Излизане на тиража на „Завръщане в Монтоук“ и информация за пратките Печат
Статии - Техническа информация
Написано от Издателство Паралелна Реалност   
Четвъртък, 05 Декември 2019 20:03

 

И така! Дългоочакваният момент настъпи!

Книгата е готова и вече се разпраща, като това сигурно ще бъде процес случващ се в рамките на няколко дни от обявата на настоящия анонс. Поръчките се пращат хронологично според поредността на получаване на заявките, така че в началото на следващата седмица всеки може да посети посочения от него куриерски офис или да чака поръчката си на упоменатия частен адрес. Както бяхте и уведомени – ще получите SMS, че имате пратка. Първият транш приключи току-що, така че още утре първите 100 човека ще имат своята книга.

Тъй като „Завръщане в Монтоук“ е доста обемна и тежка, а сме виждали как спедиторите мятат пакетите като чували с картофи, поръчахме кутии, в които книгата да пристигне в цялост до вас. Без наранявания, драскотини, вдлъбнатини или каквото още се сетите... Сгъването на тези кутии ще отнеме допълнително технологично време, така че темпа на пращане навярно ще бъде по-бавен от обикновено. Накратко – тъй като книгата е ценна и скъпа – следва да пристигне в цялост за което се постарахме допълнително. Кутиите са запечатани с лепенка с логото на Издателството, за да не решите, че сте получили нещо друго в кутия по погрешка. Грешка няма – просто случаят е специален и изисква по-особено отношение. В случая – всяка една книга, кутия и лепенка е минала пряко през ръцете ни по няколко пъти, за да стигне до вас :)

 

Книгата е бижу и е станала прекрасна! Стои стабилно в реалността и има присъствие. Нямаме забележки по изработката и видими дефекти засега няма. Надяваме се че това е валидно за целия тираж и проблеми няма и да има.

Въпреки всичко, ако някой получи дефектна книга, процедурата за замяната ѝ е следната: пишете ни писмо и връщате дефектната книга за наша сметка до офиса на Еконт, който ще ви дадем свързвайки се с нас. Когато дефектът бъде потвърден ние ви изпращаме безплатно нова, нормална книга без дефект, поемайки всички пътни разходи.

Какво се счита за дефект?

Всичко от категорията на: липсващи страници, скъсани страници, разбъркани страници, обърнати наопаки страници, драматично зацапани или фабрично прегънати страници. Имайте предвид, че всяка книга е фолирана отделно, така че получавате запечатан продукт, който не можем да прегледаме без да унищожим опаковката му. Тъй като искаме да имате ултимативното преживяване, молим ви пишете ни, ако нещо не е наред, за да коригираме нещата навреме :)

Ако минават дни и в следващата седмица не получите пратката си - молим пишете ни на служебната поща, за да разберем къде има разминаване! Някой може да смята, че се е записал, но да не е (имаше такива случаи) или да е станало друго объркване по трасето. При всички положения ако сте получили потвърдителен mail от нас всичко ще бъде наред! Тъй като пратките се застъпват в четвъртък и петък (и ако скоростта наложи в събота), не забравяйте, че в първия ден от уикенда куриерите работят до 13 ч. и ще можете да вземете книгата си още тогава. При положение, че вече сте ангажирани – пратката ще ви чака през идната седмица.

 

Книгата продължава да е налична през магазина ни на цена приравнена към менящата се стойност на 1 гр. 24 каратово злато (проба 999). Книгата НЕ МОЖЕ да бъде открита в големите разпространителски мрежи. Ограничени количества ще можете да срещнете спорадично в София на локации като книжарница Елрид и щанд 11 от Славейков (който може би вече не е 11 и със сигурност не е на Славейков; както и да е търсете Мариела на новата ѝ локация пред градинката на х-л Рила). В Пловдив, бройки ще има в книжарница Паола, а в Бургас в книжарница Нова Епоха. Варна засега е застъпена само от Книжния пазар зад часовника, но ако има интересуващи се – пишете ни писмо и ще ви уведомим своевременно щом знаем повече.

 

Сезонът е идеален, за да седнете с чаша чай и да се насладите на съкровището, което скоро ще държите в ръцете си! Да четете тази книга и да гледате как снега пада на парцали през прозореца, е по-уместно, отколкото можете да си представите на този етап :D

Пожелаваме ви много пълноценни мигове и с удоволствие чакаме обратната ви връзка! :D

 

 

 

scroll back to top
 

Търсачка

Кой е на линия?

В момента има 753 посетителя в сайта

Потапяне

Подкрепи работата ни

Ако харесвате нашата работа и сме били от полза за Пътя ви, може да ни подпомогнете със сума по избор:
Всички средства ще бъдат използвани за задълбочаване на нашите изследвания и проекти. Благодарим!

За aдминистраториСтатистика

Членове : 767
Съдържание : 544
Брой прегледи на съдържанието : 8700645Изграден с помощта на Joomla!. Designed by: joomla templates hosting Valid XHTML and CSS.

© 2024 Издателство „Паралелна Реалност“ : Освен ако не е посочено друго, съдържанието на този сайт е лицензирано под:
Creative Commons Attribution License. Текстът на договора за ползване на български
Предпочитания за бисквитки

Creative Commons License