към един болен човек. Девизът "Голосем сердцем" около вторите президентски избори се раздуха паралелно с историята около четвъртия инфаркт на Елцин, т.е., при тези преки президентски избори се атакуваше директно подсъзнанието на народа в името на образа-легенда. Ефикасните манипулации в политиката лежат върху създаването на легенда. Когато хората виждат конкретния политик, те всъщност виждат създадения образ-легенда, автоматично се включват съответните центрове в дясното полукълбо на мозъка, създадената доминанта в образа заработва безотказно и човек не знае защо изпитва симпатия към политика Х. Или - поднасят му се не реални хора, а образи-легенди. След образа на разпуснатия и с разгулен живот Борис Елцин, при който се случиха три девалвации на рублата и чести смени на министри и премиер-министри, трябваше да се появи образът на стегнатия ръководител, който сякаш идва от нищото. Появи се Путин.
- Извинете, но всичко това не изглежда прекалено сложно...
- Всичко това е непостижимо сложно за непосветените. Тези манипулации са изчислени с почти математическа точност. Няма грам информация, поднесена без участието на тези структури, за които говорим. Те не се шегуват, става въпрос за власт, става въпрос за много милиарди долари.

- Имате ли представа за ролята на тези псиструктури в кариерата на Горбачов?
- Ще ви кажа, това, което знам със сигурност. Ако помните нещо от тв кадрите от срещата в Малта на американския президент с Горбачов, едва ли знаете, че Рейгън използваше психотехники от хилядолетията, използвани от брахманите в Древна Индия. При ръкостисканията, например, Рейгън постоянно обхващаше с лявата си ръка десния лакът на Горбачов. Това е не само сугестивно, но и енергийно въздействие върху човек. Внушава доброжелателност, подчинява другия на волята ти по веригата дясна ръка - ляво полукълбо. Тези разработки са секретни и са свързани с невро-физиологичните процеси. В САЩ с най-мощният псиекип разполага Пентагонът. Този екип бе предоставен на Рейгън, а ключова роля в него по времето на срещите му с Горбачов играеше много известен американски феномен, който огъва лъжици за широката публика. Непрекъснато се подвизава и по тв канала "Дискавъри". Това не са фокуси, а демонстрация на изключителни биоспособности, генериращи електромагнитно поле. Този феномен е играл доста съществена роля при срещите Рейгън-Горбачов. Идеята е била чрез комбинирано енергийно-информационно въздействие съветският лидер да бъде направен по-отстъпчив при преговорите, склонен да подпише ключови документи. Паралелно същият псиекип трябваше да генерира в Рейгън оптимална твърдост и устойчивост. Всъщност задачите на псигрупите при подобни срещи винаги са основно две - създават определен вид енергийно-информационнна структура, която пази лидера и екипа му от посегателство и манипулации. Втората е атакуваща - на свой ред да се въздейства. Не е задължително псигрупата да пътува навсякъде по света със самия политик - астралното тяло няма адресна регистрация.

- Кой беше изявеният феномен в екипа на Горбачов?
- Кашпировски беше в псиекипа на съветския лидер, но той изигра друга роля. Той беше част от механизма, който трябваше да задвижи изпълнението на споразуменията между Горбачов и Рейгън. Тогава американските и съветските разработки за пръв път се стиковаха. Масовата психотерапия на Кашпировски беше масова психоманипулация. Целта беше преходът да не се усети толкова болезнено. В САЩ също има много шоупрограми и масови сеанси-манипулации при настъпването на икономически и политически кризи.

- В България преди години се прочу руският психофеномен Борис Золотов. Някои го определяха като изключителен "психовампир" със специална мисия у нас. В чий екип беше той?
- Разбрах за особената му популярност в България и ме напушва смях. Золотов е бил ученик на моя учител Виктор Кандиба през 1975-1979 г. Кандиба е изказвал съжаление пред мен, че му е предал някои знания. Да, Золотов се заби в една тясна област. Но зомбирането, за което толкова се говори, нито е най-интереното, нито е нещо особено. Золотов правеше всичко с комерсиална цел. Още по съветско време сформираше групи от по 30-40 души, като вземаше 100 рубли на човек. Същото правеше и у вас. Золотов учеше на елементарна работа с биополето - психосугестивно въздействие въру мозъка, ментална хипноза върху мислите, развитие на телепатия, локализиране и сканиране за диагностика, но на елементарно, повърхностно ниво. Аз например, познавам 18 схеми за диагностика. Нещата, които умееше Золотов, общо взето ги умеят и факирите.

- За Джуна също се носят легенди?
- Връзката Джуна-Брежнев беше енергийното лечение. Джуна имаше задачата само да поддържа кондицията на Брежнев, тя не знае и не умее друго. Роза Кулешова беше изключителен биофеномен, по време на изследвания тя спираше лазерен лъч с поглед, но тя също беше само енерголечител в брежневската група. Не е достатъчно само да си биофеномен. Днес в модерните псиекипи има специалисти по въздействие върху големи групи хора. Те използват биогравитационни информационни потоци и холограмни, астрални техники. Тези техники са ми познати. Чрез тях в огромни маси може да се генерира страх, ужас, депресия, радост, симпатии или надежда.

Псиекипа на Жириновски също използва последни разработки. Боят в Думата, след който го лишиха от право на изкасвания за един месец, също беше точно изчислена манипулация. Както казах, в руския народ съчувствието е закодирано генетично.
- Нима Жириновски разполага с такъв екип, та той не е държавен глава?
- Вижте, преди време бях на гости в Санкт Петербург при моя учител. С него споделяме много неща, но тези теми са табу. Наблюдавал съм поведението на белоруския лидер Лукашенко. Той използва психотехники, съзнателни, отработени, прийоми от класическата хипнотична школа на Виктор Кандиба - жестове, интониране при подаването на информацията, забавяне на фразата, фокусиране на погледа вдясно.

При Лукашенко съм наблюдавал прийоми на хипноза с отворени очи - енергийно въздействие, при което обектът не усеща, но е под хипноза. Това се прави за по-директно вкарване на информацията. Без специалните техники от нужната информация остава около 5% в главата на обекта. С техники - и до 95%. Знаете ли какво означава прочутият жест на Ленин с каскета, протегнат към масите? Това е жестът на подчинението. Идва от жреците и от хилядолетията и е отработен при Ленин, отработен и при Хитлер.
- Несъмнено вие имате свои наблюдения и изводи за поведението и на българския президент, премиер...
- Не ми приписвайте неща, които по никакъв начин не съм казвал. Тук, в България, аз нямам дори телевизор в жилището си, не следя никакви новини и публични събития, те ме разконцентрират. А аз искам да се съсредоточа изключително върху лечението. Всяка вечер трябва да медитирам по четири часа, за да се възстановя. Нека приключим с развенчаването на един голям мит. Голяма заблуда, е че парите управляват света. Управляват го знанията.                                                                                                               Източник: http://www.blitz.bg/

                                                                                                              Интервюто взе Славей КОСТАДИНОВ

scroll back to top
 

Търсачка

Кой е на линия?

В момента има 459 посетителя в сайта

Потапяне

Подкрепи работата ни

Ако харесвате нашата работа и сме били от полза за Пътя ви, може да ни подпомогнете със сума по избор:
Всички средства ще бъдат използвани за задълбочаване на нашите изследвания и проекти. Благодарим!

За aдминистраториСтатистика

Членове : 767
Съдържание : 540
Брой прегледи на съдържанието : 8511777Изграден с помощта на Joomla!. Designed by: joomla templates hosting Valid XHTML and CSS.

© 2023 Издателство „Паралелна Реалност“ : Освен ако не е посочено друго, съдържанието на този сайт е лицензирано под:
Creative Commons Attribution License. Текстът на договора за ползване на български
Предпочитания за бисквитки

Creative Commons License