Планът на Сивите Печат
Статии - Извънземен разум
Написано от H.   
Събота, 23 Януари 2010 14:55

 

Център за изучаване на НЛО и паранормални явления Бърлингтън, представя:

ПЛАНЪТ НА СИВИТЕ”, от Алекс Кулиър. Кои са Сивите? Какво искат? Какви планове имат тези извънземни за човечеството и планетата Земя? Това е едно от многото мнения за извънземната раса, позната като „Сивите”, които Центърът Бърлингтън ще се опита да представи на читателите и изследователите. Тези гледни точки не съвпадат задължително с мнението на Центъра.

 


ПЛАНЪТ НА СИВИТЕ

от Алекс Кулиър

Източник: The Leading Edge

Февруари, 1977 г.

 


За първи път Сивите осъществяват контакт с член на световно правителство през 1933 г. в Германия. Те обаче се отказват от немското правителство, защото то вече се е посветило на сътрудничество с групата Гиза – ренегатска организация от извънземни, установили главната си квартира под платото Гиза в Египет. Te били главно Плеядианци. Били сами, вършели си тяхната работа. Ащар, Комигал, дори Йехова били част от тази група за известно време. Те дошли тук, за да си играят на Господ с нас. Хората ги боготворяли, защото използвали напреднали технологии.

 
Благодарение на контактите си с групата Гиза през 30-те години на XX век германците строели ракети и започнали космическа програма. Технологията, която развили обаче, била използвана за създаване на оръжия, тъй като немското правителство било убедено, че ни очаква извънземна инвазия. Групата Гиза твърдяла, че Сивите са тук, за да ни завладеят, но това никога не се случило. Били проектирани оръжия като: звукови устройства, лазери, неутронни бомби, оръжия с лъчи от частици и т.н. Въпреки че такива оръжия били създадени реално много по-късно във времето, много други технологии били споделени с немците – антигравитация, свободна енергия и т.н.

 
САЩ първи отварят врати за Сивите. Знам само за един контакт във Вашингтон през 1934 г., когато Сивите демонстрират присъствието си пред правителството. Не знам подробности, но някакси правителството разбира, че Сивите са там. Чак през 1947 г. се осъществил истински контакт между Сивите и властта на САЩ. Първият контакт лице в лице бил, когато свалили извънземна летателна машина, събитие известно като инцидента в Розуел. Това принудило Сивите да общуват с нас по-рано, отколкото те самите планирали. След катастрофата в Ню Мексико, САЩ, СССР и Великобритания (на най-високо ниво) станали кръвни братя. Никое от тези правителства нямало представа какво всъщност планира Германия. Тя пазела в дълбока тайна контакта си с групата Гиза. Инцидентът в Розуел показал, че спешно трябва да се разработи истинска космическа програма за защита на Земята. Правителствата на САЩ и СССР смятали, че присъствието на толкова напреднали технологично извънземни би могло да бъде заплаха. Но Сивите, по свой маниер, влезли в тези правителства чрез измама. Истинската космическа програма, подземната такава, за която ние чак сега започваме да научаваме, първоначално била финансирана от членове на Римския Клуб. Трябва да се поровите, за да разберете кои са те. Не се изненадвайте като видите имената. Ще говорим по-подробно като стане въпрос за Луната. По-рано, в периода 1850-1950 г., Сивите извършвали експерименти с добитък и хора. NSA (основана 1950 г.) разбрала, че точно Сивите носят отговорност. Когато през 1952 г. американското правителство започнало да сваля извънземната летателна машина, се дало началото на един продължителен контакт. Сивите знаели, че е необходимо да се съюзят с високопоствено политическо лице, за да могат да осъществят експериментите си и да спасят вида си. Тоест трябвало да се разберат. Тайна политическа структура в правителството трябвало да бъде посредник между Сивите (технологичните богове) и хората. Военните били много ентусиазирани от комуникацията с извънземните, надявали се на размяна на технологии срещу ресурси. Тази политическа структура била NSA. Първоначалната й цел била контакт и изучаване на извънземни.

 
През май 1954 г. във въздушната база Холоман американското правителство сключило официален договор със Сивите. Някои от клаузите там били размяна на технологии, антигравитация, метали, сплави, технологии за усвояване на свободна енергия, медицински познания за човешкото тяло. Всичко, което Сивите чакали в размяна било да им позволят да наблюдават човешкото развитие и да останат тук на Земята. Подписването на този договор било най-значимото събитие в човешката история, защото то ни насочило в посока, в която ние не бихме тръгнали и ни поставя в ситуация, за която не сме подготвени – да сме домакини на извънземни.
 

В същността си, този договор завързва ръцете на Андромедианския съвет и онези доброжелателни извънземни раси, които могат да вземат активно участие в земната еволюция. С този договор с извънземните Ултра представителите на NSA , което всъщност е правителство в правителството, реално отказват външната намеса на дружелюбните раси.
 

Сега внимавайте, защото казвам това за пръв път. Самият документ и оригиналните материали на размяна могат да бъдат открити в клона на NSA наречен „Синя Луна”, под въздушната база Къркленд в Ню Мексико. Входът е в планините Монзини. Там се намират частни лаборатории, които се занимават с енергийни технологии. В момента на същото място се строят устройства, задвижвани със свободна енергия, за употреба в космоса – на Луната и Марс. Голяма част от извънземните технологии са възпроизведени и транспортирани в подземен тунел до Los Alamos и под каниона там, където са построени огромни куполи в земята. Площта е 29 000 кв. фута. Има също лаборатории за изучаване на светлината, мисълта и чистата енергия. В това градче има и затвор за извънземни, хванати от черното правителство.

Корпорации, които помагат на извънземните и това правителство са: Standard Oil, Lockheed, Northrup, McDonald Douglas, AT&T, IT&T, The A.A. Matthews Construction Company, The Robins Company, The Utah Mining Company и много други. NSA е извън всички закони на САЩ, освен ако изрично не е споменато друго. Това е с цел да не нарушава реално никакви закони и да не наранява никой. Тя е напълно отделена, въпреки че вашите данъци плащат съществуването й. Финансират я също и много частни пари и благодарение на тях се реализират извънземните технологии и се държат хората под контрол. Дори ЦРУ не знаят много за Ултра или „Синя Луна” на NSA, които имат директен достъп до извънземните технологии и информация.

 
Разберете, че Сивите са генни инженери, но не и единствените. Повечето извънземни са такива, защото ценят живота като злато и сребро. Това е тяхното богатство. Тук, на Земята, както и на Фобос, се извършват много генетични разработки и експерименти от Сивите. Така се опитват да изпълнят своята задача да създадат ДНК и генетичен материал, които са достатъчно чисти за отглеждането на живи форми, способни на възпроизвеждане. В момента се интересуват основно от женски материали, тъй като семейните гени се предават главно от жената. Защо? Защото знаете със сигурност коя е майка ви, но не и баща ви.

 
По този начин са създадени множество раси в нашата галактика. Не е нещо ново, съществува от дълго време. Малко раси са останали с чист генетичен материал, като има само две, които според Андромеданците са наистина чисти. Това са Рептилите от Алфа Дракон, а другата е, както я наричаме, Елохим – древна човешка раса, преживяла Лира. Всички останали са в една или друга степен хибриди или смеси на различни генетични материали.

От друга страна, Сивите искат да се освободят от Орионската империя. Ако не успеят да пригодят своите тела и генетика към нашите, те няма да просъществуват. Виждате, че времето им изтича и ние като раса се развиваме бързо. На духовно ниво също еволюираме бързо, като това прави гените ни по-трудни за употреба. Сивите знаят това много добре, защото, това което ни причиняват, вече им се е случвало. Аз просто се опитвам да направя аналогия. Не ги оправдавам по никакъв начин. Между другото, когато се ражда извънземно дете, те го отвеждат извън земната атмосфера, за да се роди то с отворено съзнание за реинкарнацииите си, да знае кой е и да не е обгърнато от булото. Защо? Очевидно има някакво споразумение, че който се роди в рамките на земната атмосфера има някакъв вид було, като част от това да бъдеш тук.

 
Задачата на Сивите господари е да създадат робска раса, която да контролират, да им служи физически, дори сексуално. Сега ще обясня. Актът на хранене, война, гняв, физическата енергия, генетичните експерименти, хибридите са като хранителен източник, генетичен и биологичен материал. Сивите и господарите им се хранят с нашата енергия. Пример: когато двама души се карат, те създават голямо количчество негативна емоционална енергия. Ето затова ще откриете, че където има войни, има и голяма активност на НЛО. Отрицателната енергия! Те просто се хранят с нея. Това е подобно правенето на любов с мъжа си или жена си и достигнете онзи момент, когато и двамата сте на едно и също място, по едно и също време, погълнати от любов и блаженство. Така се чувстват те, когато се освобождава отрицателна енергия. Те жадуват за всякакви негативни емоции, както когато страха, този прилив на адреналин, обземе младежите на бойното поле.


Сивите изучават задълбочено както душата, така и човешкия мозък и неговите способности. Много хора са импланитирани от тях, някои знаят това, други – не, но при всички случаи, те трябва да разберат, че наистина са били на някаква машина, показвали са им неща и са тренирани да направят нещо. Според Андромеданците, Сивите ни обучават да се бием срещу Драконианците, техните господари, да бъдем техни войници. Също както военните изпращат първо пехотата и флотата, имплантираните ще са първите. През това време Сивите ще си седят на корабите, ще пият шампанско или джин с тоник и ще се чудят как върви битката. И те са избрали нашата планета да бъде тяхното бойно поле.

Същевременно, те подготвят Земята за новите й господари. Очевидно Сивите ще се опитат да реализират това, но неизбежната истина е, че Рептилите от Алфа Дракон пътуват насам, а това е много сериозна намеса за нас. Сега, честно, не съм тук да всявам страх. Не вярвам в него. Но ви казвам това, което ми е било казано да ви кажа. Ние сме се покрили в един ъгъл и единственият начин да променим изхода е съзнателно да разберем какъв наистина е нашият свят и какво се случва в действителност. И ние трябва да създадем пространство, изпълнено с любов. Приятели, това е дъното.

 
Когато създадем това пространство от любов, Сивите, Драконианците, Орионците, няма да могат да се справят с вибрацията. Ще трябва да напуснат, или ние ще трябва да поискаме сериозна намеса тук. В такъв случай ще има небесна война както е писано в Библията. Всичко ще се случи, за да бъдем спасени ние. Знаете всички онези приказки за Ащар, че ще дойде да ни спаси. Дами и господа, това няма да се случи. Това е просто още една религиозна система. Или както капитан Хатон, който обещава, че ще ви закара до Марс. Не благодаря! Не искам да ходя на Марс, това просто няма да стане така. Никой няма да ви спаси, защото според Андромеданците, ако седите и чакате спасител, вие не си вършите работата. И кой ще дойде и ще понесе вашата отговорност? С каква цел? Вие само ще пресъздадете ситуацията отново някой ден. Ако вие сами не еволюирате достатъчно, че да сте си собствен спасител, месия, то значи не сте научили уроците на живота. И това е най-силното послание на Андромеданците. Трябва сами да свършите работата. Вие сте отговорни за себе си. Никой няма да ви освободи от отговорност. Дори и да се намесят в крайна сметка и да ни помогнат, те няма да останат и да ни бъдат бавачки.


Това означава, че ние трябва да разберем правилно. Ние като раса трябва да се обединим и решим какво искаме и за какво живеем. Как ще отгледаме децата си? Според какви морални норми, какви закони и т.н., а не да чакаме някой отвън да ни каже какво е най-добре за нас. Приятели, това никога преди не е давало добри резултати, няма да се случи и сега. Повечето хора биха умрели вместо да бъдат роби. Това ни е в природата, душата, да бъдем свободни. Отново сме в тази позиция. Кое ще изберем?

 
В момента Сивите наблюдават мозъчните вълни на имплантираните. Правели са това през по-голята част от 100-те си години на Земята. Така поколения семейства са имали импланти. Сивите са предали знанията си на NSA за клонирането на човешки индивиди, живи форми и изкуството на покваряването. Андромеданците не считат за човешки същества двете най-високи степени на намеса от страна на Сивите в NSA – клонирани или имплантирани хора, защото те са се присъединили към общото съзнание на Сивите и са загубили свободната си воля. Техните души са затворени и те вече не са състрадателни човешки същества.

 
Сивите клонират и собствената си раса в каста от роби, също като мравките. Те всъщност мислят едни и същи неща по едно и също време. Умовете им са като радио. Ако няма радиовълни, те не правят нищо. Имат компютри, които предават тези радиоподобни вълни, а те им казват каква работа имат, какви функции трябва да изпълняват. Ако тези компютри се изключат, техният общ мозък, Сивите няма да знаят какво да правят. Те не притежават индивидуален интелект като нас, въпреки че с удоволствие биха ни направили да бъдем като тях. Сивите смятат, че Господ е ум, подобно на нашия. Те напълно са се отделили от духовната си същност, толкова отдавна, че тяхното физическо съществуване се е превърнало в чисто его. Драконианците също са чисто его. Много други раси, генетично променени от тях, преживяват отделяне от собствената си същност.


Аз също не разбирам процеса и как всъщност се случва, но Сивите вече не вярват, че имат дух. Те са ограничени мисловно, емоционално, физически и физическото им съществуване е всичко, което те виждат. Те буквално се отричат от духовната същност. Тя вече не е част от тях. Някои човешки индивиди правят същото – знаете, че можем да се разделим и показваме в различни личности. Сивите са чисто его!

Те са много напреднали в областта на математиката и енергийните науки. Твърди се, че по време на срещата в базата Холоман е имало размяна на персонал. Нашите военни дали на Сивите 16 души, които трябвало да отидат до родното място на Сивите, а те оставили един или двама от техните. Според Андромеданците обаче, всъщност 109 души били взети при тази размяна. Те не са се завърнали. Още повече, те така и не стигнали до родното място на Сивите – Зета Ретикули 2, а били закарани на кораба-майка и на Фобос, където се провели експерименти с тях.


Сивите дали на NSA и разработки на вируси, които били разпределени на по-ниски нива във военната система. В Африка откриваме тестовата площадка на вируса на СПИН. Има и причина за това. Този вирус бил даден на биологичното подразделение на Ултра в NSA. Едно от подземните съоръжения на NSA е под Форт Мийд в Мериленд. Там има 19 акра подземни пещери с най-напредналите технологично и най-сложните компютри на света, които били проектирани и построени там. Никога не са се появявали над повърхността. Тази област и другата, в планината Ууд, Орегон, се занимават с наблюдение на телефони, телеграфи, телекси, факсове, радиа, телевизии, микровълнови комуникации, NORAD, както и космически радиовълни. В комплекса в планината Ууд, Орегон се извършва клониране на хора и извънземни, но не знам какви раси.

 
Нека се върнем малко назад във времето. В края на 50-те години на XX век Сивите се свързали и с руснаците с цел подписване на договори и размени. Руснаците обаче отказали да подпишат такъв независим договор, тъй като много добре знаели, че Сивите ще се опитат да насъскат САЩ срещу СССР. Всъщност точно те информират Джон Ф. Кенеди за присъствието на Сивите по времето на кубинската криза. Андромеданците твърдят, че СССР се опитвали на изнудват САЩ да им предоставят извънземните технологии и тогава насочили и ракетите си към тях. Руснаците разбрали, че NSA и ЦРУ разработвали невероятни технологии, които не споделяли, както се били разбрали след подписването на договора в Холоман. Джон Ф. Кенеди питал три пъти ЦРУ дали твърденията на СССР са верни, но на два пъти ЦРУ излъгали, въпреки че атомните оръжия можели да достигнат САЩ само за 18 минути. Те просто казали: „Не. Те са луди.” Този отговор вбесил Джон Ф. Кенеди дотолкова, че да поиска да съсипе ЦРУ. Това е едно от най-важните неща, заради които той станал заплаха за тях. Неговото желание било част от тези технологии да са достъпни за обикновените хора и да се използват за напредъка на човечеството, както и да се оповести публично присъствието на извънземни сред нас. Това става причина за успешното стартиране на цивилна космическа програма, така че всички американци и останалите хора по света да могат да споделят откритията.

 
През 1953 г. сателити и радари показвали, че големи обекти приближават Земята. Това били корабите майки на Сивите. Тези космически кораби можели да пътуват във времето и били същите, които са забелязани през 1787, 1788 и 1789 г. около Венера. През 1645 г. е забелязана за първи път голяма луна около Венера и оттогава тя се появява и изчезва, като за последно това се е случило през 1767 г. Подобно нещо се случва и около Марс на 25 ноември, 1894 г. Голям кораб е забелязан да озарява част от планетата. Същото явление има и при Меркурий през 1799 г. Същият голям планетоподобен обект минал през Слънцето на 26 август 1859 г. и той все още съществува, като ни е познат под името Вулкан. Това е кораб-майка. Не е планета. По време на пълното затъмнение на 29 юли 1878 г. астрономите видели два големи светещи планетоподобни обекта, големи колкото Венера, които се намирали между нея и Марс. Според Андромеданците това били плеядиански и андромедански кораби, върнали се назад във времето и наблюдавали Сивите, които орбитирали около слънцето. Те поискаха да споделя всички тези дати с вас. Не знам защо, но има и още. През 1783 г. и 1787 г. били забелязани много силни светлини на Луната. Първоначално били объркани с вулкани. Но тогава те се преместили и осветили тъмната й страна, което предизвикало забележим ореол над горната й част. През февруари 1894 г. била фотографирана комета, която се сблъсква с голям тъмен обект в нашата Слънчева система. Този обект имал крила и според Андромеданците бил дракониански кораб. Същият феномен се появил и на 4 април 1892 г. като бил с размер една трета от този на Луната, 600-700 мили в диаметър. Астрономите помислили, че е птица, но крилете й не се движели. Това отново бил дракониански кораб. На 27 януари, 1912 г. пак било наблюдавано подобно събитие. На луната се намирал кораб, подобен на гарван, който бил дълъг 250 мили и широк 50 мили. Според Андромеданците той бил също от Алфа Дракон.

 
През последните пет века Сивите предприели множество операции, които имали за цел манипулация и контрол на нашите религиозни системи. Не искам да обиждам никого, а само да ви предам нещата така, както ми бяха представени. Всичко, което трябва да направите, е да слушате. Ако не го чувствате истина за вас, го пропуснете. Ако чувствате, че е вярно и ви побиват тръпки, тогава вероятно трябва да започнете на внимавате.

 
Като се представят с образа на спасители, Сивите ни компрометират морално и духовно, тъй като те самите са освободени от създаването на карма. Вместо това те ни карат да създаваме нашата карма. Това е един истински капан. Играта на религиозните системи може да бъде използвана като гориво за играта на съблазняване на хората да вярват в неверни неща. Силата на съзнателните мисли буквално ни позволява да ги превърнем в реалност, независимо дали са от полза за нас или не. Това са истински духовни динамични явления и те се използват срещу нас. Нашето физическо тяло е дом за идеи или религиозни вярвания. Нашата вселена се състои от идеи и мисловни системи, като тя е компресирана и обърната навътре към себе си. Ние я насочваме към нас, за да създадем дух и енергия. Ако има нужда ще повторя. Това е нашата дефиниция, дума по дума. Нашето физическо тяло е дом за идеи (религиозни вярвания). Вселената ни се състои от идеи и мисъл, като тя е компресирана и обърната навътре към себе си. За да създаде дух и енергия. С други думи ние наистина сме богове. Ние наистина можем да направим всичко, което пожелаем.

 
Ние на Земята сме еволюирали само технически и материално. Духовната ни еволюция е била потискана през по-голямата част от група извънземни, а сега и от черното правителство и неговият план за Нов Световен Ред. След като научили тези духовни истини, NSA и черното правителство осъзнали, че всичко, което те се опитвали да постигнат било застрашено. Според Андромеданците техните думи били: „Може да бъде разрушено за ден, ако човечеството се просвети.” Ако един милиард хора разберат и решат, че не искат повече тази реалност, тя може да се промени буквално от залез до изгрев слънце. Но те наблягат и на факта, че трябва много добре да знаем какво искаме, което е част от решението и отговорността. Те са наши. С други думи – ако ще я създаваме, трябва да си понесем отговорността за това.

 
Торинската плащеница. Според Андромеданците това е пример за извънземна манипулация или насилие върху вярванията ни. Този холографки образ на булото е създаден от Сивите с цел да засилят вярата в спасител или месия. Тя помага на техния план за контрол, тъй като човечеството с готовност би предоставило силите си на някого, който прилича на истински месия, защото така сме научени. Сивите знаят, че малко хора са готови да понесат отговорност за собствената си еволюция. Повечето биха чакали да им се каже какво да правят вместо да разберат ситуацията и да вземат подходящи мерки, за да се освободят.

 
В плана на Сивите за манипулация на вярата ни има и сценарий за режисирано второ пришествие. То ще се случи малко след разрухата на световната икономика. Това същество ще бъде клониран човек, биологичен индивид, на когото холографски ще бъде прибавено всичко от духовните истини във всики религии, метафизики и той ще излезе и ще говори за тези велики чудеса. Той твърдо ще признае хиндуистката философия. Не знам защо, те така казват. Намеренията са зли, това същество няма да има душа. Той не е дух. Той е роботид, клонинг, синтетика. Сивите разполагат с технологиите да направят това. Той ще бъде образ на човека от Торинската плащеница.
Антихристът няма да е злата душа, описана в Библията. Той ще се опита да каже истината за истински неща и да превземе правителството на САЩ, което било причината за всичко лошо. Така казват те. Трябва да добавя това в защита на вярата. През 1960 г. Ватикана признава, че има 14 плагиатства в Новия завет. Отказали да ги назоват, но били точно 14. Това означава, че не може да се вярва на Евангелията, така да се каже, защото са ги променили. Не Господ ги е написал. Църквата ги е променила и си е признала за това. Затова правете с казаното каквото пожелаете. Но всички вярват, че трябва да се случи и така, дами и господа, ние ще го създадем. Ние ще го накараме да се случи и те ще седят горе и ще ни се смеят. Вижте какво причиняват сами на себе си.

 
Сивите са отговорни за случката във Фатима, Португалия, където се предполага, че Дева Мария е говорила с деца. Това било холографски образ на жена, която твърдяла, че е Дева Мария, майката на Исус Христос. Слънцето слязло от небето и чудодейно излекувало хора. Тези чудеса някакси са станали благодарение на техонологиите на Сивите. Но те насочвали светлина и звук към хората от кораба си, като по този начин ги лекували физически. Тази технология е тук, на Земята, поне от 100 години. Сега е незаконна на повечето места в САЩ, защото работи. Тя е цвят и звук, а причината звукът да работи е, че цялата вселена е холографска проекция, обърната сама към себе си. Всико е холограма. Буквално всички присъствали били имплантирани в лисващия период от време в епизода. Голям кораб застанал пред Слънцето, за да създаде появяването. Причина това да не е вярно е и фактът, че библейският Исус е събирателен образ. Като такъв е алегоричен мит. Дева Мария също е събирателен образ и тези обобщения били направени с цел обединяване на религиите в Древната Римска империя, така че тя да не изразходва ресурсите си в постоянна борба с религиозните войни между различни групи вярващи.

 
През 50-те години информацията за замърсяването и популацията в света, която Сивите предоставили на Ултра в NSA, предизвикала срещи на така нареченото общество Джейсън. Точно в този момент Сивите предложили малко помощ или споделяне на технологии, засягащи околната среда. Това продължава и днес. Плеадите всъщност са предложили повече решения на проблема от всички останали, но те били отхвърлени от NSA. Това подтикнало към една от трите алтернативи, вече обсъждани в НЛО средите. Алтернативите били и са всъщност реалността. Това е Алтернатива 1, 2, 3 и 4. Новият Световен Ред е в голяма опасност. Сивите са 250 години напред технологично. Черното правителство се страхува да ни каже истината за тази реалност, защото се страхува от революция, сваляне и желанието за самосъхранение на хората, които ще искат главите им.

 
Два големи кораба са в момента на Земята и се крият в океаните. Единият е в Тихия океан, под Екватора, а другият е в Атлантическия океан. Не знам къде. Не знам чии са, но са тук. Чуствам, че са добронамерени, защото правителството говори за контролирана смяна на полюсите. Андромеданците казват, че няма да позволят това да се случи. Та моето усещане е, че това са дружелюбни кораби, които са прикотвили Земята към оста й. Това е моето мнение. Военните знаят, затова тестват звук в океаните, особено Тихия.

 
Извънземни са ни нападали по-открито в космоса. Започнало с унищожаването на руската сонда Фобос. Апаратът, наблюдавал Марс, е бил пленен от рептили на Марс. Той няма да се върне на линия. Няма го. По-близо до вкъщи изчезва от орбита сателит Landsat през декември 1993 г. През август същата година Европейската космическа агенция загубва два комуникационни сателита, като отново те просто се „изпаряват” от орбита. Канадският TELSTAR е унищожен в земната атмосфера на 15 януари, 1994 г. Видян е да се разбива. Бил е прострелян от Сивите. Отново не знам защо. През април 1979 г. изчезва комуникационен сатели на NASA – Satcom 3. Просто бил взет. Както и два руски сателита, които изчезнали от орбитата и атмосферата ни.

 
Ето нашата версия. Доброжелателните раси са предложили помощта си, но световните правителства трябвало да демонтират ядрените си оръжия. Правителствата не искали това, тъй като не знаели на кого да вярват. Те създали тази ситуация и сега пак не знаят на кого да вярват. Обаче, толкова много искат да се отърват от Сивите, че явно са изпратили зов за помощ, като са използвали сателитите. Андромеданците твърдят, че съществува група, готова да помогне в борбата със Сивите, дори като ни даде оръжия, с които да се бием. Да се върнем и към Рептилите от Алфа Дракон, единствените истински врагове на Сивите и на хората. Но Рептилите са отговорили на зова за помощ. А Сивите пък работят за тях. Отново капан. Когато ги поканим тук няма да има война. И веднъж дошли, никога няма да се освободим от Драконианците.

 
Плеядите помагат на Андромеданския съвет в опитите му да запази нашата Слънчева система от инвазии на групата Орион и Алфа Дракон. Границата е между Уран и Плутон и там има различни добронамерени раси, както физически, така и не. Те са Плеядианци, Андромеданци, Арктурианци, Сириусианци от Сириус-А, Ретикулианци, Акордианци и извънземни от Умо. Тази отбранителна линия е наистина краят. Явно два големи кораба на Сивите са обърнали докато са били на път към Земята и Марс. И очевидно има жертви и от двете страни.

 
Моля разберете, че в момента има 15 000 Сиви под САЩ. Те са всъщност ренегатска група Ретикулианци. Не са от Ретикули и не са се връщали там от стотици, хиляди години. Пътували са с космоса в своите арки. Преди да дойдат на Земята са били на Сириус-Б. Това е отправната им точка преди да дойдат тук. Има приблизително 1 833 Рептили, които живеят под САЩ. Обитават между 100 и 200 метра дълбочина под земята. Живеят основно в пещери и древни тунелни системи, създадени преди стотици години. Те не са добронамерени. От време на време влизат в контакт с нас. Виждани са в Ню Йорк, Мисури, Чикаго, югозападните части на САЩ. В тези райони са най-многото изчезвания на деца, с хиляди.


Андромеданците твърдят, че 13 712 деца са били взети от рептилите за последните 25 години. В книгата на Линда Мълтън Хау „Извънземна жътва” се споменава за открити човешки останки в подземните бази. Андромеданците потвърждават, че сме използвани за храна. Сивите използват кръвта ни, а Рептилите консумират живата човешка плът. Любими са им децата, защото в тях няма никотин, кофеин и други замърсители. Както ние ядем телешко, така те ядат нас.

 

Сивите търсят „навлизащите” (walk-ins – няма абсолютно точен и адекватен превод на български, друг използван термин е „душа-заместник” - бел. ред.), защото искат да научат за духа. Говоря за благосклонност и недяволско притежание. „Навлизащите” са необходими в този момент. Те са по-високо еволюирали души. Точно сега те са 72 000 на планетата и са част от Андромеданския съвет. Още толкова ще дойдат в следващите три години, за да балансират негативната енергия, която е била създадена. Поради законите на съвета за ненамеса, те са намерили за необходимо да намерят друг начин за влияние, като не нарушават директивите. Затова са тук „навлизащите”, които всъщност са истински човешки същества. Това е задният вход. В момента има 1 531 наистина доброжелателни човешки извънземни на планетата ни. Не знам къде са точно. Но те са тук да наблюдават, записват и докладват и вероятно помагат на „навлизащите”. Вероятно някога ще си отидат. Но очевидно живеят като нас и са в ежедневието ни.
 

Запомнете тези факти. Има 18 000 Сиви, 15 000 на Земята и 3 000 на Луната. Обикновеното правителство на САЩ няма представа какво наистина се случва. Черното правителсто се състои от няколко нива. На върха знаят всичко, а по-ниските нива знаят само малка основна част, обикновено фрагмент от пъзела. Цялостната картина е дълбока тайна, основана на измама, която подронва общественото доверие. Предупреденият е подготвен за битка. Какво ще направим ние по въпроса?

 Превод: plams

Редакция: Н.

scroll back to top
 

Търсачка

Кой е на линия?

В момента има 1635 посетителя в сайта

Потапяне

Подкрепи работата ни

Ако харесвате нашата работа и сме били от полза за Пътя ви, може да ни подпомогнете със сума по избор:
Всички средства ще бъдат използвани за задълбочаване на нашите изследвания и проекти. Благодарим!

За aдминистраториСтатистика

Членове : 767
Съдържание : 544
Брой прегледи на съдържанието : 8700512Изграден с помощта на Joomla!. Designed by: joomla templates hosting Valid XHTML and CSS.

© 2024 Издателство „Паралелна Реалност“ : Освен ако не е посочено друго, съдържанието на този сайт е лицензирано под:
Creative Commons Attribution License. Текстът на договора за ползване на български
Предпочитания за бисквитки

Creative Commons License