Tao Te Hate, Hate, Hate!!! :D Печат
Статии - Философия
Написано от H.   
Понеделник, 01 Април 2013 07:13

 

rsz_haters_logo_blur

Винаги ми е било много забавно как някои хора затрупват сайтовете си с положителни e-mail-и от хора, които са много благодарни за свършената работа, оказано лечение и т.н. (в зависимост от тематиката на въпросния сайт). Намирам този подход като интернет-аналог на актьорите, които наемат в ТВ-предавания като WS Teleshop, за да играят „доволни клиенти“, което се очаква да ни зариби и да си купим продукта. Това е психологически подход, който работи на принципа на идентификацията. Вие виждате „човек от народа“ получил резултат от „революционните хапчета за отслабване“ (ползвам произволен пример) и решавате, че щом е проработило за нещастника на екрана – може да се случи и на вас. Nope.

Да зариеш с положителен feedback заглавната си страница, в опит по този начин да „износиш“ на рамене целия си web-site изобщо (prime example), е тооолкова американско и мисля, че причината поради която ми е така смешно като видя такъв подход, е че всичките положителни коментари винаги вървят с поне 10% много негативни такива, които обаче никога не се публикуват, просто защото не продават :)) Днес е 1 април и понеже съм „опак човек“ и не се опитвам да ви продам почти нищо, реших да събера всичкия hate, който сме получавали през годините на служебния mail и да го сложа на едно място, за да се посмеем всички :))

 

Трябва да призная, че ми отне няколко пълни дни, за да мина през всяко едно писмо получено през годините и да издиря само онези, които са решили, че не ни харесват особено много (най-често и по-специално мен :Р). Когато правиш сайт с безплатно инфо (и то от сърце), е нормално позитивните коментари да са повече от негативните, но накрая наистина искрено се учудих колко малко е събраното количество hate. И тъй като усещам, че то реално е много повече от полученото физически, призовавам всички, които искрено се дразнят от сайта (но по някаква необяснима паранормална причина – не спират да го следят всеки ден :Р) да си го излеят на нашия mail, за да се знае :)) Все пак – как ще постигнем празнота, ако задържаме всичката любов и омраза вътре, само за себе си :)))) Призовавам всички hater-и да се активизират, а аз обещавам редовно да актуализирам настоящата тема с нови цитати, така че всички можете да се връщате периодично към нея (най-отдолу ще пиша дата с последен update, за да разбирате има ли нови неща) :) Неслучайно съм публикувал всичко това във „Философия“, защото hate-а си е философия и аз като професионален hater го знам по-добре от всеки :))

Между другото да мина през всичко това за такъв кратък срок бе интересно за мен самия, защото така човек си спомня и хубавите, и лошите неща и се учи да цени и двете :) Забелязал съм например, че обикновено хората са разстроени от това, че имам мнение различно от тяхното или че реагират изцяло от емоционалното тяло на някои определени думи или тезиси, без да успеят да се задълбочат и да минат отвъд думите, където обикновено се намира истинското съдържание. От някои писма си личи, че човека изобщо не познава работата ни и коментира само някой неин аспект, без да я разглежда в цялост. Въобще – винаги можеш да научиш нещо за човешкото мислене и за теб самия.

Винаги има хора, които ще мразят, и винаги ще има хора, които ще обичат. И двата вида обикновено го правят без причина, просто от вътрешна нужда. След този пост ще получа още писма колко съм обичан и още няколко, колко съм жалък. За втория вид хора обикновено съм жалък каквото и да направя :)) Ето сега изкарвам наяве най-големите „гадории“, които съм получавал някога, но въпреки това някой ще каже, че дори с това се правя на велик и на такъв, какъвто всъщност не съм :)) Ще бъда анализиран психологически и „окултно“, както много пъти досега (както ще видите и по-надолу), за да бъда смачкан и „сложен на място“ – там където някой си мисли, че трябва да стоя :) Забелязал съм и, че за популярната любов и омраза няма „правилно“ и „неправилно“ поведение. Има просто класификация, която винаги е в едната крайност, защото те виждат света по един и същи начин – в един конкретен цвят.

Лично аз никога не съм подозирал, че материалите ми ще бъдат причина хората да се развълнуват толкова много. Винаги съм ги правил за себе си, без очакване, че някой ще им обърне внимание. С времето се оказа, че не само им се обръща внимание от десетки хиляди хора (за 2 години сайта е посетен над 1 милион пъти), но и доста хора се променят вследствие на предложената информация, което е странна роля за мен. В крайна сметка, това е един от многото сайтове в интернет.

Помня, че в началото някои hate-писма ме разстройваха и ме караха да се чувствам недооценен, друг път пък съм се опитвал да защитавам позиция със съответния hate от моя страна, трети път съм се смял до сълзи. Има и много писма, които не са „hate“, но също бих поставил в категория „fun“, макар да не ги прилагам към настоящата тема :)) Преди година имаше случай на един ентусиаст, който си направи над 15 пощи, за да задава различни въпроси за библията, сатаната и исус :) Този човек не спираше да се опитва да си обясни „Документите Тера“ от религиозна гледна точка, колкото и невъзможно да е това и винаги вярваше, че се е прикрил невероятно умело изписвайки едно и също име по различен начин в съответната новорегистрирана поща :)) Колкото и милички да са ми хората от този тип (без ирония), те така и не разбраха, че искат от мен онова, което трябва да направят сами за себе си – да адаптират информацията за себе си. Ако искате да я адаптирате според библията – ок, нямам проблем на лично ниво, но ще трябва да го направите сами, не го искайте от мен. Когато се опитвам да обясня това, обикновено има негативни реакции, като последното, което си спомням ярко бе, че сред поредица от писма получих закана да забравя за mail-а на съответния потребител и да потърся лечение :)

Разбира се всички тези неща идват от личността, а не от Висшия Аз, затова с времето единствения отговор, който можех да дам, беше: „Благодаря за обратната връзка! :)“, а в последната година лично аз не отговарям на почти никого (за да не се налага да пращам на всеки тази картинка), без значение дали е „Благодаря, обичам ви!“, или „Ти си жалък чекиджия без пишка!“.

Открил съм за себе си, че човек трябва да се огледа и в любовта, и в омразата, за да мине отвъд тях. Тези неща съществуват, за да ни напомнят, да не се определяме от тях :)

Публикувам писмата така, както са получени, не съм редактирал нищо, включително правопис и пунктуация. Всички мнения на читатели са в курсив, понякога слагам по едно изречение с нормален шрифт в началото от себе си, за да подскажа по какъв повод е hate-а, защото не винаги става ясно без контекст :) Реших да слагам и някои wacko-изказвания, без задължително да са hate, ако са смешни :)

Enjoy :)

* * *

(Писмо получено по повод прочита на „Проектът Монтоук“ от читател, който не е харесал книгата.)

 

Уважаеми анонимнико,

Аз нямам самочувствието на познавач, просто имам повече дипломи, отколкото книгите, които си издал, а трудовият ми стаж като професионалист гарантирано е по-дълъг от възрастта ти, за която съдя по речника ти и особено по начина ти на разсъждение. Но съм израсъл смятайки, че в шахмата можеш да научиш повече от една своя загуба, отколкото от десет свои победи. И винаги съм се молил да ми показват грешките, а не да ме тупат по рамото. И съм благодарил за това. И още едно - винаги съм признавал грешките си. Но... всеки с разбиранията си.

 

Ясно е, че цялатакнига е фантасмагория, но е истина, че дори за такива има читатели. Работата е в това, че тя има претенциите да звучи научно-технически, а заради калпавите термини по-скоро дразни.

 

С тази идея в ума, ще ти отговоря по същество с надеждата, че това някак може да ти помогне в бъдеще, независимо дали ще издаваш книги или ще копаеш картофи:

 

1) Прочетох книгата по диагонала, защото животът е къс, а сивите клетки не се възстановяват. Ако имаше начин да искам компенсация за дивотиите, които се съдържат в нея и за нанесените ми психологически щети (това е опит за шега), и ако бях дал някакви пари, за да си я купя, щях да ви съдя. Книгата съдържа толкова много дивотии и толкова много лъженаучна (дори не казвам "псевдо-") плява, че не заслужава да се критикува по същество. Затова и съм критикувал само превода ви.

 

2) Думата "алузират", която използваш предполагам с претенциите за някаква оригиналност, подсказва, че зад симптома се крие сериозна болест.

 

3) Аз чета всякаква литература, стига да е интересна и да ме накара да забравя, че чета (примерно) нещо измислено. На английски се нарича suspension of disbelief, но коментираното заглавие е толкова далече от шанса да постигне това, че е невъзможно да се изрази с числа и не подлежи на сравнение. Фактът, че в Wikipedia използват за налудничавата му (на автора) теория на конспирацията думи като claims, allegedly, supposedly, allegations и целият тон на половинката страничка по темата, подсказва, че авторът (и издателите му) са в малцинство, с които малко хора искат да бъдат асоциирани.

 

4) Но... както и да е, аз самият казах, че за всеки влак си има пътници и знам, че разни хора ще прочетат книгата и някой може дори да си помисли, че може да има в нея нещо. За мен всеки, които говори за нея без усмивка, трябва да се прегледа.

 

5) В книгата няма (цитирам от твоя отговор)  информация, а само измислици. Няколкото факсимилета нищо не доказват, а електронните схеми (аз съм завършил електроника - една от няколкото дисциплини, - че дори и имам оценка "отличен" по предмета "Електронни лампи и усилватели", което привидно е свързано с коментирания текст), са абсолютно тривиални и с тях не може да направят нищо особено. Изкушавам се дори да им направя технически анализ, но само ако ми платиш за времето.

 

6) Да, нямам досег до подобен род хора (като автора предполагам - цитирам от текста ти) и съм особено щастлив от този факт, защото алтернативата би означавала да сме се срещнали с тях на места, за които не бихме искали другите да знаят, че са ни лекували там.

 

7) Никого не искам да вразумявам - за някои това е невъзможно, други трябва просто да пораснат.

 

8) Аз също давам мнение, а не присъда и не мога да разбера защо мнението ми толкова те възбужда. Да, авторът не е наред (според мен) или си е съвсем наред, но експлоатира жаждата за конспирации у малка група хора, готови да плащат, за да я утоляват. Техен проблем. Но дори да е сертифицирано луд, пак има право да говори. 

 

9) Какво общо има (не)верността на термините с готовността или нежеланието ми да приема за истина налудността на онова, на което те придават някаква фалшива правдоподобност, не разбрах (самата книга е вял опит да се наподоби историята с братята Богданови, но при тях нивото е несравнимо по-високо, а тук всеки средно грамотен технически начетен човек може да разобличи всички неистини в нея). Всъщност, по-добре е книгата наистина да остане в този си вид - така дори онези, които нямат умствения багаж да забележат отсъствието на реална научно-техническа страна, ще имат от какво да се подразнят.

 

11) Нарочно ти пиша на кирилица, въпреки, че се изкушавах да те измъча с послание на кьопавица (както заслужаваш), но най-вече за да подчертая, че ставаше дума най-вече за българския език, каквъто той е, въпреки опитите на много хора да бъде окепазен.

 

Както казваше един професор ексцентрик, ако си не си ме разбрал, направи си извод от това, а ако не можеш да си направиш извод (какъвто предполагам ще бъде случая с теб), тогава поне си направи от това извод. Може би е сложно, но...

 

* * *

 

Защо се криете и се обвивате в мистика?

Защо не публикувате книгите си на сайта, а ги продавате?

Смятате ли, че можете да промените (или че наистина променяте) нещо?

 

* * *

(Писмо от жена с претенция, че е била подложена на програмиране „Монарх“.)

Предполагам и ти не си се родил така,наготово със всичко.Имало е "моментът" в който повече не се издържало от земното напрежение,имало е и някое име.Фактът,че прочете и отговори толкова бързо на писмото ми, ми показва,че нямаш много странични занимания,както и че се пренатоварваш,обичаш да вършиш цялата работа(дева,козирог в картата),завладян си от това,което правиш и го възприемаш като неосъзнат дълг;пренатоварваш се с общуването си хората(водолеят го има тук,но е изместен),защото това всъщност е единственият вид общуване,който намираш за безопасен за твоята матрица.Ти определено обичаш хората и общуването с тях, но с течение на времето липсата на разбиране те е отчуждило от тези навици,блокираш емоционалното си тяло и изразяваш го само в статиите си,където се виждат 3 основни момента на психиката ти.Ако емоционалното ти тяло не беше блокирано,щеше да използваш интуицията си да разбереш каква съм,но тя 100 про е изключена,когато има толкова много интензивна комуникация с различни хора със силна вибрация,защото иначе поглъщаш всичко в тях.Ако я беше запазил,щеше да си като мен,но нямаше да имаш възможност да се изразяваш.НО спокойно,това е предимно женско занимание.Тук на земята половете на телата все още оказват силно влияние. Безмислено е да използваш думите "социална интеграция",когато ти самият я избягваш,а и знаеш като езотерик,че такова нещо като социум не съществува,особено този социум.От мястото откъдето идвам отпреди 1 инкарнация(наричате го Алрефа)има колективен ум,но и силна индивидуална ментална същност,което е мн по-различен,но аз няма да обяснявам.

Ако реакцията ми беше на "е.н.м.п.ц.и." (звучи малко като еманципация..)най-вероятно щях сега дълбоко да се обидя и да "напусна".Друга предвидима реакция е да се опитам да те "нападна".Аз нямам интерес и в 2те.Нямам и интерес да доказвам каквото и да е било.Още повече ,че аз трябва да си го докажа на самата себе си,първо.Знанието се спуска отгоре и за всяко нещо си има време.Фактът ,че на теб ти е позволено да говориш показва нещо,но не доказва нищо..

Когато убиваш всички авторитети,не можеш сам да се изживяваш като авторитет.Аз търся комуникация и развитие,защото не приемам това за крайна инстанция и абсолютна истина,макар и д а съдържа много "познати" моменти.Разбирам,че това накърнява труда ти,особено след като си мисля,че това е нещото,което реално те "държи".Трудно е да те определи човек,защото всеки път,когато се "приближа" долавям силна реакция на отблъскване,някаква защита,която отчасти се държи на блокиране и отклоняване на емоционалното тяло.Самият факт,че те дразни хаоса,предпочиташ подредеността(подсъзнателно те подразнил начина по който съм написала раззбуркано писмото).Отблъскването е адкси силно,особено когато се опитвам да изразя писмено мислите си(които ако щеш ми вярвай,са много по-сложни от това).Чувствам апатия,умора,раздразнение,отегчение,"празно пространство",пустота,голяма и силна енергия,която умее да променя,но не умее да притегля "правилните" неща;отрицание,сподавеност,ум изцяло ориентиран към логичното или рационалното преживяване(водолей сиг)..според мен си водолео-скорпион-желанието да си уникален,силен,недостъпен,неуязвим,особено откъм чувсвтва..състраданието и разбирането за което говориш отсъства.Потиснато и е извлечено в някаква абстрактна форма-говориш за милионите хора жертви на терора,но пропускаш да видиш тези около себе си..променил си се през годините и от липсата на разбиране и признание и всеобщност,което разбираш ,че няма как да получиш,поради естеството на кармично-социалното устройство тук.Ако наистина разбираше нещата,които пишеш,щеше да разбереш ,че няма такова нещо като "просто емоционално нестабилен",че точно и този фактор би трябвало да те накара да проявиш повече разбиране и усещане за детайла(представи си да бях сега някоя депресирана тиинеджърка-щях да отида в кухнята и да си разрежа вените,каквато "команда"' btw вчера получих доакто заспивах,но успях да отклоня,очевидно съм луда,която осъзнава лудостта си много добре) и да btw такава съм,не е лесно да поглъщаш и преживяваш чувствата на всички около себе си вместо тях,особено неосъзнатите и отхвърлените такива ,с кармична същност.Това прави нептун и 12ти дом.Ако не разбираш това,наистина няма смисъл от по-нататъшна комуникация.Това,което ме различава от другите е ,че аз търся причините ,за да променя причинно-следствената връзка.Знам само,че бяхме изпратени тук на Земята,за да помогнем на хората,да ги изучаваме,но и обучаваме и да предадем знанието си безплатно и безвъзмездно.Знанието за кармичните отношения и отстранпване на егото..Защото ние сме такива.Когато дойдохме тук виждахме хората като като светли същества ,умни и благородни,жертви на тъмната страна,на които мислехме,че можем да помогнем.Гледахме ги с очи изпъленни с надежда и виждахем само най-доброто и у най-тъмните индивиди,всичко което те правеха или ни казваха ни се струваше като нещо значимо,авторитетно,реално и важно,по-късно разбрахме ,че това е его и егрегорни матрици ...При нас няма такова нещо,откъдето дойде и бъгът в програмата(Нептун е манифетсация на анти-егото).Загубил си космическата перспектива,общуваш с прекалено много земни души(местни души със специфично енергиино програмиране,импринтове,с инкарнации предимно тук),а те са повлияни от земния егрегор.Да,има индивидулна опитност,но тя вианги е част от цялото и ако за теб задачата е да се откъснеш от цялостта и да се стремиш към избягване(което междудругото въобще не правиш с тези статии),казваш,че всичко е изцяло индивидуално,но в същото време разпространяваш информация,която има способността да променя енергиини полета.И това ако не е разцепване,коеот според мене характерно за цялостната ти структура.Начина по който използваш думи и кодове от нисшите човешки егрегори,с цел да потиснеш и унижиш незнаещите-не постигаш нищо с тях-така нисшите само се хранят и ги провокираш към безмислен спор,привличаш нереални съмишленици,а по-висшите и чусвтвителните се отблъскват с, което автоматично си забиваш нож в гърба.Реални съмишленици се привличат трудно,това е идейността на опита,тук на Земята ,за да може да надхвърлите егрегорните схеми на ментална комуникация.Измисли и някакъв друг начин да обяснваш нумерологията без толкова много повтаряне на цифрови кодове,което е доста коварно препрограмиране наново.Всичко това , за мен ,говори,че Вселената ти е позволила да говориш,но с определена енергия от тъмната страна,като разпространяваш техните кодове и земни словесни егрегори,което е и езотеричния смисъл на всяко откровение...Не случайно хората желаещи да приемат еврейската вяра упорстват и чукат поне 3 пъти на вратата ,доакто ги приемат...Смисълът на това общуване е обмяна на енергия(понеже всичко е енергия,нали)и обмяна на карма,аз трябва да се науча да се интегрирам в земната реалност,което ми е предоставено чрез думи и действия(двоен козирог,луна в 3ти дом аспекти с 12ти),което при тебе е овладяно(асо пентакли и много жезли) представено и чрез умелото ти изразяване в статиите и солдиното его,което допсука ,че вианги щом се изразиш си прав.На теб ти е нужно повече интуититивно проникновение,отделяне от рамката,развиване на емоционалното тяло и повече способност за виждане същността на нещата ,а не техните проявления,защото точно това са манипулациите-аз можехд а те убедя,че съм невротизирано момиченце търсещо трибуна-но това същност ли е?Дори и зад тази фасада да не се крие нещо дълбоко и смислено.Не,разбира се.По същата логика мога да заключа,че ти си озлобен конспиративен тип,женомразец,с високо его,неспособен на човешки контакт и не получил признание,затова търсещ го чрез псевдо-окултни изживявания;отритнат от 2 жени в живота си-майка си и още някоя.Самият начин по който сякаш се оправдаваш за астралните си пътешествия или "избраността" си в статиите си личи.Всъщност ти постъпваш като капиталист-ако имаш нужните изисквания,отговаряш на нашите матрици,.т.е. на нашия наложен мироглед и начин ан комуникация,то ни ще приемем историята ти.Но това е твоята програма.В този чист смисъл няма нищо лошо,само че всяка програма с е развива и променя,а аз съм изправител.Имам склоността да привличам хора с трудни проблеми и да ги "лекувам".разбира се ти ще кажеш ,че нямаш никакви проблеми(въпреки,че с това изказване в момента правя заклинание за точно обратното)и това е ок.Аз просто изпълнявам моята програма и нарежданията.В случая търсех компетентно мнение,за да разбера имам ли земно програмиране и колко дълбоко е то,каква е травмата,но може би тази информация не мога да получа тук.Казах, че чета хората в смисъл,че преживявам отделни техни елементалии или фрагменти,по-рядко цяла същност,това е попиване същността ан другия;при този процес ти ставш другия,не го четеш точно,а самозанализираш,което отнема време имало и четенето,но мисля че ти стана ясно вече как става то и кога се използва.Наистина се опитвам да ен загубя невиността си,идеалите си(вкл този за безуслвона любов,който нашето общество тотално отхърля),собствения си ум,индивидуалност.
Как да е ,мога да продължавам цяла вечност така,предполагам забеляза,че и аз имам доста свободно време ;)както и ,че обработвам инфото бързо като теб.Не знам защо реших,че си учил ф-я btw..
Причината за общуването е кармична иа з в никакъв случай не смятам,че "знам" по-малко от теб,стремя се към комуникация,което не разбра,затова реши,че съм те "разчела".Не съм.
Няма смисъл да отговаряш на писмото ми ,ако не чувстваш нещата и не съм момиченце.Жена съм :)
И понеже съм нептунов тип и общувам със символни форми,мисля,че това би ме изразило най-добре и каот прозиход,текста с еиам предвид разбира се

 

(Впоследствие човекът писал ми това писмо каза, че понеже е била болна от шизофрения в нея е прещракало друго аз и се извинява за грубостта си :Р)

* * *

(По повод RV-курсовете.)

Здравейте,
няколко неща ме наведоха на разсъждения относно последната тема публикувана в сайта. Нямам нищо против метода, най-вероятно работи, не мога да кажа, но искам да попитам основно 2 неща. По-рано в сайта си спомням бяхте писали нещо, така по памет ще го спомена може да не съм много точен, но не зная точно, в коя статия беше. Ставаше въпрос за това, че един човек постигнал напредък, който е на километри пред другите за какво му е да учи останалите? Това едно, друго , което ми направи впечатление, та това е метод , чрез който винаги можеш да спечелиш пари, защо трябва да го продаваш вместо да учиш хората безвъзмездно, нима този човек е решил така да си закърпи бюджета, не мисля, че е редно.Не е проблема в тези 200 300 500Е щом работи и аз бих се записал, но въпросът е там, че щом си открил нещо , научил нещо то дай го безвъзмездно на хората, щом е за тяхно добро, другото е спекулация, продажба с цел лично облагодетелстване! Съжалявам за тона, ама след прочитане на статията възникнаха тези емоции!

 

* * *

 

Здравейте,
Едно време,когато бяхме деца и не ни хареса цирка,театъра или филма в киното викахме"уууууууууу,върнете ни парите".Подобно чувство ме овхвана след прочита на " Подземните Тайни на Румънския Сфинкс: из окултните архиви на Департамент Нула" и "Историята на Звездния Старейшина и Документите Тера: Скритата история на планетата Земя",които ме намериха успешно и тук в Дурница(Дупница).Измамен и ограбен я се почуствах,кофти,но не ми е зе първи път.Бития си е бит.......Живи и здрави да сме:)

 

* * *

 

Само да ви кажа, че сте същите сатанисти и окултисти като тези, които "разобличавате", само доста неуки хора биха ви помислили за различни.

А невежите ви критики към християнството само потвърждават това, и високомерното ви самочувствие, прочетете малко повечко преди да давате съвети.

Пътят ви е очевиден и явно не сте го извървели както трябва.

Иначе има интересни статии.

 

* * *

 

blagodarenie na vas otvorih vrata za demoni i vlqzoh v psihiatriq za nqkolko meseca no vupreki tova vi proshtavam zashtoto otkrih isus.i moje bi ako ne bqhte vie nqmashe da se slu4i tova.udivitelno kogato 4ovek e v bunt sreshtu bog kak nqkoe golqmo zlo moje da go dovede kum spasenie.Ima dosta vqrni neshta vav vashiq sait no sa 10-15 procenta moje bi.iskreno vi molq priemete isus dokato ne e stanalo kusno obi4am vi! :) i izvinete za shliokavicata :) no na tozi kompiutar nqmam kirilica :) shte se molq za vas!

 

* * *

 

Здравейте,
неотдавна "открих" Вашият сайт и ми направи впечатление пълната анонимност зад която се скривате.Защо?Имате усещането ,че вършите нещо лошо,престъпно,наказуемо?Смятате,че дистрибуирането на "топлата вода" е здраве-опасно?Дори и в "Кои сме и кои не сме" няма нито едно име,телефон или адрес!?Материалите си подписвате с Alien,H, или Издателство Паралелна реалност .Това последното е равнозначно, на онова, което беше по времето на соца,"От колектива".Имена имате ли си,хора ли сте или Alien-i?Един приятел си поръчал книги от Вас.Абсолютно същата,едностранна анонимност : поръча се на НЯКАКЪВ е-маil и се изпращат на реално съществуващ човек с име,телефон,e-mail и РЕАЛЕН адрес.Приемането и ПЛАЩАНЕТО на поръчката потвърждават това!Чувствате се в безопасност по този начин?Сигурно,щом го правите,освен ако е недоглеждане,в което се съмнявам.Ако има някаква опасност,това не е начина да се скриете.Повярвайте ми,ако някой се интересува от Вас ще Ви намери.

В дясно на главната Ви страница на сайта са колонки "Последни материали","Търсачка","Кои е на линия","За потребители"......мен ме интересува "За потребители".Изисква се  потребителско име и парола,т.е. регистрация.Това е,явно за "отличници",та въпросът ми е : как се става "отличник",къде и как се прави регистрация?

С поздрави Никой!

 

*

(Писмо от същия човек в следствие на мой отговор на гореизпратеното.)

Здравейте,
най-напред за обръщението "друже" и на "ТИ".О къде на къде?Да не сме си играли заедно в пясъка?Има всеобщи норми на поведение,които независимо от житието и битието трябва да се спазват.Наричат се ВЪЗПИТАНИЕ.Поговорете за това с майка си,въпреки,че е много късно за това-отдавна не сте на седем,нали?Че в някакъв сайт се пише само с никове-наистина това не са проблемите на света,нито мои лични.Опитвам се да Ви кажа,че изглежда несериозно едно издателство(не сайт) да няма предсатвител,адрес и СТАЦИОНАРЕН(не стига GSM) телефон.

За разбирателството и хармонията в света,разбира се не е важно какво си мисля аз за правилно и адекватно.Достатъчно ми е,че в МОЯ свят има разбирателство и хармония.

Незнам къде видяхте раздразнение и "критика",когато говорим за сайта Ви.Приятно се забавлявам и ще продължавам да го правя.Когато споделяте информация трябва да знаете как да го правите.Мъдрият човек гледа информацията И кой я дава!Защото тя НЕ Е неутрална.Винаги носи някакъв заряд,поне в Този свят . В този смисъл,за мен поне, имаше значение кои и какви сте,не за да Ви честитя поредната годишнина от сватбата.

Сега идва най-страшното изречение,което ще си позволя да цитирам:"Анонимни сме, първо защото не-анонимността винаги създава преклонение пред личността под някаква форма (а това е отблъскваща концепция за нас) и второ (следствие от първо) - ще загубим личния си живот и пространство. ".Боже господи,наистина ли смятате ,че сте достойни за преклонение!?Тук,на това място онемях,опитах се да се разсмея а после се ужасих!Сами си поставихте диагнозата!..."ще загубим личния си живот и пространство"."Който го е страх от мачка да не ходи в гората".Някой да Ви е молил,принуждавал,"бутал" да правите това ,което правите??

Нямам представа колко хора влизат в сайта.Най-много съм виждал 48 посетителя,но мога да Ви го "направя"това число и 48 000 ако пожелаете и то за мерси!Добре е,"че този сайт е АБСОЛЮТНО безплатен",иначе щяхте да се броите на пръстите на едната ръка .Не се заяаждам!Направете го платен и ще видите реалната бройка на "обожателите" си.По бързината на отговора който получих от Вас си правя извода,че не сте затрупани от мейли и друга работа.

За "светването": не ми е в стила да давам съвети,по-скоро беше като предположение за анонимността Ви.Както добре ми обяснихте,разбрах от кого се КРИЕТЕ.

За регистрацията,освен думичката "терзай" всичко ОК.

Повярвайте ми,сайта Ви не ме дразни,забавлява ме доста добре.Препоръката Ви ми прилича на една силно "интелигентна",която веднъж получих от Слави Трифонов"...миии кат не ти харесва вземи дистанционното и щракай".Направете си сметката до кого се подреждате!А за никовете воглаве с Азис,защото това е нормално?!И аз трябва да го приемам и да се съгласявам, за да съм удобен?Приличате ми на известните ТВ водещи:проф. Вучков и Ангел Ангелов от Скат.Докато ги хвалят зрителите в ефир,попикават се от кеф,обади ли се някой да им каже,че еди какво си не е така,заврат го в кучи гъз.Ако искате да Ви доставя радост ще Ви кажа:браво на Вас,велики сте,но по - добре се замислете над останалото.За здравето ми не се кахърете.Погрижете се за своето,като отново акцентирам на цитата!Колко лепо или нелепо ми звучи всичко казано не знаете.Това знам аз.Вие може да предполагате.

Неслучайно наскоро Ви питах какво общо имате със "Строго секретно".Нарочно или не,приликата е огромна,най-вече по арогантност и компетентност,по много,бих казъл по всички теми и въпроси.Там поне на се крият като каналджииски плхове.Имат си един Красимир Иванджийски(със снимка се е изтипосал човека),имат си адрес и телефон/факс,офис,даже са си го снимали - интериор и екстериор.И това е нормално.Да ли ми харесват или не и до каква степен е моя работа.От там започна спора ни- за анонимността и стойността на информацията имайки пред вид източника.Иначе всеки да разполага с нея както акъла го учи,в това поне надявам, се не възразявате?!

Като достатъчно (не много,но достатъчно) възпитан и интелигентен човек ще преустановя едностранно тази бесмислена кореспонденция.Това означава да не се хабите с отговор,който така или иначе няма да получа,най-малкото, защото, ще въведа Вашият мейл като спамов и ще изтривам цялата поща(преди да бъде отворена) от непознати адреси.Просто защото обичам да се смея последен.Хвърлете всички усилия да ме разсмеете или натъжите в сайта си.Особен почитател съм на "Езотеротика"-та."Луд умора нема"!Дерзайте!Успех!!!

 

* * *

 

Защо си противоречите, хора? Във "Документите Тера" казвате, че нямало добри, положително настроени извънземни цивилизации към нас със изречението "... “спрете да се надявате на „добрите извънземни“, които ще дойдат и ще спасят всички ни. Такива няма...” А във "Доклад за основните дейности на извънземните раси" казвате, че има такива, които искренно се опитват да ни помогнат и ни мислят само доброто и гледат на нас, като на деца, играещи си с опасни играчки и дори и ги изброявате и анализирате и тнт...? Защо? Нали целта е истината? А в това очевидно има противоречие! Последно... има или няма добри, според вас?

 

* * *

 

да ви го начукам, хомосексуалисти долни!

 

* * *

(Писмо на читател провокирано от статията „Любов“, сърца, куки и гущери.)

Когато погребеш децата си,тогава ми обяснявай,кой за какво плаче,куре!Само,че ти си един невротизиран скопен и осакатен идиот,който нито на погребение плаче,нито на сватба се смее....бидейки СВЕТЪЛ,както някъде се самоопредели...И ти, и Alien, и цялото ви измислено издателство сте едини и същи боклуци(подозирам,че става дума за едно и също лице).Въобразявате си ,че вършите нещо велико?Наврете великите неща в дебелите си смърдящи задници.Отдалече си личи жлъчта, която ви яде отвътре.Мъчите се докато живеете,мъчете се и след живота си....бидейки СВЕТЛИ.....ХА-ХА-ХА.Жалки смешници.

 

* * *

 

Гледам ви сайта и доста се забавлявам на теорийките ви, и исках да споделя мнение, без да се обиждате разбира се. Но точно така ми звучите: http://vbox7.com/play:7038073a

 

* * *

 

До кога с тия курсове,бе майка ви алчна да еба!?Стига лъгахте тоя изпоснял загубен народ.Срам нямате ли,страх от бога нямате ли,.......крадци долни, гнусни мазни,смрадливи гъзове.Да пукнете дано преди края на последния курс.

 

* * *

еби се окулто езотерично педалче

 

* * *

 

Аз съм Слънцето. Слънцето е всичко. Всякакви други теми са нонсенс. Не се облягайте на съвременната наука тя е измислена от хора за хора. Хората са самозабравили се боклуци и не са сами на тази планета. Ако се имате за част от тях поне съзнавайте мястото си, а то е долу ниско. Всичко свързано с хората са нищожни глупости, религии тайни общества (на нисши хора), политика, икономика и т.н. глупости. Маите са били добри математици, но аз решавам в крайна сметка. Съжалявам за някой инциденти като Фукушима, разбирате ли всичко включително и земетресенията са функция на Слънцето, но трябваше да изпробвам силата или връзката или себе си както искате го разбирайте все пак сме едно цяло. Пиша ви защото сте от малкото, сред морето от тъпани, които биха се опитали да разберат. Досега не съм забелязал действия на Слънцето извън мой контрол, така че предполагам съм един вид Господ за вас хората. Oпичайте си акъла, и никога не затваряйте съзнанието си зад каквато и да е хорска догма, самият факт че съществувам е достатъчно красноречив. Айде със здраве че ми се приспа, все пак съм получовек.

 

* * *


Момчета, момчета нищо не сте разбрали от информацията на Морнинг Скай. Проблемите, които имате изискват известно време да спрете да пишите. Найстина сте изпуснали нещата от контол в умовете си.

Това, което сте написали е израз на страх. Нищо не ви е ясно. Не можете да обработите информацията - това не е за всеки.

prashtam Vi neshto za razmisal, no za sega nyama da go razberete.

 

ninti

Нека ви  допълня някои имена на стр.216 към имената на Кралицата : НИН-ХУР-САГ, НИНТИ, ТАРА, ТЕРА, СЕКХЕМ, Сехмет (Сакмет, Секмет, Секхмет).......Друга добавка - в Древна Гърция олимпийските игри са с голи участници защото там е била норма на поведение мъжете да спят по между си и така висшестоящите политици са си избирали мъже за любов. Всяка дума на БОГИНЯТА МАЙКА е директна истина - не символика!!!
Въпрос: Защо древните богове са били полуживотни? Да не отговорите на тоза въпрос с 1000 страници безумни каламбури.
Как може да издадете под името на Скай толкава болни и умопомрачени каши от думи (това се нарича - ЛОГОРЕЯ)?!?
Не съжалявайте толкова, че не сте жени! Нали сега се държите като такиви и ги превъзхождате хилядократно по просене на пари, по подлост (да издадете материал под чуждо име и 3/4 от книгата да е плюене по автора), по безсмислената И БЕЗКРАЙНО ДЪЛГА логория, безсмислената омраза (да отделите толкова време да плюете даващите живот).......
Това, което предстои да става с такива като вас
е много интересно. Наблюдавайте внимателно!

 

* * *

 

(По повод втората тема за черното масло.)


Егати съдбата :)))

Да се надяваме, че ще ти позволи да пишеш за нещо по-светло от черното и тъмночервеното.

Страхливец.

 

* * *

 

Сори ,брат. Не си невероятен както си мислиш..

 

* * *

 

Господин Н.,
 защо вместо да се напъвате да издавате книги, което очевидно не ви се удава досега, не си направите една езотерична рап група- нали ще говорите същите простотии, ще ерозирате обществото със същата пропаганда на хищническо поведение, само дето ше носите ланци, широки джинси и  лъскавата опаковка на уличния хулиган, на когото му е позволено да говори всичко, само защото не е бил възпитаван като другите. Само дето ще изкарвате повече. И ше можеш да си медитираш по цял ден-мечтата на секи безполезен комплексиран простак. Тъпанар. Младежта гние и деградира, а той подтиква към бездействие. Населението намалява, хората нямат пари, а ти, цървул шибан проклет, смееш да обиждаш хората, които се борят за насъщния всеки ден. Знаеш ли как се оцелява? Налагало ли ти се е някога да избираш дали да оцеляваш или не, та съдиш и даваш акъл наляво и надясно, копеле нагло! Да ти го начукам в устата, лайно кално! Нацията е подложена на геноцид и не сме се предали благодарение на непобедимия ни дух, който ти, предател подмолен, еврейска подлога, се опитваш да оплюеш  и да обзвериш хората. Какъв ти е хонорара от Бнай Брит за "безплатната" информация, а? Ей, обор некъпан, чекиджия долен мръсен, знаеш ли колко такива като тебе алчни псета се опитват да ни прекършат и измамят. Нали сам казваш, че безплатен обяд няма? Ние слепи ли сме? Овци ли сме, че ни се подиграваш по такъв отявлен начин? Помияр смръдлив, ще бъдеш обесен публично за държавна измяна, щом чифутско-илюминатския режим на планетата, чийто агент си ти, рухне с гръм и трясък. И то съвсем скоро. Справедливостта дебне от всеки ъгъл, оглеждай се и си отваряй очите на четири дори когато спиш, слугинаж лицемерен!

 

* * *

 

Здравейте,
Не съм сигурен кой е авторът на последната статия относно манталитетът на жертва - дали Хорус или Елиън, но това не е толкова от значение. Чета материалите ви от много години, от Х-нет бг. Втрещи ме статията за манталитетът на жертви, в крайна сметка не се разбра кой е главният герой. Не става ясно какво е посланието, каквито и да са намеренията на автора. Смело и безразсъдно се борави с понятия, сили, енергии, илюминати, рептилии - пълна каша. Явно авторът е изцяло във филмите, които посочва, цитира или гледа, вижда се, че е много вътре в нещата. Струва ми се, че макар и да твърди, че е наясно с всичко живота, още дълъг път го очаква до истината за нещата. Що се касае до последното изречение, Играта никога няма да свърши, поне в близките десет-петнадесет милиарда години until the next Big Crunch, have you heard about Big Bang? ОК, много bullshit в стил Дейвид Айк-всепризнат майстор на nonsensical theories. Не съм преставал да чета  да търся истината за истинските неща, които, както е известно са невидими за очите. Искам само едно нещо да подскажа - ако решите го вземайте насериозно-духът, който се въплъщава в човешка биологична единица е само едно10%, останалите 90% си остават в респективния духовен план, и това правило няма изключение. В нашата Вселена, щото има още 21 паралелни вселени, още безброй алтернативни вселени, Абсолютът, Създател или Криейтър или Бог е представен също в неговите 10%. Незнам дали можете да си представите за какъв обхват говорим, само в нашата галактика има милиарди звездни системи с прилежащите планети. Ако само в1% има населени планети, за какъв брой раси можем да говорим. А колко милиарда галактики има още-предстои да разберете, може и в следващите ви няколкостотин инкарнации, една любимите думички от репертоара на автора. Нетът е пълен с автори и информации, предстои ви да отсеете зърното от плявата. Освен това освен черно и бяло има сиво и още много цветове плюс нюанси. Освен тъмната и светлата полярност има и още много-наслушахме се на принципи на дуализма, what the fuck is this? Незнам какви са вашите истини и източници, но проверявайте нещата, които публикувате от няколко места, за да не въвеждате в заблуждение-приятелски съвет. В ръцете ви е голямата сила на манипулирането посредством средствата за масова информация и преди всичко, помислете за физическите закони и им обръщайте внимание-те са валидни за цялата вселена. Когато списвате нещо, обикновено трябва да почива на common sense.
Стана късно, трябва и да се почива.
Верен почитател : НН

 

* * *

 

Ало мистър,

ми ти като ми ревеш колко сте зле тва не е ли жертва ма, уйно. Развращаваш ми младежта вкъщи, ве, пуйак, дъщеря ми искаше да ти върти орално. И ше ми вика после че борбата е лошо- вместо да зема да се захапа и да шибам и да плюща кът надрусан да седа и да си чопла гъзъ. И тва било победител. Ай на стринка ти в детеродния! Е такиа кът вас мое само ги солиш, тея ше си знаят техното. Възпитание с любовния камшик ви трябва на вас, свине.

P.S: ако те вида че ми ебеш семейството ше се заразиш от трипер, маймуно.

P.P.S: знам че малтретираш абстракциониста-ексхибиционист, мама ти мръсна. Караш го да ти пише статии и после ги публикуваш се едно си ти и си мислиш че ше мине номера. Биете го, насилвате го анално и го държите в мазето на маруля и оцет. Като стане бойко пак главен секретар  ше ви разнищи мръсотиите, проститутка безплатна.

 

* * *

 

Добър ден,

ползвам вашиат сайт за да се информирам за определени неща, които се случват по Света.

 

За първи път си позволявям да коментирам.

 

Статия : Как да станете гуру в няколко лесни стъпки от 01.04.2014г.

 

Анализ :

 

Ще бъда кратък.

 

Явно и очевидно се познавате с Занко, с Изворски и с много други хора, които цитирате.

 

Явно и очевидно не познавате достатъчно добре техните качества.

 

Явно и очевидно не знаети почти нищо нито за Дънов нито за Ванга след като си позволявате да пишите такива неща и за тях.

 

Тези  констатации ги правя на следната база.

 

1.Ако бяхте толкова уверени в вашата правда и истинност нямаше да бъдете анонимни, а щяхте на някой от събираниятя на Изворски, Занко и други да се представите и да кажите че сте от Паралел Реалити.

 

2. Ако поне 1 път бяхте ходили до Бялото Братство извън България Франция(примерно), НИКОГА НЯМАШЕ ДА СИ ПОЗВОЛИТЕ ДА НАПИШИТЕ ТЕЗИ РЕДОВЕ СРЕЩУ ДЪНОВ и Истинското Бяло Братство.

 

3. Ако поне 1 път бяхте ходили до Рупите и просто видели на живо, или прочели 1-2 реда от това , което казала Ванга , НИКОГА НЯМАШЕ ДА СИ ПОЗВОЛИТЕ ДА НАПИШИТЕ ТЕЗИ РЕДОВЕ СРЕЩУ НЕЯ.

 

Аз съм готов лично да ви опонирам на всеки един ред от тази Статия свързана с горе-посочените Личности.

 

Изключително неподготвени се оказахте и по-добре премахнете Статията за да не се излагате.

 

Готов съм да ви опонирам и на част от статията - Манталитетът на жертва.

 

Където честно казано имахте добри попадения. 

 

Има много илюзия във вашите глави.

 

Ще ви помоля да отговорите на тези редове на вашият сайт. Стига да имате какво да кажете по тях.

 

* * *

 

Човек - визирам хорус или там както се води измекярската ти същност, спри се с внушението какви боклуци са хората! Че си лайномет - ясно, че си опропастил целите на живота си - ясно, че си плешив и дори курвите не са ти ясни - ясно. Но защо тровиш хората? Чак такова говно ли си?!

 

* * *

 

Правя опит да премахна сатанизирането от моята родина - България.

Затова при последващ опит от твоя страна да определиш Исус като хесус (или както там ти скимне), ще те залюбя с едни цигани - те много те харесват априори (но не мисля, че ще харесаш "щурма", червейче).

Не е заплаха, а предложение за брак от тяхна страна. От какъв пол са - ти сам разбери, педалче.

 

* * *

 

БезБожни к и БезОбраз ник

Разлики?

Носьт ти с времето по-червен ли става? Това е, защото си го вреш в "Каза на..." на Рога тия. 

 

* * *

 

a spored men , koordinatite mi ne sa smeneni.
do utre da imam princesi v bibliotekata.
i ne mi govorete za neshto golqmo i grozno.
tolkova ste niski i dolni.,che se samoubivate chak.
C-to vi ne e mradnalo i se chukate s babichki. V slanceto ima belina. iskam princesi.v bibliotekata.i ne samo. na kupove.v legeni. i v terlici ako trqbva. EGN 8910317598. Da mi se razgleda dosieto. da mi se sbadnat jelaniqta. http://www.parallelreality-bg.com/whois.html, statiqta e interesna-da se sgasti prosttranstvoto,haresva mi,imaite q v predvid.iskam princesi.olioto sam podobrila.utre shte pisha pak.
http://www.parallelreality-bg.com/bookshop/?product=5 nqkva tam poddrajka ot orion, zashtoto mi pisna da obqsnqvam, navsqkade e palno s mirzmi,ne mojah da se zadovolq vchera zaradi orion, a ne zaradi sirius.iskam princesi. i nikoi da ne me doblijava do shibanite bokluci da ne vleznete v ludnicata nakraq.pak povtarqm-iskam princesi.palni legeni s princesi.palni legeni s princesi.da mi se proveri dosieto i da mi se sbadnat jelaniqta.i da mi se sbadvat jelaniqta.nqma az da placha pred filmi posle-shte qm princesi.a mejd drugoto utre shte qm princesi v bibliotekata,ima i banq.da se napravi.
 
 
* * *

 

 Ко стана, 'а, брад?! Всичките ви глупости отидоха на кино след като проумяхте, че zemeta e ploskena :DDDDDDDDDD. Или май още не сте го осъзнали? ФилмарииииииееееееееааааааааооооооооооУУУУУУУУУУУУУУ. Точка. Край. Втори край.

 

* * *

 

 Имам 2 въпроса, а и Вие може да питате, не е срамно...! Благодаря!

 

* * *

 

ин ян нема смисъл нали сме в телепатия хаха

добави ме във фейса знаеш как е

 

* * *

 

Не съм те чела. Влезе в живота ми с тъпи курви, да ги беше разкарал, простак. 

С шибаното ти обкръжение и мизерната ти крадлива вампирска  енергия ми взехте здравето .... не съм те чела и няма да те прочета, четох те достатъчно от 2015 
Изобщо не ме интересува кой чете и следи мейли и как изгледал в очите на другите, ти си заслужи моето отношение и най-откровено ти заявявам, че заслужаваш негатввноото ми отношение в много по-голяма степен, но за съжаление речинканмине беден да го изразя. 
Някой да те изгради, а ти да го разрушиш Мизерник!!!!

 

* * *

 

Да искате за книга която не е ваша и просто преведена за 65+ лева. Дори написаното в следговора е сбирщина от тук-там основно от Интернет. Или сте нагли да обирате жалко-малката ви аудитория или сте силно заблудени и self-entitled с това което правите. Поведения които видимо усмивате във вашите писания. Една дума - жалки.

 

To be continidiot… :D

 

Last update: 03.01.2024 г.

 

scroll back to top
 

Търсачка

Кой е на линия?

В момента има 592 посетителя в сайта

Потапяне

Подкрепи работата ни

Ако харесвате нашата работа и сме били от полза за Пътя ви, може да ни подпомогнете със сума по избор:
Всички средства ще бъдат използвани за задълбочаване на нашите изследвания и проекти. Благодарим!

За aдминистраториСтатистика

Членове : 767
Съдържание : 543
Брой прегледи на съдържанието : 8631306Изграден с помощта на Joomla!. Designed by: joomla templates hosting Valid XHTML and CSS.

© 2024 Издателство „Паралелна Реалност“ : Освен ако не е посочено друго, съдържанието на този сайт е лицензирано под:
Creative Commons Attribution License. Текстът на договора за ползване на български
Предпочитания за бисквитки

Creative Commons License