Вибрация-натрупване-контрол – потвърждението Печат
Статии - Контрол над съзнанието и програмиране
Написано от H.   
Неделя, 03 Април 2011 18:33


yellow elf   Неочаквано за мен, но материалът „Вибрация-натрупване-контрол“ за няколко дни бързо се превърна в най-четения материал качван на сайта от началото на създаването му въобще. Това ми казва, че темата е доста актуална и валидна за повечето от вас. Получих няколко независими потвърждения от вас на това, което съм писал и смятам да ги споделя накратко, без да се разпростирам в дълга статия, защото така или иначе основата вече бе представена.

На първо място, много хора ми писаха, че наблюдават същия феномен описан в материала – внезапно събуждане в интервала от 1 до 5 ч. сутринта. Ще се случва все повече и повече. Това е поради засиленото облъчване на планетата като цяло. Много хора се оплакаха от странни шумове, чийто източник не може да бъде открит. Други чуват в главата си нещо като морзова азбука. Оплакванията са предимно от София и Варна. Варна е психотронния център на България към днешна дата. Допреди 3-4 години беше Русе.

Моят познат от Канада, за който споменавам в основния материал е послушал съвета ми е и разпитал хората около себе си за техните сънища. Ето какво сподели той:
Поразпитах за сънищата и всички са били така – или някакви странни изживявания с бяла светлина или нещо като отвличания от Сивачета. В „случайни“ разговори със 7 човека от класа ми всички споделят, че когато са тук (става въпрос за университет в Канада, където има генератор, както във всички учебни заведения на запад – бел. Н.) сънищата са им много по-силни като видения и почти винаги са много странни и поне 1/3 от тях са кошмарни. Около 1/3 пак бялата светлина им е в съня под някаква форма. На 2/3 от тях има някакви hard секс-сцени и като ги питам „къде са по-силни – тук или там където си живеят“, отговора е на 100% положителен за тука.

Както виждате различните програми се пречупват по различен начин през съзнанието на отделния индивид. Какви са вашите програми е вашия основен приоритет. В пространството се налагат много масови честотни образи общи за всички. Има и много хора жертва на специфично програмиране, където подходът трябва да е напълно различен. Основните модели обаче са секс и консумация, които се разпръскват от всички антени с цел да държат съзнанието ви затворено в ниските чакри.

Никога няма да забравя как веднъж когато наближавах софийското летище внезапно получих ерекция без каквато и да е причина. Нито мислех за нещо сексуално (водех обикновен разговор с шофьора), нито съм бил външно стимулиран от някакъв образ. За миг бях много озадачен, но веднага след това разбрах какво се случва и проследих ментално сигнала до една антена в далечината на летището, която видях през прозореца. Не можех да се заземя докато пътувам с кола, защото това означава почти сигурна катастрофа и мина време докато изкарам тази вибрация от сакралната си чакра. Оттогава си дадох ясна сметка (вече от опит, че защитата наистина трябва да е 24/7).
Всяка една чакра работи на определена честота. Това се знае от Тъмните и те използват тези базови честоти за контрол над центровете ни. Знам че това се случва на много хора макар да ги е срам да си признаят. Аз не виждам нищо странно в цялата работа, защото това е чиста (мета)физика. Ако ви се случи и не сте в превозно средство (или самолет) спрете и се заземете за 30 сек. Обградете се с кафява светлина, докато ефекта отмине, след което вдигнете защитите си (защото за да ви се случва всичко това явно не сте го направили предварително). Кафявият цвят е цвета на гравитационното поле на Земята, което моментално ще ви заземи към него и ще разсее всички външни потоци. Затова почвата, кората на дърветата и т.н. са кафяви, защото резонират с тази енергия. Колкото по-тъмно кафяво визуализирате, толкова по-дълбоко ще е заземяването.
Не забравяйте, че след облъчване външните влияния стигат много по-лесно до вас, защото ви правят достъпни. Егрегориалното въздействие също бива улеснено след бомбардиране с ELF. Това е като лавина – веднъж тръгнала може да стане нещо огромно поради отворената възможност за комбинация на множество фактори. Елитът знае това и точно по тази причина имате един изпълнен с мултимедия свят, където програмирането вече е норма и дори не ви прави впечатление. Нещо повече, когато някой започне да ви говори за това – ще ви бъде по-скоро смешно, отколкото отрезвяващо.

В контекста на програмирането, намирам за доста интересно и това което се случи с банковия обир в Сливен – нещо за което телевизията изкуствено не спря да говори. Смятах да включа това в статията за „Какво се случва по света?“, но забравих, затова го споменавам сега.
За мен това беше абсолютна инсценирана психотроника, а момчето обикновена жертва. Още повече, че всичките му приятели и роднини казваха, че самите те са шокирани от постъпката му, защото това не е неговата същност. Не че е невъзможно това да стане по естествен път (отчаяние, безизходица и т.н.), но според мен случаят не е такъв. Това е типичната формула „проблем-реакция-решение“. Няма да се учудя ако вследствие на този „инцидент“ не се наложат допълнителни закони за сигурност, следене и т.н., което е типична практика в САЩ от много години насам. Точно с тази функция се ползват и повечето хора жертва на mind control там.
В най-добрия случай за това ще бъде само бегло споменато по телевизията, ако изобщо и това бъде направено. Бъдете нащрек за нови рестрикции.

Същевременно, на 1-ви април (официалния празник на сатанистите), бяха пуснати сирените. Още миналата година, коментирах във форума на XNET, че това са нови психотронни установки. Много хора се оплакваха от позиви за повръщане, виене на свят, напрежение, внезапно раздразнение и т.н. Звукът беше многоканален и имаше няколко носещи вълни, които усетих на пси-ниво. Самите гласове се повтаряха с ехо 3 пъти (знаете, че когато едно нещо/честота се повтори 3 пъти, тя влиза в съзнанието и много често дори се интегрира на ДНК-ниво особено у хора без подготовка). Съобщението носеше и подсъзнателни внушения. За мен самият бе много интересно, тъй като гласовете бяха много подобни (почти същите) като от един мой сън от 2010 г., който в общи линии представляваше следната сцена: бях пред бившия партиен дом в моя град и знаех, че предстои инсценирана извънземна инвазия. Появиха се няколко НЛО, след което изчезнаха. В този момент от високоговорителите на покрива на партийния дом се включиха високоговорителите и чух най-отвратителния електронно модулиран глас, който някога съм чувал в живота си. Не искам да влагам никакви религиозни конотации, но най-близката метафора, с която мога да опиша този глас бе „сатанински“. Сякаш говореше стара вещица с невероятна злоба и задоволство. Съобщението съдържаше програмиращи утвърждения, които гласяха, че ще става много зле и ние нищо не можем да направим (което е почти истина), подтикваха човека да става все по-материален и повърхностен. След което партийния дом рухна, сякаш бутнат от земетресение.
Казвам всичко това, защото усетих същата честота в сирените преди 2 дни. Това е реална технология, която върши своето много добре. Бъдете сигурни, че подбора на гласовете и двата вида сирени не са случайно хванати от някой музикален миксер, а са много прецизно избрани и съобразени с преследваната цел. Когато излъчването започна, не знаех че ще има такова, но някак си не бях хванат неподготвен. Това е защото държа защитите си постоянно вдигнати и сигнала не успя да ме пробие за разлика от миналия път през 2010-та. Човекът, който по стечение на обстоятелствата беше с мен по това време също знаеше за какво става въпрос, но въпреки това му стана неприятно, започна да се възмущава на простотиите на Тъмните и запуши ушите си. Изкоментирах, че това няма да помогне, защото това е честотата, която действа холистично на полето и би повлияла дори на глух човек. Казах също така че тази реакция сама по себе си е вече постигната цел и не е положителна. Човекът разбра ТОЧНО какво имам предвид и се успокои.
Теоретичното знание не ви върши НИКАКВА работа колкото и клипчета в youtube да сте гледали и колкото и филми за илюминати да имате в личната си видеотека. Ако не постигнете въпросното съзнание задържайки го перманентно ВИНАГИ ще бъдете хващани неподготвени от Полярностите, без значение че разбирате механизма зад тях. Да се възмущавате на делата на Тъмните НЕ Е правилната реакция. Да ги игнорирате НЕ Е правилната реакция. Да вдигате бунт срещу тях НЕ Е правилната реакция. Правилната реакция е да израснете като индивид вътрешно и да излезете от Играта като цяло. Всичко друго е задънена улица.

Следва и най-голямото потвърждение на първия текст.
Писа ми позната занимаваща се с холистична медицина, която живее в Англия и има истински апарат за измерване на аурата. След като прочела първата статия, тя ми прати следните измервания с прилежащия към тях коментар.

uk_military_090806
Долната аура беше измерена на 6-ти август 2006 г., когато живеехме до замъка Уиндзър и цялата зона беше под полицейски час и камионетки със сателитни чинии обикаляха кварталите. Облъчването ставаше и чрез военни хеликоптери по време на полицейски кордон около замъка след заплахи за терористична атака. И 4-мата в моето семейство имахме същите аури и всеки се оплакваше, че едва се движи. Жизнените сили са напълно унищожени, вижда се парализа и замъглено съзнание. Всичките 4 измервания са били идентични, което показва изкуствен и изключително силен външен енергиен източник.

strange_heart_110207_aura
Целенасочено облъчване на сърдечната чакра от технологичен източник за унищожаване на емоциите и чувствата. Познава се, че е технологична атака по правилния жълт ромб край сърцето, както и по контролиращия наситен тъмносин цвят в средата. Забележи също тъмно синята точка в десния ъгъл на ромба, който предизвиква синусоидна вълна на захранване на атаката – това е предизвикало сърдечни спазми и чувство на емоционална празнота.

Както виждате, истинските апарати за измерване на аурата потвърждават, че външното технологично ELF-влияние има тъмножълт цвят. Точно по тази причина знам, че апарата е истински, защото е показал именно тези стойности, а не произволни други. Можете ясно да видите на първата снимка как едно подобно облъчване създава една много характерна форма – нещо като чадър около главата. Резултатът от това е че сте напълно откъснат от горните си центрове, което създава главоболие, виене на свят, гадене и т.н. Това е нещо като „отразител“, който не само създава резонанс и привлича допълнително „количество“ от същите честоти (ще оберете всичко сходно в околността като прахосмукачка просто заради принципа „подобното-привлича-подобно“), но и протектор против връзката ви с Висшия ви Аз, което допълнително утежнява нещата.

Интересен и коментара за камионетките, които вървят из кварталите и облъчват. Когато преди години споделих това на група познати-конспиратори те се изсмяха и казаха, че прекалявам. Лично аз знаех че това е истина, защото когато живеех в София съм ги виждал и усещал. Методът е малко стар и е вече демоде във военните среди, но работи и се ползва навсякъде по света и до днес в специални случаи, когато масите трябва да бъдат послушни. Бъдете сигурни, че при официално настъпване на НСР, тази практика ще бъде възродена с голяма сила, защото зомбираността ще трябва да бъде на максимално високо ниво.
Същото се прилага и по въздух, чрез хеликоптерите споменати по-горе от моята позната. По този повод нека ви припомня едно от приложенията в „Проектът Монтоук“, където Престън говори за облъчването чрез вертолети за военни цели:

Когато започна войната в Персийския залив, все още бях безработен и имах възможността да наблюдавам брифингите на живо. Те са интересни за мен, защото понякога дават информация, която иначе биха редактирали.
В един доклад, репортер от CNN каза, че току-що се е върнал от Кувейт, където пътувал с американски патрул. Забелязали група от около тридесет иракчани на следващата пясъчна дюна. Докато американците се чудели как да накарат иракчаните да се предадат, внезапно се появил един американски хеликоптер и прелетял над иракчаните.
Преди хеликоптерът да достигне до следващата пясъчна дюна, иракчаните вдигнали ръце нагоре и се предали. Само по себе си това е много подозрително. Това са били същите иракчани, които са водели Свещената война срещу Иран в течение на осем години. Следващите интересни новини които ми направиха впечатление, дойдоха към края на конфликта, когато бригадният генерал Нийл беше разпитван от британски репортер на ВВС. Репортерът попита генерала за неговите планове да извади иракските войници от дълбоките бункери, които германците са изградили за иракчаните.
За тези бункери се знае, че са изключително добре укрепени, така че въпросът бил добър.
Генерал Нийл каза (Цитатите от генерал Нийл не са буквални, а перифразирани според това,
което си спомням от действителните събития): „Посредством психологически...“ – прекъсна изречението си с кашляне. Не звучеше като да кашля истински, но дори това покашляне навеждаше на мисълта за нещо, което не биваше да разкрива.
След като спря да кашля, продължи да говори.
„Извинете, посредством хеликоптерите със системи за публично осведомяване ги уговаряме сами да излязат“.
За мен изявленията му бяха многозначителни. За мен е очевидно, че генералът беше допуснал грешка и трябваше да продължи изречението в същия дух. По мое мнение, той се канеше да каже нещо от типа „хеликоптери за психологически емисии“. Имал е предвид хеликоптери и за да направи това по-малко очевидно, спомена за хеликоптери със системи за публично осведомяване.
Направих някои проучвания за иракските бункери и открих, че американците се опитваха да получат плановете за тяхното изграждане от източногерманците. Американците искаха да знаят как се прониква в бункерите.
Възстановиха плановете и установиха, че стените бяха много дебели. Даже след въздушно нападение иракчаните бяха дълбоко в бункерите. Там си имаха електричество, забавления и достатъчно храна и вода за поне 6 месеца. Бункерите бяха 90 см. дебели и вероятно биха издържали и ядрен взрив. Иракчаните имаха и оборудването, необходимо за да направят изходящ тунел, ако се окажеше необходимо.
Британският репортер знаеше, че няма да е лесно иракчаните да бъдат накарани да излязат от бункерите.
Затова зададоха този въпрос. Вярвам, че е абсурдно да се предполага, че тези фанатизирани войници биха се предали само поради заплаха от използването на хеликоптери със системи за публично осведомяване.


И за финал, на пръв поглед малко извън темата, но в по-мащабен план точно по нея, ви оставям с този видео-клип, който един познат ми пусна вчера.


Free Joomla Extensions


Няма да коментирам напълно очевидната промоция на всичко извънземно като архетип (вече е досадно и прозрачно), а ще обърна внимание на лилавия облак, който присъства в по-голямата част от клипа като фон. Същото, за което говорих в ОИТ до Орион. Както виждате – никой вече не си поплюва и развръзката наистина ще бъде много скоро. Пъзелът се нарежда сам.

Правете своите избори мъдро и с мисъл за вътрешното ви същество. Идват много интересни времена.


 

Вибрация-натрупване-контрол

Вибрация-натрупване-контрол - 11 и други психотронни пропаганди

Вибрация-натрупване-контрол - хроники на българската психотроника

 

scroll back to top
 

Търсачка

Кой е на линия?

В момента има 365 посетителя в сайта

Потапяне

Подкрепи работата ни

Ако харесвате нашата работа и сме били от полза за Пътя ви, може да ни подпомогнете със сума по избор:
Всички средства ще бъдат използвани за задълбочаване на нашите изследвания и проекти. Благодарим!

За aдминистраториСтатистика

Членове : 767
Съдържание : 544
Брой прегледи на съдържанието : 8729932Изграден с помощта на Joomla!. Designed by: joomla templates hosting Valid XHTML and CSS.

© 2024 Издателство „Паралелна Реалност“ : Освен ако не е посочено друго, съдържанието на този сайт е лицензирано под:
Creative Commons Attribution License. Текстът на договора за ползване на български
Предпочитания за бисквитки

Creative Commons License