Вибрация-натрупване-контрол - „11“ и други психотронни пропаганди Печат
Статии - Контрол над съзнанието и програмиране
Написано от H.   
Сряда, 09 Ноември 2011 13:56

 

vibe

Тъй като целия интернет е залят от конспиративни обяснения за политико-масонския механизъм „проблем-реакция-решение“, но няма нито една статия за неговия окултен аналог – „вибрация-натрупване-контрол“ (а, пардон, имало 2 броя в този сайт) чрез който се осъществява истинския контрол, решавам да предложа още една доза наблюдения за магическо-технологичния хомот в нашия обгърнат от жалост и невежество социум. Предполагам, че след като настоящия материал вече е трета поредна статия по въпроса (не бе предвиждано), то това ще се превърне в серия от статии, които ще се пишат постепенно във времето при набирането на достатъчно наблюдения, за които се чувствайте поканени да спомагате, ако се смятате за достатъчно теоретично подготвени за това.

 

Доста неща се насъбраха в последно време, като една част от тях са наблюдения свързани с България, а другата – със света като цяло. Ще стане твърде дълго за целите на статиите от тази поредица да обсъждам и двете наведнъж, затова ще го разделя на две. Намирам за приоритетно да обсъдим първо световните тенденции (които така или иначе ни касаят косвено), а след време ще формирам и суб-продължението за България с конкретни примери (което не е ясно кога ще стане и дали ще е до края на тази година).
Първите 2 статии от поредицата дадоха основите на това как контрола става на множество нива (повечето от които изглеждат невинни), създавайки ефекта на натрупването, което само по себе си води до честотен затвор. Те са базови, за да разберете следващите статии от поредицата, които няма да преповтарят същите принципи, а ще ги надграждат с конкретни примери, наблюдения и когато е нужно – допълнителни съпътстващи обяснения.

Ето защо, следващите статии няма да имат есеистична форма като първите, защото новите материали няма да имат за цел да правят изложение на проблем, а да обсъждат конкретни случвания. Това предполага сегментирано изложение, а не логически свързани помежду си абзаци и завършен текст. Сигурен съм, че читателите, които следят сайта ще могат да направят връзките сами за себе си.

 

Дълго се чудех дали да започна или да завърша тази статия с поредната безподобна ню ейджърска превземка наречена „11.11.11“ и ето, че не мога да се стърпя и трябва да сложа последния пирон в ковчега на lightsider-ските илюзии. This event just sucks so much ass on so many levels...

 

Първоначално, това бе част от материала Три окултни ритуала, които промениха света“, но впоследствие отпадна, защото е твърде голямо отклонение към и без това един твърде голям материал, затова мисля да го разширя тук. Всеки, който не иска да маха розовите си очила относно 11.11.11 да не продължава да чете нататък, защото, тук ще е мястото, където ще разбия някои митове на всички, които се превъзбуждат по ченълинги (особено отпадъците на Крион).

 

Както вече знаете, илюминати обичат двойни числа, сдвояване (виж едноименната глава от статията за Монарх), поради техните магически и астрологични характеристики и ги използват в своите проекти, церемонии и ритуали.

Всички хора, които виждат двойни числа като 11:11 (най-вече), 15:15, 13:13 на часовници, по табели, в телевизионни предавания и т.н. са програмирани неспецифично (отново виж статията за Монарх за важната разлика между специфичното и неспецифичното програмиране, една от чиито механики пък е описана тук, прилагаща се върху цялото земно население). Както вече съм писал, в последните 20 години, всичките електромагнитни излъчвания имат прикрепена допълнителна честота, която носи определени мисъл-форми, служещи за програмиране на подсъзнателно ниво (макар в случая да говорим за активиране, както ще стане ясно малко по-надолу). Една от тях е свързана с програмирането на вътрешния ви часовник, който ви кара да се обърнете всеки път към часовник когато е 11:11 и да го помислите за „супер-голямата-синхроничност“. Ако питате какво по дяволите е „вътрешен часовник“ и „имам ли го и аз?“, то това е естествения ви усет за биоритмите на Земята в ареала който обитавате и с който сте свързан енергийно от раждането си. С вековете това се е свързало с усещането ни за „време“ и неговото измерване с уреди. Няма да отварям огромната скоба тук, каквато може да се отвори, впускайки се в допълнителни обяснения, и ще кажа само, че вътрешния ви часовник е свързан с подсъзнанието и ви ръководи в моменти, в които дори не подозирате. За да дам един елементарен битов пример свързан с това, именно вътрешния часовник е този, който кара много от вас да се будят 1 минута преди алармата ви да звънне сутрин за работа. При някои усета за вътрешния часовник е по-свързан със съзнанието, при някои е по-слабо, но всеки го има.

Тук е мястото, където ню ейдж литературата се появява и ви казва, че 11:11 е „портал за по-висшо съзнание“, „знак за възнесение“ и т.н., което разбира се са конски фъшкии на килограм, в които вие навярно вярвате, защото искате да сте „избран“. Разбира се, те очакват точно тази реакция, защото във вас вече е imprint-нат „11:11 модела“ от всичката електромагнитна радиация, която го е активирала и в която на практика плуваме. 11:11 и всичките му двойни вариации са програмиращи кодове, които всички ние имаме (спокойно и аз като всички, превъзбудени езотерици, виждам тези комбинации с разликата че знам какво наистина значат). Вие реагирате на това нещо и когато прочетете, че 11:11 е репер за по-висшо съзнание, вие се идентифицирате с това доброволно. Вие се отваряте енергийно към идеята и прилежащата към нея програмираща енергия и закотвяте в собственото си поле вибрацията й. Както казах, те няма как да го направят ако вие сами не им осигурите достъп. И те правят гениалния ход, който прави тези хора брилянтни мислители – карат ви да го поискате сами. Вече инсталирания във вас протокол работи, вие виждате повтарящите се цифри и това става толкова натрапчиво, че започвате да мислите, че в това има по-висш смисъл. Започвате да търсите такъв и попадате на ню ейдж литературата, която ви казва, че сте „избрани“, че това е нещо хубаво и трябва да го приемете като дар от „бога“ или „архангелите“ или каквото е модерно в момента на езо-пазара... Вие се превъзбуждате по идеята и се отваряте към нея, чакайки „космическите енергии“ да се пропият през вас, като единственото, което ще се пропие е нещото, което Тъмните готвят за задника ви.

Естествено, по-удобно е да вярвате във версията за „звездните братя“ и „новите енергии“. Убеден съм, че повечето от вас ще останат там, което разбира се е ок. Преди това обаче направете елементарното. Сложете двете идеи една до друга и помислете чисто логически, коя е по-възможната версия на случващото се. Сигурен съм, че има и прозорливи хора, които не искат вече да бъдат наивни.

 

Разбира се всичко това не се случва случайно точно сега, в тези времена, защото специално „11:11“ всъщност е предварително закодиран в клетъчната памет активиращ спусък. Той е заложен с останалите ДНК-команди от генетичните учени в началото на земната Игра. Сами можете да разберете мащаба на мисленето на извънземния разум (което не е репер за напреднало съзнание) и тяхната целеустременост и опит в реалиите на контрола. 11:11 бележи началото на активирането на дадени мисловни модели и ДНК-вериги, които ще създадат подходящи условия за доминация и лесното приспособяване към един нов ред. Затова е казано, че 11:11 е двойно ново начало. Честото виждане на „11:11“ и други повтарящи се комбинации, които представляват други пред-закодирани вериги са нещо като активация в правилния момент. Това е причината поради която почти всички хора ги виждат, дори такива, които нямат никаква представа от каквото и да е езотерика. Самият факт, че тази комбинация от числа са постоянно промотирани от ню ейдж кръговете, трябва да ви говори достатъчно за естеството на нещата.

 

По тази линия имаме и пропагандата за масовите медитации, които станаха традиция. Нека разгледаме тази идея за момент.

 

На първо място, говорим за събитие от колективен характер, което говори за всичко друго, но не и за индивидуализъм, защото знаете кой има колективно съзнание и кой иска да сведе мисленето на планетата до едноканалност бивайки тя или „светлина и любов“, или „страх и контрол“ – Полярностите. Двете страни на една и съща монета с една единствена цел – уеднаквяване на преживяванията, които противоречат на едновременното преживяване. А именно – да имаме пълния спектър от опитности за минимум „време“, което води до бърз напредък.

Освен този най-очевиден недостатък, този род мероприятия винаги са водени от Тъмната полярност, която се прави на Светла, просто заради магнитуда и рекламата, които тези събития получават в публичното пространство. Това означава няколко неща:

Първо, това събитие е заложено много преди да започне да се говори за него масово. Което води до второ – предварително построение на астрално ниво на множество структури, които да канализират тази енергия в нужната посока. И трето – формиране на нужните ключови фрази, мантри и лозунги, които да влязат в резонанс с тези вече изградени структури и да бъдат засмукани от тях под формата на отдадената от хората енергия. Това е цяла наука и се прави от много опитни хора. За да не бъда голословен прилагам една история на човек, който се свърза с мен преди няколко седмици (това е същият човек, с чиято история допълних дългия материал за ритуалите. Повечето от вас, които са прочели статията преди да направя допълнението, могат да го видят сега. То е в края на изложението за гара Аточа, точно преди последните 3 снимки на съответната глава и е в скоби. Пише Допълнение от 30 октомври“. В писмото до мен, долния текст продължава мисълта на частта, която съм публикувал в дългата статия, така че прочетете първо нея и после се върнете обратно тук):


(...) Четейки статията и особено края й, ми се ще да ти споделя моето виждане за „какво предстои?“ базирано на няколко ОИТ, особено едно отпреди месец, което ми сглоби по-ясна картинка. Има връзка с 11.11.11.

Виждам как се отварят портали отгоре-надолу и как автоматично привличат енергийните двойници на нищо неподозиращи хора. Порталите се спускат на различни места по цял свят, всичко е супер ОК, привидно нищо лошо няма в това, облечено е в „духовност“, но аз усетих как всички, които са засмукани от тези спирали имат една и съща вибрация. Стана ми любопитно защо мен не ме привличат, тоест силата им не ме тегли (всъщност „тегленето“ ставаше някак си „несъзнателно“ от страна на потърпевшите, но пък „се кефиха“ че им се случваше, „възнасяха се“ и някакви подобни емоции имаше в тях). Та решавам да надникна и да се присъединя към потока да видя къде и за какво ги „изтеглят“. Давам си сметка, че вибрацията им е еднаква и свързана с числото 7. Стигам до съответното най-близкото за мен място, където се закотвяше портал и виждам луксозна сграда – хотел. Някаква конференция някакви общи медитации и тем подобни.

Разпознавам в организаторите само мъже. Някак си ми изглеждаха нереални, прекалено перфектни. Не бяха хора, определено бяха нещо друго зад привидната човешка „дреха“, но не можах да им хвана края какви бяха точно. Дори не чувах за какво говорят на хората, само осъзнавах как „улавяха“ съзнанията на тези хора и не само – зловещото беше, че те сами им се предлагаха, просто напълно съзнателно подписваха „предавам съзнанието си за вашата кауза“ – образно казано, но като усещане бе точно това: доброволно предаване в ръцете им. Още по-интересно ми стана да разбера кои са тези и реших първо да се доближа за да видя дали ще хванат намерението ми и дали ще ме усетят. Никой нищо не разбра... което беше много интересно. Защо?...

Всички организатори бяха млади хора; „замаскирах се“ като един от доброволно предалите се за каузата с цел да разбера повече подробности. Не ставаше въпрос за точене на енергия, а за „събиране на съзнания“. Виждам друга сцена как един от организаторите говори с възрастен мъж в една хотелска стая, не виждам лицата им, но чувам разговора. Момчето му казва, че вървят по план. Възрастният казва, че времето тече много бързо и не им достига 50/500/50 000 не помня цифрата, за да достигнат критичната маса. Спешно трябва да се пропагандира и събира народ на възраст между 14 и 18 години и е най-добре да се тръгне по училищата. Ако се събере определен брой съзнания от тази възрастова граница, ще се подобри отношението качество към количество, което им е нужно в момента поради ускорения процес на времеизтичането.

Осъзнавам, че има някаква яка манипулация над хората, но не стигам да видя от кой и защо, защото ме изкараха от ОИТ, някой ми звънна, не помня точно, но както и да е... След три дни ми се обади една приятелка да се видим и оставам да спя у тях, без предварителна уговорка. На другият ден ми казва, че ще ходи на някаква конференция, ако искам да отида с нея. Отидох, защото и без това имах нужда да се разсея от многото работа напоследък. Озовавам се на една конференция в луксозен хотел, за някакъв мрежови маркетинг (което хич не ме интересува и съм на контра с това нещо), но слушам и наблюдавам. Всички оратори са мъже, супер готини пичове, перфектни отвсякъде. Имат много новаторска идея, базирана изцяло на духовно развитие, свободни енергии, екология и т.н. В момента, в който казаха, че изчакват 11.11.11 за да лансират продуктите си, защото е „особен ден“, просто ми светна крушката и се сетих за ОИТ-то ми. Виждах ясно как на този ден порталите, които вече са отворени масово по целия свят се „активират“ и засмукват съзнанията на хората, доброволно отдали се на „каузата“, заклещвайки се по този начин за незнайно колко време и незнайно къде. Само едно знаех – че там където се „предаваха“ доброволно, на мен няма да ми хареса, усещах го вътре в себе си, ставаха РОБИ напълно по желание и съзнателно, едно робство облечено в БЯЛА светлина и ДУХОВНО извисяване, което буквално КОНСУМИРАШЕ съзнанията им, но зад него стоеше нещо съвсем друго – не го усещах като светло, ама хич даже... Та това е в общи линии, което смятам, че ще стане на 11.11.11 – доброволно предаване в робство. На съзнателно ниво. И ще се предадат първо „най-духовно“ развитите, тези които вече са вдигнали вибрации до определено ниво и които ще повлекат масата със себе си. Всичко след това ще е много по-лесно за тези които го машинират... Просто самите архитекти на плана са се променили, минават на друго равнище и съответно им трябва друг вид храна, може би само енергията на страха вече не им върши работа за по-нататъшната им еволюция. Може би ще минат от страх на обвързаност... не знам... нещо от рода на „ако си сам, не си никой“ – по този начин ще държат народа.


Убеден съм в истинността на описаните по-горе наблюдения, просто защото аз самият знам, че става именно по този начин и макар да нямам конкретни наблюдения над структурите стоящи зад 11.11.11, имам сходни наблюдения на други подобни събития. Обикновено „вярващите“ са дотолкова заслепени от каузата и предполагаемата енергия, която трябва да витае около тях, че не могат да видят истинското лице на силите стоящи зад дадено събитие. Това е добре познато изкривяване и тези, които имат поне малко опит в тези неща разбират прекрасно за какво говоря.

Хубаво е да се има предвид и че самата медитация, бивайки колективна е сама по себе си огромен ритуал, който ще глътне невероятно количество енергия. Някои може би очакват церемония от магнитуда на 11.09., което въобще не е задължително. Едно такова доброволно събиране и фокусиране в определена посока може да изиграе много по-голяма роля от една инсценировка като тази в Ню Йорк, защото вие доброволно се закачате към дадена честота и освен, че ставате донор на енергия, можете да станете приемник и излъчвател на такава. Това е mind control по магически път, без технология и астрално формираните структури служат именно за тази цел. Това е огромен ритуал, защото той генерира енергия директно на астрален план – той дори не се крие – това е официалната му цел.


Да оставим за миг това настрана и да се замислим за друго. Въобще колко от тези хора, които ще медитират за мир, хармония и любов по света могат да кажат, че са ги интегрирали на вътрешно ниво, за да могат да ги излъчат на колективно (ако приемем за миг, че този подход е „ок“, което така или иначе е илюзия от гледна точка на Баланса)? Аз не съм. Но освен това аз не се и бутам по колективни медитации (не че при обратния вариант това щеше да бъде иначе). Може ли един човек, който просто споделя идеята за свят изпълнен с пърхащи из поляните пеперудки и скачащи делфини в океаните, но в същото време човек, който е невероятно натоварен от своите собствени модели и минало да участва в едно подобно начинание с успех? Ами нали единственото, което ще направи е да завърти своите холограми и сивота, точно както дъновистите правят всяко лято на рилските езера? Къде по дяволите е ползата от това? Така се създава единствено още хаос на енергийни ниво. Намеренията на Тъмната страна зад това могат да бъдат лесно прозрени.

 

Опитайте се да разберете едно. Аз не се опитвам да насаждам страх и безнадеждност у вас каквато е идеята на по-голямата част от конспиративната литература. Не мога да насадя нещо, което вече е вътре във вас. Защото дори да излъчвах умишлено страх, той може да се закачи само ако вече има условия за това във вас. Тъй че, дори да ме мислите за такъв – това отново е един шанс за вас да погледнете навътре и да видите какво не е наред поначало! Как реагирате на една неутрална сама по себе си информация е въпрос на вашите лични напластявания във вашето лично поле. Не мога да променя историята, текущите събития или това, което знам.

В случая, сигурен съм че 90% от аудиторията на този сайт е виждала повтарящите се числа и се е чудила какво значат те. Представям ви моето знание за това какво значат те. Това е моята перспектива и моята информация, до която съм стигнал чрез различни опитности. Това не е захаросаната версия, която се тиражира в интернет и определено няма да ви допадне толкова, колкото идеята, че възнесението ви предстои, просто ей така – без да сте си мръднали пръста („защото ви принадлежи по право“ – yeah, right). Сигурен съм, че повечето от вас дълбоко усещат в себе си, че има нещо нередно в популярната ню ейдж теза... Нищо не ви принадлежи по право докато не добиете необходимата мъдрост и преживявания, за да го заслужите. В другия случай просто няма учене бе хора... Защо смятате, че сте тук изобщо? На почивка ли? И дирижабъла ще ви вземе като разгледате наоколо? WTF? Така звучи най-малкото нелепо? Но когато е изнесено в книга със същия смисъл, но различни думи, вие припадате от посланието на архангел еди-кой-си.

Е, как реагирате на тази информация?

 

Два са най-разпространените възможни реакции.

Едната е страх, а другата е „помогни ми“. Аз не съм впечатлен нито от първата, защото в мен няма страх макар да имам същото програмиране, нито съм този, който ще реагира както очаквате на втората.

Правилната реакция (ако мога да се изразя така) е „как да помогна на себе си“.

Това не е толкова лесна задача, както би било обикновено, защото тук говорим за програмиране на клетъчно ниво, което всеки един от нас носи под някаква форма и по принцип това отнема доста време, не само защото е много стара команда планирана да се активира сега, а и защото е re-imprint-вано хиляди пъти от поколение на поколение в ДНК-структурата, което го прави трудно за разбиване. Разбира се няма необратими неща.

Да предположим, че информацията изложена дотук резонира с вас и искате да направите нещо по въпроса. Самото намерение ви отваря към възможността да разбиете тези програми и да ви освободи от тях. Навлизайте в себе си през третото око, откъде се балансира цялото тяло и съзнание и потънете в себе си. Използвайте утвърждения, че нямате нужда от това и не го желаете повече в структурата си. Тук е важно да се разбере, че това не е нещо „лошо“. Това е част от вас, защото сте го привлекли като съзнание преди „време“. Отчасти може да се каже, че вие сте това програмиране и това, което то носи със себе си, затова може би първо трябва да се запитате дали искате да го премахнете. Оттук нататък Пътя и подхода ви става много индивидуален, а опита, който дори и да имах – не би станал използваем. Ако прецените, че имате проблем – намерете начин да изчистите съзнанието и физическата си структура от него. Ако ли не – то тогава всичко е наред и няма от какво да се безпокоите. Няма правилни и грешни решения.

Това важи за всичко в живота ви и е част от разбиването на индивидуалния честотен кафез. Отдавате ли силата си на външни източници? Търсите ли колективни решения и медитации за неща, за които няма колективни решения и медитации, а само личен Път? Търсите ли спасение и решение извън вас като лост, който да породи искра у вас, а не обратното? Наистина ли това е начина?

Дълго време именно това ще бъде начина. Ще дойде време обаче (много вероятно дори да не е в тази ви инкарнация), в което това ще спре да бъде начина и ще започнете да търсите ключа за бараката във вашия собствен заден двор, а не у съседа или в мола (не е смешно).

 

За да се върна отново на въпроса, истерията по числото 11 е огромна и интернет е залят от пропаганда по въпроса, а медията във всичките й форми, дори в случаите където не е толкова платена се увлича по тенденцията, което допълнително завърта водовъртежа и става някаква невероятна каша...

Imprint-a е огромен, а самонавиването е набрало невероятна скорост и всеки очаква да стане нещо.

Спуках се от смях на едно заглавие от интернет, а именно: Старейшините на маите тръгнаха на турне в Америка, преди 11.11.11.“ – т.е. вече има и езотерични турнета! Ха-ха-ха! Както виждате света на Полярностите прелива от жалост като залива всичко по пътя си. Друго подобно заглавие, което ме разсмя преди няколко месеца бе за нелепото „гостуване на Крион“ в България и то бе: Съществото с милиони фенове по целия свят Крион разкри, че ...“, както и Извънземен разум се приземи под носа на ВВС в центъра на София“. Виждате сами какво се опитва да направи ню ейджа. Да създаде своя езотеричен Холивуд и да го свали на нивото на масата, където bullshit-а ще бъде достъпен за всеки, който иска да го опита. Старейшините вече ходят на турнета, а нематериалните същества са супер-звезди, с милиони фенове. Естествено, това са вестникарски заглавия, но не бива да забравяме кой държи всичките печатни медии (в конкретния случай в-к Стандарт) и че те са най-добрата връзка между илюминати, ню ейджа и публиката. Между другото Крион (Cry-on and on...) е най-големия ченълинг-отпадък, с който някога съм се сблъсквал, но това е друга тема.


Дори самите илюминати пряко пропагандират тази честота, като прекия пример, който стигна до мен чрез един познат, е за някакъв наскоро правен нелеп портрет на Елизабет II-ра (по някакъв излишен повод), за който разбира се има специална новина в интернет (who the fuck cares?), в която изрично е споменато, че картината е толкова детайлна, че може да се види, че часовника на кралицата показва 11 часа. Отново, това ли е най-важното и кого го грее, че часовника сочи точно 11 ч.? Това е отличен пример за платена и предварително написана новина, която служи за активиращ спусък. Забравете портрета и извънземната кралицата-гущер. Имате две 11-ки, една формирана от часовника, а другата от „2“ в името на Елизабет II-ра, което прилича на „11“. Това е друг вид магическа замяна, която мисля че пропуснах да спомена в материала за трите ритуала. Римското „2“ (II) е взаимозаменяемо с „11“, както и с двете колони Яхин и Воаз, защото графично имат същата репрезентация. Освен всичко друго то още веднъж напомня за дуализма на нещата (II), което прави 11 много удобно магическо число.

 

Всяка година си има „специално“ число, което се промотира по специален начин, както и много други суб-числа. Преди няколко години на 10 октомври (ако не ме лъже паметта) ню ейджа отново избухна, че ще има пряк контакт с извънземни и отново нищо не се случи. Въпреки това обаче тази индустрия процъфтява все повече и повече и е далеч отвъд очевидното, че човечеството заслужава съдбата си, защото глупавото СТАДО просто не проумява, че така не става и захапва всяка следваща въдица като шаран бастун. Просто е поразително да бъде наблюдавано. През 1-2 години имаме апокалипсис, обявен от различни mind control-култове я от религиозен, я от ню ейдж тип и всеки път това е отразено, защото трябва да бъде imprint-нат страх. Помислете само за миг. Тази година е 11.11.11. Миналата беше 10.10.10, а по-миналата 09.09.09. и т.н... Все ритуални дни събиращи всякакъв тип енергии чрез пропаганда. Предстои 12.12.12, както и 21.12.12 – без никакво съмнение. Това специално се подготвя от години. Маите вярват в края на даден цикъл според тяхната система, който ще бъде последван от нов такъв. За маите. Вие не сте маи. Тъмната страна взе тази информация и я разпространи чрез ню ейдж движението прилагайки множество „доказателства“ (къде верни факти извъртени за да служат на определен интерес, къде изцяло дезинформация), за да насажда страх и отдаването на личната сила на някаква дата, което води до поредната от хиляди задънени улици. Както обича да казва един познат, възнесението е въпрос на съзнание, не на дата в календара. Това обаче ще бъде обект на материал за 2012-та, който ще види бял свят догодина.

 

Друго, което прави впечатление, е че 9 и 11 отново са в mind control комбинация. Днес (9-ти ноември, 2011 г.) в САЩ ще има тест на сигнал за национална тревога, което предполагам е някакъв аналог на тукашните сирени с mind control-честоти, които обсъждам тук. Това се случва в 11 месец на 9-та дата, което както и да го въртим отново ни дава комбинация „911“, която отново напомня за случилото се и всява паника на подсъзнателно ниво. Изглежда сякаш комбинацията от 11 и 9 не е експлоатирана докрай и ще бъде използвана отново и отново. Напомням, че на 11.09.01 г. също имаше учение за отвличане на самолети от терористи, докато истинската случка се разиграваше пред очите на FEMA. Дали ситуацията няма да се повтори 1 към 1 или това е просто поредния тест за глупост на американските промити мозъци? Те просто „случайно“ избраха този ден и на „никой“ не му хрумна очевидното, че може би ще е неподходящ избор от де да знам... морална гледна точка? Нали официалната версия е, че там много се държи на морала и на неопетнената памет на злощастно загиналите и т.н. Колко по-очевидно от това може да стане и в същото време колко американци ще направят връзката изобщо? Остава кралицата да излезе по CNN и да се шейпшифтне в ефир, за което също ще има „рационално обяснение“. Да, хората са точно толкова изпаднали в транс, колкото и да не ви се вярва. Те ще повярват на почти всичко, което медията им казва.

А днес е просто поредният imprint.


Изглежда 9 и 11 бележат реалността по много по-дълбок начин, отколкото аз самия съм изследвал до този момент. Двете не само имат огромно окултно значение сами по себе си, но в сбор дават 20, което може отново да бъде сведено до II и на практика отново до 11, което затваря кръга и го прави още по-удобно за създаването на магически формули.

Така например, все по-често виждам цени на стоки от 11.99 лв., което със сигурност има своето подсъзнателно влияние по някакъв начин. Което ме води до обяснението на нещо много интересно, за което аз самия също разбрах едва преди няколко години и което е много подходящо за поредицата „вибрация-натрупване-контрол“, защото е именно връзката между магията, психотрониката и как това се използва и boost-ва чрез технологията.

 

Става дума за т. нар. „загадка на деветката“, за която със сигурност всеки от вас се е чудил. Става дума за следното. Да кажем, цената на някой артикул е 10 лева и той не се продава. След дългогодишни експерименти търговците открили един смайващ факт, който непрекъснато се потвърждава: че могат дори да вдигнат цената на артикула на 11 или 12 лева, стига върху етикета да пише цифрата 10,99 или 11,99. След като седмици, че и месеци наред стоката залежавала, тя моментално започва да се продава.

С годините опитните купувачи и търговци на всичко, като се започне от обувки и се стигне до луксозни стоки, установяват, че за да потръгне една залежала стока, е достатъчно или да намалят цената й, в нашия случай, с 1 ст., или да я повишат малко, например с 99 ст., например тя да струва 7,99, 21,99 или 149,99 лева. Всички в търговския занаят знаят този безспорен факт, но никой не е в състояние да го обясни. (Цени от рода на 12,96 или 12,94 нямат никакъв ефект.) Колкото и да се проучва психологията на потребителя, няма причина той да е по-склонен да купи стоката, стига тя да е с цена, завършваща на 0,99, дори тази цена да е по-висока. Разбира се, ще чуете глуповати left-brain маркетингови обяснения от рода на това, че се създава психологическа представа у купувача, че той ще получи ресто, което го предразполага архетипно да купи стоката, както и че дава по-малко от 13 лв., плащайки 12,99. Това разбира се са жалостивите опити на една „наука“ да оправдае безсмислието на своето съществуване, защото ако плати 12,96 (примерно), купувача отново получава ресто (и то 4, а не 1 ст.) и отново плаща по-малко, но принципа просто не работи с друго освен с 9.

Окултният принцип на който гореизложения модел функционира е, че 9 е цифрата на Марс – действието. Тъй като цифрите влияят пряко на подсъзнанието, щом купувачът види 9, особено ако то е повторено два или три пъти, в колективната телепатична мозъчна мрежа моментално проблясва сигналът за действие, който гласи: „Купувай, не се бави, действай незабавно!“, а съзнанието е склонно да се подчини на тази върховна команда или програма и потребителят импулсивно прави покупката (е, не винаги разбира се, но в повечето случаи, както личи и от счетоводните книги в магазините).

Това до голяма степен се обяснява с начина, по който въздейства номерологията – чрез честотата на трептене при непрекъснатото повтаряне на някое число, при което вибрацията се imprint-ва отново и отново в ефира (и в подсъзнанието). С други думи, колкото по-често изпращате вибрацията на някое едноцифрено или двуцифрено число, било като го изричате, пишете или печатате, толкова по-мощно е въздействието му. Факт, който се опитах подробно да обясня в материала за трите окултни ритуала.


Трябва да е ясно, че принципа на imprint-ването и съответно – ефекта на натрупването и честотния контрол може да бъде приложен по всички начини в съвременното общество и това се прилага безкомпромисно. Това се случва най-вече с реклами и подсъзнателните съобщения закодирани в тях. Рекламата не е нищо друго освен imprint. Тя ви imprint-ва с образи, които колкото и незаинтересовани да сте – остават във вас и когато сте изправени пред решение, вие ще изберете дадения продукт, просто защото знаете за него – защото сте го чували. Това създава подсъзнателно доверие у вас и вие ще изберете именно този продукт пред неговия аналог, който може да е с по-добро качество, но е „подозрителен“ просто защото не знаете за него и не сте го чували никога досега. Иронията на този тип mind control e, че вие не знаете нищо и за рекламирания продукт, просто сте чули/видяли за него. На този принцип днес работи целия търговски свят, колкото и нелепо да ви се струва представено по този опростен начин. Защото в крайна сметка нещата се свеждат до това и нищо повече. На практика това е едно огромно шибано mind control-състезание, а ние сме както зрителите, така и потърпевшите. Днес всичко може да бъде отнесено до това кой ще imprint-ва повече, кой има по-доброто и истинско разбиране за цветовете, честотите, вибрацията на числата, буквите и т.н. Официалното знание, на което ни учат в университетите има много малко общо със скритото знание, което наистина работи. Точно затова имате водещи корпорации, които от десетилетия държат пазара, техни дъщерни колонии и всички други, които на практика се борят за оцеляване. Всичко в света на потреблението се свежда до правилния imprint, който в днешно време – повтарям – става основно чрез рекламата. Четох някъде за историята на Coca-Cola през годините. Както знаете те, и McDonald’s (както и най-жалките откъм сюжет и реална полза от всички реклами – тези за паста за зъби) са постоянно в ефира откакто се помните – без изключение. Те буквално не могат да си позволят да нямат константна реклама. Няма да говоря с конкретни цифри и проценти, защото съм запомнил само идеята зад историята, а не детайлите, но беше нещо от рода на това, че са опитали експериментално да спрат всякаква реклама по телевизията за седмица или повече. Продажбите рязко падат с 30%. Което доказва, че за да работят нещата в такива мащаби трябва постоянен imprint, иначе просто си губещ. Оттогава Coca-Cola научава урока си и не е спряла, както виждате всеки ден и до днес.

Точно по тази причина имате постоянно реклами на всичко възможно, без значение колко лоши са те. Тяхната цел не е да са издържани на художествено ниво, а просто да ги има. Защото съществувайки те създават фокус около който се генерира внимание чрез константно imprint-ване. И когато това наистина се превърне в константа, резултат не може да няма, просто защото това е енергийния механизъм който стои зад нещата и те го знаят. Хората, които пускат листовки в пощенската кутия на блока ви знаят, че ще я хвърлите след един поглед. Всъщност те са абсолютно наясно, че 80% от хората с потенциални пощенски кутии ще използват рекламата им – в най-добрия случай – за подпалки. Въпреки това те продължават да го правят и да хвърлят максимален ресурс в тази посока. Защо? Това няма обяснение от рационална гледна точка. За щастие обаче, този свят не функционира на рационални принципи, а на окултни, а от окултна гледна точка, постоянното imprint-ване все някога ще даде резултат. Самият факт, че в даден момент вие сте погледнали тази реклама и в даден момент сте я държали в ръка си поне за няколко секунди, е достатъчен, за да се посее семе в енергетиката ви, което конкретно се съхранява под формата на спомен. Това е достатъчно, за да бъдете подготвени за момента, в който сте поставени пред избор между няколко продукта. Тогава вярва ли ви се или не, 80% от хората ще изберат онова, с което са имали досег, дори на съзнателно ниво те да не помнят, че са имали досег с него. Подсъзнанието ще посегне само, защото то е устроено по този начин – да търси познатото. В момента дори не говоря за правилни цветове или комбинации, говоря просто за нещо създадено и тиражирано в пространството в количество тираж. Самият факт е достатъчен. Представете си какво става когато всичко това се комбинира с правилното знание за правилната направа на подобен продукт и реклама. На практика може да стане оръжие. И в известен смисъл то е такова ако се замислите. Това е една от основните причини, поради които отказвам спам-листовки по улиците, раздавани от деца. Дори не я взимам, за да я хвърля 5 сек. по-късно в първия казан. ОТКАЗВАМ Я от разстояние без дори да я докосвам, правейки знак с глава от 5 метра. Това не е някаква параноя, просто наистина нямам нужда от това, както нямам и нужда да задръствам съзнанието си с тонове излишна информация (за миг се опитайте поне да си представите всичкия вид imprint, който сте поели от началото на съзнателния си живот досега и ще ви се завие свят – после се чудите защо на моменти блокираме и просто не можем да си дадем дори restart). Ако се нуждая от нещо търся сам информация за това и точка. Опростеният живот е по-качествения живот. Освен всичко друго, много ценя личното си пространство и определено ми е неприятно дори да не мога да се разходя по улицата на спокойствие без да се чувствам като в шибан магазин където всеки ми предлага нещо. Reject докрай без прошка.

 

Има три момента в човешкото ежедневие, в което сме изключително податливи на imprint-ване. Не мога да ги нарека „времеви отсеци“ просто защото те не са точно фиксирани по еднакъв начин за всички хора в 24 часовото денонощие. По-адекватно ще е да ги нарека „най-подходящи моменти за imprint“. Първият вече бе обсъден в началната за поредицата статия и това общо взето е времето, в което човек спи (без значение по кое време на денонощието). Вторият е когато човек се храни (най-вече вечерята). Третият е плуващ по времевата скала, защото и да ви се иска, не се прави всеки ден, цял живот за разлика от първите две и това са моментите когато човек прави секс. Това са трите ситуации, в които човек е най-отворен за външно възприятие и респективно влияние, чисто енергийно. Това разбира се е известно на „онези, които нямат избор освен да им бъде известно“, ако искат да поддържат контрола си и тези три действия са много плътно застъпени и препокрити на чисто електромагнитно и честотно ниво в техния mind control аспект.

Обясних подробно как това става при първия случай във времето между 2 и 5 АМ, когато честотното облъчване е най-силно по кварталите.

Във втората ситуация, когато човек яде, той е отворен, защото на практика поглъща енергия, което означава, че всякаква друга енергия също може да влезе покрай другата. Това е застъпено много добре с бомбардирането ни от всякакви ГЛУПОСТИ от телевизията по време на вечеря. Ако има нещо, което е на 100% вредно, това е да гледате телевизия докато се храните. Това е стресова среда с изцяло външни програми, които ви обособяват по начини, които дори не подозирате. Най-чистосърдечният ми съвет е да спрете да го правите. Да оставим малоумните реклами, които в периода 20-21 ч. са най-активни като времетраене и повтаряемост. Тук става въпрос най-вече за честотите, които подсъзнанието ви попива като гъба в този момент.

Третата ситуация е изкривена от самото й начало, защото секса в днешната му форма е станал дотолкова външен процес, че там дори не е нужен контрол, тъй като той сам по себе си се е превърнал във вид контрол. Това е едно от най-големите постижения на Тъмните, които чрез пропаганда и постоянно сексуално imprint-ване през перспективата на ниските чакри успя да превърне едно вътрешно по природа изживяване в нещо което е освободено от всякакво съдържание. Освен цялата порнография, която насажда безкомпромисно поведенчески модели, които биват копирани и репликирани от хората се сещам и за един друг невинен детайл, който служи като маша в същата посока и това са т.нар. „cd-та с музика за секс“, които явно са доста популярни в последните години. Разбира се сексът е станал дотолкова непълноценен, че му трябват куп външни стимули и украси за бъде въобще смилаем. Става дума за определени ню ейдж „sensitive music“-компилации, за които се предполага, че трябва да ви вкарват в настроение по-лесно. Защо? Защото когато правите секс вие сте отворени енергийно и попивате всичко, точно както когато се храните. Неслучайно основния метод за програмиране в Монарх е чрез насилствен секс. Без всякакво за мен съмнение, тези дискове са пълни с програми, които влизат в подсъзнанието ви.

За тези, които още не са разбрали как действат подсъзнателните съобщения в музиката и обратната реч:

физическата реалност е обърната наопаки и е огледално копие на астрала. Ето защо имате обърната реч в музиката – защото тя ви imprint-ва на астрално ниво, където ако бъде слушана, ще бъде възприемана с истинското й послание, което в 3D се явява скрито и огледално. Същото е с цветовете – те са отражение. Ето защо физическият сатанински цвят използван в ритуалите на илюминати е червен, но астралния сатанински висш цвят е маслинено зелен – защото в астрала, червеното отговаря на маслинено зелено. Съответно, употребата на цвета в 3D зависи от гонения резултат. Всичко идващо от астрала идва като обратно изображение. И всичко има специфична вибрация и функция за определения момент (особено в ритуалите).

 

Други тенденции свързани с честотния контрол.
Все по-модерни стават луксозните коли с телевизори вградени в седалките на нивото на облегалката за главата. Забравете за забавлението на тези, които са на задните седалки. Имате електронно приемо-предавателно устройство излъчващо зад главата ви на нивото на третото ви око. Докато карате или просто седите, третото ви около е облъчвано с ELF-вълни. Тъй като сте концентрирани в шофирането, всичко идващо през телевизора се забива като честота директно в 6-та чакра. Едно е да имате телевизор на няколко метра от дивана на който седите, съвсем друго е, това да става на има-няма 5 см. от главата ви. Това, което може да бъде избегнато от разстояние вкъщи, тук не може да бъде пренебрегнато енергийно така лесно. Освен това, тази технология може да блокира както 5-та, така и 7-ма чакра, които също са много близо до самото устройство. В етапа на Играта, в който се намираме, става все по-належащо за извънземния интерес и полярностите да се опитват да блокират функциите на инкарнациите с Висш Аз, което се осъществява именно чрез горните 3 чакри. Тяхното вярване е, че могат да постигнат това в известна степен и могат да забавят индивидуалното завършване на Играта на даден Висш Аз, както и да превърнат планетата ни (едновременна по дизайн) в последователна. Електрониката е едно от основните оръжия, което е като отрова под формата на бонбон. Технологията развита през XIX и XX век се разви с „чудодейна“ скорост, защото бе сериозно подпомогната от множество извънземни раси.

Това не означава, че трябва да изоставите всичко и да живеете в пещера какъвто е подходът на много привърженици на Светлата полярност. Това просто има за цел да ви алармира какво се случва. Оптичните кабели например са чисто извънземен дар и освен сигналите, които обслужват вашия офис, могат да носят и сигнали и честоти, които не са полезни за вас. По същият начин, спомнете си колко хора казваха преди години, че мобилните им телефони са „само за спешен случай“. Впоследствие това се превърна в зависимост, като познавам хора, които има по 5 различни и когато някой звънне не могат да разберат кой от всичките звъни. На този етап, не познавам човек от обкръжението ми, който да няма GSM и когато им кажа, че аз нямам такъв (а аз наистина нямам) първоначално дори не могат да разберат какво се опитвам да им кажа и си мислят, че отказвам да им дам номера си, приемайки го лично. Дори хора, които навремето говореха за опасностите от мобилните телефони, сега са изкушени да ги ползват целодневно. Това е предвиденото изкушение, което технологията носи със себе си. GSM-ите освен това са друго електронно устройство, което има за цел да манипулира горните ви 3 чакри споменати в предния абзац. Накратко – колкото повече технология използвате, толкова по-лесно манипулируеми ставате на всички нива и толкова по-труден става духовния ви напредък – защото имаме налице честотен контрол. В днешно време от тези честоти не може да се избяга (поне в градовете) защото те са навсякъде в пространството около нас. Едно е обаче да плувате в тях и съвсем друго е, умишлено да ги допускате до главата си всеки ден, в някои случаи – по няколко часа на ден. Забележете също така как най-модерните електронни устройства са лесно заменими от други за все по-краткотрайни периоди. Новите са по-удобни, по-бързи, по-малки и са „най-доброто на пазара“, за да не минат 2 месеца, когато вече и те не са актуални. Това е пристрастяващо и човек изпитва все по-голяма и все по-голяма нужда от тези технологии. Никога не е достатъчно, винаги живота ни може да стане „по-лесен“ до момента, в който ще имаме проводници на главата и няма да има нужда изобщо да ставаме от канапето. Това е друга форма на отдаването на личната ви сила. Много хора днес просто отказват да четат, защото са станали разглезени от технологията. Те искат да гледат видео-версията на даденото нещо (примерно). Защото желаят резултат с минимум усилия в замяна, което не е реално. Технологията винаги е нож с две остриета.


Какво друго интересно в интернет в последно време, което да спада към настоящият раздел...

Мрежата гръмна от историята на една Монарх-робиня, като случая стана толкова популярен, че стигна и до българската жълта медия (да, чак дотам...). Става дума за 51-годишната британка Ким Нобъл, която има програмирани в матрицата си няколко десетки личности (точно колко не е ясно – това варира според сайта на който попаднете). Жалка „статия“ на български за нея можете да прочетете тук. Линкът за по-подробната статия-майка по въпросния случай загубих (случва се), но видях, че vigilantcitizen доста безпардонно е окрал въпросния материал. Респективно можете да видите за какво става дума тук. Предупреждавам, че не е за хора със слаби нерви, защото когато гледате картините на това същество можете да усетите целия ужас, през което то е преминало. Точно затова не смятам да качваме тази информация на сайта, защото е тежка над средното равнище.

По принцип, цяло чудо е, че тази жена е жива. По картините можете да съдите както за окултните аспекти на проект Монарх, така и да видите реални доказателства за нещата, които съм описал. Който смята нещата за научна фантастика, може да се поинтересува от въпросния случай и да види колко са реални нещата в действителност. Друг е въпроса колко хора ще понесат тази действителност, защото в нея няма възнесени учители и ангели. Това не е красива картинка. Това не е „любов, светлина и мир“. Това е програмиране. И е брутално. И е това, което те правят. И не всеки оцелява след него.

Това че този случай излиза наяве (разбира се трудно ми е да допусна, че това е случаен „теч“) означава само, че нещата около Монарх малко по малко ще започнат да излизат наяве с дадена цел (може би твърде остаряла система, която ще бъде заменена с нова), което разбира се ще отнеме години, но все пак имаме отправна точка за започнал процес.

 

Междувременно, на други окултни планове имаме разширяваща се НЛО/извънземна-истерия, която още дори не е достигнала своя пик по мое лично мнение. Долният клип е доста добре компилиран и сглобен и илюстрира зачестилите НЛО-съобщения и дори филмирани такива в последните 2-3 години, което е шокиращо на база това, което беше само преди 7 години например. Препоръчвам видеото на всички ви ако вече не сте попадали на него. Не е нужно познаването на чужд език:

 


Free Joomla Extensions

 

В същото време Белият дом оповести, че няма никакви доказателства за съществуването на извънземен разум, което автоматично покачи жалост-о-метъра им и го приравни почти до този на църквата (все пак никой не може да надмине църквата освен самата църква, която периодично вдига собствената си летва).

 

Последното, което ще дискутирам накратко е друга също доста нашумяла в интернет тема и се отнася до странни звуци наблюдавани, или по-скоро слушани по цял свят. Добра подборка на феномена, можете да намерите на този сайт. Някои спекулират, че това може да са библейските тръби на ангелите предвещаващи апокалипсиса от откровението на св. йоан. Подобна връзка не би ме учудила ни най-малко предвид, че вече казах, че апокалипсиса е изцяло инспириран от визията на илюминати за последните дни преди въвеждането на НСР. Звуците са доста зловещи и на моменти „случайно“ ми напомнят на сирените издавани от триподите от „Войната на Световете“ (за който звук мога да гарантирам по линия на лични преживявания, че е реално съществуващ и бива генериран от извънземна технология много близка до показаната във филма). Очевидно този звук има някаква програмираща функция или просто се наблюдава реакцията на населението. По записите които чувам мога да кажа, че определено усещам психотронна честота в него. Каква е целта на всичко това – дали е просто predictive programming на библейска основа или нещо много по-дълбоко – на този етап не мога да кажа.

 

Както виждате никак не е скучно напоследък и се надявам да става все по-интересно. За подобни наблюдения и лични преживявания, можете да пишете на личния ми мейл и по преценка ще бъдат добавяни в този раздел. По този повод – от няколко дни кутията ми вече не съдържа всичката ми 8-годишна комуникация, което означава, че всичките ми писма съдържащи безценна информация събирана през годините е загубена завинаги. Това означава също, че нямам e-mail-ите на нито един от вас – хората с които контактувах. Знам, че имам висящи писма, на които не съм отговорил. Ако се чудите защо не го правя, то е защото нямам адресите ви. Моля, който иска да възобнови комуникацията с мен да се свърже пръв, защото обратното не е технически възможно. Това също трябва да е много добро напомняне да не държите никаква ценна информация само на едно място, защото ако нещо се случи – всичко изгаря завинаги. Повярвайте ми – знам, защото никой не може да ми върне тези 8 години.

 

Вярвайте единствено в себе си.Вибрация-натрупване-контрол

Вибрация-натрупване-контрол - потвърждението

Вибрация-натрупване-контрол - хроники на българската психотроника

scroll back to top
 

Търсачка

Кой е на линия?

В момента има 601 посетителя в сайта

Потапяне

Подкрепи работата ни

Ако харесвате нашата работа и сме били от полза за Пътя ви, може да ни подпомогнете със сума по избор:
Всички средства ще бъдат използвани за задълбочаване на нашите изследвания и проекти. Благодарим!

За aдминистраториСтатистика

Членове : 767
Съдържание : 543
Брой прегледи на съдържанието : 8631320Изграден с помощта на Joomla!. Designed by: joomla templates hosting Valid XHTML and CSS.

© 2024 Издателство „Паралелна Реалност“ : Освен ако не е посочено друго, съдържанието на този сайт е лицензирано под:
Creative Commons Attribution License. Текстът на договора за ползване на български
Предпочитания за бисквитки

Creative Commons License