Официална позиция относно всякакви интернет-прояви на Издателството Печат
Статии - Техническа информация
Написано от Издателство Паралелна Реалност   
Вторник, 08 Октомври 2013 15:56


mech     Не сме вярвали, че някога ще трябва да пишем подобно съобщение, но ето, че и това се случи...
Искаме да обърнем внимание на един комплексен въпрос свързан с всякакви социални мрежи, форуми, сайтове за споделяне на информация и всички производни, който сме адресирали и в миналото, но явно се налага да бъде казано отново в прав текст...
   Екипът ни не участва нито във facebook, нито в Twitter, нито в Linkedin, нито имаме Skype, нито можем да ви дадем телефон за връзка с нас (някои хора са много възмутени от последното). Този сайт няма функцията на клуб за запознанства и колкото и самотни да се чувствате в живота, ние не можем да променим това.

 

   Досега имаме информация, че са направени няколко facebook-страници или за наши книги, или за Издателството като частно лице. Нито една от тези страници не е направена с наше съгласие или участие. Всеки е свободен да върши каквото пожелае, но моля ви не ни пращайте писма с въпроси да обясним някое свое изявление в интернет, което никога не сме правили, защото това вече е проблем и навлизане в личното ни пространство. Последният такъв модел на който случайно станахме свидетели буквално преди ден, се разиграва в български форум, където някой е решил, че трябва да се пише с никовете ни - Alien и Н. Нищо против създателите на форума и участниците в него, но хората, които пишат от наше име демонстрират невероятна несигурност от това, което наистина са, за да търсят трибуна чрез името, което сме си създали ние. Ако някой иска да избива комплекси за малоценност - щастливи сме да помогнем, но нека това не бъде повод за объркването и на други хора, които се интересуват от информацията, която имаме да предложим. Намираме това за крайно незряло или съвсем умишлено целящо провокация. Такава не може да има така или иначе, но конкретният случай дава повод да кажем за пореден път, без никаква вратичка за съмнение, че към настоящият момент нито един от нас не пише в който и да е форум, социална мрежа или блог. Единственото място в интернет, където пишем е настоящият сайт. Единственото място на което можете да имате директна връзка с нас е mail-а оставен за контакт в тази страница. Ако някога изобщо решим да имаме facebook-профил, участие в някой форум или блог, то това ще бъде задължително оповестено на сайта ни. Дотогава, всички които се представят за нас в мрежата, под каквато и да е форма, са... колкото и смешно да звучи (защото ние самите не се взимаме толкова насериозно), имитатори.
   Бъдете себе си, а не някой друг :)

 

 


scroll back to top
 

Търсачка

Кой е на линия?

В момента има 351 посетителя в сайта

Потапяне

Подкрепи работата ни

Ако харесвате нашата работа и сме били от полза за Пътя ви, може да ни подпомогнете със сума по избор:
Всички средства ще бъдат използвани за задълбочаване на нашите изследвания и проекти. Благодарим!

За aдминистраториСтатистика

Членове : 767
Съдържание : 540
Брой прегледи на съдържанието : 8451553Изграден с помощта на Joomla!. Designed by: joomla templates hosting Valid XHTML and CSS.

© 2023 Издателство „Паралелна Реалност“ : Освен ако не е посочено друго, съдържанието на този сайт е лицензирано под:
Creative Commons Attribution License. Текстът на договора за ползване на български
Предпочитания за бисквитки

Creative Commons License