Пси-гени и психическа енергия Печат
Статии - Езотерика
Написано от Alien   
Вторник, 08 Февруари 2011 19:20


   Oт края на 50
-те години руснаците са световни експерти в биофизиката и особено в биофизичните енергийни полета,като концентрират техните изследвания за военна употреба и области като телекинезата. Те също проучват съществуването на пси-гени, които подпомагат и регулират дистанционното виждане. Техните най-големи постижения лежат на базата на откритието на биофизичните полета, които са свързани с психотрониката. Това води до развиването на биологични основи на дистанционното виждане.


   БИОФИЗИКА

Напредъка в развитието на клетъчната биология в последните години дава възможност на науката биофизика да включи към себе си и пси-феномените. Дистанционното виждане използва биофизични полета, за да съдейства възприятието да се извърши извън физическото тяло. Това може да бъде обяснено като биофизическо осъзнаване или шесто чувство и е базата върху която стъпват опитностите извън тялото, ясновидството, дистанционното виждане, екстрасензорното възприятие и телепатията.

Физическото тяло е заобиколено от мантия от електромагнитна енергия. Фактически нашите очи приемат тази ниско светлинна емисия, но 90% от нея се филтрира от зоната на таламуса в мозъка, частта която се занимава с вниманието. Таламуса се контролира от лимбичната система на мозъка, която отговаря за нашите емоции, решения и памет. Информацията, която премине през този ментален филтър се напасва към визуален ментален модел, който ние виждаме като реалност. Развитите умствени техники, които се ползват при обучение за дистанционно виждане помагат на наблюдаващия да изчисти менталните блокажи, които принуждават нормалните хора да възприемат една бледа сянка на истинския свят. Децата от малки са обучавани да възприемат света както техните родители и учители и по този начин блокират всякакви образи, които не пасват на „нормата”, като аурата около хората, въображаемите приятели, осъзнатo съчувствие и способността да четат езика на тялото, което позволява на детето да знае как се чувства друг човек.

След като визуалното възприятие не е филтрирано, благодарение на използването на тренировъчни програми за дистанционно виждане могат да се наблюдават аурите на хората – излъчването на видима светлина около тях. Стимулацията на мозъка чрез използването на авто-визуализация може да окаже влияние на мозъчната функция така че да се постигнат по-дълбоки и разпускащи състояния на съзнанието, които са портала към дистанционното виждане. Руснаците открили, че визуализирането на някои физически дейности като спортна гимнастика например помага на атлетите да тренират телата си така, че да се представят по-добре на състезанията. Също така авто-визуализацията на имунната система може да ускори нейната ефективност. Д-р Карл Симонтон развива тази методология в САЩ. Той обучава пациенти с рак да визуализират белите кръвни клетки на своята имунна система да изяждат раковите клетки. Визуализацията на самия мозък пък помага на съзнанието да развие способности за дистанционно виждане без употребата на скъпи машини, които се ползват от руските и американски военни за тази цел.

 

ПСИ-ГЕНИ

Бившият Съветски Съюз изследва пси-гените от десетилетия. Оперативни работници на КГБ редовно прибират хора, които показват паранормални способности, за да ги използват в техните огромни парапсихологични изследователски проекти. Примери за хора с подобни способности в бившия СССР са Кулагина, Виноградова и Ермоляев. Кулагина може да оказва влияние на жива тъкан, а това би могло да се използва върху човешки мишени. По подобен начин силата на Виноградова да движи обекти и левитационната способност на Ермоляев могат да бъдат употребени за активиране или деактивиране на енергийни източници или да се откраднат военни документи или хардуер. Кулагина може да движи голям асортимент от не-магнитни обекти (под строг научен контрол) като големи кристални топки, часовникови махала, хляб и др. В един опит сурово яйце било поставено в солен разтвор в запечатан аквариум на 6 фута от нея. Според изследователите тя могла да отдели жълтъка от белтъка на яйцето използвайки психокинеза. Правен е и опит при който тя успява да спре туптенето на сърцето на жаба и след това да го накара да бие отново. През февруари 1971 г. обаче булото на секретността „по незнайни причини” пада върху Кулагина и западните учени не могат да я посещават и наблюдават повече. (Много интересно е да се отбележи, че това е същата година, през която и в България се дава заден ход относно разкриването на езотеричните основи на парапсихологията. Определени термини свързани с йога практиката „изчезват”, а постигнатите резултати преминават в западните научни среди в силно орязан вид. След няколко години се закрива и института по парапсихология. Очевидно, около тези години има спусната директива тази „сфера на познанието” да бъде изкарана от официалните научни среди в комунистическите страни и да бъде развивана само в секретни учреждения. - Alien)

 

Видеоматериал с Кулагина:


Free Joomla Extensions


Според една от теориите, която се базира на подобни изследвания има първични и вторични пси-гени. Вторичните пси-гени са тези, които улесняват биофизичната интеграция с организма и произвеждат кода за по-висша функция на невралните мрежи, които да взаимодействат с биофизичната енергия. Тези вторични пси-гени образуват по-ясен канал между мозъка и енергийното тяло. Първичните пси-гени са тези които дават увеличена възможност за дистанционно виждане чрез специфичното естество на протеините, за които произвеждат код и които действат като психотронни усилватели, биофизични батерии или пък други по-малко известни феномени свързани с биофизичната обработка, съхранение и употреба. Изглежда че телата на някои хора действат като естествени психотронни генератори, складирайки психическа енергия. Колкото повече първични пси-гени притежава човек, толкова повече биофизична енергия е на разположение за дистанционно виждане.

Високите нива на стрес на западния човек произвеждат потоци от невро-хормонални и електрически стимули, които изглежда изключват пси-гените. В резултат на това стреса ни прави „нормални”. 


   Психически батерии

Въпроса, който си задавали съветските учени бил дали е възможно да се складира психическата енергия както това става с електрическата. С ясните доказателства от кирлиановата фотография и голям брой други електронни скенери конструирани за да се изучава биофизичното поле, което включва биомагнитни, биоелектрични и биоплазмени компоненти, съветските физици имат достъп до експериментални данни, които са нужни за новата физика на паранормалното. Журналиста Емил Бачурин в статия от 90-тa година, разкрива информация за известен брой топ-секретни психо-военни проекти, които са проведени в СССР. Д-р А. Акимов бивш директор на Съветския център за нетрадиционни технологии е цитиран да твърди, че руските изследвания са открили нов клас от физически полета и частици и са видели ефекта, който те имат върху живи и неживи организми и неорганични вещества. Нови термини като „торсионни” и „микролептонни” били използвани за да се определят тези нови класи физични полета. Западните учени, които до голяма степен омаловажават невероятните достижения направени от съветските учени ги наричат „скаларни” полета. Руските психотронни генератори, които складират „торсионна радиация” очевидно разрушават мозъчната неврална мрежа и биофизичното поле около мозъка, което съставя нашия ум и психика.

При това положение психотронните генератори биха могли да бъдат използвани и за ускорители на паранормалните сили ако бъдат свързани правилно към определен човек. В доклад на американските служби се вижда, че подобни психотронни генератори и устройства, които могат да складират психична енергия били разработени от чеха Робърт Павлита. Чешките изследователи, точно както и техните руски колеги, стигнали до извода, че биофизичната енергия е полевия ефект който стои зад психокинезата и дистанционното виждане. Еквивалент на психотронния генератор бил открит и в древни алхимични текстове, а Павлита използвал модерна технология за да подобри ефекта от тези психични батерии. Психотронните генератори точат от биофизичните полета на човек и ги складират за по-късна употреба.

Чехите открили 2 типа психотронни генератори – космически генератори, за които египетските пирамиди са пример и биологични генератори, към които спада оргонния генератор на Вилхем Райх. Психотронните генератори на Павлита са малки устройства, които могат да източват биологична енергия от хората. Енергията се акумулира и съхранява за бъдеща употреба. Веднъж заредени с тази енергия генераторите могат да вършат някои от нещата, които може да прави човек с пси-способности, но според техния създател могат да черпят енергия и от хора които нямат пси-способности.

Концепцията за човека като източник на необикновена енергия датира назад във времето още от древните китайски и хиндуистки учения, в които е наричана „витална енергия” или „прана”. Между 18 и 20 в. е наричана с различни други имена (животински магнетизъм, етерна сила, n-лъчи и др.) от хора преоткрили нейното съществуване. В чешката и съветската парапсихология тази енергия се нарича био-плазмена или психотронна енергия.

Според съветските и чешките изследователи едно от големите предимства на изучаването на психотронните генератори е възможността техните резултати да се репродуцират. Освен това те могат да бъдат активирани от почти всеки с или без специални психични способности. Устройствата могат да имат и други практически приложения, които не са свързани с парапсихологията. Чехите твърдят че облъчването на семена увеличава техния растеж.


От книгата „Remote Viewing” на Тим Рафт

Превод със съкращения: Alien

 

 

scroll back to top
 

Търсачка

Кой е на линия?

В момента има 356 посетителя в сайта

Потапяне

Подкрепи работата ни

Ако харесвате нашата работа и сме били от полза за Пътя ви, може да ни подпомогнете със сума по избор:
Всички средства ще бъдат използвани за задълбочаване на нашите изследвания и проекти. Благодарим!

За aдминистраториСтатистика

Членове : 767
Съдържание : 544
Брой прегледи на съдържанието : 8729923Изграден с помощта на Joomla!. Designed by: joomla templates hosting Valid XHTML and CSS.

© 2024 Издателство „Паралелна Реалност“ : Освен ако не е посочено друго, съдържанието на този сайт е лицензирано под:
Creative Commons Attribution License. Текстът на договора за ползване на български
Предпочитания за бисквитки

Creative Commons License