Програмирането „11:11“ и книгата „Урантия“ Печат
Статии - Контрол над съзнанието и програмиране
Написано от H., NoOnE & Waterfall   
Неделя, 11 Декември 2011 23:11

 

0

Написването на този материал не беше предвиждано и имаше 2 (II) опита то да не види бял свят. Катализаторът на този текст беше филма „11-11-11“, за който бях обявил тук, че няма да гледам. Преди известно време обаче, с мен се свърза NoOnE, който ми каза, че трябва да видя този филм, защото в него има нещо за мен, което ще представлява интерес. Тъй като никога не съм се съмнявал в преценката му за нещата, обещах да го гледам въпреки непоносимостта ми към жанра. Цялата работа се оказа нискобюджетна драма за писател с daddyissues, отколкото някакъв horror, както подлъгва посредствения трейлър. В него наистина имаше много интересен момент, който не само хвърляше допълнителна светлина върху естеството на programming-събитието „11:11“, но и задейства цяла върволица от синхроничности, както за мен, така и за NoOnE. Той ми прати скелето на този текст, а аз го допълних с мои наблюдения, което превръща настоящата публикация в първия съавторски материал качен на този сайт. По стечение на обстоятелствата, впоследствие се включи още един човек с много важни прозрения, което беше ключово. Всичко това е много интересно, защото подобни съавторски материали има започнати много и отдавна, но те ту бяха замразявани във времето, ту отлагани по различни причини. Всички те ще видят бял свят в някакъв момент и в един момент бройката им ще ви учуди, защото ще се пръкнат много изведнъж, което на практика не е така в смисъла на едновременното им написване. Те са подготвяни от много време. И макар да бяха подготвяни, ето че един спонтанен материал „открива сезона“ за тези публикации.

Започвам с някои допълнителни наблюдения около събитието „11-11-11“, след което ще продължим заедно по същество, с повода за написването на този материал.На първо място, искам да поздравя всички, които не преминаха в ново измерение, не придобиха способността да четат мисли и да левитират и не започнаха да виждат енергийно. Честито – вие останахте излъгани за пореден път. Тъй като обичам да се доверявам на историята по този въпрос, предполагам, че въпреки това повечето от вас продължават да вярват сляпо в ню ейдж-лъжите и чакат с вълнение следващия ченълинг по въпроса и следващата дата за „спасение“. Респективно, тя ще бъде на 21.12 догодина и когато тогава СЪЩО нищо не се случи, много от вас ще трябва да си търсят нова работа, приятели и система от вярвания, на която да отдадете силата си за пореден път. Книжарниците пък ще трябва да свалят цели рафтове от езотеричните си секции, а книгите на Крион би трябвало да бъдат изтеглени и забранени със закон от пазара ако издателите им имат поне малко себеуважение (каквото всъщност нямат). Само мога да си представя какво им е на американските езотерични книжарници, които ще трябва да премахнат цели стаи с литература ориентирана към 2012 г.

На второ място, искам да поздравя всички, които взеха един преждевременен студен душ и си дадоха сметка, че космосът не се настройва спрямо грегорианския календар и да чакаш дадена дата, вместо да изживяваш сегашния си ден, е плод на безсилие.


 

1

 

Да хвърляш всичките си надежди за спасение в дадено събитие, означава да не можеш да се спасиш сам.За 3 дни статията „Вибрация-натрупване-контрол – „11“ и други психотронни пропаганди“ събра над 3 500 прочита, което я превърна в най-четената статия за единица време, a 11.11.2011 г. се превърна в деня с най-много посещения, откакто е създаден сайта (според статистиката за един ден са минали 2612 човека ? 2 + 6 + 1 + 2 = 11). Това идва да ми покаже, че хората търсят алтернативния поглед дори в моменти, когато пропагандата в интернет и световната медия е в своя апогей. Много от случайните кликове и дори тези, които са отворили и затворили статията, всъщност са били привлечени подсъзнателно от информацията в нея и са взели каквото им е нужно.Както прогнозирах, два дни преди и два дни след 11.11-ти, облъчването и астралната активност бяха толкова силни, че лично аз бях абсолютно смазан, както не съм бил от години (нощем бе особено тежко и цареше невероятен хаос). Далеч съм от всякакво самонавиване предвид, че в такива моменти се откъсвам абсолютно от представите си за нещата и се опитвам да изживея енергията такава, каквато е. Всичките ми познати с пси-способности потвърдиха подобен психически и физически статус. Нямам представа каква част от описаните в предния материал цели са били постигнати, но ако това бе усещането за „любовта“ и „светлината“, които очакват света, то лично аз признавам, че не разбирам концепцията. Знам, че по-чувствителни от вас са усетили същото и са направили своите изводи от това. Тази вълна продължи 5 дни.

Разбира се алтернативната версия е, че вибрациите са били толкова силни, че са предизвикали дискомфорт у хората, които не са били отворени към новите енергии на Земята. Разбира се nonsense-a на ню ейджа винаги има coverstory, която да ви обясни защо дадено предсказание не се е случило или защото това е „така и така“. Обикновено, това минава първите 3 пъти. После хората с мозъци започват да си задават въпроси. Всеки преценява на какво да вярва.

 


В края на този материал ще се върна към тематиката и ще дам един окончателен пример защо ню ейджа е нищо повече от пътуващ цирк на колела, свързвайки всичко с главната тематика на статията.

Сега обаче ще направим плавен преход към материала на NoOnEс нахвърляне на няколко идеи и кадъра от филма „11-11-11“, който можете спокойно да гледате с изключен звук, за да избегнете 3-те стряскащи сцени тип „внезапно появяване“. Без тях филма минава като серия на „Перла“ и ако решите, че имате час и половина за губене – можете и да се пробвате.

Между другото, намирам за интересно да спомена проформа просто като факт, че има още 2 филма (които вече наистина не смятам да гледам, но за сметка на това пък впоследствие NoOnE ги изгледа и каза, че в тях няма нищо) с подобно заглавие, първия от които е от 2004 г., което отново идва да покаже (както ще видите в края на материала), че идеята не е от вчера и пропагандата около нея се върти от много години насам (както виждате от постера на първия, отново иде реч за отваряне на портал).2 3

 

11-11-11“ е от онези досадни филми, които искаш да свършат след 5-та минута, но вече си се хванал и Висшия ти Аз не ти позволява да спреш :))

Както със сигурност е станало повече от очевидно, пропагандата се върти около числото „11“, което налага множество дребни imprint-ове на това число под всякакви форми, включително „911“-активатори.


 

4 5

 


Виждаме невинно изпуснати кадри от този род, където огледалното отражение на „TAXI“ дава римско 11:

 

6


а случайно ситуирани сцени imprint-ват идеята за хелоуин и тъмно оранжево в дясното полукълбо:

 

7

 

 

Имаме и множество „скрити кадри“, които по-скоро са част от сюжета, отколкото някакъв опит за 25-ти кадър (долните сатанински символи проблясват за някакви стотни във филма):

 

8 

9

 

10 

11

 


За онези, които не са чели „Три окултни ритуала, които промениха света“, прилагам няколко ключови елемента от анотацията на филма:

 

След трагичната смърт на жена си и сина си, известен писател пътува до Испания (!!!), за да се сдобри с брат си и баща си. (...) Силно впечатление ми направиха някои от слоганите на филма, а именно: Отбележи датата.“; На 11-я ден, от 11-я месец, през 2011 г., ще бъде отворен портал. Нещо ще премине.“ в комбинация с: Не можеш да спреш това, което идва.

 

Това определено е интересно предвид заглавието на филма и характера на събитието, което е заложено в неговия сюжет.

През цялото време ни се показват електронни часовници застинали на „11:11“ и куп подобни неща, които не си заслужават да бъдат изброявани едно по едно. Най-интересното е, че многократно е използвана думата „активация“, която е термин в програмирането, за задействане на някаква функция в нечие съзнание. Предвид, че цялата тема за „11:11“ е свързана с контрола над съзнанието и то засягаща всички хора, а не само тези, които са специфично програмирани, това е доста интересен избор на фраза.

Това, което наистина ни интересува обаче е нещо много по-голямо.

 

Да започнем с извадка от субтитрите на филма без претенции за голяма прецизност в превода:

 


00:51:05

 

– Проучвам Хавиер Кабело. Моля те. Жена му каза, че идва тук.

– Хавиер прекарва много време тук: Книга за ритуалите, саможертва, сатанизъм.

– А тази? Разкажи ми за тези цифри. 11-11. Какво означават?

– Нещо опитва да те събуди.

– От какво?

– От това, което не виждаш.

– Защо тази цифра? Защо 11-11? Защо не 19, 67 или 45? Защо изобщо цифри? Защо просто не го кажат?

– Има правила, дори в мистичното и свръхестественото. Така работи вярата.

 

12.11

 

– 161. Междинни същества. Какви са те?

– Името казва всичко. Същества, живеещи в междинното.

– Между кое?

– Нашия и техния свят.

– Опасни ли са?

– Силата им е ограничена. Не са част от света ни. Според тази книга, са тук с мисия. Ако си бил активиран, искат да участваш в нея. Ако виждаш цифрата, или тях, има причина за това.

– И Хавиер ли вижда цифрата? Кажи ми, разбираш от тези неща. Сподели знанията си, не знам нищо. Видях тези неща. Последните две нощи.

– Защо?

– С наближаването на 11.11, толкова повече сила имат в нашия свят.

– Това е лудост. Звучи налудничаво.

– Последвай ме. Самаряните вярвали, че 11.11 е важна дата.

– Защо?

– На 11-я ден от 11-я месец, в 11-та година ще се отвори порта, за същества, невиждани от смъртните. На този ден ще се лее невинна кръв. От тази саможертва дяволът (използваната дума е „serpent“ = змия, змей, дракон) ще се издигне. Той ще унищожи вярата и ще последва възторг. Саможертва за превъзнасяне. Саможертва, която ще доведе края.

 

* * *

 

– Хавиер каза, че е 11-11 е порта. Какво значи това?

– Че е заблуден.

– Представи си, че не е така. Представи си, че 11-11 значи нещо.

– Това е лоша шега.

– Трябва да има обяснение. Вярваш в човек, който ходи по вода, в говореща змия, но не и в това? Слушай. Ами ако 11-11 наистина е порта? Ако в 11:11 часа портата се отваря, за да пусне тези същества?

 

– Чуваш ли се? Звучиш като някоя от книгите си. Казах ти, не търси напразни значения. Просто цифра е.

 

* * *

 

00:59:24

 

– Когато те открих на пода снощи, това беше в стаята с нас. Разпечатах го. Не знам какво става, но ако полудявам, не съм единственият. 11-11 е порта, както каза Хавиер.

– Порта към какво?

– Към нас. За да се свържат с нас. Казват, че са ангели. Каквито и да са, искат да привлекат вниманието ми.

– Това не са ангели. 11.11 е просто...

– Цифра? Не смей да го кажеш. Животът ти е отдаден на невидима сила, която води хората и не вярваш на това?

– Какво да кажа?

– Миналата седмица всичко се случваше в един и същи час. Смъртта на Дейвид, на мама, катастрофата, нападението. Утре е 11.11.11. Боя се до смърт, че ще се случи нещо ужасно. Довечера заминаваме.

– Няма да напусна къщата и татко.

– Татко ми каза да те закрилям, защото си един вид спасител. Защо? Кажи ми. За какво говореше?

– Понякога има радикални вярвания. Каза, че ти ще спасиш мен и църквата. И че съм важен за човешката вяра.

– Как?

– Възгледите ми трябва да се чуят. Църквата, дори религията, били на ръба на пропастта.

– Имаш ли отговорите?

Той страда от мегаломания. Смята, че синът му е пророк.

 

* * *

 

– Първо реших, че полудявам. Виждах неща, които не можех да обясня. Случваше се винаги в 11:11 часа. Сега тази дата наближава. Виденията стават по-ясни и ги виждам за по-дълго. Нещо иска да ме предупреди. Нещо значимо ще се случи на 11.11.11.

 


* * *

 


За тези, които няма да изгубят нищо, ако не са гледали филма, ето малко повече от началните разяснения около сюжета (оттук нататък ще има спойлери, тъй че ако някой все пак е решил да го гледа, да не чете следващия абзац), защото навярно горните извадки не значат особено много.

Главният герой е писател-атеист (невярващ в нищо духовно, не само религиозно), който отива при умиращия си баща и инвалидизирания си брат, за да се опита да се сближи с тях преди трагичния край на таткото. Целият живот на лирическият аз е ознаменуван от феномена „11:11“, който е белязал най-трагичните инциденти в живота му – часа на загиналото му семейство, автомобилна катастрофа и т.н. Заминавайки за Испания при отчужденото си семейство главния герой си дава ясна сметка, че числовата комбинация го преследва и решава, че това има някакъв по-висш смисъл (досущ както съм описал в статията за „11:11“). С развитието на сюжета става ясно, че брата в инвалидната количка (който е свещеник като умиращия си баща) е нещо като новия месия и нашия герой трябва да го пази от демоните, които искат да го вземат през портала, който ще се отвори на 11-11-11.

Впоследствие се оказва, че брата в инвалидната количка всъщност е истинския демон и антихрист, а 11-11-11 е крайната дата на залавянето му от междинните същества. По този начин писателя през цялото време е бил лъган да го пази (накрая – с цената на живота си) от „демоните“, които всъщност се оказват ангели искащи да спасят света. Интересна е идеята, че ангелите имат нелицеприятна форма, която е срещана и на други места.

 

Отчето, който се оказва новия антихрист излиза симулант, макар да е в инвалидна количка и се обявява за новия месия на света. Той използва световната известност на брат си (писателя), за да събере неговата аудитория, които да станат първите енориаши на новата му църква.

Имаме завършваща сцена, в която той е пред тълпата, а зад него колоните образуват стилизирано „11-11-11“.


 

13

 


Шалчето на робата му също формира „11:11“ чрез двете дървета (общо четири) изрисувани на него, а двете колони в кадър дават третата 11-ка:14

 

 

Това, което обаче наистина ни порази е наличието на един елемент, за който ще говорим оттук нататък. Продължаваме с цитати от самите субтитри:

 

– „1,111 предани междинни същества изпълняват важни мисии на Земята. Тези същества владеят времето и пространството.“ – Това е от книгата „Урантия“. Препоръчвам я на „единайсеторките“. (Бележка: във филма „единайсеторките“ са хората, които виждат „11:11“ навсякъде около себе си.)


 

Цитат от книгата (не е част от субтитрите):

 

(865.4) 77:8.11 1111 предани вторични междинни създания са ангажирани във важни мисии на земята. В сравнение с първичните си партньори, вторичните определено са материални. Те съществуват точно извън зрителния обхват на смъртните и притежават достатъчна свобода в приспособяването, за да осъществят, по своя воля, физически контакт с това, което хората наричат „материални неща“. Тези уникални създания имат определено надмощие спрямо нещата във времето и пространството, без да се изключват зверовете в дадената сфера.


 

Продължение на цитатите от субтитрите на филма:

 

Усещам, че нещо ще се случи. Виждам цифрите 11-11 все по-често. Нещо ужасно наближава.

 

– Тук не си в безопасност. Какво знаеш за книгата „Урантия“?

– Къде чу за нея?

– Интернет.

– Книга, която описва небесните същества.

– Ангели.

– Това са глупости. Богохулство. Интересът ти от 11-11 ли е подтикнат? Аз също съм заинтригуван от наблюденията ти.

– Нали не вярваше?

– Да не вярвам и да не разбирам, са различни неща. Библията говори за пророчества. Левит 19. Глава 18-20. Търси отговора в числата. Обяснява случайностите като Божии послания. Нищо хубаво няма да мине през портата, независимо какво пише тук. Пази се от вълци в овча кожа.

– Тоест?

– Дяволът ще даде сила на един грешник, да сътвори невероятни чудеса, но те ще бъдат лъжовни и коварни. Солунци 2:9. Ако нещо опитва да те заинтригува, не е свещено или небесно. Тези междинни създания, както ги наричат, са демонични.

– Значи вярваш в демони?

– Вярвам в Бог. Така че вярвам и в Дявола.

 

 

* * *

 

 

Цял живот ли съм грешал? А ако Бог наистина съществува, и брат ми е пророк?

 

11:11 е активацията ми да спася пророка, посланието и църквата му.

 

 

 

01:18:01

 

11.11 е предупреждение, че днес нещо или някой ще те убие.

 

Какво беше това?

 

– Те са тук. Винаги е в 11:11. Сега е 11:02. Защо сега?

 

15.1


Книгата „Урантия“

 


– Било е предопределено още преди да се родим. Не се е отворила порта, затворил се е прозорец. В 11:11 е можело да бъде спряно.

– Кое?

– Краят. Похищението. Аз. Пази се от вълци в овча кожа. Дяволът ще изпрати грешник, да сътвори невиждани чудеса, но ще бъдат лъжливи и коварни.

– Но аз те спасих.

– Ти откри целта си.

– Нямам цел. Спомена за синхрона. Може би целта ми е да спася брат си.

– Имат много имена – междинни създания, пратеници, ангели. Доброто, което Бог носи на света, Дяволът опитва да отнеме. Не търси напразни значения. Нещо лошо опитва да те заинтригува. Междинните създания са демони.

 

– Не предупреждаваха нас, а теб. Брат ми Джоузеф се пожертва за мен. Хвърли се срещу ножа на Хавиер и рискува всичко, заради мен.

– Какво е това? Не е Библия.

– Скоро ще бъде. Сътрудничи за това. Нова Библия, нова религия. Ти беше Апостолът, а аз само дърводелецът.

– Можеш да ходиш.

– Да го наречем чудо.

– Това не е истина.

– Говорещата змия също. Нито мъжът, който ходи по вода. Вече не. Легендата ти ще живее вовеки. Благодаря за това. Това ще е първото Свето писание. Битието за края. Смъртта ти ще ме направи известен. Тази книга ще ми даде феновете ти. А тези евангелия ще ги направят вярващи.

– Кой си ти? Какво си ти?

– Аз съм краят.

 

* * *

 

„Ако не ме познавате, аз съм Джоузеф Кроун. А на верните ми читатели, милиони хора по света, които правят книгите ми бестселъри, имам да кажа нещо важно. Много години критикувах религията. Отхвърлях съществуването на Бог, но съм грешил. Бях събуден. Уверявам ви, не само че Бог съществува, но брат ми Самуел е един от избраниците Му. Той е спасител, светец, пратеник. Предоставям това видео, защото утре е 11.11.11. Нещо забележително ще се случи. Не знам какво. Но ако нещо стане с мен или брат ми, искам да знаете истината. Не сме сами.“

 

* * *

 

- Добре дошли!

 


Free Joomla Extensions

Клип-компилация показващ откъсите от филма „11-11-11“, в които е показана/спомената книгата „Урантия“

 

 


Както виждате, във филма имаме съвсем неочаквано споменаване на „Урантия“. На пръв поглед, това е доста странно.

За тези, които не са отскоро в света на този вид литература, сигурно името на тази книга е минавало по някакъв повод през очите ви или поне сте чували за нея по стечение на обстоятелствата.

Урантия“ имаше значителна роля в живота на NoOnE и моя, като самия аз бях разпространител на оригинала на книгата за двата най-големи града в страната в продължение на няколко години и макар тя да бе достъпна само на английски и руски (а стила й е доста тежък) – имаше доста приличен интерес.

И макар аз само да минах през тази книга, като едно от множеството неща, през които съм преминал, то тя имаше много по-голямо влияние върху моя приятел. Именно това го провокира да даде идея за подобна статия, което скеле той изгради.

И двамата отдавна надраснахме книгата, но споменаването на „Урантия“ точно във филм като „11-11-11“ за нас е много любопитно стечение на обстоятелствата. Още преди да излезе филма, в живота и на двама ни имаше някакво съживяване на тази стара и позабравена енергия; различни хора започнаха да ни търсят във връзка с книгата (нещо, което не се беше случвало отдавна), попадахме случайно на книги с препратки към „Урантия“, имаше активизиране на теми във форуми, които аз самия бях стартирал преди години и т.н. – въобще – по неведоми пътища ни се напомняше за тази книга, което кулминира с филма „11-11-11“.В бележката след основната линия на тази статия обясних, че планираната фалшива извънземна инвазия винаги е вървяла ръка за ръка с въвеждането на новата световна религия. Двата проекта са неразделно свързани, защото ако на сцената излязат извънземни (макар и бивайки постановка), то ще има тотална смяна в парадигмата, каквото и да е развитието на нещата. Просто самата поява на извънземен разум го изисква – неизбежно е. Респективно и логично – ще има нужда от въвеждане на нова адекватна религия, която да отговаря на растящите търсения на масите.

В този ред на мисли, не можем да останем безучастни, когато във филм, чийто light-мотив (както става ясно в края) е въвеждането на нова световна религия, има изложена на показ, книга като „Урантия“, която сама по себе си официално се води като 5-то откровение за човечеството, което трябва да наследи библията. Още по-интересно става, когато се замислим, че във филма имаме показано точно това – през цялото време ни се говори за християнската религия, която накрая бива заменена с нова. И в този филм има множество препратки към „Урантия“ – книга, която не е достатъчно популярна дори сред езотеричните среди, камо ли да бъде тема на Холивуд.

Е, това бе вече твърде много, за да останем слепи за него. Очевидно говорим за някаква форма на predictiveprogramming. На фона и на факта, че книгата всеки момент ще стане достъпна на български език, решихме че е добре да кажем няколко думи.

Възможно ли е да имаме плавен преход от библията към „Урантия“?

Ако следваме логиката на филма тя е подготвяна за това. Все пак сензационните неща вътре са от кухнята на тайните служби, а те знаят всичко с десетилетия преди нас. Интересното е, че темата за „Урантия“ увисва някак си във въздуха в самия филм. Тя е спомената няколко пъти и после няма никакво развитие, което идва да покаже, че сценаристите или са били в плен на творческо безсилие (много реална възможност предвид бюджета на филма), или са имали за цел просто да пуснат мухата и да imprint-нат в съзнанието, че има и такова нещо. Вторият вариант е по-интересния за нас и ни загатва, че започват да се правят малки стъпки отдалеч в посока налагането на идеята.

Самата книга е доста стара и е обект на дискусия дали от самото начало е била подготвяна да бъде част от новата световна религия (което на настоящия етап разбира е просто спекулация от наша страна, макар да е доста правдоподобна от наша гледна точка) или са я приспособили в движение. Първият вариант би доказал, че те наистина предвиждат ходовете си с по минимум 50 г. напред.

В известен смисъл от края на филма можем да приемем, че дори „Урантия“ ще бъде пожертвана в името на евангелието от края на сюжета. Там тя бе лост, и част от механизъм, а не крайното средство. Въпросно е вече разбира се, доколко филма трябва да се взима като 100%-та визия на елита.

Лично за мен „Урантия“ е ченълинг от по-висок ред от останалите в ефира и макар да претендира за много по-голяма систематичност и всеобхватност (за тези, които не знаят, книгата е над 2 000 страници с много ситен шрифт и без картинки) за мен тя си остава ченълинг. Т.е. – продукт на окултните екипи на НСР в съдружие с военните и прилежащите им астрални йерархии, с които последните работят. Имаше период, в който книгата ми бе интересна, но този период отдавна отмина и от нея са ми останали единствено първите две части за строежа на вселената и локалната вселена, където според мен може и да има истинска информация. Напомням, че дори това да е така, това си остава външен източник на информация, което е задънена улица. Да, всичко това е много интересно, но не би следвало да бъде основния фокус на един човек, който разбира механизмите на Играта. Разбира се, ако имате нужда от това преживяване, то вие ще го имате така или иначе, защото е част от Вашия Път.

Следват мислите на NoOnE по въпроса, който е плувал във водите на „Урантия“ доста по-дълго от мен и за когото намирам, че има много по-добро разбиране за тази информация от може би повечето хора сблъскали се с книгата. Опитът му с конкретния материал е безценен и той реши да го сподели с вас под формата на няколко извадки и коментара, рафинирани през годините, в които нямаше никаква информация по въпроса.

 


 

THE FOUNDERS ON EARTH HISTORY PART 6

http://salrachele.com/webchannelings/foundersonearthhistorypart6.htm


В превод на български:

Послание прието от Сал Рейчъл – 19 май, 2005 година

 


(…)

В следващите беседи ще разгледаме нивата на забулване, спуснати във вашата вибрационна сфера и причината за всеки воал. Единият воал е естествен и е свързан със снижаването на вибрациите, усещано от душите от 7-ма плътност по пътя на реалността на 3-та плътност. Други са били разпределени преднамерено от различни благожелателни групи, за да се попречи на т.нар. „тъмни силида придобият твърде много власт и с това да нарушат свободната воля на възнасящите се души. Третият вид воали са преднамерено разпределени от самите „тъмни сили“, за да не могат възнасящите се души да придобият твърде голямо могъщество и да сложат край на вмешателството в земните дела от страна на орионците, драконианците и сирианците.

Тъй като е ясно, че няма земна душа, която може да извлече тази информация, ние ви предупреждаваме – възможно е и този канал да не успее да получи цялата информация. Сал Рейчъл и Основателите не гарантират абсолютната точност на всяка приведена тук информация. Настоятелно ви съветваме да използвате разпознаването като изучавате всеки канал и ви призоваваме да бъдете внимателни с ченълинг-материалите, които претендират за 100%-ва точност. С това утвърждение полагаме основата на онова, за което ще говорим по-нататък.

Въстанието на Луцифер много подробно се обсъжда в някои ваши религиозни писания, в това число в силно изопачената книга, наречена „Урантия, която (както ние твърдо знаем) е била донесена на Земята от Съветите на Андромеда. Съдържащата се в тази книга информация, била предложена на различни същности от Съветите на Андромеда, опитващи се да получат достъп до Хрониките на Акаша за период от 10 милиона години преди новата ера, т.е. до идването на Исус Христос. Определена част е точна и полезна, но същностите от Андромеда не успели да преминат някои от воалите, обхващащи периода, описан подробно в техните беседи. Затова много от тези същности са получили информацията от „втора ръка“, предадена им от различни членове на Съветите на Бетелгейзе, както и от членове на Сириус А и Сириус Б, които са взели участие в експериментите на Земята в посочения период.

Много Архангели и Възнесени Майстори притежават точна информация за този период от време, но не им е разрешено да я разпространяват, за да не се нарушава свободната воля и ненамеса. Енергийният предавател на нашата група – Основателите и няколко други групи с висока плътност, можаха успешно да преодолеят ВСИЧКИ воали, без да уточняваме кой или какво ги е разместило. Съществуват някои визуализации и кодови модели на ДНК, свързани със Звездните Врати и Портали, до които трябва да се получи достъп, за да бъдат преодолени успешно всички воали.

Древните школи по мистерии, които са съществували в различните епохи на вашата планета, първоначално са били създадени, за да придвижват душите по духовния път до достигането на състояние, позволяващо им да получат достъп до Звездните Врати и Портали. Системата на посвещение и ритуалите, предадени чрез тайни и не толкова тайни ордени като Братството на Масоните, Ордена на Кръста и Розата (Розенкройцерите), Орденът на Бялата Роза, Ордена на Пурпурната Роза, била предназначена за ясно изразена цел – обучение на душите да преодоляват воалите. В началото на съществуването на тези организации, редица души постигнали знанията на Звездните Врати и Портали и можели да преодоляват някои воали. Те обаче слабо се развивали духовно, за да останат с чисти сърце и ум и много от тях неправилно се възползвали от предоставената им информация. Поради незапознаване, те предали кодовете на ДНК на различни негативно поляризирани групи извънземни, което позволило на тези групи да влязат в Звездната Врата и Портали и да нанесат опустошения в астралните и етерни планове на Земята. Тези същности слели своите кодове на ДНК с кодовете на развиващите се земни души, както директно с помощта на енергийно предаване, така и чрез масови въплъщения на тях самите, като изкривили и изопачили първоначалните намерения на тайните и не-тайните мистични ордени. Всички упоменати по-горе мистични школи и някои други, са проникнати от негативно поляризирани извънземни групировки. В резултат на това, ръководителите на тези организации напълно се контролират от егоистично желание за власт и контрол над другите.

При достигане на високо ниво в организацията, егоистичната жажда за власт и контрол могат да бъдат много завоалирани и фини, маскирани като „суперменщина или „духовна гордост“. С всяко достигнато ниво, индивидът приема голяма степен на отговорност за функционирането на организацията и за управлението на нейните членове. Това е особено опасно, когато в играта се намеси егото. Има много, изпълнени с благи намерения световни лидери, които са напълно обсебени от негативно поляризирани енергийни полета, но вярващи, че вършат „работата на Бог“. Това е една от причините, поради която елементи от тази информация не са разкрити и до днес. Ние, Основателите, сме уверени в това, че сега съществуват достатъчно души с чисти сърца и умове, които ПРИ НИКАКВИ обстоятелства няма да използват неправилно тази информация, която ние даваме в продължение на няколко ченълинга, включително и този!

(...)

 


Разбира се горния материал също е ченълинг и не бива да се взема много-много насериозно, но ни дава интересна перспектива и още по-интересния модел, в който ченълинг критикува ченълинг, което не е толкова шокиращо, но говори за различните фракции в Играта.

Ето какво казва и Стюърт Суърдлоу при няколко запитвания за „Урантия“:


 

21.11.2007 г.

Въпрос: Чудя се дали сте запознати с книгата „Урантия“. Чух няколко пъти да се говори за това наскоро и въпреки, че не съм я чел, струва ми се, че тя съдържа някои от нещата, за които говорите, например историята на галактиката ни и т.н. Бих искал вашите мнения за книгата.

Отговор: Писал съм за това няколко пъти. Това е пълна измислица – при това жалка.

 

16.06.2007 г.

Въпрос: Какво е мнението Ви относно въстанието на Луцифер? Някога чували ли сте за книгата „Урантия“? Ако сте чували, какво мислите за нея?

Отговор: Не знам какво означава „въстанието на Луцифер“. Книгата „Урантия“, както съм споменавал много пъти, е напълно лъжлива.

 

17.06.2001 г.

Въпрос: Какъв е произходът и целта на книгата „Урантия“?

Отговор: Тази книга е дезинформация на NSA. Тя е изцяло лъжлива.

 

 

 

Следва информация за настоящия статус на правата върху оригинала на книгата и кратък коментар върху самото съдържание:

 

http://en.wikipedia.org/wiki/Urantia_Foundation#Copyright_and_trademarks

http://www.urantia.org/urantia-foundation/urantia-foundation-copyright-trademark-policiesАВТОРСКИ ПРАВА ВЪРХУ ТЕКСТА НА КНИГАТА „УРАНТИЯ“

 

През януари 2006 г., по силата на Бернската конвенция, международното авторско право на Фондация „Урантия“ върху английския текст на книгата „Урантия“ от 1955 г. изтече. Фондацията притежава авторски права върху всички преводи на текста от 1955 г. в срок от 50 години, считано от датата на тяхното публикуване.

 

В резултат на събитието от 01.01.2006 г. попечителите на Фондация „Урантия“ премахнаха надписа за авторско право върху английския текст от 1955 г. на книгата „Урантия“ от интернет сайта на Фондацията, той ще отсъства и в бъдещите печатни издания на английския текст. Надписите за авторски права ще продължат да присъстват в преводите на Фондация „Урантия“.

 

 


СЪДЪРЖАНИЕ НА КНИГАТА:

Част 1 – Централната вселена и Свръхвселените

Част 2 – Локалната вселена

Част 3 – Историята на Урантия

Част 4 – Животът и учението на Исус

 

Ето и моето мнение по тези въпроси. Не бих искал да повлияя на Вашето лично мнение, Уважаеми Читателю, моля не считайте, че правя някаква критика или опровержение. Нищо подобно, опитвам се да изложа и съпоставя някои факти така, както те се разкриваха пред мен през последните няколко години. Книгата „Урантия“ познавам лично от близо 14 години, познавам и лица от организацията, която я разпространява, както и самата организация. След всичкото време и внимание, което съм отдал на тази книга, се чувствам длъжен да напиша и изложа на всеобщо достояние тази информация за Вас, свободните и вероятно недотам добре ориентирани хора, поданици и граждани на България. Пиша тези редове за Вас, затова пиша на български, въпреки че бих могъл и на английски, за да съм по-интересен сред англоговорящия свят, но той в случая не е важен. Важните сте Вие! Аз исках да вярвам в тази книга в продължение на около 10 години; бях привлечен към нея от силен интерес и много ярък сън и поради това не ми е безразлично какво пиша сега тук за Вас. В книгата има невероятни, умозамайващи и дори шокиращи твърдения, които в крайна сметка няма кой да потвърди или опровергае, остава всеки читател да намери мястото за тази информация в себе си. Книгата промени нещо в мен, аз израствах докато я четях, до един момент считах, че израстването ми е твърдо нагоре, чисто духовно, че така служа на Светли сили, докато съмненията около произхода и появата на тази книга, както и описаното вътре в нея, не се натрупаха достатъчно, за да започна да виждам онова, което дотогава само гледах. Подлагал съм книгата на проверка чрез лицензиран специалист по радиестезия, имащ зад гърба си неоспорими попадения в тази област, както при медицинска диагностика върху хора (в това число мен самия), така и върху машини, подземни води и прочее, запознат съм с тези факти от първа ръка като пряк участник в някои събития. При проверка върху достоверността на въпросната книга още през 90-те години на XX век установихме, че истинността е най-висока в първа и втора част на книгата (доколкото помня беше над 80%), после намаляваше в трета част (50-60%) и рязко спада в най-дългата и подробна четвърта част (20-30%). Тогава още не бях прочел цялата книга от 2097 страници, но действително когато достигнах четвърта част вниманието ми все по-често се противеше да се съсредоточи върху текста. Трудно четях, не можех да се концентрирам върху невероятно изтънчените (според мен дори излишни) подробности върху живота на Исус, описан там. Така и не дочетох тази четвърта част, усещах че това вече са пълни небивалици. А иначе чета предимно такава литература.

 


Нека видим как би изглеждал един хипотетичен и абсолютно неангажиращ относителен преглед на разпределението на достоверността в обема на книгата въз основа на споменатия по-горе проверовъчен експеримент (който все пак нищо не значи):

 

Част 1 : 1?354 стр. => 354 стр. х 85% = 300.9 – достоверни страници

Част 2 : 357?648 стр. => 291 стр. х 80% = 232.8 – достоверни страници

Част 3 : 651?1319 стр. => 668 стр. х 65% = 434.2 – достоверни страници

Част 4 : 1323?2097 стр. => 774 стр. х 30% = 232.2 – достоверни страници

 


Теглейки чертата, имаме 1200,1 достоверни страници / 2087 всичко страници x 100 = 57,5% относителна средна достоверност.

 


Трябва да се отбележи, че част от неистинностите се дължат на особености и трудности при превода на информацията от езика на нашата свръхвселена през няколко езикови междинни обработки докато стигнем до английския. Като дял това е по-малката част, според мен. Вероятно говорим за грешка от порядъка на около 5-10%. По-големите несъответствия обаче имат друг произход, отново според мен.

 


Едва след преглед на филма „11-11-11“, който нарочно или не направих точно на 11.11.2011 г., ми направи впечатление, че предполагаемият автор на цялата четвърта част, с изключение само на първата, 120-та глава, е все един и същ – Midwayer Commission (Комисия от Междинни създания). Тогава дали е случайно, че пробите за достоверност, които правихме повече от 10 години преди появата на този филм, колкото и относителни да бяха, показаха още тогава, че средно от всеки три страници от четвъртата част (Животът и учението на Исус) – две са с невярно съдържание? Дали наистина има някаква връзка между ниската достоверност в част 4 и нейните Автори, преценете Вие.

 


INTERNATIONAL BESTSELLER!?!

 

16

 

 

PART IV.
The Life and Teachings of Jesus

Paper . Title . Author

120. The Bestowal of Michael on Urantia . Mantutia Melchizedek

121. The Times of Michael’s Bestowal . Midwayer Commission

122. Birth and Infancy of Jesus . Midwayer Commission

123. The Early Childhood of Jesus . Midwayer Commission

124. The Later Childhood of Jesus . Midwayer Commission

125. Jesus at Jerusalem . Midwayer Commission

126. The Two Crucial Years . Midwayer Commission

127. The Adolescent Years . Midwayer Commission

128. Jesus’ Early Manhood . Midwayer Commission

129. The Later Adult Life of Jesus . Midwayer Commission

130. On the Way to Rome . Midwayer Commission

131. The World’s Religions . Midwayer Commission

132. The Sojourn at Rome . Midwayer Commission

133. The Return from Rome . Midwayer Commission

134. The Transition Years . Midwayer Commission

135. John the Baptist . Midwayer Commission

136. Baptism and the Forty Days . Midwayer Commission

137. Tarrying Time in Galilee . Midwayer Commission

138. Training the Kingdom’s Messengers . Midwayer Commission

139. The Twelve Apostles . Midwayer Commission

140. The Ordination of the Twelve . Midwayer Commission

141. Beginning the Public Work . Midwayer Commission

142. The Passover at Jerusalem . Midwayer Commission

143. Going Through Samaria . Midwayer Commission

144. At Gilboa and in the Decapolis . Midwayer Commission

145. Four Eventful Days at Capernaum . Midwayer Commission

146. First Preaching Tour of Galilee . Midwayer Commission

147. The Interlude Visit to Jerusalem . Midwayer Commission

148. Training Evangelists at Bethsaida . Midwayer Commission

149. The Second Preaching Tour . Midwayer Commission

150. The Third Preaching Tour . Midwayer Commission

151. Tarrying and Teaching by the Seaside . Midwayer Commission

152. Events Leading up to the Capernaum Crisis . Midwayer Commission

153. The Crisis at Capernaum . Midwayer Commission

154. Last Days at Capernaum . Midwayer Commission

155. Fleeing Through Northern Galilee . Midwayer Commission

156. The Sojourn at Tyre and Sidon . Midwayer Commission

157. At Caesarea-Philippi . Midwayer Commission

158. The Mount of Transfiguration . Midwayer Commission

159. The Decapolis Tour . Midwayer Commission

160. Rodan of Alexandria . Midwayer Commission

161. Further Discussions with Rodan . Midwayer Commission

162. At the Feast of Tabernacles . Midwayer Commission

163. Ordination of the Seventy at Magadan . Midwayer Commission

164. At the Feast of Dedication . Midwayer Commission

165. The Perean Mission Begins . Midwayer Commission

166. Last Visit to Northern Perea . Midwayer Commission

167. The Visit to Philadelphia . Midwayer Commission

168. The Resurrection of Lazarus . Midwayer Commission

169. Last Teaching at Pella . Midwayer Commission

170. The Kingdom of Heaven . Midwayer Commission

171. On the Way to Jerusalem . Midwayer Commission

172. Going into Jerusalem . Midwayer Commission

173. Monday in Jerusalem . Midwayer Commission

174. Tuesday Morning in the Temple . Midwayer Commission

175. The Last Temple Discourse . Midwayer Commission

176. Tuesday Evening on Mount Olivet . Midwayer Commission

177. Wednesday, the Rest Day . Midwayer Commission

178. Last Day at the Camp . Midwayer Commission

179. The Last Supper . Midwayer Commission

180. The Farewell Discourse . Midwayer Commission

181. Final Admonitions and Warnings . Midwayer Commission

182. In Gethsemane . Midwayer Commission

183. The Betrayal and Arrest of Jesus . Midwayer Commission

184. Before the Sanhedrin Court . Midwayer Commission

185. The Trial Before Pilate . Midwayer Commission

186. Just Before the Crucifixion . Midwayer Commission

187. The Crucifixion . Midwayer Commission

188. The Time of the Tomb . Midwayer Commission

189. The Resurrection . Midwayer Commission

190. Morontia Appearances of Jesus . Midwayer Commission

191. Appearances to the Apostles and Other Leaders . Midwayer Commission

192. Appearances in Galilee . Midwayer Commission

193. Final Appearances and Ascension . Midwayer Commission

194. Bestowal of the Spirit of Truth . Midwayer Commission

195. After Pentecost . Midwayer Commission

196. The Faith of Jesus . Midwayer Commission

 


Държа да отбележа, че книгата „Урантия“ се препокрива с Библията и я утвърждава в много отношения, за да няма разногласия в религиозен аспект, за да може да се приеме по-лесно и да замени Библията при една евентуална Нова религия, Петото Епохално Откровение за човечеството, както самата книга твърди за себе си. Тук е мястото да вметна, че Библията се счита за Четвърто Епохално Откровение за човечеството, тоест книгата „Урантия“ трябва да се предполага, че е приемникът на Библията, както и на вярващите в нея, плюс нововерците в Ню Ейдж, ченълингите и другата блуждаеща и неориентирана маса, която трябва да се използва в този експеримент, водещ към Края на Голямата Игра. Лично моето мнение е, че книгата „Урантия“ няма вибрациите за резонанс в България, тя е по-скоро протестантски ориентирана, отколкото православно. Затова и се появява в Западна протестанска страна, която не случайно е САЩ. Цитатите от Библията в книгата „Урантия“ пасват най-добре с протестантската версия, което също никак не е случайно.Книгата „Урантия“ вероятно скоро ще се появи на български език, за да Ви причисли към броя на нововерците, които на следващ етап да бъдат послушни за новата Вяра. Нека всеки реши сам за себе си. Не подминавайте тази книга, тя вероятно ще промени и Вас, но и не гледайте на нея като на Книгата, която ще Ви обясни всичко и която описва Истината. След направения преглед по-горе се оказва, че все пак в нея истините са повече от неистините, трябва само читателят да може да отсява. Според мен, може спокойно да четете първите две части, там ще научите неща, които поне аз не съм срещал никъде другаде. Като стигнете до трета част включете дългите светлини за мъгла, а за четвърта част включете аварийното осветление, там трябва да се внимава най-много. Задачата ми беше да проверя и да Ви осведомя, тъй като по-малко греши онзи, който е по-добре осведомен, както и поради това, че осведоменият човек е наполовина спасен. Аз съм минал по този път, той не се оказа асфалтирана магистрала, а терен с планински проходи и места с черни пътища и дори затънтени чукари, през които все пак може да се мине. До момента тази задача ми отне 14 години и само времето ще покаже дали съм на прав път. За мен тази книга имаше и има огромно значение за индивидуалното ми развитие. Тя си остава част от моя път, без нея аз не бих бил това, което съм и поради това тя е част от мен, остава и част от библиотеката ми НАРАВНО с всички останали книги, които човек среща през живота си. Мястото на тази книга е в библиотеката ми като поредната книга, а Истината е вътре във всички нас! Никоя книга няма да Ви даде пълна представа за Истината, още по-малко ако тя е обявена за „International Bestseller“ – най-безочливата реклама за подобна книга! Истинната информация обикновено не придобива такава популярност или направо остава в неведение.


Благодаря за Вниманието Ви, ако сте стигнали дотук!

 

 


Препратки по темата:

 

URANTIA FOUNDATION

http://www.urantia.org


THE URANTIA BOOK FELLOWSHIP

http://urantiabook.org


URANTIA ASSOCIATION INTERNATIONAL

http://urantia-uai.org


CONSPIRACY IN THE URANTIA MOVEMENT

http://www.machiventa.org/KingdomWithin/uragate/conspiracy.php


THE FRIENDS OF THE URANTIA REVELATION OFFICIAL WEBSITE

http://www.freeurantia.org


URANTIA CULT

http://creationists.org/cults-urantia.html


MY REVIEW OF MARTIN GARDNER'S BOOK, “URANTIA, THE GREAT CULT MYSTERY”

http://www.freeurantia.org/mgreview.htm


FROM ABRACADABRA TO ZOMBIES

http://www.skepdic.com/urantia.html


RELATED BIBLE REFERENCES

http://urantiabook.org/urantiabook/paramony/bible_refs_index.html


THE URANTIA CULT IS A SKULL & BONES SPIN-OFF - RESPONSE TO "NEW YORK CITY ACTIVIST"

http://alexconstantine.blogspot.com/search?q=urantia

 


 

Послеслов:


Докато подготвях този материал и справката с референции, изневиделица „случайно“ ме хакна компютърен вирус, не ми се беше случвало от много години. Първо събори Internet Explorer-a, малко след това Word-а, на който пишех и се стартира странен скенер на програма „Scan and Fix“ или нещо подобно, която аз никога не съм притежавал, нито съм имал инсталирана някога, нито бях чувал нещо за такъв продукт, на всичкото отгоре ми поиска и да си я купя, защото версията беше trial, тоест демо! Появи се прозорец който ми показа колко е зле моят компютър и как това чудо ще ми оправи всички грешки. Малко преди това да се случи изрева антивирусната програма, но вече имаше пробив, вероятно промъкнал се троянец в .tmp файл на някакво Java приложение от някоя от последните страници, в които се ровех тогава. Благодарение на опита, който вече имам, успях да се освободя без особени проблеми, а иначе това чудо ми блокира десктопа и достъпа до всичко друго. Това още повече ме наведе на мисълта, че този материал, който четете, трябва да види бял свят, системата се самозадейства и се опита да разруши черновата, вероятно защото в нея има някакъв Смисъл.

Несъмнено в интернет ще намерите много изписано за чудеса около тази книга, как хора попадат на нея по необясними и странни пътища, как на някой тя му изпадала в пустиня от самото небе и т.н и т.н... Вероятно повечето са истини, но това не означава, че трябва да се приема за чиста монета. В сериала „V“ също имаше показани чудеса, видяхме и кой стои зад всички тях и каква е неговата крайна цел.

 

 

20.11.2011 г. (отново симетрия)

NoOnE

 

 

 


Продължение от Н.:

 

(Когато NoOnE ми даде черновата на този текст, най-отгоре, с голям червен надпис имаше предупреждение отправено към читателя да се направи restorepoint, защото не е ясно как ще реагира компютъра ви на тази информация (провокиран от факта как реагира неговия, за което той вече сам разказа). Казах му, че ще премахна този надпис, защото станалото най-вероятно е било предназначено лично за него и за обикновения читател подобен зов би звучал излишно и дори превзето. Постигнахме съгласие по този въпрос и минаха около две седмици, в които аз нямах време да работя по материала.

Когато започнах моята част, напаснах нещата за близо ден и бях стигнал до етапа, който четете в момента. Реших да си почина малко и да посърфирам из интернет. Тогава се наложи да стана от компютъра за малко. Когато се върнах след броени минути продължих да разглеждам сайтовете, които следя, но не след дълго забелязах нещо странно. Долу на taskbar-а ми нямаше отворен word-документ, а не го бях затварял. Когато отворих наново документа в който пишех (файла все пак си стоеше в съответната директория) той си стоеше във вид на чернова и нищо от работата ми по него през деня не бе запазена. Файлът не беше crash-нал, нито бе спирал тока. Никой не бе пипал компютъра ми (няма и кой освен навярно някой от призраците на домашните любимци, които съм имал). Мистерията се засилваше и от факта, че когато по някаква причина стане внезапно затваряне на word, той си има автоматично recovery и може да бъде възстановен до определена степен. Такава опция този път изобщо нямаше. Възстановяването на даден word-документ е възможно понеже програмата прави константен автоматичен save на всеки 10 минути (каквато беше и моята настройка – впоследствие проверих) и на практика е технически невъзможно при цял ден работа – накрая текста ви да е бил 1 към 1 с началната ви точка. Това обаче бе факт и нито един от традиционните методи на възстановяване не помогна. Дори в Properties на файла пишеше, че той не е отварян от 2 дни! Липсваха и каквито и да е temporary-файлове, които обикновено са невидими, но правят backupна word-a. Нямаше никакъв известен на мен начин да възвърна текста, който бях създал, което трябва да призная – много ме обезсърчи. Изписал съм стотици текстове и нямам случай, който дори да се доближава до този. Губил съм фрагменти от текстове, но частично възстановяване, (обикновено, в по-голямата си част) – винаги е имало. Единственото техническо обяснение за тази мистерия бе някой да е затворил документа и при запитването дали промените искат да бъдат запазени, да бъде кликнато „не“, което е невъзможно, тъй като няма кой да го е сторил. Бях писал цял ден и ми хареса това, което се бе получило и да зачеркна всички тези прекарани часове (още повече, че по стечение на обстоятелствата ги бях прекарал в обстановка, в която не съм свикнал да работя, по този начин отнемайки от работоспособността ми) без да имам какъвто и да е избор – наистина ме разстрои. Това състояние ме държа около половин час, след което си казах, че тези номера няма да ми минат и това ме амбицира още повече, оставайки да пиша до 3 сутринта. За мое съжаление не успях да пресъздам текста по начина, както бе написан първоначално, защото това никога не се случва по план-програма и е винаги спонтанно, но затова пък стана по-дълъг, макар да мисля, че има и детайли, които съм пропуснал в новия формат и вече не мога да си спомня. За тези, които не са технически ориентирани (макар тук да говорим за елементарни знания за боравене с Office) просто ще кажа отново, че това, което се случи не би трябвало да е възможно да се случи и няма никакво рационално обяснение за него. След като вторият път написах всичко наново от нулата и правих последната си редакция, документа отново заби и се самозатвори (държа да отбележа, че това стана на два различни компютъра, което изключва софтуерен проблем), но този път имаше пълно възстановяване. Няма да спекулирам повече оттук нататък относно естеството на случките. И макар да реших въпреки всичко да не слагам големия червен надпис-предупреждение в началото на този текст, защото все още смятам, че това бе последния персонален вопъл на тази енергия, която отказваше да пусне и двама ни да ни задържи в своята примка – все пак надявам се да нямате проблеми докато сте чели горните разсъждения.)И така – прочетохте интересните опитности на един човек, който е бил вътре в нещата и сте направили своите изводи или пък сте останали безразлични, тъй като никога не сте чували за „11:11“ и „Урантия“ (на практика, ако това е така – считайте се за късметлии).


В самото начало обещах, че накрая ще добавя още една история, която лично за мен обедини всичко и ми даде метафоричен отговор на въпроса какъв е целия този възобновен шум около „Урантия“.


В споменатия по-горе период от две седмици (след като получих скелето на настоящия текст от NoOnE), в който се занимавах с други работи, получих писмо от редовен читател на сайта с прикачен файл. Преди да прегледам прикачения файл, видях че човека е решил по някаква причина да ми припомни най-първия мейл, с който първоначално се бе свързал с мен и който на практика даде началото на нашата кореспонденция (наброяваща вече стотици писма), в която си обменяме информация и наблюдения. За моя изненада, оказа се, че първото писмо бе във връзка със запитване относно... „Урантия“. Бях забравил този факт и припомнянето му искрено ме разсмя предвид това, че предстоеше да пиша именно за тази книга! Какво бе още по-голямото ми учудване, когато отворих прикачения файл!? Той представляваше ченълинг от 1992 г., свален от spiralata със заглавието „11:11 – Отваряне на космичната врата“ (ще ви излезе ако напишете „Солара“ (която дефакто се явява авторката) в търсачката на българските книги)! Ето че по пътя на синхроничността темата за „Урантия“ и „11:11“ се сляха в едно чрез човек, който няма никаква идея за какво ми предстои да пиша, още повече, че това ще е комплексен материал, който ще се опита да свърже именно тези два въпроса! (Впоследствие се оказа, че този човек е роден на 23.11., за което се пошегувах, че ако вземем 23 и го разглеждаме като час от денонощието, то той може да се сведе до 11 PM, което по магически начин отново дава 11.11. Всъщност човека помогна толкова много без дори да знае (и с някои други малки, но ключови елементи), че с NoOnE решихме да включим името му към авторството на тази статия. Това е Waterfall. На практика, ако не бяха те двамата, материал нямаше да има, тъй че смятам моята роля за минимална. Те дадоха импулса, а аз само свързах и допълних нещата, което бе лесно.)

Всичко това се случи в единственият подходящ момент, точно в паузата от две седмици (2/II/11), в която си бях задал менталния въпрос в каква посока да тръгне моето допълнение към материала на NoOnE и каква да бъде окончателната ми присъда за „Урантия“. Най-нелепото, е че на практика получих отговора чрез ченълинг – този от прикачения файл. Разбира се, трябваше на всяка цена да го прегледам, защото знаех, че според съдържанието му ще имам улики за цялата връзка между нещата и в крайна сметка – тяхната истинност. Това не бе трудна задача, предвид, че файла е нещо като брошура и се чете за 10 мин. Препоръчвам го на всеки който е любопитен и иска да се посмее от сърце :)


 

17

 

Режейки тази картинка изцяло по усет в Paint и поставяйки я в word-овия файл, естествения й размер, преди да я намаля, автоматично се оказа 11,11 см., както можете да видите сами. Както обясних в темата за ритуалите, когато един феномен като този е вече инжектиран в колективното несъзнателно, не е толкова трудно подсъзнателно да се прикачите към него и „невероятните синхроничности“ като горните да се случват в живота ви. Това не изисква никакво усилие, то просто се случва. Респективно, вие ще се въодушевите и ще закотвите тази вибрация в полето си, което е тяхната цел. Подобни синхроничности генерирани от Играта са по-често срещания вид и много хора се загубват в тях, пристрастявайки се към усещането, особено онези, които тепърва навлизат в света на окултното и нямат представа за механизмите на нещата. Когато човек започва да напредва може да види тези събития като това, което всъщност са, и да разпознава синхроничностите, които са директно от Висшия Аз и тези, като горната, които са просто програма водеща до imprint-ване на различни механични мисловни модели.

 

 


Следват няколко емблематични откъса от този ченълинг, които ми направиха впечатление. Тези пасажи са просто като учебник за програмиране и активиране и ще правя programming-тълкувание и коментари след всеки абзац, за да видите колко различно звучене придобива една информация, когато познавате истинското значение на думите, а не техния псевдо-езотеричен параван, който ню ейдж движението се опитва да постави пред истинската цел на тези ченъли. Удебеленият шрифт в цитатите (които са в курсив) е мой, за да обърнете внимание на конкретните думи:

 


Стр. 5:

ТУК НИЕ ВЪЗВЕСТЯВАМЕ СЛЕДВАЩАТА ГЛАВНА АКТИВИЗАЦИЯ НА ПЛАНЕТАТА, КОЯТО ЩЕ БЪДЕ НА 11 ЯНУАРИ 1992 Г. ТОВА Е ОТВАРЯНЕТО НА ВХОДА, ВОДЕЩ КЪМ ПЪТЯ НА 11:11.

 

Както виждате, активизации и активиране на програмирани хора за различни функции има откакто съществува и самата MK-ULTRA. Това винаги го е имало и ню ейдж движението винаги е играело основна роля в това.

 

Това е най-важната стъпка по Пътя на еволюцията, която някога сме правили върху планетата Земя! Тя възвестява завършването на спиралата, по която се движим от появата ни върху Земята. 11:11 отбелязва времето, когато на планетата Земя и на цялото човечество ще бъде дадена възможността да премине в нова спирала на съзнанието.

 

Всяко едно събитие за ню ейджа е „най-важното“. Последното такова бе миналия месец на 11-ти, а следващото ще е декември догодина. Обикновено това винаги е „възможност“ или „последна възможност“, „уникален шанс“ или „невероятно събитие от духовен характер“ и всеки път използваната терминология е подобна, за да ви направи съпричастни към „идващото“ и да ви загатне, че на всяка цена трябва да участвате, защото това е „веднъж в живота“.

 

 


Стр. 6:

Символът на 11:11 беше закодиран в нашата клетъчна памет много отдавна, още преди да слезем в материята за първи път. Той беше заложен в нас, във фибрите и ДНК на нашите същества – като част от предварителната подготовка за започване на цикъла от прераждания върху Земята. 11:11 е лежало в латентно състояние скрито вътре в нас още от онова далечно време, свързано с „часовников механизъм“ и приложени към него заповеди, скрепени с клеймо, които ще се отворят, когато 11:11 бъде напълно активизиран. То е спяло тихо, очаквайки момента, който е бил предварително избран и сега, с разпространението на тази информация, 11:11 най-накрая се активира.

 

Всичко е казано в толкова прав текст, че коментара ми е просто проформа. Интересно е, че те самите признават, че „11:11“ е предварително закодирана команда, която е направена от Империите още при разделянето на половете, точно както писах във „Вибрация-натрупване-контрол – „11“ и други психотронни пропаганди“! Не съм очаквал да видя това написано (и то още през 92-ра година), макар че може да го пише и в други ченълинги (не съм чел такива от поне 5-6 години). Казват, че този код е бил заложен в нас, което предполага външна намеса. Той е лежал в латентно състояние скрито вътре в нас, защото е предпрограмирано от генетичните учени на Империята това да се случи точно в Края на Играта (за да възпрепятства излизането на едновременно инкарниращите се Висши Аз от нея) и към него има приложени заповеди, които ще се отворят чрез часовников механизъм, когато времето за това настъпи и функцията трябва да бъде напълно активирана. „Команди в латентно състояние скрити вътре в нас“, „заповеди активиращи се чрез часовников механизъм“, „активация“ – интересен подбор на термини, които са безочлива препратка към SSS-програмирането от древни времена и наследилия го земен аналог в началото на ХХ век – MK-ULTRAи проект „Монарх“. Толкова е прозрачно, когато имаш правилната информация и спреш да живееш в пропагандирания измислен свят от „любов и светлина“ (който сам по себе си е дисоциация от реалния свят).

 

11:11 е нашият предварително закодиран знак, че нашето време на себеосъществяване е близо. Много от вас признават този символ като нещо, имащо огромно значение, но все пак не са наясно с неговото истинско значение. С появата на цифровите часовници преди много години присъствието на 11:11 започна да се чувства, често появявайки се върху циферблата в моменти на повишена съзнателност. За онези от вас, които винаги са знаели, че 11:11 е нещо особено, ние ви молим да заемете положението на водачи, защото вие държите важни частици от Ключа. И нека сега вашите запечатани заповеди биват отворени!

 

Отново имаме пропаганда, че когато виждаме повтарящите се единадесетки на циферблата сме в състояние на повишена съзнателност, за да ре-imprint-ваме това състояние на отвореност към mindcontrol-a. Имаме директно активиране казано в прав текст: „И нека сега вашите запечатани заповеди биват отворени!

Те призовават, че вие трябва да бъдете водачи, за да се почувствате специални и избрани (точния механизъм, който описвам във „Вибрация-натрупване-контрол“) и да пропагандирате по собствено желание (това е много ключово) mindcontrol-модела! Да събирате души.

 

 


Стр. 9:

За да се отвори тази врата е необходим един минимален брой от 144 000 активирани Звездородени, които да се обединят заедно в едно съзнателно световно Единство на 11 януари 1992 г.

 

Тези, които са чели ченълинги знаят, че почти навсякъде се говори за бройка от 144 000 души, които трябва да бъдат активирани, за да настъпи световна промяна. Едно време беше така и съм сигурен, че до ден днешен с тази цифра продължава да се спекулира. Всъщност, ако сте чели достатъчно ще знаете, че 144 000 произлиза от библията и това е просто нов, модерен прочит и продължение на възгледите и философията на Тъмната страна (от която библията е част) за това как би трябвало да се случат нещата. Не съм се интересувал защо точно тази бройка е толкова важна за тях, но предполагам, че са изчислили, че група от 144 000 програмирани роби, които силно вярват в дадена кауза (защото са програмирани) и имат ясно заложени задачи би била критична за осъществяването на НСР. Те със сигурност вече имат много повече от 144 000, въпросът е явно, че се чака точния момент за това.

 

Датата може да бъде записана и по следния начин: 11.1.1992 г. Обърнете внимание, че тя съдържа 11:11 в общото записване на 1111992. Събрани заедно цифрите дават 33, което е висшето вибрационно число на Вселенската Служба: 1 + 11 + 21 = 33.

 

Както го имат и датите 11.11.1993 г., 11.11.1994-та и всички от серията. Що за тъп аргумент? Добре че през 12 век в Средновековието не е имало ню ейдж движение, защото иначе датата 11.11.1111 г. щеше да бъде издигната в култ и нямаше да можем да изчистим планетата от листовките им!

 

 


Стр. 11 (this must be it! :P):

Вълните, идещи от Отвъдното, ще бъдат възприети от онези, които останат в състояние на „отворена чувствителност“, т.е. с „отворени“ сетива. Невидимото ще стане видимо. Всички ще бъдат дълбоко разтърсени и обновени от това преживяване, което извънредно много ще усили процеса на преобразяване (метаморфоза), необходимо за нашето общо издигане.

 

Онези, които останат в състояние на отворена чувствителност“ и „отворени сетива“ – разбирайте – „онези, които ще останат отворени към програмиране и готови за активация“.

Невидимото ще стане видимо“ и „всички ще бъдат дълбоко разтърсени и обновени“ от случилото се. Все същата и същата песен на нов глас от години. При всяко ню ейдж-събитие имаме „отваряне на сетивата“, „преобразяване“, „издигане“ и никога нищо от това не се случва. ЗАЩОТО ТОВА СА САМО МАНТРИ ЗА ПРИВЛИЧАНЕ НА ДУШИ, ДОКАТО ВСЪЩНОСТ СТАВА ДУМА ЗА MINDCONTROL-ТЕРМИНОЛОГИЯ, КОЯТО НЯМА НИЩО ОБЩО С ТОВА, КОЕТО СИ МИСЛИТЕ! И когато дойде времето за обясненията, след като за пореден път нищо не се случва, получаваме жалки оправдания от сорта на това, че никога не е ставало дума за физическо възнесение или, че това е било просто етап от дълъг процес и т.н. – неща които иначе са в брошурата и да кажеш впоследствие обратното те прави жалък.

 

 


Стр. 12:

Съзвездието Орион е от огромно значение, когато със свещен трепет се стремим да си спомним всичко, тъй като това съзвездие е основният стълб на двойствеността в тази Вселена на измерения. Трите звезди в пояса на Орион, които ние наричаме „ЕЛ-АН-РА“ (Минтака, ал Нилан, ал Нитак в астрономията), са главните контролни пунктове или ключове, които поддържат нашата Вселена в това положение. Когато на 11:11 преминаваме през Входа, ние ще пътуваме посредством централната звезда от пояса на Орион – Окото на АН.

 

Съзвездието Орион било от голямо значение... Без майтап пичове?...

Чак със „свещен трепет“ не се стремим към него, но все пак знаем, че има някаква роля в историята ни :))

МНОГО любопитно е споменаването на „Окото на АН“.

Както знаете от „Документите Тера“ термина „AN“ означава „небеса“ или „открит космос“. Освен това названието на небесата винаги съвпада с названието на настоящия Господар на Империята ASA-ARR, който по времето, за което Робърт Морнинг Скай говори в книгата си е АН-У, а към настоящия момент не е ясно кой е... Още по-интересно е (както със сигурност си спомняте), че големия боен кораб на Империята Сириус е наричан „Окото“ и „Звездата на Смъртта“ от „Междузвездни войни“ много прилича на него (навярно копирайки този първообраз). Т.е., ако можем да взимаме насериозно този ченълинг, имаме споменаване на „Окото“ на настоящия „AN“ (лидер) на Империята ASA-ARR (където хората ще бъдат транспортирани?), което за мен е доста интересно и само доказва, че в ченълингите има много дезинформация омесена с истинска информация, което прави задачата по подреждането на картината в една използваема система почти невъзможна задача.


На следващата, 13-та страница пък, имаме много интересен символ, който според Солара е свързан с Орион и навярно трябва да се визуализира (в текста не става ясно), за да се изгради някаква хипотетична „зона на сливането“ вътре в нас, което на теория трябва да улесни възнесението. Ето и самия символ:

 

19

 

Само на мен ли ми се струва или това е много подобно на масонския пергел и линеал?

 

20.1

 

Липсва му само „G“-то :)

 

21 22

Открий разликите :)

 Въобще няма да се учудя ако символа наистина е орионски по произход, както са и повечето символи на тайните общества (като например хексаграмата).

И понеже заговорих за масонството – не е ли твърде очевидно логото на Солара като цяло?


 

17 8


Логото с пирамидата, като долната точка играе ролята на разделител между върха на пирамидата и нейната основа. Точката извън нея пък е всевиждащото око. „11“-ките пък стилизирано формират двете колони Яхин и Воаз, които стоят около пирамидата

 17 dollar-bill


Емблемата на Солара е и точна аналогия на пирамидата в кръга от еднодоларовата банкнота, която съответно е заобиколена от четири единици, точно както логото на ченълинга – още една алюзия за това, защо „11:11“ е толкова символично за тях. Тази комбинация може да се счита за символ на самия НСР.

 

 


Но да продължим нататък...

 

 


Стр. 14:

 

Ние получаваме сведения от всички части на САЩ, че числата 11:11 се появяват в най-неочаквани моменти по време на редовни телевизионни предавания. Това е още един знак за пълното активизиране на 11:11.

 

Когато се сетите кой държи медията, ще се досетите как появяването на „11:11“ става възможно в „най-неочаквани моменти“ и защо. И естествено, че „това е още един знак за пълното активизиране на 11:11“ – точно по такива методи се случва активацията. Както съм казвал десетки пъти – те ви го казват в прав текст, защото са задължени – просто трябва да четете между редовете.

 Стр. 15:

 

Попитайте кое е вашето Ангелско или Звездно име и щом го получите – използвайте го. Тези имена са знаци-символи, които помагат в нашия процес на преобразуване, стопявайки старата триизмерна структура, съществуваща вътре в нашите същества и свързвайки ни с Новото. Те са едни от най-мощните средства, с които разполагаме днес. Вашето Ангелско име е вашето истинско име, вашият личен резонанс, онази уникална вибрация на вашия лъч, който иде от звездата на Единия. То разчиства и улеснява Пътя ви към Дома.

 

Под „вашето ангелско/звездно име“, не се има нищо друго предвид освен алтернативните заложени самоличности във фрагментираната матрица. Както казах, много от програмираните самоличности (или пазителите на тези самоличности – зависи от програматора) са с имена на ангели или ню ейдж „възнесени учители“. Да го „търсите“ и „използвате“, означава да поискате отново своето собствено програмиране и да го ре-imprint-нете в матрицата си. От което следва „преобразуване“, защото превключвате в друга самоличност.

Вашето Ангелско име е вашето истинско име, вашият личен резонанс, онази уникална вибрация на вашия лъч, който иде от звездата на Единия. То разчиства и улеснява Пътя ви към Дома.“ – послания:


- твоето истинско име е това, което са ти казали, че е, ти си роб; ре-imprint.

- то е твоя личен резонанс, защото изричането му + определена комбинация от шифри активира тази самоличност в теб.

- то те връща „у дома“ – в дисоциирания ти изкуствено изграден от програматора свят.

 Стр. 16:

Започнете да разпространявате по цялата планета лепенки, тениски, фланелки и други с надпис 11:11 така че те да действат като спусъков механизъм, който напълно да заработи в масовото съзнание.

 

Навярно най-нелепия и очевиден от всички призиви. Апел за масово imprint-ване на пропагандата в колективното несъзнателно. Имаме директна употреба на термина „спусъков механизъм“ (убеден съм, че използвания термин в оригинала (с който не разполагам) е „trigger“), който трябва да бъде активиран и да заработи в масовото подсъзнание. Какво повече от това?...


Отвъд всичкия mindcontrol, който надявам се стана повече от очевиден, има нещо много по-прозрачно, за което всеки трябва да си даде сметка.

Целият ню ейдж е една машина за пропаганда, която дори не се опитва да променя своята история. Както виждате, това е ченълинг от 1992 г., което на практика го прави 20 годишен! За 20 години те продължават да ползват една и съща история, с едни и същи думи и хората продължават да вярват на тези глупости и нещо повече – последователите стават все повече. Нека после някой да ми каже, че това не е mindcontrolв чистата му форма! Кой разумен човек, след всичките лъжи и измислици избълвани от този вид литература ще продължи да вярва в тях? Ето една хронология на събитията въртящи се около активиращия спусък „11:11“ и Солара, която е направена под формата на 11 порти, т.е. 11 събития, които трябва да се случат (няма нужда от превод):

 


1

THE FIRST GATE OF THE 11:11

Healing our Hearts

January 11-12, 1992

Master Cylinders at the Great Pyramids in Egypt & Queenstown, New Zealand

 

2

THE SECOND GATE OF THE 11:11

And the two shall become One

June 5, 1993

Master Cylinder in Pululahua Crater, Ecuador

 

3

THE THIRD GATE OF THE 11:11

Expansion into One Being

1st Activation: May 17, 1997

Master Cylinder at Lake Zavr?nica near Bled, Slovenija

2nd Activation: August 17, 1997

Master Cylinder near Eureka, Montana, USA

3rd Activation: October 12, 1997

Master Cylinder in Glasshouse Mountains, Queensland, Australia

 

4

THE FOURTH GATE OF THE 11:11

Reconfiguring our Evolutionary Labyrinth

August 11, 1999

Master Cylinder in Tetiaroa, Tahiti

 

5

THE FIFTH GATE OF THE 11:11

Personal Freedom

October 19, 2002

Master Cylinder in Wood Valley, K'au, Big Island, Hawaii

 

6

THE MIDWAY POINT OF THE 11:11 DOORWAY

THE SIXTH GATE OF THE 11:11

One Earth - One Being

May 29, 2004

Master Cylinder in Dingle Peninsula, County Cork, Ireland

 

7

THE SEVENTH GATE OF THE 11:11

Seeing the Unseen

October 30-31, 2004

Master Cylinder in Udaipur, Rajasthan, India

 

8

THE EIGHTH GATE OF THE 11:11 - Part One

Awakening the Lotus Heart - Entering the Lotus World

February 11, 2007

Master Cylinder in Mallorca, Spain

 

THE EIGHTH GATE OF THE 11:11 - Part Two

True Love to the Core

June 5, 2009

Master Cylinder at Lake Titicaca, Peru - Bolivia

 

9

THE NINTH GATE OF THE 11:11

One Being in Action: The Emergence of the True Ones

October 25, 2010

Master Cylinder in Bali, Indonesia

 

10

THE TENTH GATE OF THE 11:11

Living True Lives as True Ones

September 11, 2011

Master Cylinder in Chiapas, Mexico

 

11

THE ELEVENTH GATE ACTIVATION OF THE 11:11

Date and Location to be announced.

THE DOORWAY OF THE 11:11

 Единадесетото събитие още не се е състояло и ще е през заветната 2012 г.

Мотото на всичко това е, че „Порталът на 11:11 се отваря веднъж и се затваря веднъж и само Един може да премине.“ Развива се тезата, че този Един е нашето обединено колективно съзнание. Във всичко това прозира извънземната и толкова популярна ню ейдж идея „всички да бъде Едно“. Това разбира се е много красиво като замисъл и на много високо равнище, ние сме Едно, но не по начина, по който се пропагандира в тези учения. В земната Игра нещата стоят по много различен начин и завръщането към „едното“, тук е завръщането към кошерното съзнание на последователния, извънземен път, което противоречи на едновременния път, който сме избрали доброволно. Това е тънкия момент.

И така, виждате, че 20 години след първото събитие, на 11-11-11 пропагандата беше абсолютно същата и нещата стават все по-зле и по-зле – нищо не се променя. Напротив – света се скапва все повече. Защо тогава продължавате да отдавате силата си на това, защо? Знам, че повечето хора имат нужда да вярват в нещо хубаво. Вие сте нещо хубаво. Повярвайте в себе си и спрете да търсите дати, гурута и несъществуващи същества, които да ви спасят. Гледайте навътре.

 


След като всичко, което бях написал, се самоизтри по мистериозен начин, ми трябваше известно време да се посъвзема и да събера сили да започна отново. Гледах празно към екрана, когато погледа ми попадна на изпечатаното копие на горекоментирания ченълинг (който бях оставил отляво (тъмно/ин) на компютъра), когато фокуса ми се задържа върху корицата. Понеже печата на изпринтените листове бе черно-бял, това ме наведе на 2 много важни заключения, първото от което осъзнах малко преди да заспя в леглото и се разви като теза в съня ми, след като вече заспах. То се отнасяше за естеството на 11:11 и защо е подбрано точно то.

11:11 е толкова важен за тях, защото отразява дуалността по магически начин. Първо, самото число, както вече бе казано многократно, може да бъде церемониално заместено или с „2“, или с „II“, което автоматично означава, че то е символичен синоним на принципа на дуалността, изразен от черно-белият мозаичен под.


 

23.01

 


Точно затова е толкова ключово да е „11“ и да е повторено 2 пъти. „13:13“ няма да има същия ефект на архетипно ниво за подсъзнанието, както няма да има ефект и друга комбинация като например „14:27“.

Освен, че самото „11“ е символ на дуалността, ние го имаме дублирано, което чисто пространствено ясно обособява лява и дясна страна. Лявата е женското, тъмно начало, дясната – светлото, мъжко.


 

23.002

 


За тези, които още не са разбрали накъде бия, казвам, че 11:11 само по себе си е метод за дисоциация и е заменяемо с черно-белия модел, без да имаме цветово изразяване. Смисловото, символното и архетипното му значение е същото. Това е пример как една идея може да бъде отразена по множество начини – чрез символ, картина, анаграма или нещо друго. Комбинацията „11:11“ може да бъде ползвана като метод за физическа и ментална фрагментация. Това издига mindcontrol-а на тази пропаганда на изцяло ново ниво и се оказва, че тя не е просто активиращ спусък закодиран в клетъчната памет, а средство за създаване на програмиране. Това общо взето видях и в съня си.

 

Вторият извод (който чисто хронологично ме осени първи) от наблюдаването на корицата ме удари право в главата и се учудих на себе си, че не съм го видял веднага.

Тъй като вече бе късно през нощта и светлината идваше единствено от монитора и изпринтените листове бяха черно-бели (което създаде допълнителен контраст), успях да видя логото на книгата по съвсем различен начин отколкото бих могъл да забележа в оригиналния pdf, където емблемата е розово-лилава.


Видях, че логото съдържа стилизирани 3 кръга (придружено от 11-ките), като за третия се иска малко по-абстрактно мислене, за да бъде причислен като кръг, защото всъщност е точка (говоря за горната точка от двоеточието, което разделя двете 11-ки, а долната остава като означението на датата – 11.11). Защо това е важно?

Ами просто защото логото на Фондация „Урантия“ е 3 концентрични кръга!

 

17

23.0 23

 


Има и нещо друго. Мислете за синьото лого като триизмерно, а не двуизмерно изражение на идея. При това положение, може ясно да се види как то представлява тунел, който се отдалечава в перспектива. Тези, които са гледали „Stargate“ знаят, че говорим за същия ефект преминавайки през междупространствения портал.


 


Free Joomla Extensions

 Предвид този факт, не е ли любопитно, че цялата пропаганда около „11:11“ винаги минава под знака за „преминаване през портал“? Това е още един много важен пункт, по който двете явления („11:11“ и „Урантия“) резонират едно с друго.

Самата идея може да претърпи още една крачка еволюция ако мислим метафорично за този символ като мишена (приличайки на табло за дартс), т.е. като цел, която трябва да бъде постигната или като символ в движение, който формира спирала по движение из портала (отново, както в „Stargate“):


 

24

 


Както несъмнено сте забелязали, това е много известен символ, ползван невинно в множество анимации, когато героя бива хипнотизиран от нещо/някого. Обикновено той се появява в очите.

 

25

 

Вече можете сами да си обясните защо тази спирала е черно-бяла – защото това осигурява достъп до съзнанието, което е изградено на този архетипен принцип, който е обособил цялото физическо измерение (както съм обяснил в темата за мозаичните подове). Навиването като тирбушон, което сякаш пробива път към вас, усилва многократно този ефект и ако се взирате продължително във въртеливото движение на тази спирала ще усетите замайване. Човек е особено податлив на imprint-ване след взирането в такава черно-бяла спирала, така че можете да обърнете внимание когато в някой филм се появи подобно нещо, кой ще бъде следващия кадър/идея, която се опитват да пуснат в подсъзнанието ви, защото тя е тази, която директно ще се забие там.

Черно-бялата спирала е много свързана с портала като концепция и цялото „11:11“, защото както обясних, то бива аналог на дуалността. Точно в тази връзка самата пропаганда за „11:11“ не минава без идеята за „портала“ и „възнесението“ и двете могат да бъдат изразени именно, чрез черно-бялата движеща се спирала – тя съдържа архетипно и двете идеи – „11:11“ (фрагментация) и портал (imprint).


 

timetunnel


Кадър от сериала „The Time Tunnel“ от 1966 г., който е един от прототипите на проекта Монтоук

 Всичко това насочи изследването ни към една изцяло нова посока на мислене.

След като стана ясно, че „11:11“ е нещо повече от случайно подбрана комбинация и има много висок окултно-архетипен резонанс, на NoOnE му хрумна да провери как би изглеждало „11:11“ в различните бройни системи.

Както знаем, придобилата гражданственост бройна система, на която сме обучавани всички ние от първи клас в училищата, а някои дори и преди да тръгнем на училище, е десетичната. Това означава, че основата на бройната система, с която сме свикнали, е „10“. При тази десетична бройна система всяко число се образува от сбор на няколко числа, представляващи определено т.нар. „тегло“ и съответен множител към него. Например 359 в десетична бройна система се получава ето така:


 

3x102 + 5x101+ 9x100 = 3x100 + 5x10 + 9x1 = 300 +50 + 9 = 359

 


В случая 3, 5 и 9 са коефициенти, или множители, към съответните тегла (102, 101, 100), представляващи поредните степени на числото 10, основата на бройната система.

 


Тук ще поясня за читателите, които не са навътре с математиката, че всяко число (освен 0), повдигнато на нулева степен, е равно на 1, или 100 = 1.

 


Сега нека видим какво се получава, когато основата на бройната система се промени и вече не е 10. За повечето от нас започват странни и дори неразбираеми аритметики, тъй като не сме свикнали с тях. Но принципът е същия като при десетичната бройна система. При основа на бройната система равна на 2 (за улеснение ще означавам основата с цифра в скоби след числото, при основа 2: (2)), числото 359 би изглеждало така:


 

1x28 + 0x27 + 1x26 + 1x25 + 0x24 + 0x23 + 1x22 + 1x21 + 1x20 = 101100111(2)

 


В десетично изражение горният ред изглежда така:


 

(256+64+32+4+2+1)(10) = 359(10)

 


По такъв начин двете числа 359(10) и 101100111(2) са равни, но само при условие, че първото е в десетична бройна система, а второто в двоична.


Повече информация относно бройните системи можете да откриете тук.

 


Без да изпадаме в излишни подробности ето как изглежда символът на настоящия материал „11:11“(10) в различните бройни системи:

 


Двоична бройна система (основа 2, коефициенти 0 и 1) => 1011:1011

Троична бройна система (основа 3, коефициенти 0, 1 и 2) => 102:102

Четвъртична бройна система (основа 4, коефициенти 0, 1, 2 и 3) => 23:23

Петична бройна система (основа 5, коефициенти 0, 1, 2, 3 и 4) => 21:21

Шестична бройна система (основа 6, коефициенти 0, 1, 2, 3, 4 и 5) => 15:15

Седмична бройна система (основа 7, коефициенти 0, 1, 2, 3, 4, 5 и 6) => 14:14

Осмична бройна система (основа 8, коефициенти 0, 1, 2, 3, 4, 5, 6 и 7) => 13:13

Деветична бройна система (основа 9, коефициенти 0, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 и 8) => 12:12

Десетична бройна система (основа 10, коефициенти 0, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 и 9) => 11:11

Единадесетична бройна система (основа 11, коефициенти 0, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 и A) => A:A

Дванадесетична бройна система (основа 12, коефициенти 0, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, A и B) => B:B

 


Дотук не виждаме някаква повтаряща се закономерност, което потвърждава хипотезата ми, че „11:11“ не трябва да се приема за десетично представен символ, затова подминаваме и продължаваме нататък. Сега да видим как изглежда „11:11“(2) при различните бройни системи, с основа последователно 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 и 12:

 


Троична бройна система (основа 3, коефициенти 0, 1 и 2) => 10:10

Четвъртична бройна система (основа 4, коефициенти 0, 1, 2 и 3) => 3:3

Петична бройна система (основа 5, коефициенти 0, 1, 2, 3 и 4) => 3:3

Шестична бройна система (основа 6, коефициенти 0, 1, 2, 3, 4 и 5) => 3:3

Седмична бройна система (основа 7, коефициенти 0, 1, 2, 3, 4, 5 и 6) => 3:3

Осмична бройна система (основа 8, коефициенти 0, 1, 2, 3, 4, 5, 6 и 7) => 3:3

Деветична бройна система (основа 9, коефициенти 0, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 и 8) => 3:3

Десетична бройна система (основа 10, коефициенти 0, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 и 9) => 3:3

Единадесетична бройна система (основа 11, коефициенти 0, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 и A) => 3:3

Дванадесетична бройна система (основа 12, коефициенти 0, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, A и B) => 3:3

 


Оттук веднага се вижда, че „11:11“(2) има едно и също цифрово изражение във всички бройни системи, имащи основа по-голяма от 3 (основа 4, включително, и нагоре до безкрайност).

Преди да продължа нататък искам да поясня, че двоичната бройна система е избрана за приложение в цифровата техника, която вече добре познаваме от бита си (електронни часовници, мобилни телефони, радио и телевизионни приемници и др.), поради това, че експериментално е установена нейната най-добра шумоустойчивост, тоест ако трябва да се предава сигнал по съобщителен канал, най-малко грешки в преноса на информацията има, ако възможните нива на сигнала са колкото се може по-малко и това се постига именно при двоичната бройна система, където възможните нива са само две: ниско (няма напрежение, или „0“) и високо (има напрежение, или „1“). С други думи, от всички възможни бройни системи двоичната е най-устойчива на смущения и грешки при декодиране в приемната страна и най-вярно пренася информацията. Единична бройна система не съществува по простата причина, че „1“ на каквато и степен да се повдига, е все равно на „1“ и не може да имаме различни тегла.

Тук мога да направя едно единствено предположение: „11:11“, ако се разглежда не в добре познатата ни десетична бройна система, а в двоичната, следва да се възприема като еквивалентното си десетично изражение и това изражение има най-висока степен на вярност на информацията:


 

11:11(2) = 3:3(N>3)

 


В горния израз „N“ e всяко цяло число.

С други думи, най-много информация можем да извлечем от „11:11“, ако приемем, че то е в двоична бройна система, чиито еквивалент в десетичната е „3:3“.

 


Първо предположение:

 

„11:11“ е код за активиране на достъп до светове/измерения/реалности по-високи от 3-та степен (3D, трета плътност). Разглеждано в аспект на измеренията, това би могло да е един вид импулс за преход към нива, по-високи от 3-тото. Това може да означава както подтик към нас за по-висок преход, така и послание към по-висшите сфери да се свържат с нас. Така може да се види вече, как „11:11“ е своеобразен ключ, или код, дори портал (gateway) между измеренията. Ако направим аналогия между основата на бройната система и броя на измеренията в даден свят, то „11:11“ е активатор и транслатор между 3D и всички възможни по-висши измерения. Тоест имаме многовариантна задача с безброй много решения, а не само едно единствено. И точно затова нас ни обработват да изберем именно удобния вариант за онези, които са запознати с това, което се случва или предстои да се случи с всички нас. А в действителност ние имаме пред себе си ВСИЧКИТЕ БЕЗБРОЙ МНОГО ВАРИАНТИ ВЪВ ВСЕЛЕНАТА!!!

Само от мнозинството зависи кой вариант ще бъде предпочетен от колективното съзнание на човечеството при евентуален колективен квантов скок, така че бъдете готови и много внимавайте какво си пожелавате, защото Вашето желание е послание към колективното съзнание на планетата, което от своя страна ще изпрати заявката за превключващ импулс от страна на Вселената, а тя не знае нищо друго, освен да отреагира по адекватния начин.

 


Второ предположение:

 

„11:11“(2)= „3:3“(10) – което дава нова перспектива на 33-та степен масонство, висшата степен на посвещение (за пред публиката) и ново значение на числото „3“ и т.н. – тези, които няма да се развиват подробно сега, защото в момента има нещо друго много любопитно, което ни касае в по-голяма степен.

Нека разгледаме символа на двоеточието между двете единадесетки – „:“. Някой замислял ли се е някога какво значи то?

 


Ако го приемем за логичния знак за деление (защо не?), освен всичко останало, се получава деление на две еднакви числа при което резултата винаги е 1 независимо в коя бройна система сме.

По окултному, това може да значи и програма за ЛИПСА на промяна, тоест ако приемем примера с 3:3, това може да значи че от трета плътност няма да се мърда и има постоянно imprint-ване на „стойте си тук, не ходете никъде другаде“. Това вече е много интересно, защото съвпада на 100% с идеята на извънземния разум – да ни държи тук, без значение в коя полярност сме („тук“ е абстрактно понятие, тъй като полярното съзнание е вид състояние и то не е задължително да бъде в трета плътност – става дума за запазване на много конкретен мисловен модел)! По този начин „11:11“ се превръща в една мантра за ре-imprint-ване на идеята за полярността, която да държи Висшите Аз в трета плътност – един от опитите на Полярностите изкуствено да продължат Играта на Земята. Когато всичко това се насложи накуп се получава програма с възможно най-високата устойчивост против изкривяване на информацията – тоест почти 100% гаранция за програмиране, ако е в двоичен код, отнасяща се до вероятната промяна на състоянието на нещо, което в основата си има цифрата 3 (приемаме го за 3D). По този начин се залага да няма промяна в това състояние. Не съм сигурен дали разбирате колко важно откритие е това. Това означава постоянно закотвяне и утвърждаване на точно тази реалност и това се извършва чрез технологията – най-големия подарък на извънземните за земните правителства! Ето това е 11:11 в една от формите му. Това е абсолютен пример за окултно обособяване и невероятно лукаво приложение на взаимодействието между технологията и магията – същността поради която започнах да пиша поредицата от статии „Вибрация-натрупване-контрол“. Чрез „11:11“ и технологията имаме константно закотвяне към 3Dв опит Играта да бъде продължена и постоянно фрагментиране, което насочва вниманието единствено към проблемите на физическото съзнание, непозволяващо на Духа да вземе контрол.

Всичките варианти на тази тема са такива. Дали е „11:11“ или „11/11“ („/“, както знаете е отново графичен знак за делене) или „11-11“ – първите две математически правят 1, а последното е 0.

Запитайте се, защото най-често срещаната комбинация („11:11“) е взета точно от електронния часовник, който работи точно с двоична система в механизма си.

Всичко това ни каза, че има логика да търсим един от корените на нещата в двоичния смисъл, което прави 3 в десетичната система и да се гледа на единадесетките като на тройки. Навярно това ще бъде развито допълнително в бъдеще.

Покрай всичко това имаше и една друга интересна история, която беше лично потвърждение за NoOnE, че е на прав път в тълкуванието си на двоичния смисъл на „11:11“. Прилагам я така, както ми я описа, след което продължаваме нататък:

 


След като беше нахвърлена основата на настоящия материал реших да прегледам и другите две филмови продукции на тема „11:11“, за да проверя дали няма какво да се добави по темата, преди материалът все още да е видял бял свят. Тези филми са доста слаби и не заслужават специално внимание. Покрай прегледа на единия от тях обаче, се случи нещо интересно. Същия ден купих няколко пакета Chio чипс, на който имаше реклама, че може да спечелиш левови банкноти. Подобни шансове досега не съм имал, а и честно казано не вярвах, че такива банкноти наистина се слагат. Докато гледах въпросния филм отворих единия пакет и задъвках невероятно неприятен на вкус и като качество чипс, което на фона на тъпия филм май се оказа по-малкото зло. Гледайки в притъмнялата стая в един момент напипах в пакета едно талонче обвито в целофан, каквито досега съм вадил доста пъти, и за пореден път приех, че това е проиграния ми шанс с кинтите. Оставих го настрана и продължих да си губя времето с филма и да троша нерви с него. Когато филма приключи и светнах осветлението забелязах, че талончето е доста по-шарено от обикновеното, после се загледах и ми заприлича на нещо познато – оказа се сгъната на три чисто нова банкнота от два лева! Бинго – ударих джакпота, рекох си аз без особено да се впечатля. Е, какво пък, крайно време беше. Но след няколко часа, когато информацията за случилото се постъпи в централния ми процесор, с голяма изненада установих, че всъщност докато течеше поредния филм на тема „11:11“ на мен ми се даде пореден знак, в случая под формата на двулевка, че числото „2“ е печелившо в моя случай, тоест версията за декодиране на числото „11“ в двоична бройна система заслужава внимание. Тук е мястото да подчертая, че това е първия път в живота ми, когато спечелвам банкнота от подобна несериозна заигравка като тази с чипса на Chio.

 


По повод комбинирането на магията с технология и тримата се чувстваме подтикнати да добавим още няколко реда по повод едно друго откритие, което настоящия материал генерира. А именно – най-старата извънземна технология позната и достъпна за всички хора – Великата пирамида в Египет (която в момента хич не е достъпна по „политически“ причини свързани пряко с румънската връзка и събитията описани в третата книга на Раду Чинамар) и нейната енергийна връзка с Орион. Всичко това е много свързано с феномена, който изследваме, защото (за тези, които са чели внимателно), първата активация на Солара за „11:11“, както несъмнено е станало ясно на хората отворили самия ченълинг от spiralata, се е провел на 11 януари 1992 г. на платото Гиза (копирам пак данните за събитието, които вече поместих по-горе).


 

1

THE FIRST GATE OF THE 11:11

Healing our Hearts

January 11-12, 1992

Master Cylinders at the Great Pyramids in Egypt & Queenstown, New Zealand

 


Както разбрахте, пропагандата около това движение е силно свързана със съзвездието Орион, тъй като то е портата-средство за тяхното „възнесение“. Това доведе до навързването на няколко други неща.

 


(Преди това намирам за важно да кажа, че обсъждам Солара просто защото тя попадна при мен по пътя на синхроничността. Нямам нищо против това движение, макар да прозирам истинската му функция и аз не се опитвам да настройвам никого срещу него! Нека всеки следва своя път и ако това е Солара – да бъде Солара. Посочвам единствено това, което ние видяхме в процеса на изследването, което е субективно. Сигурен съм, че има много по-известни ню ейдж групи от тук обсъжданата, които имат много сходна пропаганда. Всичко, което четете тук може спокойно да бъде отнесено и към тях. Тези движения имат един същ гръб – Полярностите.)

 


Твърде честото споменаване на 11 във връзка с пирамидите и Орион ни накара да се замислим в друга посока. Езотеричният смисъл и взаимовръзка между числото 11 и пирамидата може да се разкрие от гледна точка на алгебрата. Двете понятия веднага ни отвеждат към триъгълника на Паскал, който се образува от две поредици от единици, съставляващи двете му рамена, а всеки следващ ред се формира като сбор от числата над него.


 

p1

 


Триъгълникът на Паскал крие в себе си и числата на Фибоначи, изведени по диагонал:


 

fibonachiВ монографията си от 1611 г. Йохан Кеплер прави забележително умозаключение. Той нарича поредицата от числа „саморазвиваща се серия“ и открива значимостта й при репликацията. Освен това Кеплер доказва взаимосвързаността на числата на Фибоначи – 1-1-2-3-5-8-13-21-34... – със Златното сечение, като забелязва, че частното на две съседни числа от редицата дава число, доближаващо се все повече до Фи – 1.61803399. Така Кеплер доказва аналогията между числата на Фибоначи и самовъзпроизвеждането. Езотерично погледнато, това е фундаментален постулат, в основата на който стои самовъзпроизвелата се единица, Началото на всичко, която свързана със себе си, под формата на 11 в триъгълника на Паскал, започва цикъла на живота в посока отгоре надолу. Това е изначалния смисъл на единадесетицата.

Сега, ето нещо интересно.

Отново – тези, които свалиха текста от spiralata и го прочетоха, вече знаят, че първата активация под патронажа на Солара е точно на Великите пирамиди. В тази светлина, не е ли интересно, че в книгата „Пазителя на Сътворението“ от Робърт Бовал и Греъм Хенкок пише, че звездният куп Хияди в съзвездието Бик, е идентифициран в Текстовете от пирамидите (в самите пирамиди в Гиза няма открити никакви текстове; запознатите знаят, че става дума за най-старите египетски заклинания, изписани във вътрешността на пирамидата на фараона Унас, открита до тази на Джосер в Сакарабел. Waterfall) като началната точка на пътуването на владетеля Хор, „онова велико дуалистично космическо пътешествие на посвещение“? В същата книга, глава 15, относно специалните числа, пише, че числото 11 или съотношението „11:11“ било разпознавано като главният номерологичен фактор в дизайна на некропола в Гиза и то „може да бъде разглеждано като един вид математически ключ или stargate към пояса на Орион“.

Нека да приложим така популярния херметичен принцип „каквото горе, това и долу“ към триъгълника на Паскал и да заменим двоеточието в 11:11 със заместителя му в простите математически изчисления – хоризонталната черта, както вече теоретизирахме по-горе в частта за бройните системи:


 

p1

---------------------------------------------------------------

p2

 Това, което получаваме, е структурата на Делта-Т антена, описана в „Проектът Монтоук: Експерименти във Времето“.


 

deltat


Престън Никълс пред Делта-Т антената

 


От нея знаем, че Делта-Т антената служи именно за изкривяване на време-пространството и пътуване във времето. Както вече сте прочели, древните са знаели, че могат да канализират енергиите на съзвездията, като ги копират огледално на Земята и че най-очевадната такава репликация е комплекса в Гиза, който имитира пояса на Орион. Стюърт Суърдлоу, който е участник в проекта Монтоук, твърди, че Великата пирамида в Гиза има своето огледално продължение под земята. Т.е. – това което виждаме отгоре, го има същото и отдолу. Вече не е трудно да се досетим, че тук наистина става въпрос за пространствено-времеви портал към Орион, отключващ се с „11:11“, закодиран още от древни времена и посланията на Солара за издигане към „по-висша плътност“ като носим тениски и раздаваме листовки с „11:11“ в пирамида, вече придобиват наистина нови измерения. Както виждате, има твърде много аргументи да смятаме, че 11:11 със сигурност е правилната честота за изстрелване към Орион или по-скоро закотвянето на неговата енергетика на едновременната ни планета. Отново гениален план на извънземните, които искат да последователизират Земята под патронажа на най-ефикасния им метод – „накарай ги да го поискат сами“! Наистина гениално.

 


Единадесетицата присъства и в Кабалистичното Дърво на живота с десет сефирота, като единадесетият е скритото Познание. В тази връзка, докато пишех за Златното сечение, което име е въведено чак през 1877 г., се замислих защо точно „златно“. От перспективата на „Документите Тера“ и „Подземните Тайни на Румънския Сфинкс“ е очевидно огромното значение на златото, и в частност моноатомното злато, за Империята Орион. Между другото, златото е класифицирано в Група 11 от Менделеевата таблица. Докато търсех структурата на молекулата на моноатомното злато, попаднах на нещо изненадващо – строеж на наноклъстер на златото, състоящ се от 24 атома. Откритието е направено през 2007 г. от група учени от Института по технологии в Джорджия, САЩ, където „случайно“ познавам професор по квантова физика.

 

24g

 

Да, точно така – триизмерен модел на Дървото на живота!

 

treeoflife

Или по-скоро Дървото на живота е двуизмерен модел на 24-атомен клъстър на златото?...

 24-те атома представляват 2 х 11 сефирота, колкото са и Големите Аркани на Таро, а останалите 2 атома най-вероятно са свързващи връзки. Самата структура тепърва подлежи на изследване, защото е всеобхватна и фундаментална. Това обяснява целия този мистичен ореол около златото, обект на орионски, масонски, алхимични и чисто човешки въжделения откакто свят светува. Буквално.

Но нека се върнем към 11-тицата. Явно е, че тя е заложена в най-дълбоките тайни на мистицизма, обяснявайки тайната на живота. Но коя точно тайна? Нашите извънземни генетични програми, които трябва да се активират в точното време, за да изпълнят точната цел с точните средства.

Тотално изкривена от Тъмната полярност с цел манипулиране на свободния избор и задържане на Висшите Аз-ове в трета плътност, тази парадигма е използвана като измамно средство за изстрелване в по-висока плътност, като фокусът отново е извън нас самите – междуизмерен портал, който в същността си не е нищо повече от черна дупка. Това което правят е да ни накарат да се стремим този мним светъл „stargate“ в същото тяло, което обитаваме в тази реалност, и това да затвърди орионския модел на последователно инкарниращите се, докато онези избрани 144 000 не се превърнат в почетни граждани на Минтака.


 

Как всичко дотук е свързано непряко, чисто смислово и архетипно с „Урантия“ – вече би трябвало да е очевидно за всички.

Корицата на горния ченълинг символично обединяваше феномена „11:11“ и „Урантия“ в себе си, което за мен бе забележително и доведе до разплитането на всичко, което прочетохте досега.

С това не искам да кажа, че горния ченълинг има някаква пряка връзка с „Урантия“. Искам да кажа, че докато се случваше всичко това, аз успях да отговоря на собствения си въпрос, който бях поставил от 2 седмици в съзнанието си – „как е свързан феномена „11:11“ с „Урантия“ и как да ги класифицирам за себе си?


 

27

 

Висшият ми Аз отново намери начин косвено да даде отговор на въпроса ми (това е един от начините, по които Висшият Аз работи с инкарнацията) чрез едно писмо, което обединяваше в себе си „11:11“ и „Урантия“ и държеше ключа към отключването на взаимовръзките между това. Едното ме доведе до другото и по пътя на синхроничността лично на мен ми стана ясно за какво се отнася „Урантия“. Чрез изследването на феномена „11:11“, успях да се уверя за себе си (каквото беше и първоначалното ми мнение), че „Урантия“ е дадена и служи за mindcontrol-цели.


11.000

Един забавен колаж, който ми хрумна и направих по повод написването на статията :) Впоследствие реших да я използвам за начална картина на материала.

Долната картинка пък е дело на NoOnE.


 

11urФилмът „11-11-11“ добави допълнителни идеи какво може да бъде приложението на този mindcontrol, а взаимовръзката между всичко ми помогна да прекъсна още една инкарнационна примка в живота си.

Надявам се всички тези мисли да са помогнали по някакъв начин и на вас, както помогнаха на нас :)

 

(По ирония на съдбата, този текст стана окончателно готов за качване точно на 11-то число. Затова го качвам днес, на 11-ти, точно в 23:11 ч. (11:11 PM), не само защото с NoOnE решихме да направим жест в знак на благодарност към Waterfall, задето помогна и на двама ни в разплитането на този продължителен епизод в нашия живот, но и за да изпратим съобщение. Макар всичко около „11:11“ да има дуална характеристика, избираме точно този ден и час, за да покажем, че в 3D може да има и Баланс, който да прозре отвъд Играта на Полярностите и да го каже със средствата на тяхната собствена пропаганда. Лично аз намирам за доста забавно да направим това точно по този начин :) Няма каквато и да е идея за противопоставяне :) Просто наблюдения :) Полярности ще има дълго след като всички ние сме се изнесли оттук. Нека тези, които са готови да видят третия вариант – да го видят сега. Другите също ще дочакат своя час.)

 

 


scroll back to top
 

Търсачка

Кой е на линия?

В момента има 558 посетителя в сайта

Потапяне

Подкрепи работата ни

Ако харесвате нашата работа и сме били от полза за Пътя ви, може да ни подпомогнете със сума по избор:
Всички средства ще бъдат използвани за задълбочаване на нашите изследвания и проекти. Благодарим!

За aдминистраториСтатистика

Членове : 767
Съдържание : 543
Брой прегледи на съдържанието : 8631265Изграден с помощта на Joomla!. Designed by: joomla templates hosting Valid XHTML and CSS.

© 2024 Издателство „Паралелна Реалност“ : Освен ако не е посочено друго, съдържанието на този сайт е лицензирано под:
Creative Commons Attribution License. Текстът на договора за ползване на български
Предпочитания за бисквитки

Creative Commons License