Езотеричен поглед върху венерическите заболявания Печат
Статии - Езотерика
Написано от H.   
Вторник, 02 Февруари 2010 17:44

 

“Един приятел ми разказа, че сядал на пейка на крайбрежната улица, където се разхождат почиващите и гледал преминаващите красиви жени. Харесвал си някоя и след това си представял, че прави секс с нея, по-точно с нейния астрален фантом. Това обаче съвсем не е така безобидно, както изглежда на пръв поглед.
Венерическите болести принадлежат към астралния план, включително и 3 вида от вируса на СПИН. Ако някой заразен си представя, че прави секс с вас, на физически план това се проявява при вас като реална болест. Каква е гаранцията, че няма да ви се случи такова нещо ли? Единствено нивото на духовност.
При такива хора като него всичко е зациклено на половия център.
Ако вашите вибрации съответстват на това ниво, ако носите заряда на сексуалността (сексапил), можете да станете жертва на подобен сексуален маниак и да се разболеете от венерическа болест или дори от СПИН. Жената, която е над тези вибрации, обаче, е извън сферата на внимание на подобни мъже. Ако тя е духовно ориентирана, такъв маниак не я забелязва даже да е красива. Сега се носят дрехи, които особено подчертават точно тези части от тялото, които най-много интересуват мъжете, жените ходят разголени и т.н.
Такива жени рискуват много и моите учители ме помолиха да ви предупредя за това.
Профилактика на СПИН: ако гледате в дома си куче и котка и много ги обичате, вие проявявате астрални положителни чувства; между тях постоянно става мощен обмен на енергии, получава се възходящ енергиен поток, а доколкото вирусът на СПИН принадлежи към астралния свят, то попадайки при вас, в аурата ви, той бива изтеглян от този поток в момента на проявление на вашата любов към тях. За животните този вирус не е опасен и наличието му в тяхното астрално тяло не им вреди. Така можете да осъществите профилактика и от други вируси, които имат астрална природа.”


Превод от руски: Емилия Манолова

scroll back to top
 

Търсачка

Кой е на линия?

В момента има 399 посетителя в сайта

Потапяне

Подкрепи работата ни

Ако харесвате нашата работа и сме били от полза за Пътя ви, може да ни подпомогнете със сума по избор:
Всички средства ще бъдат използвани за задълбочаване на нашите изследвания и проекти. Благодарим!

За aдминистраториСтатистика

Членове : 767
Съдържание : 535
Брой прегледи на съдържанието : 8280946Изграден с помощта на Joomla!. Designed by: joomla templates hosting Valid XHTML and CSS.

© 2023 Издателство „Паралелна Реалност“ : Освен ако не е посочено друго, съдържанието на този сайт е лицензирано под:
Creative Commons Attribution License. Текстът на договора за ползване на български
Предпочитания за бисквитки

Creative Commons License