Забавяне на книгата Печат
Статии - Техническа информация
Написано от Издателство Паралелна Реалност   
Понеделник, 01 Юли 2013 14:31

 

mech

Положението в страната ни открай време е такова, че човек не може да разчита на нищо. Сменяме вече трета печатница откакто сме влезли в тази сфера и във всяка една срещаме некоректност относно срока на изпълнение и доста често – качеството на самата книга. Безкрайно болно и трудно ни е да работим по този начин, защото всеки лъже и мънка, прехвърля отговорността и в крайна сметка – нищо не се случва.

С две думи, книгата се забавя с минимум седмица и половина поради технически причини и дори това не е сигурно, защото вече не вярваме на нищо, което ни кажат. Ръцете ни са вързани и единственото, което можем да направим е да чакаме книгата да излезе. Няма извинение, няма как да обясним колко разочаровани сме най-вече ние самите предвид целия ентусиазъм и енергия, които вложихме в проекта. В момента, в който книгата излезе, това ще бъде обявено с подобна новина в сайта и ще бъде разпратена на всички поръчали я досега (благодарим ви от сърце!!!) в рамките на 2 дни. Ако някой се отказва от поръчката си е разбираемо и може да ни се обади, за да го отпишем. Молим също така, ако някой пътува скоро (все пак е отпускарски сезон) да ни пише да забавим пращането на книгата, за да няма неприятни разминавания и трупане на магазинаж в Еконт, което е равнозначно на главоболия и за двете страни.

Междувременно, всеки, който има идея за коректна и евтина печатница може да се свърже с нас на служебния mail, защото ще си търсим нова такава след поредното разочарование.

За съжаление, повече от очевидно е, че всичко в тази страна е спряло...

scroll back to top
 

Търсачка

Кой е на линия?

В момента има 1644 посетителя в сайта

Потапяне

Подкрепи работата ни

Ако харесвате нашата работа и сме били от полза за Пътя ви, може да ни подпомогнете със сума по избор:
Всички средства ще бъдат използвани за задълбочаване на нашите изследвания и проекти. Благодарим!

За aдминистраториСтатистика

Членове : 767
Съдържание : 544
Брой прегледи на съдържанието : 8700525Изграден с помощта на Joomla!. Designed by: joomla templates hosting Valid XHTML and CSS.

© 2024 Издателство „Паралелна Реалност“ : Освен ако не е посочено друго, съдържанието на този сайт е лицензирано под:
Creative Commons Attribution License. Текстът на договора за ползване на български
Предпочитания за бисквитки

Creative Commons License