Оператор на НАСА наблюдава извънземен при полет на космическа совалка Печат
Статии - Извънземен разум
Написано от Alien   
Събота, 23 Януари 2010 01:03

 

Кларк Макклеланд е пенсиониран космически оператор от НАСА, който през своята 34 годишна кариера е бил отговорен за осигуряването на безопасността на различни мисии на НАСА включително полети по проект Меркурий, мисии на Аполо, Международната Космическа Станция и Космическата Совалка. В изявление пуснато на неговия уеб сайт на 29 юли 2008г. Макклеланд разкрива, че е станал свидетел на извънземен висок от 8 до 9 фута (2,43-2,74 метра) във връзка с мисията на Космическата Совалка, която той проследявал от Космическия Център Кенеди. Той пише:
 

„Аз Кларк Макклеланд, бивш космически оператор, лично наблюдавах извънземно високо от 8 до 9 фута (2,43-2,74 метра) на своите 27 инчови монитори докато бях на смяна в Космическия Център Кенеди – Центъра за Контрол на Излитанията.Извънземното беше изправено в товарния отсег на Космическата Совалка и провеждаше разговор с ДВАМА  американски астронавти от НАСА обезопасени с въжета! Също наблюдавах на мониторите и космическия кораб на извънземния, който беше със стабилизирана обезопасена орбита откъм задната страна на основните двигатели на Космическата Совалка.Наблюдавах този инцидент за около минута и 7 секунди. Достатъчно време за да запомня всичко, което видях. БЕШЕ ИЗВЪНЗЕМНО и ИЗВЪНЗМЕН КОСМИЧЕСКИ КОРАБ!”

В допълнение Макклеланд пише че не е бил единственият представител на НАСА, който е станал свидетел на инцидента: „Мой приятел по-късно се свърза с мен и ми каза че друг човек също е наблюдавал извънземен висок около 8-9 фута ВЪТРЕ в ОТДЕЛЕНИЕТО НА ЕКИПАЖА НА КОСМИЧЕСКАТА СОВАЛКА! Да вътре в НАШАТА Совалка! И ДВЕТЕ мисии са били дело на министерството на отбраната (Пентагона) и са били ТОП СЕКРЕТНИ срещи!”

Показанията на Макклеланд са важни заради неговите безупречни акредитиви. На неговия уеб сайт има документи, които той е предоставил на публиката, които потвърждават  големия брой постижения и свидетелства идващи от дългата му кариера в НАСА.Неговите твърдения че директно е наблюдавал събития свързани с извънземния живот и технология докато е бил в НАСА са основен източник за доказателства базирани на свидетелства.Показанията на Макклеланд могат и трябва да бъдат използвани за да се инициира разследване на Конгреса относно извънземния живот.Неговото изявление може да доведе до по-сериозно внимание от научното общество към доказателствата за извънземен живот.Това което следва са някои интересни въпроси и заключения които се надигат от показанията на Макклеланд.

Някои от незабавните въпроси включват: „как извънземния е комуникирал с двамата обезопасени астронавти на НАСА от Космическата Совалка?” „Дали високото 8-9 фута същество е било човекоподобно ?” И „ при колко други мисии на НАСА Макклеланд е ставал свидетел на доказателства за срещи на извънземни с астронавти?” Също „колко дълго е стоял извънземния в  совалката според неговия приятел?”

Могат да се изведат някои заключения от показанията на Макклеланд на базата на неговите акредитиви  като основен свидетел на събития, които са се случили в НАСА.Първо, неговите показания помагат да се потвърди реалността на извънземния живот и технологии и че НАСА тайно подтиска  информацията на база национална сигурност поради участието на Пентагона.Това е в съзвучие с някои скорошни анализи посочващи ролята на Пентагона в задължаването НАСА да не допуска изтичане на информация за извънземни артефакти открити на Луната, Марс и навсякъде в слънчевата система.

Второ заключение което може да се направи е че показанията на Макклеланд разкриват че  извънземните превозни средства и персонал могат да извършват доста сложни маневри в близост до космическите кораби на НАСА и дори да осъществяват скачващи маневри.Това потвърждава и други твърдения на хора с вътрешна информация, че НАСА редовно прочиства видео и снимкови материали които са свързани с извънземни технологии или артефакти по време на космическите мисии.

Показанията на Макклеланд предполагат, че има високо ниво на сътрудничество между поне една извънземна цивилизация и НАСА/Пентагона. Изглежда, че извънземните може би дори подпомагат някои космически мисии когато има трудности.Показанията на Макклеланд  помагат да се потвърдят  други показания на хора с вътрешна информация за тайни споразумения относно извънземния живот и технологии.Тези показания доведоха до това да се създаде гражданска инициатива, която има за цел да се започне процес по неутрализиране на тези тайни споразумения отнасящи се до извънземния живот и технологии.

В заключение, изявлението на Макклеланд може да помогне много в изобличаването на манипулациите на НАСА относно всички показания на хора с вътрешна информация свързани с извънземния живот и технологии при мисиите на НАСА.Заедно със скорошното разкритие на бившия астронавт д-р Едгар Митчел относно правителственото покритие на извънземния живот има сериозни основания да се започне питане до Конгреса относно ролята на НАСА и Пентагона в прикриването на свидетелства за извънземен живот.

Майкъл Сала

http://www.americanchronicle.com/articles/70032

 

За всички които имат вяра в мен – представям тази артистична концепция за това което видях преди много години в Космическия Център Кенеди. Беше високо същество около 8 или 9 фута високо. Имаше хуманоидна форма на тялото с две рамена , две ръце, два крака, две стъпала, слаб торс и нормално голяма глава за неговия размер. Цвета на кожата му не мога да определя.Изглеждаше, че има 2 очи, но нямаше достатъчна детайлност за други подробности.

 

Как комуникираше? Нямам си идея. Движеше доста често рамената си. Все едно дава инструкции! Не чух гласова комуникация. Шлемът му не беше толкова голям както на нашите двама Астронавти от НАСА. И имаше прозорче за да гледа напред. Имаше малко вероятно устройство за комуникация което беше прикрепено само от дясната страна на шлема!

Не видях никакви резервоари за кислород.Имаше широк колан , който като че ли го обвиваше...Не изглеждаше да е обезопасен с въжета както двамата Астронавти бяха.Не видях нищо подобно  на оръжие. Времетраенето на тази изключителна сцена беше минута и 7 секунди – измерих я с моя Астрономически хронографски  часовник.

С моето проверимо минало, няма Правителствена Федерална агенция която да каже че съм луд!

 

Аз съм експерт който може визуално да разпознае всякакво летателно средство създадено и използвано от човешката раса независимо секретно или друго! Аз мога да различа извънземен апарат когато го видя!

Бях директор на звеното NICAP ( Национален Комитет за Изследвания на Въздушните Феномени) – действителните Досиета Х в Кейп Канаверал и Космическият Център Кенеди от 1952 до 1992г! Да ИСТИНСКИТЕ ДОСИЕТА Х!! Извънземните СА ТУК!! Те вървят сред нас! Те дори може би са внедрени в НАШИТЕ земни правителства!!

Това което знам те НЯМА да ми позволят да публикувам! Написах поне 3 книги за да разкрия ИСТИНАТА на цялата ЧОВЕШКА РАСА!Аз бях един от водещите в тази област и съм се срещал с  много астронавти от НАСА  и други през годините. Бил съм въвлечен във Военни и Космически програми на НАСА от 1958 до 1992г! Чул съм за много срещи с извънземни, които са били видени на Луната и други места от астронавти на НАСА и аз разказвам за тези неща в книгите си.

НАСА не е ЦИВИЛНА КОСМИЧЕСКА АГЕНЦИЯ! Пентагона притежава НАСА! Някои от мисиите на Министерството на отбраната в които участвах бяха СТРОГО СЕКРЕТНИ! Тези мисии изстрелваха топ секретни сателити и друг космически хардуер в орбита където няколко екипажа срещаха извънземни

 

Източник: http://www.stargate-chronicles.com/home.html

 

scroll back to top
 

Търсачка

Кой е на линия?

В момента има 376 посетителя в сайта

Потапяне

Подкрепи работата ни

Ако харесвате нашата работа и сме били от полза за Пътя ви, може да ни подпомогнете със сума по избор:
Всички средства ще бъдат използвани за задълбочаване на нашите изследвания и проекти. Благодарим!

За aдминистраториСтатистика

Членове : 767
Съдържание : 544
Брой прегледи на съдържанието : 8729981Изграден с помощта на Joomla!. Designed by: joomla templates hosting Valid XHTML and CSS.

© 2024 Издателство „Паралелна Реалност“ : Освен ако не е посочено друго, съдържанието на този сайт е лицензирано под:
Creative Commons Attribution License. Текстът на договора за ползване на български
Предпочитания за бисквитки

Creative Commons License