Вибрация-натрупване-контрол Печат
Статии - Контрол над съзнанието и програмиране
Написано от H.   
Сряда, 09 Март 2011 23:53

 

mkПолучавам все повече писма през последните няколко седмици от разтревожени познати, които губят контрол над живота си поради външни (по техни думи) обстоятелства. Повечето от тях имат познания за езотеричното (отново по техни думи), но някак си нещата все не се получават... Което води до вечният проблем на езотериката (който всъщност е проблем на хората, не неин) – как да свържа теория и практика, за да получа резултат?... Ще се опитам да обясня основната причина защо резултата не идва (като има и много съпровождащи, които не мога да разгледам поотделно наведнъж).

На всички ви е ясно, че живеем в силно програмираща среда. Както сме писали в Документите Тера, структурата на това общество с цялата му ритуалистика и характерни контролиращи черти не е случайно стечение на обстоятелствата и не е резултат от естествената ни еволюция като социум, а е силно повлияна от извънземните култури, които имат основна заслуга за положението днес. От 50 години насам технологията играе изцяло водеща роля във формирането на глобалния мисловен модел на планетата, заради възможностите за контрол, които тя предлага.

Технологията по произход е извънземна, което автоматично означава, че всяка една технология (всяка една!!!) съдържа (по чисто фабрични причини) елементи на контрол и може да бъде използвана за такъв, независимо с какво намерение и от кого е била построена. Просто механизмите позволяващи контрол над съзнанието се съдържат в самите електронни схеми и платки. Освен това, от повече от 30 г. насам, цялата технологията на Земята е съобразена с окултни принципи, които смесват магия (условно) и технология (две различни неща, противно на казаното от любимия ви масон Артър Кларк). Това означава, че целта е окултно определена, а технологията просто следва нейния модел и материализира действието й в трето измерение. Това е симбиоза, която Тъмната страна разбира и използва, без значение дали го вярвате, без значение дали го смятате за преувеличено, нелепо, смешно и т.н. Как се случва това и механизма зад самия процес, е огромна тема, която със сигурност ще развия в бъдеще. Засега е достатъчно да кажа, че тъй като Империите Орион и Сириус разчитат основно на технологията (тъй като са ориентирани изцяло към тялото си), а те самите са Тъмни по полярност, технологичните средства днес водят до вашето заробване, не освобождение. Това е вярно, както в чисто философски смисъл (заробване в посока да имаш все повече и все от най-новото), така и езотерично. И тъй като най-развитата технология, която имаме днес, е изцяло продукт от даровете на извънземните (вследствие на договорите между елита на Тъмното земно правителство с тях) – можете да се досетите сами накъде бия.

 

В резултат, честотното пространство около вас е наблъскано с излъчвания, които не само гледат постоянно да активират вашите долни чакри, но и да потискат вашите горни. Облъчването е 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата и цели вашето оскотяване. Това означава, че вниманието и защитите ви трябва да бъдат вдигнати до най-висока степен по същия начин – 24/7. Това важи разбира се единствено ако искате да направите опит да бъдете самостоятелно, независимо от външните програми същество.

 

Това което се случва най-вече между 2 АМ и 5 АМ във всяка времева зона, е че тогава са най-силните ELF (extremely low frequency – свръх-ниски честоти – те са най-подходящия носител на програмиране, което някой би искал да вкара във вас; енергийно ELF-вълните имат ярко или тъмно жълт цвят) и микровълнови трансмисии от сателитите и кулите на мобилните оператори. Въпросното време е избрано с идеята, че най-голям процент от населението е заспало в този времеви отрязък. В сънно състояние хората по-лесно поемат това, което някой иска да излъчи в някоя географска зона или на планетата като цяло. Знам без да ми е нужно потвърждение, че много от вас се събуждат точно в този отрязък, за да отидете до тоалетна, или защото сте имали кошмари. Събуждате се обаче, защото това се очаква от вас. Когато се събудите, вие инсталирате програмирането, което току-що е било излъчено над квартала ви. Нещата работят по начин такъв, че трябва да смените равнището на съзнанието си, за да може програмирането да се задържи и да се вкорени в подсъзнанието. Точно по тази причина излъчването завършва с импулс, който ви кара да се събудите. Смяната на съзнанието може да настъпи и по обратния начин – облъчвани сте през целия ден с подсъзнателни трансмисии, тъй че когато заспите – отново затвърждавате това. Но тежката артилерия идва между 2 АМ и 5 АМ и именно затова повечето от вас се събуждат през нощта.

Точно в този отрязък хората имат най-много кошмари, неспокоен сън и бълнувания. В този период са оплакванията и на всички мои познати. В резултат се събуждате като пребити, все едно въобще не сте спали и имате 100 кг. на гърба си. Това е положението в градовете. Нали знаете как когато сте на планина се наспивате само за 6-7 часа, а в града ви трябват минимум 10, за да заредите по същия начин (ако изобщо успеете)? Защо това е така според вас? Защото сте близо до енергията на природата или просто защото там честотния ефир е чист? Комбинация от двете навярно?

Копирам историята на българин, който живее в Канада. История, която е за учебник за бомбардировка с ELF-вълни:

 

Случва се всяка вечер когато си легна да спя. В този период от точно 20 дена – беше около 1-2 сутринта. Когато си легна и настъпи онова отпускане на съзнанието готово за сън, но все още си в съзнание просто все едно някой пуска филма, а той е следния: чува се силно махане с крила, но на нещо голямо и се чува така все едно е някъде около теб (дори чувствам полъха им в лицето си) и в следващия момент има двойна картина – как някакво/и същества синьо-лилави с някакви тъмни петна по тях, но гладки и със сравнително дребни тела спрямо крилата, кацат на земята. Обстановката е по-скоро саванен тип, без никаква цивилизация наоколо. Просто трева и тук-там дървета, но не съм сам, има и други хора, ама нещо не им обръщам особено внимание и в следващия момент филма се повтаря пак, но този път всичко се наблюдава все едно си яхнал съществото. В този момент моето тяло изглежда вяло пред неговото и след това пак се чуват плясканията на крилата или по-скоро лекото свистене от тях и филма спира. Това е не повече от 1-2 мин. Лицето на съществата така и не се забелязва. Повтаря се винаги едно и също, без никаква разлика в детайла – все едно някой ми прожектира една и съща поредица от кадри всяка нощ.

 

Друг познат, отново от Канада слушал истории на негови колеги, как сънували бог – фигура с бяла роба и качулка (без да се вижда лицето). Това са все хора, които нямат никакъв интерес от езотеричното. Това са повтарящи се сънища и елементи, които се прожектират на населението. Друг такъв много популярен в момента мотив, е на прожекциите за извънземни инвазии (нещо, което вече описах в друга статия).

Във Великобритания, САЩ и Канада прошка няма. Там облъчването е много сериозно. Подобно започва да става положението и в София и Варна. Смятате, че това е пресилено? Смятате, че в България това не се случва? Нека ви кажа нещо. Всеки път, когато някоя чалга (или реклама, или фраза) се забие в главата ви и не можете да я изкарате оттам (макар и искрено да понасяте тази музика) това е ELF-облъчване! Следа – всеки път когато нещо външно вземе контрол над вас и при ваш опит да го премахнете, това не се получава – става дума за обикновено, нецеленасочено облъчване, каквото изобилства в социума. То е просто в пространството и цели масова зомбация.

Имам десетки истории на хора и още хиляди, които ги е страх да говорят за това!

Но да се върнем на сънищата. Когато имате съмнения, че сънят е внедрен и не е от Висшата ви Същност, обикновено става дума за механичен източник (квартален излъчвател). Обикновено тези сънища са еднакви за всички в квартала (с малки разлики, които могат да се състоят в различното тълкувание на лявото полукълбо). За това се говори трудно с другите поради естеството на материята. Съвета, който аз дадох на моя познат от Канада и който ще дам и на вас е да реагирате по следния начин: ако имате съмнение за изкуствен сън, споменете го между другото в разговор със съседа или ваш приятел, който живее близо до вас и евентуално е получил същата прожекция. Когато например ви попита как си днес? или нещо подобно, кажете нещо от сорта на: мани, мани – едни сънища, след което споменете някои ключови думи от преживяното. Ако човека е имал същия сън, той или ще го сподели с вас, намирайки го за странно или ще усетите по реакцията му че има нещо (ако реши да не говори за това). Така ще си дадете сметка за нещата.

За тези от вас, които могат да виждат енергийно използвайте това като следа – дали въздействието у даден човек идва от друго живо същество или е от механичен източник.

Ако видите ярко жълто в 6-тата чакра на някого, това означава или ELF-влияние или лекарства. (Всички лекарства повлияват епифизната жлеза (физическата основа на 6-та чакра), което изменя енергетиката й и я прави ярко жълта. Това ви превръща в нещо като сигнална факла за електромагнитни излъчвания от всякакъв тип – вие ставате приемател. Отварят ви към контрол. Това е възможно благодарение на това, че лекарствата се облъчват фабрично с радионика като в тях се импрегнира тази енергетика. При поемане – вие я попивате, интегрирате и излъчвате.)

Как можете да направите разлика между двете?

Обикновено ако енергията е набита в клетъчната структура на епифизата – става дума за фармацевтика. Ако виждате енергията около епифизата – става дума за електромагнитно облъчване от външен източник.

Когато видите тъмно жълто или мръсно жълто (като от цвета на горчица например), почти сигурно е, че източника е технологичен (или на военните или на правителството).

Също така – това може да бъде улика за тези, които изследват ДНК-то и генетичната си пред-програмирана памет по енергиен път. Ако нещо е поставено изкуствено в ДНК-то ви, то ще свети в ярко/мръсно жълто (обикновено прилича на жълта точка). Може да е нещо, което е вкарано в генетиката ви непряко – програма предадена от генетичната ви линия, която трябва да бъде задействана точно сега. Обикновено това са извънземни генетични намеси. От 50 г. насам обаче, правителството също е способно на подобни неща.

 

По този повод запомнете – всичката технология по света се контролира от централен компютър (има няколко такива по света – главните са в Австралия, САЩ и Белгия). Самите илюминати знаят, че за да стигнат до един човек и да минат през всичките му защити не е толкова лесно, колкото се опитва да ви убеди Дейвид Айк. Те знаят, че всеки има собствен Път, който се ръководи от Висшия ви Аз и този път е съобразен с изборите, които правите в настоящата си инкарнация. Затова на тях им е нужна комбинация от множество фактори, защото знаят, че да се работи в една посока – не е достатъчно за да имаш качествен контрол. Това е и мястото, където значението на средата формира условията, в които вие ще бъдете отворени за този контрол. Като започнем от работата, която в повечето случаи ви смазва и потиска, преминем през градския транспорт, задръстванията и завършим с изкуствената храна която сте принудени да ядете и новините, чиято единствена цел е да ви дезинформира и да ви набива в главите колко по-зле са нещата от вчера. Това е среда на постоянен стрес и страх, които ви правят достъпни откъм инсталация на външни програми. Тази среда е резултат от години рафиниране на идеята за контрол. Това е дело на Тъмната страна, която иска вие да съществувате на ниво оцеляване, за да поддържате тази Система. Това е чисто битовата страна на нещата (и както виждате дори не задълбавам), която създава условията вие сами да се поддадете на върхушката. Защото вие сте същества със свободен избор и правите доброволния избор да останете и да продължите цикъла, без дори да направите опит да промените визията си. Това е символично предаване на личната ви сила, от което Тъмната страна се нуждае, за да ви покори.

Оттук нататък е нужно просто да се поддържа равнището на зомбация. Тръгнах да пиша цялата тази статия с идеята да ви покажа няколко невинни, тривиални примера за това как тази хипнотизация се препотвърждава и преинсталира във вас всекидневно с ваше (подсъзнателно) позволение, от което те имат нужда.

 

Допреди половин година, имаше период, в който в кината раздаваха безплатен снакс в малки промоционални пакети. Вътре в пликчетата имаше символично количество... как се казва?... снаксчета? За сметка на това обаче всеки взимаше колкото може да изяде, защото организаторите позволяваха и дори поощряваха това. Сигурен съм, че всеки, който е бил на кино в този период се сеща за какво говоря. Имаше 4 вида. Жълт, зелен, червен и син. Понеже знам значението на цветовете и определено правя разлика между програмиращите, рептилски цветове, които се промотират навсякъде и цветовете естествени за енергетиката на човека, ми направи впечатление, че тези цветове са силно програмиращи. Първоначално не обърнах толкова голямо внимание на това, защото тези цветове вече са навсякъде и предназначението и функцията им са ми ясни. След това обаче, понеже аз самият си взех от 4-те вида за да ги опитам, започнах по-внимателно да оглеждам за какво става дума. Бързо ми стана ясно, че тази акция не е от най-случайните.

Нека разгледам ситуацията за вас по начина, по който аз я виждам, със своите собствени знания, с чието значение и обективност не ангажирам никого.

Първо – кой раздава снакс в България толкова дълго време (това траеше поне няколко месеца) по колкото ти се яде? Това може да стане в Америка, където знаят как да продават. Тук обаче това е по-скоро глупаво, защото всеки ще яде на корем и после най-вероятно няма да си купи от същият продукт (както и стана между другото – пуснаха по-големи пакети за продажба из магазините и залязоха много бързо, защото не ги виждам никъде вече). Подобен американски маркетинг в стил зарибявка просто не сработва тук (поне това са показали личните ми наблюдения, а това е просто поредния случай).

Второ – това се прави преди да влезете в киното. Място, където става най-масивното програмиране на много нива. Там където отивате да се отпуснете, починете и забавлявате. На такова място, енергетиката на човека е отворена, защото той иска да приема – иска да приема съответните емоции и преживявания. Същото е когато се храните – вие сте отворени енергийно. Защитите на съзнанието ви падат, защото вие доброволно приемате тази храна с идеята, че тя е за ваше благо. Това ви прави достъпни. Именно по тази причина вечерните новини са във времето, когато хората обикновено вечерят. И повечето от вас правят именно това, нали? Гледат телевизия докато ядат. Това ви имплантира с програмите и утвържденията, които новините излъчват. А за да сте в този сайт знаете много добре кой прави новините и какво се цели с тях.

Както и да е, да се върнем на нашата ситуация. Преди да влезете в салона има картонени стелажи на които са наредени четирите цвята със снакс. Забележете тънкия момент – можете да изберете да си вземете, можете да изберете да не си вземете. Да си вземете е доброволен избор – никой не ви кара насила. Символизма им и цветовия код е върху тях – т.е. те ви казват кои са и какво ще стане, но въпреки това вие правите крачка в тази посока, защото не знаете, нямате информация. Те са длъжни да ви кажат кои са (да речем засега, че има нещо като космически закон в тази посока). Правят го с цветове, символи и честоти, което е вселенския език на разбирането и всички същества във всемира го владеят. Това че вие не можете да ги разчетете е изцяло ваш проблем и се дължи на това, че сте се поддали на зомбацията и сте затворени в своята честотна кутия (отново доброволно). По този начин Тъмната страна е чиста пред себе си. Предполагам сега е малко по-ясно защо символизма, цветовете и ритуалистиката на тези хора е навсякъде. Това е тяхно задължение. Така те ви казват кои са и това е легалния космически начин да го направят. Винаги когато мисля за това се сещам за една прекрасна аналогия, за тези, които са чели Пътеводотел на галактическия стопаджия. Помните ли когато вогоните пристигнаха на Земята с огромните си кораби, за да ни унищожат, защото пречим на междугалактическата им магистрала? Те казаха, че цялата документация заедно със заповедта за разрушаване били на разположение в местния ни проектантски отдел на Алфа Кентавър през последните петдесет наши земни години, тъй че сме имали предостатъчно време да подадем жалба по официалния ред.

Говоря за абсолютно същото нещо! По космическите закони, символиката трябва да е ясна за всички същества и контрола над нас е напълно легален. Именно затова е толкова важно да знаете за какво става въпрос! Защото тогава няма да бъдете роби! И не е нужна масова революция! Нужно е вие самите да знаете!

Трето и основно (това, за което говоря) – символиката по пакета! Купих един голям (ако 38 g. може да се нарече голям) миналата година, когато все още мярках този снакс по магазините специално за целите на тази статия. Оттогава го пазя и го сканирах (в умален размер разбира се), за да мога да илюстрирам това, което обяснявам.


yellowelf


Пакета е ярко жълт, което автоматично (просто и единствено заради цвета) го прави приемател на ELF-вълни (подобното привлича подобно). Това е радионика от елементарен тип (дори не може да се нарече такава), но без машина. Имаме изобразено дяволче, което казва, че съдържанието на снакса оправя мозъка ти. Самата серия жълт снакс се казва angry, което означава ядосан. Когато видях тази формула изтръпнах от вълнение, че някой си е позволил да го направи толкова дръзко и очевидно (за тези които имат очите да го видят). Обяснявам за хората, които недоумяват.

Имаме база, която е жълтия цвят, носещата вибрация на mind contol-a – бомбардиране с ELF-честоти. Имаме съпровождащата програма ядосан (всеизвестно е че най-честия ефект след облъчване с психотронно оръжие човек става безпричинно бесен). Имаме формула или утвърждение ако щете оправя мозъка ти. Не е ли точно това, което психотронното оръжие прави? Оправя мозъка ти в посока, в която оператора иска? Дали да станеш зомбиран и податлив, не-бунтуващ се, дали да побеснееш (отново с определена цел) (аурата става тъмно червена и е отворена към влияния от ниския астрал) или нещо трето? Реших да погледна сайта на тези юнаци и трябва да призная, че не съм виждал НИЩО по-неадекватно в живота си. Препоръчвам да видите и 4-те клипа на 4-те различни вкуса (с различен цвят). Повтарям – никога не съм виждал по-безсмислено нещо! Уверете се сами! Вижте клипа за жълтия вкус (излишно е да казвам, че той бе най-вкусния от четирите и хората (включително и аз) взимаха предимно от него, което е повторно и повторно имплантиране с тази енергия). Клипа е на дявола, който виждате и на опаковката, който върви и изстрелва кърваво червен лазер от очите си към ходещи мозъци, докато повтаря оправям мозъка ти, оправям мозъка ти.

Както виждате клиповете нямат никакъв сюжет, никакъв замисъл, никаква идея, никакъв хумор в себе си – нямат нищо. Те са чисто и просто промивка, без дори опит за пълнеж. Какво се предполага, че трябва да бъде това? Оригинално? Интересно? Иновационно? Pop-art? Предполага се че трябва да забавлява тийнейджърите ли? Изобщо WTF?!?

Отгоре на всичко, самият снакс се казва crushings, което означава смазващ, срязващ, смачкващ и т.н. (от години е популярен израз сред младежта да се казва размазах се, което означава голям кеф; не подценявайте обаче какво причинява тази вибрация на вашата енергетика). На гърба на пакета ще видите следното:


yellowelf2

 

Въпросното невинно дяволче държащо електрическа резачка, готово да отвори черепа ви. То казва be my guest, което няма точен превод на български, но може да се каже, че означава заповядай, с удоволствие. Този израз се използва обикновено, когато другата страна изрази намерение. Мога ли да остана за вечеря? – отговор Be my guestзаповядай с удоволствие. В случая, за мен това е утвърждение към човека. Както казах, след всичко описано досега, се предполага, че човек трябва да е видял какво би си причинил ядейки от това нещо. Тук е доброволния избор. За тези, които все пак го взимат, човечето на гърба едва ли не казва: Щом така си решил, с удоволствие.

В заключение, това е нещо, което може да се нарече приложна радионика (без апаратура), което е различно от психотрониката (но споделя общи принципи) или просто елементарна магия за масово ползване и ефект. Дори в случая всичко това да е случайно – цветовете, посланията, картинките и утвържденията (а случая според мен не е такъв), то съдържанието на този пакет е наситено с тази вибрация, защото я привлича. Вследствие, това се кодира на генетично ниво у самите вас. Разбирайки това, ще прозрете много добре принципа на който днешната цивилизация и индустрия работи.

Както и с медикаментите, след консумацията на този снакс, епифизата става приемател, защото започва да свети в жълто, а не в синьо, какъвто е естествения й цвят. Обяснявам защо това явление не е без значение и може да бъде истински решаващ фактор.

Живеем във времена на изкуствено създаден стрес. Ако цял ден бивате натоварвани, ядосвани и провокирани, вашия праг намалява все повече с времето. Ставате все по-раздразнителни, все по-агресивни, все по-лабилни. Един такъв човек издържа все по-малко на струпващото се върху него. На един такъв човек все по-често му е нужна само една дума казана накриво, само един поглед, само нечий жест за да избухне в невероятна агресия. В един такъв момент този снакс и програмите, които той носи, може да бъде последната капка, която да прелее чашата и да последва нещо много сериозно за околните. Това е като концентриран витамин гняв изкуствено вкаран в системата ви. Ефектът на натрупването.
Още един невинен, познат за всички примери. Любимото на всички мутрески мляко Активия:


activia1
bg_flash
britneyactiviarafaelfronernet

Виждаме подобна формула. Жълта стрелка (външен, изкуствен източник от електромагнитен тип), сочеща надолу, към половата чакра на жената. Послание – сексуална активация от външен източник. Също така – преместване на съзнанието от горните центрове към долните, отклоняване на силата и наливането й в секса (естествения цвят на 3-та чакра е бледо-жълт; 3-та чакра е мястото на енергийния ви ресурс, респективно – повечето външни енергийни атаки минават през 3-та чакра).

Естествено – Бритни Спиърс (сексуален роб на илюминати по линия на проект Монарх) рекламно лице на този вид мляко. Съберете 2 и 2 и се замислете дали Данон с ягода е вашия избор.

 

За тези, които се подхилват под мустак и си казват саркастично, че успях да намеря конспирация дори в киселото мляко и снакса, ще кажа нещо, което очевидно все още не сте разбрали.

Тъй като съвременната Система е конструирана по начин, който всячески се опитва да превърне живота от разнообразно човешко преживяване, в рутина (както е на извънземните светове), нещата, които преминават пред очите ви ще ви правят все по-малко впечатление. Това не означава обаче, че нямат влияние над вас и не ги регистрирате подсъзнателно.

Много често хората не осъзнават, че не контролират собствения си живот.

Това е като трупането на тегло. Натрупвате грамове след грамове без да се усетите, защото малкото се контролира по-трудно и не е лесно забележимо и осезаемо. Някои го забелязват и си казват, че ще го наваксат в обратна посока утре. Някой ден обаче се събуждате и по стечение на натрупването сте 10 килограма отгоре и си задавате въпроса: Как изобщо се стигна дотук? Дори не са разбрали, че сте тежки. Ако обаче някой ви даде да мъкнете 10 килограмов товар наведнъж и ви каже: Ходи с това на гърба цял ден ще го усетите и не само това – ще ви е неудобно, защото ще ограничава вашата собствена пълноценна подвижност.

На същия принцип е случването и в обществото и това е един от основните методи на Тъмния елит да контролира масите. Те ви контролират грам по грам – малко оттук, малко оттам и в един момент осъзнавате, че носите 10 килограма mind control със себе си (метафорично казано). Тези малки нещица са примерите като снакса, Данон и хиляди други, които знаейки принципа, ще започнете да откривате сами.

Нужно е да спрете, да видите какво е вътре във вас, да видите, кое НЕ принадлежи на вътрешното ви същество, да се освободите от него и да се върнете към това, което наистина СТЕ, за да постигнете всичко, за което сте тук.

И за да отговоря на въпроса зададен в началото на статията: защо резултата от моята лична езотерика не идва?

Отговор: защото живеете в честотен затвор, който доброволно сте приели и не можете да изкласите.

Как да излезете от честотната кутия, която ви обгражда все повече и повече с всеки изконсумиран продукт или стереотип?

Няма рецепта, как да се върнете в релси, защото всеки човек е различен и всички ние сме пълни с различни ментални отпадъци и конструкти. Това е МНОГО дълъг процес, защото натрупването в нас става от години и много малко хора си дават сметка за процеса, а още по-малка част от тях работят по въпроса. Не е сериозно да си мислите, че допускайки всичката помия да се излива върху вас и да засъхва като жълтък на дъска за дъска за гладене, можете да я изтържете с една сесия от нещо си. Много хора се отказват след първите няколко неуспешни опита (да не кажа след първия), просто защото това е поредната програма наблъсквана с години от рекламите и мисловността, която динамичния начин на живот в съвременното общество носи със себе си – бързо-лесно-вкусно, искам го веднага – искам го сега!, защото го заслужаваш и т.н. В това няма никаква духовна зрялост и разбиране и общо взето е от тялото, което винаги търси бърз резултат, за да облекчи непълноценността си формирана от външни програми.

Не заслужавате нищо по право, докато не си го заслужите наистина, ок? Предлагам нещо функционално – всеки да спре да се прави на обиден американец чиито права са нарушени и търси възмездие по съдебен път. Поемете отговорността за това къде сте, какво правите и кои сте! Нещата на тази планета са организирани по начин такъв, че ако вие самите не вземете контрол над собственото си тяло и съзнание – някой друг ще го направи вместо вас! И ще го направи във ваш ущърб, защото никой няма интерес вие да сте свободно съзнание без ограничения. Точно това и наблюдаваме – контрола над съзнанието е навсякъде около нас под всякакви форми; това влияе на мислите ни, а те формират самите нас. А когато някой иска да управлява той формира мисленето в дадена посока. Следвате ли тази посока? Това, че знаете някои неща прави ви ли наистина различни или просто сте поредния езотерик със самочувствие, но без пълнеж? Това че пишете по форуми нека се освободим спомага ли за вашето собствено освобождение? Другите са впечатлени и решават да ви следват, но знаят ли че всъщност сте въздух под налягане? Вие самите знаете ли го дори? А такива ли сте? Или искат да ви натрапят, че сте такива? Казват ли ви, че сте несъстоятелен? Че не можете сам, че винаги имате нужда от някого/нещо? Поддавате ли се на рекламите от всякакъв тип, че спешно ви трябва еди-какво си, за да се почувствате пълноценен и завършен? А на хората около вас, които постоянно ви го натрапват? На кои програми служите? С какво замествате комплексите си? С какво заменяте старите си програми и страхове? С тези водещи до вашата ментална еманципация или с такива, които просто подобряват стария, вече инсталиран продукт? Потискате ли страховете си или ги заменяте с техни по-модерни версии? Изкоренявате ли ги? Разтваряте ли ги чисто енергийно? Колко от вас могат да си позволят да ходят бавно по улицата дори? Без стрес, без да бързат?

Няма кой да извърши този анализ вместо вас. Няма кой да ви освободи от натрупания талаш, освен ако не решите, че не искате да свалите 10 килограма. Бъдете тези, които не знаят всички отговори, но знаят правилните въпроси. Това е вашето ново начало. Заслужавате ли го? Най-вероятно не.

Но можете да го заслужите. Нека това ви движи нагоре.Вибрация-натрупване-контрол - потвърждението

Вибрация-натрупване-контрол - „11“ и други психотронни пропаганди

Вибрация-натрупване-контрол - хроники на българската психотроника


scroll back to top
 

Търсачка

Кой е на линия?

В момента има 1605 посетителя в сайта

Потапяне

Подкрепи работата ни

Ако харесвате нашата работа и сме били от полза за Пътя ви, може да ни подпомогнете със сума по избор:
Всички средства ще бъдат използвани за задълбочаване на нашите изследвания и проекти. Благодарим!

За aдминистраториСтатистика

Членове : 767
Съдържание : 544
Брой прегледи на съдържанието : 8700557Изграден с помощта на Joomla!. Designed by: joomla templates hosting Valid XHTML and CSS.

© 2024 Издателство „Паралелна Реалност“ : Освен ако не е посочено друго, съдържанието на този сайт е лицензирано под:
Creative Commons Attribution License. Текстът на договора за ползване на български
Предпочитания за бисквитки

Creative Commons License