Излизане на тиража на „Посвещение в древната страна на боговете“ и график на пратките Печат
Статии - Техническа информация
Написано от Издателство Паралелна Реалност   
Петък, 30 Май 2014 14:40

 

mech

Днес, на 30.05. (петък) новата ни книга излезе от печат, абсолютно по график, и разпращането й започва по най-бързия начин. Събота се пада работен ден, което ще благоприятства по-бързото завършване на процеса и повечето от онези, които решиха да поръчат от нас (благодарим на всички ви, които оценявате труда ни лично!) ще имат книгата още в събота или понеделник. Предполагаме, че най-късно вторник или сряда всеки един от вас ще я държи в ръцете си, защото не е възможно всички поръчки да бъдат обработени за 1 ден, така че разпращането ще продължи в понеделник (а ако се наложи – и във вторник). Молим за още мъничко търпение, нещата са в своята финална фаза!

 

Книгата ще може да бъде открита в упоменатите книжарници във Варна и София в началото на другата седмица. Същото важи за веригата „Хеликон“ и книжна борса Болид (офиса на Издателство „Дилок“ – за разпространителите). В пловдивския Хеликон книгата вече е налице.

Както бе упоменато в статията-анонс, книгата вече се предлага на цена 20 лв. в нашия магазин.

Силно се надяваме, че дефектни бройки няма да има, но ако все пак някой открие някакъв дефект нека ни пише. Какво наричаме „дефект“ и как се процедира при такава ситуация е обяснено тук.


Щастливи сме, че този проект завърши успешно и ще се радваме на всякакви коментари относно книгата, когато я прочетете :)


Have fun! :D

 

(Update: Към дата 31.05. всички поръчки направени днес, до 18:30 са изпълнени. Всеки поръчал книгата може да си я получи в понеделник! Моля да проявите толерантност, ако има някакво объркване при някои от вас, но в Еконт беше голяма лудница и грешки стават. Всички такива ще бъдат за наша сметка, ако наистина ги има. Моля ако не сте получили правилното количество книги (или сте получили повече), или сте поръчали книга, а НЕ СТЕ я получили до понеделник - сигнализирайте на пощата ни и нещата ще бъдат фиксирани, а парите - върнати!)

 

 

scroll back to top
 

Търсачка

Кой е на линия?

В момента има 377 посетителя в сайта

Потапяне

Подкрепи работата ни

Ако харесвате нашата работа и сме били от полза за Пътя ви, може да ни подпомогнете със сума по избор:
Всички средства ще бъдат използвани за задълбочаване на нашите изследвания и проекти. Благодарим!

За aдминистраториСтатистика

Членове : 767
Съдържание : 528
Брой прегледи на съдържанието : 7740568Изграден с помощта на Joomla!. Designed by: joomla templates hosting Valid XHTML and CSS.

© 2021 Издателство „Паралелна Реалност“ : Освен ако не е посочено друго, съдържанието на този сайт е лицензирано под:
Creative Commons Attribution License. Текстът на договора за ползване на български
Предпочитания за бисквитки

Creative Commons License