Секретна извънземна база на Земята във Френска Полинезия Печат
Статии - Секретни бази
Написано от H.   
Четвъртък, 28 Януари 2010 20:41
 
През юли 1952 г., светът беше наелектризиран от големи вестникарски заглавия и снимки на ескадрони от НЛО-та летящи неведнъж над Капитолия във Вашингнтон D.C. Четири месеца по-късно генералът от Втората Световна война Дуайт Айзенхауер беше избран за Президент. Същия месец Айзенхауер организира служба (Януари 1953); на Службата за Научно Разузнаване на CIA (Office of Scientific Intelligence - OSI) беше наредено да определи дали НЛО-тата са били междузвездни летателни апарати. OSI свика учените от Robertson Panel, който препоръча разширение на едно военно-въздушно изследване на НЛО-тата, Проект Синя Книга.
Година по-късно, през Април 1954, както е докуентирано от Gerald Light, Президентът Айзенхауер е направил тайна разходка до Muroc Field (сега AFB Edwards), в Калифорнийската пустния, съпроводен от генерали, репортера Franklin Allen от вестникарската група Hearst, католическия епископ James McIntyre и др. Преди това Президентът уредил да бъде близо до Palm Springs, CA с намерение за голф ваканция. Той "е бил вдъхновен да отиде до Muroc една вечер", докато репортерите съставили прикриващата история, че Президентът е имал зъбобол и трябвало да посети зъболекаря. Докато Айзенхауер е бил в Muroc Field, там се приземил един извънземен диск. Няколко Звездни посетители се появили да разговарят с Президента и генералите. Извънземните помолили Айзенхауер да направи публично достояние извънземния контакт на Земята незабавно. Президентът възразил, че хората не са били готови и се нуждаели от време за да бъдат подготвени за приспособяване към тази изумителна история.
Към края на следващия месец, май 1954, директорът на CIA, Walter Bedell Smith, Принц Бернард на Холандия, Дейвид Рокфелер и други топ световни финансисти, последният Държавен секретар Dean Rusk, последния Британски министър на Отбраната Denis Healey, и други Западни силови лидери свикали встъпителната среща на Билербергите, "вариантът на западно колективно управление на световния ред." Една от ранните точки на дневния ред на Билдербегите е бил извънземният контакт.
Следващата информация ми беше разкрита от конфиденциален надежден източник, който преди това е работил с договор за NSA и е поддържал връзки в разузнавателното общество. Тази информация беше потвърдена от втори източник, Д-р Michael Wolf от непризнатият подкомитет на NSC (Националния Съвет за Сигурност) - Групата за специални проучвания MJ-12. Докладът, който следва не е "изтекъл", а по-скоро базиран на пускане на информация, която е част от Аклиматизационната програма, една официална, но непризната политика на американското правителство на "преработено пускане на иформация", както Д-р Wolf я обяснява. Малко след установяването си, групата на Билдербергите е сътрудничела със Съвета за чужди връзки (Council of Foreign Relations - CFR), друго международно политическо тяло посветено на световно управление, относно проблема за приспособяването на човечеството към извънземното присъствие. Билдербергите и CFR решават заедно в средата на 50-те да влязат в споразумение с извънземните. На извънземните е бил даден остров във Френска Полинезия като база на Земята. Тази уговорка им дала възможност да наблюдават отблизо културите на Земята и поведението; и това позволило на Земните правителства да наблюдават извънземната култура и поведение. "Това стана един действащ експеримент", както го изложи моя екс-информатор от NSA. Той добави, че когато официалното обществено съобщение за извънземното присъствие се случи, "те ще бъдат тези, които ще бъдат представени на земните общества. Нещо от рода на:

"О, между другото, ние искаме да посрещнем нашите съседи от Плеядите, които ако става въпрос са били тук от край време, но всъщност са живяли на това място, дата, пространство и време. Те са дипломатически корпус."

Екс-информатора ми от NSA съобщи, че САЩ особено дали отстъпки преди подписването на споразумението. (Той не определи какви са били тези отстъпки, но последващата история до 1954 показва, че това което придобили САЩ е бил лъвският пай от извънземните научни консултанти, в асистирането на американските учени в разбирането и адаптирането на екзотичните ЕТ технологии в такива устройства, които сега ние познаваме като компютърен чип, лазери, клониране, оборудване за нощно виждане, супер-твърди влакна (също като леката броня Kevlar), аерокосмически керамики, Stealth технологията, particle-beam (устройствата с лъчи от елементарни частици) устройствата, и гравитационно контролираните полети).
Д-р Michael Wolf от NSC преди това беше разкрил в своята книга "The Catchers of Heaven", че е работил с извънземните като част от правителствените му задължения. "Аз се срещах с извънземни индивиди всеки ден в работата си и споделях жилищни квартири с тях", докато е извършвал изследвания в екстремно класифицираните подземни правителствени изследователски лаборатории. Той добави: "Извънземните от Зета Ретикули работят в подземни инсталации, както помолиха американското правителство. Извънземните не нарушават договорите, но Правителството наруши договорите заплашвайки ги и опитвайки се да стреля по НЛО-та."
Д-р Wolf също обясни работата с много човешко-изглеждащи раси наречени Nordics и Semitics. Той каза: "Semitics и Nordics идват от Алтаир 4 и 5 и от Плеядите". Wolf също разкри, че през 1954 САЩ имали четири извънземни трупа в "Blue Room", Хангар 18 във Wright-Patterson AFB, Dayton, Ohio. Тези тела идват от серия донесени свалени НЛО-та. "Първото НЛО падна в 1941 в океана западно от Сан Диего, и беше донесено от флотата." (Флотата е държала лидерска позиция в НЛО работите дотогава.) Между този и първия публично анонсиран случай в Розуел, д-р Wolf каза, че е имало друга катастрофа през 46 г., както и други две през 47 г.

 

Превод: Eon
 
scroll back to top
 

Търсачка

Кой е на линия?

В момента има 178 посетителя в сайта

Потапяне

Подкрепи работата ни

Ако харесвате нашата работа и сме били от полза за Пътя ви, може да ни подпомогнете със сума по избор:
Всички средства ще бъдат използвани за задълбочаване на нашите изследвания и проекти. Благодарим!

За aдминистраториСтатистика

Членове : 767
Съдържание : 543
Брой прегледи на съдържанието : 8668235Изграден с помощта на Joomla!. Designed by: joomla templates hosting Valid XHTML and CSS.

© 2024 Издателство „Паралелна Реалност“ : Освен ако не е посочено друго, съдържанието на този сайт е лицензирано под:
Creative Commons Attribution License. Текстът на договора за ползване на български
Предпочитания за бисквитки

Creative Commons License