НЛО почти причини война в Азия Печат
Статии - Общи
Написано от Alien   
Събота, 23 Януари 2010 15:15

Удивително разкритие свързано с НЛО се съобщава в някои японски медии относно скорошната фалшива тревога свързана с предполагаема ракетна атака от страна на Северна Корея.Цялото население на Япония бе докарано до пълна паника като причина затова се явява НЛО, което е прелетяло от Северна Корея към Япония.

Историята първоначално започва със забележителната информация че служители на най-високо ниво в японската отбрана са били запознати с факта че тяхната най-добра радарна система е прихванала по думи в официалното прес-съобщение – Неидентифициран Летящ Обект (НЛО)

Това събитие се съобщава че е причинило абсолютен хаос в офиса на японския премиер министър.

Драмата, която беше близко да причини война в пълния смисъл на думата започва когато японската радарна предупредителна система позната като „FPS-5” засича обект, който се движи от Северна Корея към Япония и задейства предупредителната аларма на сутринта на 4 април 2009 г.

По същото време разузнавателни доклади идващи от Южна Корея и САЩ предупреждават че предполагаемото мирно изстрелване на сателит от Северна Корея познат като „Звездна Светлина 2” е всъщност прикритие за изстрелването на интерконтинентални балистични ракети „Taepodong-2”, проектирани да нападнат японски и американски цели.

В резултат на това командващите сигурността незабавно стигнали до извода че Северна Корея е изстреляла атакуваща ракета по Япония и предупреждават пресата и правителството като пращат офиса на премиера във военновременен хаос.

Офисът на премиера незабавно изпраща имейл до 43 местни правителствени офиса казвайки им че „Северна Корея е изстреляла ракета F1”, което на свой ред докарва до пълен хаос местната власт.

Същевременно прес-съобщения започват работата по предупреждаване на населението във високо-рисковите зони а властите започват да правят планове за спешна евакуация на най-уязвимото население.Департамента по Транспорт и Флота също са алармирани и преминават в режим на тревога.

Малко след това било счетено че това е грешка и обекта, който бил засечен е обявен официално за НЛО от Офиса на Японската Отбрана(тоест не знаят какъв всъщност е обекта). Било потвърдено че няма никаква Корейска ракета, която да е насочена към Япония.Жителите на зоните, които са считани за най-уязвими за подобни нападения от Северна Корея в момента са бесни на правителството.

Снимките от радара са изпратени за анализи и няма все още заключения относно това какъв е бил невероятно бързия обект.Малко вероятно е и да има някакво заключение и в бъдеще.Докато правителствата крият знанията си за извънземните летателни обекти над техните въздушни пространства едно от друго и от техните граждани не е голяма изненада че подобни грешки могат да се случат.

Изглежда че официалното потулване на случая с НЛО-то вече е в действие тъй като ранните регионални новинарски бюлетини съобщават факта че обектът е деклариран официално за НЛО от Японския Департамент по Отбрана докато в по-късните новини се съобщава просто за „фалшива тревога” като внимателно се избягва да се споменава НЛО.

Не е никаква изненада че западните новинарски агенции изобщо не споменават че радара е засякъл нещо което е декларирано за НЛО от отбранителните власти.

 

Източник: http://www.allnewsweb.com/page6686684.php

Можете да видите и официална информация на 4 април от вестник Дневник за инцидента:
Лавров: Северна Корея не е изстрелвала балистична ракета

Северна Корея днес не е изстрелвала и не се е готвила да изстреля балистична ракета, заяви руският външен министър Сергей Лавров.

"Никакво изстрелване на ракета днес не е имало и никой не се е готвил да изстрелва ракета", посочи Лавров, цитиран от ИТАР-ТАСС.

По-рано днес японското правителство оповести за изстрелване на ракета в КНДР, но след това опроверга това съобщение.

Фалшивият сигнал за тревога бил разпространен от правителствения щаб за извънредни ситуации по вина на радара на ВВС в съседната на Токио префектура Чиба, съобщи японското министерство на отбраната. Както по-късно се изяснило, радарът уловил в района на Японско море "някаква турбулентна следа" и уведомил за това щаба на военновъздушните сили.

Дежурният, който приел сигнала, направил погрешния извод, че става дума и за потвърждаване на изстрелване на ракета, получено от американски спътник за ранно предупреждение. В резултат на това, в правителствения щаб постъпило спешно съобщение за изстрелване на севернокорейска ракета, зафиксирано и от японския радар, и от американския спътник. Минута по-късно радарът изгубил целта и дошло потвърждение, че данни от космоса не са постъпвали.

Министерството на отбраната заявило, че максимално бързо е реагирало на ситуацията, но признало, че е трябвало по-внимателно да провери получената информация.


 

http://www.dnevnik.bg/sviat/2009/04/04/700370_lavrov_severna_koreia_ne_e_izstrelvala_balistichna/

 

 

scroll back to top
 

Търсачка

Кой е на линия?

В момента има 397 посетителя в сайта

Потапяне

Подкрепи работата ни

Ако харесвате нашата работа и сме били от полза за Пътя ви, може да ни подпомогнете със сума по избор:
Всички средства ще бъдат използвани за задълбочаване на нашите изследвания и проекти. Благодарим!

За aдминистраториСтатистика

Членове : 767
Съдържание : 542
Брой прегледи на съдържанието : 8582640Изграден с помощта на Joomla!. Designed by: joomla templates hosting Valid XHTML and CSS.

© 2024 Издателство „Паралелна Реалност“ : Освен ако не е посочено друго, съдържанието на този сайт е лицензирано под:
Creative Commons Attribution License. Текстът на договора за ползване на български
Предпочитания за бисквитки

Creative Commons License